Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
 Δεν μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι έχουν "ακυρωθεί" στη συνείδηση των γυναικών και δεν βρίσκουν ούτε να πηδήξουν παρά μόνο με χρήματα.

Για να έρθεις κοντά στη γυναίκα πρέπει πρώτα να την "αγαπήσεις".
Αν την μισείς, αυτό η γυναίκα θα το διακρίνει. Από τον τρόπο που της μιλάς, από τον τρόπο που την κοιτάς, από τον τρόπο που της φέρεσαι.
Όπως κατ' αντιστοιχία αν την αγαπησεις, πάλι θα το "δεί".
Δεν θα ξεχάσω πριν μερικά χρόνια ένα περιστατικό με τους γονείς μου. Τρωγαμε μεσημέρι και κάποια στιγμή η μητέρα μου πνίγηκε ενώ κατάπινε μια μπουκιά.
Πριν προλάβω να το καταλάβω και να αντιδράσω, ο πατέρας μου είχε σηκωθεί αστραπιαία ήρθε από πάνω της, της έβαλε νερό να πιει αμέσως και της έδωσε μια χαρτοπετσέτα.
Σε μερικά δευτερόλεπτα μέσα είδα μέσα στα μάτια του αγωνία, πόνο, αγάπη, ενδιαφέρον, ανακούφιση,  έρωτα.

Σκεφτείτε τα σοβαρά όλα αυτά. Ούτε πρίγκηπες πάνω σε λευκά άλογα το παίζουν αυτοί που ενδιαφέρονται για τον άλλον.
Απλώς κοιταζουν και μερικά μέτρα πιο πέρα  από το εγώ τους και τον εαυτό τους.

Τυπε δε ξερω αν θα βρεθει αλλος να στο πει, αλλα εγω δε θα σου στερησω την ευκαιρια. Στα αρχιδια μου για τους γονεις σου.

Και εισαι off-topic. Κανεις δε μπηκε στο thread να παρει συμβουλες, πως να ριξει γκομενες. Μαθε να αναγνωριζεις και να μενεις στην ουσια.

Επισης μαθε οτι οπως ενας αντρας θελει μια γυναικα ετσι και μια γυναικα θελει εναν αντρα. Ασχετα λοιπον με τον χαρακτηρα του καθενος, οταν μια γκομενα διαλεγει να πηδηχτει μαζι σου, δεν ενιωσε τη ζεστασια του ερωτα, το χιουμορ σου και αλλες τετοιες μαλακιες. Ειτε θελει να φαει καβλι ειτε (υποσυνειδητα, γιατι συνειδητα δεν χαμπαριαζουν τιποτα) αναγνωρισε τα χαρακτηριστικα ενος αντρα.

Στη τελικη, για να στο πω και πιο απλα, ο πατερας σου δε ετρεξε να σωσει τη γυναικα του, αλλα την αγαπη του. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Θα μπορουσε να τρεχει ετσι και για τον Μπαμπη τον περιπτερα, αν ειχε διαλεξει αυτον αντι της μανας σου.

Αυτο το οποιο σχολιαζουμε εδω ειναι η γυναικα σαν ζωο. Οχι σαν προσωπικοτητα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε γαμώ τη μπανανία μου λέω πουθενά κατώτερες ή η σκέψη μου απαντάει στο θέμα περί ανικανότητας;
όσο για το ότι ήταν εκτός στρατού δε θυμάμαι το φεμινιστικό τους κίνημα να διεκδικούσε την είσοδό τους...
Όχι κατώτερες,ανίκανες λες εσύ δηλαδή...( :jerking:)

Ως επιχείρημα έφερες το ότι δεν υπάρχουν γυναίκες στρατηγοί...Μπανανία όντως...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε δε ξερω αν θα βρεθει αλλος να στο πει, αλλα εγω δε θα σου στερησω την ευκαιρια. Στα αρχιδια μου για τους γονεις σου.

Και εισαι off-topic. Κανεις δε μπηκε στο thread να παρει συμβουλες, πως να ριξει γκομενες. Μαθε να αναγνωριζεις και να μενεις στην ουσια.

Επισης μαθε οτι οπως ενας αντρας θελει μια γυναικα ετσι και μια γυναικα θελει εναν αντρα. Ασχετα λοιπον με τον χαρακτηρα του καθενος, οταν μια γκομενα διαλεγει να πηδηχτει μαζι σου, δεν ενιωσε τη ζεστασια του ερωτα, το χιουμορ σου και αλλες τετοιες μαλακιες. Ειτε θελει να φαει καβλι ειτε (υποσυνειδητα, γιατι συνειδητα δεν χαμπαριαζουν τιποτα) αναγνωρισε τα χαρακτηριστικα ενος αντρα.

Στη τελικη, για να στο πω και πιο απλα, ο πατερας σου δε ετρεξε να σωσει τη γυναικα του, αλλα την αγαπη του. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Θα μπορουσε να τρεχει ετσι και για τον Μπαμπη τον περιπτερα, αν ειχε διαλεξει αυτον αντι της μανας σου.

Αυτο το οποιο σχολιαζουμε εδω ειναι η γυναικα σαν ζωο. Οχι σαν προσωπικοτητα.
γιατί την λες έτσι στον ποδολάγνο ρε τύπε; :think:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Όχι κατώτερες,ανίκανες λες εσύ δηλαδή...( :jerking:)

Ως επιχείρημα έφερες το ότι δεν υπάρχουν γυναίκες στρατηγοί...Μπανανία όντως...
επίσης στη σελίδα 5 λέω "σωστός. η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα πλαίσια της απελευθέρωσής τους και της προσπάθειας να γίνουν ίσες σε μία κοινωνία που κακώς τις είχε αποκλεισμένες μέχρι πρόσφατα, προσπαθούν να γίνουν αντράκια. εκεί χάνεται το παιχνίδι. έχουν τόσα να κάνουν καλύτερα από εμάς λόγω διαφορετικότητας." είναι σαφές λοιπόν το τι πιστεύω για τις γυναίκες. έκαστος στο είδος του σα να λέμε. είναι αρκετά κατανοητό ή να στο στείλω ζωγραφιά; δεν αναιρείς την άποψή μου για μπανανία. άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνει ο κάθε μισογύνης αυτοανακυρηχθής δικηγόρος των γυναικών.

Επισκέπτης
παρεμπιπτοντως... ο συγγραφεας που εχει πουλησει τα περισσοτερα βιβλια παγκοσμιως μηπως ειναι γυναικα?

Δε μιλάμε για marketing και πωλήσεις

Αυτή που έγραψε το 50 αποχρώσεις του γκρι που πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα δεν είναι πιο έξυπνη από τον Σρόντινγκερ που η Κβαντομηχανική του μελετάται μόνο σε λίγα Πανεπιστημιακά αντίτυπα

Όπως και η Μαντόνα δεν είναι καλύτερη του Μπαχ, κλπ

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ούτως η άλλως η άποψη της καθοδηγούμενης μάζας δε μπορεί να είναι δείκτης αξιολόγησης ενός νοητικού επιτεύγματος. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για εκατομμύρια μαζών που ψηφίζουν Μπους, Καραμανλή-Παπανδρεου, κλαίνε στις κηδείες των Κορεατών πρωθυπουργών, κλπ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
γιατί την λες έτσι στον ποδολάγνο ρε τύπε; :think:

Ρε φίλε ποιός παπάρας κράζει τον πόδο;
Ο πόδος είναι καλό παιδί για αυτό και έχει την αγάπη όλων μας
απλά όπως όλα τα καλά παιδιά είναι λίγο αγαθιάρης και ψευτάκος  :boobies:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γυναίκες;
Θα απαντήσω εν συντομία, πρόστυχα και αποτελεσματικά.
Ούτε καν στο παθητικό γαμήσι δεν τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άντρες
κατά την γενική ομολογία όσων έχουν άποψη......
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Τώρα ξέρουμε.

Είσαι καλός στο παθητικό γαμήσι.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φίλε ποιός παπάρας κράζει τον πόδο;
Ο πόδος είναι καλό παιδί για αυτό και έχει την αγάπη όλων μας
απλά όπως όλα τα καλά παιδιά είναι λίγο αγαθιάρης και ψευτάκος  :boobies:
ε , και τα ψέμματα χρειάζονται. όσο για το αγαθιάρης...δεν νομίζω. :grin:

Επισκέπτης

Θα σου κάνω τη χάρη και θα αγνοήσω ότι πόσταρες μια και μόνο παρτίδα, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,
(δεν μένω στο ότι ήταν και ράπιντ  :2funny: :2funny: :2funny: )

για να αποδείξεις ότι οι άντρες δεν  είναι καλύτεροι σκακιστές από τις γυναίκες!!!

Θα μπορούσες να εκτεθείς μόνιμα σε μεγάλο βαθμό, μόνο και μόνο με αυτό το ποστάρισμα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
επίσης στη σελίδα 5 λέω "σωστός. η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα πλαίσια της απελευθέρωσής τους και της προσπάθειας να γίνουν ίσες σε μία κοινωνία που κακώς τις είχε αποκλεισμένες μέχρι πρόσφατα, προσπαθούν να γίνουν αντράκια. εκεί χάνεται το παιχνίδι. έχουν τόσα να κάνουν καλύτερα από εμάς λόγω διαφορετικότητας." είναι σαφές λοιπόν το τι πιστεύω για τις γυναίκες. έκαστος στο είδος του σα να λέμε. είναι αρκετά κατανοητό ή να στο στείλω ζωγραφιά;
Διαφορετικότητα εννοείς προφανώς κατωτερότητα.Κατανοητό ή να στο στείλω ζωγραφιά?

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Αυτή που έγραψε το 50 αποχρώσεις του γκρι που πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα δεν είναι πιο έξυπνη από τον Σρόντινγκερ που η Κβαντομηχανική του μελετάται μόνο σε λίγα Πανεπιστημιακά αντίτυπα

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ούτως η άλλως η άποψη της καθοδηγούμενης μάζας δε μπορεί να είναι δείκτης αξιολόγησης ενός νοητικού επιτεύγματος. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για εκατομμύρια μαζών που ψηφίζουν Μπους, Καραμανλή-Παπανδρεου, κλαίνε στις κηδείες των Κορεατών πρωθυπουργών, κλπ

Ωπα! Chill τυπε. Συγκρινεις ασυγκριτα. Το 50 shades, δημιουργηθικε για να προσφερει ψυχαγωγια. Το/τα βιβλιο/α του Σρόντινγκερ εχουν σκοπο την μορφωση και απευθυνοντε σε αλλο κοινο, για να καλυψουν αλλες αναγκες. Ειπαμε, να τα πουμε λιγο ωμα για τις γυναικες αλλα μη τα στιριζουμε και σε οτι να ναι.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Διαφορετικότητα εννοείς προφανώς κατωτερότητα.Κατανοητό ή να στο στείλω ζωγραφιά?
διαφορετικότητα λόγω βιολογικής κατασκευής. λόγω διαφορετικής διαχείρισης των πραγμάτων από ορμονικής πλευράς κλπ κλπ. πωωωωω η τρόμπα πάει σύννεφο. μαλάκα μου πάνε ολυμπιακή επιτροπή ίσως άμα σε δουν τους πείσεις να κάνουν τη μαλακία άθλημα. όσο για το καλύτερα που λέω εσύ λες να το κάνουν καλύτερα λόγο κατωτερότητας; μιλάμε είσαι μεγάλος παπάρας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε γαμώ τη μπανανία μου λέω πουθενά κατώτερες ή η σκέψη μου απαντάει στο θέμα περί ανικανότητας;
όσο για το ότι ήταν εκτός στρατού δε θυμάμαι το φεμινιστικό τους κίνημα να διεκδικούσε την είσοδό τους...

αναφέρεις "Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας."
αυτό αν δεν είναι κατωτερότητα τι είναι; επίσης έβαλα και εισαγωγικά...

το φεμινιστικό κίνημα είναι πολύ πρόσφατο... και εσύ υποθέτω πως μιλάς διαχρονικά...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
διαφορετικότητα λόγω βιολογικής κατασκευής. λόγω διαφορετικής διαχείρισης των πραγμάτων από ορμονικής πλευράς κλπ κλπ. πωωωωω η τρόμπα πάει σύννεφο. μαλάκα μου πάνε ολυμπιακή επιτροπή ίσως άμα σε δουν τους πείσεις να κάνουν τη μαλακία άθλημα. όσο για το καλύτερα που λέω εσύ λες να το κάνουν καλύτερα λόγο κατωτερότητας; μιλάμε είσαι μεγάλος παπάρας
Πάρε εδώ ένα ποστ σου για να δεις πόσο κρέας είσαι.Φιλάκια.

Παράθεση από: pilot2005 στις σήμερα στις 11:48
Σόρρυ μάγκες. Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας. Πείτε μου μία γυναίκα στρατηγό που έχει γράψει ιστορία. Και να χέσω τα βιβλία, τις μαγειρικές, τα ρούχα και κάθε άλλη μαλακία που φτιάχνει ένας άντρας και μία γυναίκα. Ο πόλεμος που είναι ο πρώτος και τελευταίος τρόπος κυριαρχίας σε άλλους, ο τρόπος καταστροφής αλλά και ανοικοδόμησης, το αρχέγονο εκείνο εργαλείο εξέλιξης ή το αντίθετο. Ε λοιπόν καμιά γυναίκα δεν έχει γράψει ιστορία σε κανένα πεδίο μάχης διότι πολύ απλά δε μπορούν.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ακριβώς...και τα διάφορα σαχλορομάτζα πλέον κάνουν πιο πολλές πωλήσεις απ' τον Σεξπηρ, τι σημαίνει αυτό, οτι είναι καλύτερα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
επίσης στη σελίδα 5 λέω "σωστός. η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα πλαίσια της απελευθέρωσής τους και της προσπάθειας να γίνουν ίσες σε μία κοινωνία που κακώς τις είχε αποκλεισμένες μέχρι πρόσφατα, προσπαθούν να γίνουν αντράκια. εκεί χάνεται το παιχνίδι. έχουν τόσα να κάνουν καλύτερα από εμάς λόγω διαφορετικότητας." είναι σαφές λοιπόν το τι πιστεύω για τις γυναίκες. έκαστος στο είδος του σα να λέμε. είναι αρκετά κατανοητό ή να στο στείλω ζωγραφιά; δεν αναιρείς την άποψή μου για μπανανία. άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνει ο κάθε μισογύνης αυτοανακυρηχθής δικηγόρος των γυναικών.

ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα...

Επισκέπτης
Ωπα! Chill τυπε. Συγκρινεις ασυγκριτα. Το 50 shades, δημιουργηθικε για να προσφερει ψυχαγωγια. Το/τα βιβλιο/α του Σρόντινγκερ εχουν σκοπο την μορφωση και απευθυνοντε σε αλλο κοινο, για να καλυψουν αλλες αναγκες. Ειπαμε, να τα πουμε λιγο ωμα για τις γυναικες αλλα μη τα στιριζουμε και σε οτι να ναι.

το ίδιο λέμε: οι πωλήσεις δεν είναι ένδειξη υψηλής νοητικής επίτευξης

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αναφέρεις "Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας."
αυτό αν δεν είναι κατωτερότητα τι είναι; επίσης έβαλα και εισαγωγικά...

το φεμινιστικό κίνημα είναι πολύ πρόσφατο... και εσύ υποθέτω πως μιλάς διαχρονικά...
είναι ανικανότητα στο συγκεκριμένο θέμα που λέω. μέχρι να μιλάμε για καμιά 40αριά γυναίκες στρατηλάτες λυπάμαι είναι ιστορικό γεγονός. πέραν τούτου δεν καταλαβαίνω την ένσταση σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom