Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
In 1875, Herbert Spencer similarly argued that women were incapable of abstract thought and could not understand issues of justice

Κατα βαση, προκειται για την αλλη οψη του ιδιου νομισματος...
Αφηρημενη και συγκεκριμενη σκεψη απαιτουν, αμφοτερες, "δομηση". Το να εχεις ανορθολογισμο και αποσπαση προσοχης απο τον πυρηνα, σε κανει κακο δικηγορο, οσο και κακο μαθηματικο.
Γι' αυτο υστερουν σε ολους τους κλαδους - ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
In 1875, Herbert Spencer similarly argued that women were incapable of abstract thought and could not understand issues of justice

Κατα βαση, προκειται για την αλλη οψη του ιδιου νομισματος...
Αφηρημενη και συγκεκριμενη σκεψη απαιτουν, αμφοτερες, "δομηση". Το να εχεις ανορθολογισμο και αποσπαση προσοχης απο τον πυρηνα, σε κανει κακο δικηγορο, οσο και κακο μαθηματικο.
Γι' αυτο υστερουν σε ολους τους κλαδους - ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ!
Για δώσε κάποια πηγή για τις μπούρδες που αραδιάζεις,από κάτι επίσημο.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για δώσε κάποια πηγή για τις μπούρδες που αραδιάζεις,από κάτι επίσημο.

Δεν υπαρχει πηγη, γιατι η "σταθμιση" δεν ειναι 1+1=2
Ωστοσο, αν θεωρησεις πως οι top CEOs και επιστημονες (νομπελιστες κλπ) ειναι 1000, κι απο αυτους οι γυναικες ειναι... 5, ή 10, καταλαβαινεις και μονος σου οτι ο δυτικος κοσμος δεν ασκει τετοια καταπιεση, ωστε να δικαιολογειται το 1%.

Στην πολιτικη, τα πραγματα ειναι καλυτερα (πχ Μερκελ κλπ), αλλα εκει δεν μιλαμε για πραγματικες ικανοτητες που κρινουν το παιχνιδι. Μιλαμε για αντιπροσωπευση.
Πχ, αν ενα κομμα δεν εχει καμια γυναικα του μεσα στα στελεχη πρωτης γραμμης, θα καταγραψει ΤΟΣΟ μεγαλες απωλειες ψηφων, ωστε θα σβησει. ΑΡΑ, η Μερκελ ειναι Καγκελαριος, αν και θα μπορουσε, πχ, καλλιστα, ο Σόιμπλε. Κι ας ειναι αναπηρος.
Ολοι ξερουν οτι ο Σόιμπλε ειναι πιο καταρτισμενος και πιο τζιμανι απο τη Μερκελ. Οπως, επισης, ολοι ξερουν οτι η Ντορα δεν θα πηγαινε πουθενα στην ιδιωτικη αγορα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει πηγη, γιατι η "σταθμιση" δεν ειναι 1+1=2
[size=15pt]Ωστοσο, αν θεωρησεις πως οι top CEOs και επιστημονες (νομπελιστες κλπ) ειναι 1000, κι απο αυτους οι γυναικες ειναι... 5, ή 10, καταλαβαινεις και μονος σου οτι ο δυτικος κοσμος δεν ασκει τετοια καταπιεση, ωστε να δικαιολογειται το 1%.[/size]

Στην πολιτικη, τα πραγματα ειναι καλυτερα (πχ Μερκελ κλπ), αλλα εκει δεν μιλαμε για πραγματικες ικανοτητες που κρινουν το παιχνιδι. Μιλαμε για αντιπροσωπευση.
Πχ, αν ενα κομμα δεν εχει καμια γυναικα του μεσα στα στελεχη πρωτης γραμμης, θα καταγραψει ΤΟΣΟ μεγαλες απωλειες ψηφων, ωστε θα σβησει. ΑΡΑ, η Μερκελ ειναι Καγκελαριος, αν και θα μπορουσε, πχ, καλλιστα, ο Σόιμπλε. Κι ας ειναι αναπηρος.
Ολοι ξερουν οτι ο Σόιμπλε ειναι πιο καταρτισμενος και πιο τζιμανι απο τη Μερκελ. Οπως, επισης, ολοι ξερουν οτι η Ντορα δεν θα πηγαινε πουθενα στην ιδιωτικη αγορα.
Πηγή; Αραδιάζεις στατιστικές,δώσε πηγή για να μην θεωρηθεί ότι γράφεις μαλακίες όπως συνηθίζεις.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Να σου δώσω εγώ τώρα ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την γυναικεία ανωτερότητα ή την μέγιστη αντρική κατωτερότητα:

Τις χρυσώνουμε,κλείνουμε σπίτια,κάνουμε μέχρι πολέμους(μύθος η ωραία Ελένη αλλά και οι μύθοι κάτι θέλουν να πουν).
Όταν φτάσουν οι άντρες να τους πληρώνουν οι γυναίκες για να τις γαμάνε,τότε θα μιλάμε για αντρική ανωτερότητα και μεγαλύτερη νοημοσύνη...

Αλήθεια πως αιτιολογείς το γεγονός πως ο ανώτερος για εσένα σε σκέψη και λογική άντρας υποτάσσεται στην κατώτερη γυναίκα; Φέρε μου τον μεγαλύτερο επιστήμονα και βάλτον δίπλα σε μια ωραία γυναίκα,αν δεν τον δεις να σούρνεται εγώ θα αγοράσω το βιβλίο σου ότΑΝ βγει!!!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Να σου δώσω εγώ τώρα ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την γυναικεία ανωτερότητα ή την μέγιστη αντρική κατωτερότητα:

Τις χρυσώνουμε,κλείνουμε σπίτια,κάνουμε μέχρι πολέμους(μύθος η ωραία Ελένη αλλά και οι μύθοι κάτι θέλουν να πουν).
Όταν φτάσουν οι άντρες να τους πληρώνουν οι γυναίκες για να τις γαμάνε,τότε θα μιλάμε για αντρική ανωτερότητα και μεγαλύτερη νοημοσύνη...

Αλήθεια πως αιτιολογείς το γεγονός πως ο ανώτερος για εσένα σε σκέψη και λογική άντρας υποτάσσεται στην κατώτερη γυναίκα; Φέρε μου τον μεγαλύτερο επιστήμονα και βάλτον δίπλα σε μια ωραία γυναίκα,αν δεν τον δεις να σούρνεται εγώ θα αγοράσω το βιβλίο σου ότΑΝ βγει!!!!! :2funny: :2funny:

Ενστικτο αναπαραγωγης, ρε μπουφο.
Ειναι αναγκη, οπως το κατουρημα.
Δεν τιθεται θεμα ανωτεροτητας - κατωτεροτητας! Απλα ΠΡΕΠΕΙ να γαμησεις, και κανεις τα παντα για να γαμησεις.

Η ανωτεροτητα κρινεται μονο σε επιπεδο συνειδητων πραξεων. Πχ ολες οι γυναικες της Γης εναντιον ολων των ανδρων, σε πολεμο, και οποιος νικησει. (Εννοειται, με ιση προσβαση σε τεχνογνωσιες, οπλα κλπ)
Εκει, το ενστικτο της αυτοσυντηρησης θα υπερβει το ενστικτο της αναπαραγωγης, και θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν οι γυναίκες είναι τόσο έξυπνες, τότε γιατί ακόμα εντυπωσιάζονται από πράγματα που γυαλίζουν? :P

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν οι γυναίκες είναι τόσο έξυπνες, τότε γιατί ακόμα εντυπωσιάζονται από πράγματα που γυαλίζουν? :P

Ρε, ακομα και εξυπνες αν ειναι, δεν μπορουν να προκοψουν με βαση την "παστα" τους
Τη φτιαξιά τους, δηλαδη.
Εχουν υπερβολικα ορμονικα "σοκ" καθε 5-6 δευτερολεπτα, και τους λειπει απολυτα το τσαγανο (Δες πως οδηγανε, πχ...)
Επισης, σκεφτονται πλαγια. Ακομα και οι εξυπνες.
Επισης, θελουν παιδια (πολυ βασικος λογος για να ΜΗΝ κανεις σοβαρη καριερα)

ΟΚ, σιγουρα θα υπαρχουν και 2-3 γυναικες που εξαιρουνται απο ολες τις παραπανω κατηγοριες, αλλα ειναι απειροελαχιστες.

Ακομα και μια Θατσερ, δεν θα μπορουσε να κανει τετοιου βεληνεκους καριερα εκτος πολιτικης... Ειπαμε, η πολιτικη ειναι απο τα προνομιακα τους πεδια, για λογους αντιπροσωπευσης  (οι γυναικες ψηφοφοροι αντιδρουν λομπίστικα, κι οχι αντικειμενικα)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρε, ακομα και εξυπνες αν ειναι, δεν μπορουν να προκοψουν με βαση την "παστα" τους
Τη φτιαξιά τους, δηλαδη.
Εχουν υπερβολικα ορμονικα "σοκ" καθε 5-6 δευτερολεπτα, και τους λειπει απολυτα το τσαγανο (Δες πως οδηγανε, πχ...)
Επισης, σκεφτονται πλαγια. Ακομα και οι εξυπνες.
Επισης, θελουν παιδια (πολυ βασικος λογος για να ΜΗΝ κανεις σοβαρη καριερα)

ΟΚ, σιγουρα θα υπαρχουν και 2-3 γυναικες που εξαιρουνται απο ολες τις παραπανω κατηγοριες, αλλα ειναι απειροελαχιστες.

Ακομα και μια Θατσερ, δεν θα μπορουσε να κανει τετοιου βεληνεκους καριερα εκτος πολιτικης... Ειπαμε, η πολιτικη ειναι απο τα προνομιακα τους πεδια, για λογους αντιπροσωπευσης  (οι γυναικες ψηφοφοροι αντιδρουν λομπίστικα, κι οχι αντικειμενικα)
Για να δούμε πόσες μαλακίες μπορείς να γράψεις ακόμα....οι άντρες δηλαδή δεν λειτουργούν λουμπενίστικα ψηφίζοντας άντρες έχοντας απόψεις σαν τις δικές σου για τις γυναίκες;

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Γιατί το πάτε τόσο μακριά μάστορες? Μόνο τους τίτλους από τα Αρλεκιν να δείτε καταλαβαίνετε και τι γράφουν οι μεν συγγραφείς-κούλες, και τι διαβάζουν οι δε κυρα-κούλες...  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ενταξει, ειναι χαρακτηριστικη η αδυναμια των γυναικων να καινοτομησουν και να διακριθουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Λάθος από την αρχή είσαι.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Δεν νομίζω οτι είναι θέμα ανικανότητας γυναικών. Η λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια περνάει κρίση γενικώς και αναφέρομαι και στην ανδρική και στη ... γυναικεία λογοτεχνία. Γεγονός είναι οτι η εικόνα έχει κερδίσει τη μάχη και εντυπωσιάζει περισσότερο. Πάρτε παράδειγμα τον κινηματογράφο ή το θέατρο. Πόσες είναι οι αξιόλογες ταινίες που βασίζονται σε έκθεση σοβαρών και αξιόλογων εννοιών ή ιδεών!! Δεν μιλάμε για την λογοτεχνία που ο καθένας την κρίνει με τα δικά του κριτήρια. Πάντως δεν μπορούμε να μιλάμε για ανικανότητα από τη στιγμή που κάτι εκτίθεται στο χαρτί δεν έχει ούτε φύλο ούτε χρώμα. Επομένως οι ομαδοποιήσεις και οι γενικεύσεις είναι άστοχες. Σε όλους τους τομείς υπάρχουν άξιες γυναίκες που κάνουν πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά πολλές φορές καλύτερη και από αυτή των ανδρών. Απλώς πολλές φορές οι γυναίκες βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από τους άνδρες γιατί είναι διαφορετικές. Επομένως απαιτείται σεβασμός στην διαφορετικότητα. Τις γυναίκες πρέπει να τις λατρεύουμε (και κάπου κάπου να τις  :zfuck: )  :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
'Είναι κρύα τα νερά του Βόλγα
πίνω στην υγειά σας κυρία Όλγα'

Εξαιρετικό λογοτεχνικό πόνημα, με φημολογούμενο σκοπό το καμάκι σε μπαλαρίνα των Μπολσόϊ.

Ο εικονιζόμενος, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο 'Γαργάλατας' εξ αιτίας του κορυφαίου (και γνωστού τοις πάσι) έργου του, δείχνει ακριβώς την λογοτεχνική ανωτερώτητα του ανδρικού φύλου. Δυστυχώς το ταλέντο του παρέμεινε εν ζωή αμφιλεγόμενο, και αναγκάστηκε να βρει μια δεύτερη δουλειά πρωθυπουργού τ' απογεύματα, στην οποία επέδειξε αντίστοιχη με του λογοτέχνη ικανότητα...

Συνημμένα

• athanasiadis nobas.jpg
    athanasiadis nobas.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 12

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
μπορείτε πολύ απλά να προσπερνάτε τα βιβλία από γυναίκες συγγραφείς όπως κάνω εγώ και πόσος άλλος κόσμος φαντάζομαι,γιατί τσιρίζετε σαν υστερικές και τι προσπαθείτε να αποδείξετε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορείτε πολύ απλά να προσπερνάτε τα βιβλία από γυναίκες συγγραφείς όπως κάνω εγώ και πόσος άλλος κόσμος φαντάζομαι,γιατί τσιρίζετε σαν υστερικές και τι προσπαθείτε να αποδείξετε;

Προσβαλλουν το συγγραφικο εργο του kosamf τυπε  :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω οτι οι άντρες είναι πιο δημιουργικοί και αυτό βγαίνει και στα αντίστοιχα επαγγέλματα....
Οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι άντρες....
Οι πιο μεγάλοι επιστήμονες είναι άντρες....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ νομίζω οτι οι άντρες είναι πιο δημιουργικοί και αυτό βγαίνει και στα αντίστοιχα επαγγέλματα....
Οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι άντρες....
Οι πιο μεγάλοι επιστήμονες είναι άντρες....
ετσι δικε μου :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Αλλά η γυναίκες είναι πιο μεθοδικές, πιο συγκροτημένες, έχουν πρόγραμμα στην ζωή τους και φυσικά, η φύση τις έδωσε περισσότερα "όπλα" από μας....οπότε υπάρχει ισορροπία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom