Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τετοιοι μαλακες που το παιζουν ιπποτες σε ασπρο αλογο ειναι που χαλανε τη πιατσα. Ρε ηλιθιε..! Ακομα και αν ειναι ενας αγραμματος, πρεζακιας που αντιπροσωπευει το κατακαθι του αντρικου πληθυσμου εχει τουλαχιστον ενα πραμα το οποιο κανει (οτι και να ειναι αυτο) και το κανει πολυ καλυτερα απο τη μεση γυναικα της ιδιας κατηγοριας!

Γιατι λοιπον να παριστανεις τον ηλιθιο συγκρινοντας λεμονια με καλτσες?!
Tί κάνει καλύτερα από μια γυναίκα ο συγκεκριμένος ηλίθιος;

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παρεμπιπτοντως... ο συγγραφεας που εχει πουλησει τα περισσοτερα βιβλια παγκοσμιως μηπως ειναι γυναικα? Και δη αστυνομικων μυθιστορηματων?
(για την ακριβεια ειναι δευτερη σε πωλησεις γιατι πρωτος ειναι ο Θεος με ενα και μονο βιβλιο  ;) )

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
 Τι μισογυνισμός υπάρχει εδώ μέσα ρε παίδες?

Πω πω Παναία μου σας έχει φοβηθεί το μάτι μου...

Μιλάτε σαν τα παιδάκια του Δημοτικού που χωριζονται σε αγόρια - κορίτσια και φωνάζουν το τραγουδάκι " και τότε ριξανε τον κληρο να δουνε ποιος θα φαγωθεί..."

Τόση απαξίωση έχετε, που φτανει στα όρια του μίσους.

Και που ειναι το κακο ρε παλικαρι?! Να ριχναμε βρωμα παει στο διαολο. Να λεγαμε ψεματα, το ιδιο. Να κραταγαμε μιση αληθεια και την αλλη κατω απο τον καναπε γιατι "δεν μας βολευει", να σε δικαιολογησω.

Αλλα απο τη στιγμη που δεν παιζει τιποτα απο αυτα, γιατι του προσδιδεις μια τοσο αρνητικη εννοια?!

Αν μη τι αλλο, αν μπορεις να βρισεις αιτιολογημενα τον μαλακα που σε εκοψε στο φαναρι γιατι ειναι μουνοπανο, τοτε μπορεις να το κανεις και για τη μαλακο που δεν ειναι τιποτα στη ζωη της αλλα παριστανει την βασιλισσα! Επειδη κουβαλαει βυζια και πληγωνεται ευκολα, να μη λεμε και τη πικρη αληθεια?!

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παρεμπιπτοντως... ο συγγραφεας που εχει πουλησει τα περισσοτερα βιβλια παγκοσμιως μηπως ειναι γυναικα? Και δη αστυνομικων μυθιστορηματων?
(για την ακριβεια ειναι δευτερη σε πωλησεις γιατι πρωτος ειναι ο Θεος με ενα και μονο βιβλιο  ;) )

Δεν σε πιανω τυπε. Ενα googlαρισμα αρκει για να δεις οτι αμεσως μετα τη βιβλο ειναι ο Δων Κιχωτης του Don Miguel de Cervantes και αν βαλεις στην ακρη το κινεζικο λεξικο, παει ο Charles Dickens με το A tale of Two Cities και μετα ο Tolkien με το LoTR...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
Judit Polgar?
Δηλαδη "Ιουδηθ"?
Ο ΚΑΣΠΑΡΩΦ εχασε απο μια... Ιουδηθ?
Και θα πεισθει κανεις οτι ΔΕΝ ηταν φτιαχτο? Ο ΕΒΡΑΙΟΣ να χασει απο μια ΙΟΥΔΗΘ?

Kαλα μην βλεπεις παντου φαντασματα.

Και ο καλυτερος χανει δεν ειναι κακο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Judit Polgar?
Δηλαδη "Ιουδηθ"?
Ο ΚΑΣΠΑΡΩΦ εχασε απο μια... Ιουδηθ?
Και θα πεισθει κανεις οτι ΔΕΝ ηταν φτιαχτο? Ο ΕΒΡΑΙΟΣ να χασει απο μια ΙΟΥΔΗΘ?

Rosen: — what is your religion? No?

Kasparov: No. I, I would call myself a Christian, you know, sort of self-appointed Christian. But I, I'm very indifferent to that.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Δεν μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι έχουν "ακυρωθεί" στη συνείδηση των γυναικών και δεν βρίσκουν ούτε να πηδήξουν παρά μόνο με χρήματα.

Για να έρθεις κοντά στη γυναίκα πρέπει πρώτα να την "αγαπήσεις".

Αν την μισείς, αυτό η γυναίκα θα το διακρίνει. Από τον τρόπο που της μιλάς, από τον τρόπο που την κοιτάς, από τον τρόπο που της φέρεσαι.

Όπως κατ' αντιστοιχία αν την αγαπησεις, πάλι θα το "δεί".

Δεν θα ξεχάσω πριν μερικά χρόνια ένα περιστατικό με τους γονείς μου. Τρωγαμε μεσημέρι και κάποια στιγμή η μητέρα μου πνίγηκε ενώ κατάπινε μια μπουκιά.

Πριν προλάβω να το καταλάβω και να αντιδράσω, ο πατέρας μου είχε σηκωθεί αστραπιαία ήρθε από πάνω της, της έβαλε νερό να πιει αμέσως και της έδωσε μια χαρτοπετσέτα.

Σε μερικά δευτερόλεπτα μέσα είδα μέσα στα μάτια του αγωνία, πόνο, αγάπη, ενδιαφέρον, ανακούφιση,  έρωτα.

Σκεφτείτε τα σοβαρά όλα αυτά. Ούτε πρίγκηπες πάνω σε λευκά άλογα το παίζουν αυτοί που ενδιαφέρονται για τον άλλον.

Απλώς κοιταζουν και μερικά μέτρα πιο πέρα  από το εγώ τους και τον εαυτό τους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν σε πιανω τυπε. Ενα googlαρισμα αρκει για να δεις οτι αμεσως μετα τη βιβλο ειναι ο Δων Κιχωτης του Don Miguel de Cervantes και αν βαλεις στην ακρη το κινεζικο λεξικο, παει ο Charles Dickens με το A tale of Two Cities και μετα ο Tolkien με το LoTR...

Γκουγκλάρισε ξανά.

Συγγραφέας είπαμε.

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι να πιασεις αφου εισαι μαλακας?
Λεω για συνολικες πωλησεις ΟΛΩΝ των βιβλιων της κι εσυ μου απαντας με ποιο βιβλιο πουλησε περισσοτερο... Δηλαδη ο Θερβαντες εχει γραψει 10 δονκιχοτηδες που συνολικα τον κατατασσουν πρωτο σε πωλησεις συγγραφεα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σόρρυ μάγκες. Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας. Πείτε μου μία γυναίκα στρατηγό που έχει γράψει ιστορία. Και να χέσω τα βιβλία, τις μαγειρικές, τα ρούχα και κάθε άλλη μαλακία που φτιάχνει ένας άντρας και μία γυναίκα. Ο πόλεμος που είναι ο πρώτος και τελευταίος τρόπος κυριαρχίας σε άλλους, ο τρόπος καταστροφής αλλά και ανοικοδόμησης, το αρχέγονο εκείνο εργαλείο εξέλιξης ή το αντίθετο. Ε λοιπόν καμιά γυναίκα δεν έχει γράψει ιστορία σε κανένα πεδίο μάχης διότι πολύ απλά δε μπορούν.

το ότι οι γυναίκες ήταν εκτός στρατού τις κάνει "κατώτερες";

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ε αφού μιλάμε για μια παρτίδα ράπιντ σίγουρα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΤΙΔΑ    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

btw το ρεκόρ κασπάροφ πόλγκαρ είναι +8 =3 -0 ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ!

Όσο αναφορά στο ακάκι οι πρώτοι 50 είναι άντρες....
Στους 100 είναι 99 με 1
Στους 200 είναι 199 με 1 ......

Να μιλήσω για μαθηματικά ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γενικά σωματικά και πνευματικά το πάτερν είναι το ίδιο, όποιος δεν το βλέπει είναι ηλίθιος.

Βέβαια το κάθε μαλακηστίρι που ανακάλυψε το γκούγκλ μας έγινε ξαφνικά και επιστήμονας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η δικηγορία είναι συνώνημη με τον φαφλατισμό...

Απαιτεί να έχεις την ικανότητα να μιλάς επί μισή ώρα χωρίς να λες ουσιαστικά τίποτα

γι αυτό και διαπρέπουν εκεί οι γυναίκες

ενώ παλαιότερα οι άντρες... άρα; έπαψαν να είναι φαφλατάδες οι άντρες δικηγόροι;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
το ότι οι γυναίκες ήταν εκτός στρατού τις κάνει "κατώτερες";
Ρε γαμώ τη μπανανία μου λέω πουθενά κατώτερες ή η σκέψη μου απαντάει στο θέμα περί ανικανότητας;
όσο για το ότι ήταν εκτός στρατού δε θυμάμαι το φεμινιστικό τους κίνημα να διεκδικούσε την είσοδό τους...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom