You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνισμό κάνετε;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το επόμενο 10ημερο θα ειμαστε στην πολη (θεσσαλονικη) με τη γυναικα μου και θα ξεκλέβουμε λιγο χρόνο να πεταγόμαστε για μπανακι και γυμνισμο στην Επανομη πριν το Ναυαγιο και στον Αγιο Μαμα. Ειμαστε ανοιχτοι σε παρεα και γνωριμια στην παραλια.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 201
Πηγες?Ειχε κοσμο?Είναι κανείς στη παραλία γυμνιστών στον Άγιο Νικόλα στην Ανάβυσσο; Θέλω να πάω πρώτη φορά να κάνω γυμνισμό
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 160
- Πόντοι
- 280
Είναι κανείς στη παραλία γυμνιστών στον Άγιο Νικόλα στην Ανάβυσσο; Θέλω να πάω πρώτη φορά να κάνω γυμνισμό
Εκεί τις Κυριακές πήγαινε ένας καμμενος που έβαζε μουσική για να "διασκεδαζει" την παραλία. Γινόταν τύφλα από τις μπύρες και τα άλλα, μίλαγε σε όλους και έλεγε μαλακιες ακατάπαυστα, τον έπαιζε ανοιχτά, και τούρλωνε και τον κωλο στο τέλος. Έδιωξε πολύ καλό κόσμο. Λίγες οι παραλίες γυμνιστών στην Αττική και η καθεμία έχει και τον μαλακα της, στα Καπέ ο κοκκινοτριχης, στο Σούνιο ο άλλος ο πιθηκας.Είναι κανείς στη παραλία γυμνιστών στον Άγιο Νικόλα στην Ανάβυσσο; Θέλω να πάω πρώτη φορά να κάνω γυμνισμό
Στο σουνιο τι παίζει?Εκεί τις Κυριακές πήγαινε ένας καμμενος που έβαζε μουσική για να "διασκεδαζει" την παραλία. Γινόταν τύφλα από τις μπύρες και τα άλλα, μίλαγε σε όλους και έλεγε μαλακιες ακατάπαυστα, τον έπαιζε ανοιχτά, και τούρλωνε και τον κωλο στο τέλος. Έδιωξε πολύ καλό κόσμο. Λίγες οι παραλίες γυμνιστών στην Αττική και η καθεμία έχει και τον μαλακα της, στα Καπέ ο κοκκινοτριχης, στο Σούνιο ο άλλος ο πιθηκας.
Καπέ έχει αρνητική ενέργεια
Στο Άγιο Νικόλαο δεν είναι ωραία η θάλασσα
Ε δεν πήγα, δεν ψήθηκα, δεν απάντησε και κανείς. Πού να πάω πρώτη φορά χωρίς πληροφόρηση;;;
Πηγες?Ειχε κοσΕ δεν πήγα, δεν ψήθηκα, αφού δεν απάντησε και κανείς....
Nikosnorth
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Like
- 667
- Πόντοι
- 80
Ξέρει κάποιος για Χανιά τίποτα?
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 160
- Πόντοι
- 280
Άμα κοιτάξεις από κάτω από εκει που αράζει το ΚΤΕΛ έχει μια μικρή παραλία. Off season κανεις γυμνισμό, τέτοια εποχή όχι, μόνο στην μικρούλα αριστερά της, όμως είναι ένας που βάζει πετσετα και στις 2 και τις θεωρεί δικές του όποτε είναι εκεί. Αστείος. Μουρμουραει σε αλλους άντρες, σου λέει φύγε δεν χωράς και τετοια, κατά τα γνωστά τις έχει κάνει προέκταση της κρεβατοκαμαρας του, δεν κοιταει τα χαλια του, νομιζει θα του κατσει καμια τουριστριουλα. Σαν τον σεξομανή κοκκινοτριχη στα καπέ. Μιλάμε για πειραγμένα μυαλά.Στο σουνιο τι παίζει?
Καπέ έχει αρνητική ενέργεια
Στο Άγιο Νικόλαο δεν είναι ωραία η θάλασσα
Δλδ και στο καπέ τα ίδια?Άμα κοιτάξεις από κάτω από εκει που αράζει το ΚΤΕΛ έχει μια μικρή παραλία. Off season κανεις γυμνισμό, τέτοια εποχή όχι, μόνο στην μικρούλα αριστερά της, όμως είναι ένας που βάζει πετσετα και στις 2 και τις θεωρεί δικές του όποτε είναι εκεί. Αστείος. Μουρμουραει σε αλλους άντρες, σου λέει φύγε δεν χωράς και τετοια, κατά τα γνωστά τις έχει κάνει προέκταση της κρεβατοκαμαρας του, δεν κοιταει τα χαλια του, νομιζει θα του κατσει καμια τουριστριουλα. Σαν τον σεξομανή κοκκινοτριχη στα καπέ. Μιλάμε για πειραγμένα μυαλά.
Στη βουλιαγμένη κάτω από τα ξύλινα αριστερά είναι νομίζω κουλ ο κοσμος
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 201
Ο τολμων νικα μην τα θελεις ολα μασημεναΕ δεν πήγα, δεν ψήθηκα, δεν απάντησε και κανείς. Πού να πάω πρώτη φορά χωρίς πληροφόρηση;;;
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 160
- Πόντοι
- 280
Φίλε δεν ξέρω για Βουλιαγμένη, καπέ έχει χαλάσει πολύ, λόγω του γνωστού πεφτουλα και αυτών που τον ανέχονται.Δλδ και στο καπέ τα ίδια?
Στη βουλιαγμένη κάτω από τα ξύλινα αριστερά είναι νομίζω κουλ ο κοσμος
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
Γνωστοι μου γυμνιστες απο Αθηνα που μιλαμε μου λενε οτι ολο και περισσοτεροι στρεφονται προς κινετα δεν εχω παει ξερει κανεις τι παιζει εκει?Φίλε δεν ξέρω για Βουλιαγμένη, καπέ έχει χαλάσει πολύ, λόγω του γνωστού πεφτουλα και αυτών που τον ανέχονται.
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.494
- Πόντοι
- 1.336
Υπάρχει τίποτα στην περιοχή της Κορίνθου -Κιατο ;
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
σεξομανης κοκκινοτριχης???οχι ρε φιλε αυτος ειναι χυλοπιτομανης,!!!!!!Άμα κοιτάξεις από κάτω από εκει που αράζει το ΚΤΕΛ έχει μια μικρή παραλία. Off season κανεις γυμνισμό, τέτοια εποχή όχι, μόνο στην μικρούλα αριστερά της, όμως είναι ένας που βάζει πετσετα και στις 2 και τις θεωρεί δικές του όποτε είναι εκεί. Αστείος. Μουρμουραει σε αλλους άντρες, σου λέει φύγε δεν χωράς και τετοια, κατά τα γνωστά τις έχει κάνει προέκταση της κρεβατοκαμαρας του, δεν κοιταει τα χαλια του, νομιζει θα του κατσει καμια τουριστριουλα. Σαν τον σεξομανή κοκκινοτριχη στα καπέ. Μιλάμε για πειραγμένα μυαλά.
εχει φαει απειρες χυλοπιτες τοσα χρονια απο γυναικες και ζευγαρια χαχαχα
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
αυτος που λες με τη μουσικη δεν παει πια τις Κυριακες?και εγω γιαυτο το λογο εχω να παω Κυριακη 3 χρονια....μονο θορυβο και χαλαστρες εκανε ο τυπος...Εκεί τις Κυριακές πήγαινε ένας καμμενος που έβαζε μουσική για να "διασκεδαζει" την παραλία. Γινόταν τύφλα από τις μπύρες και τα άλλα, μίλαγε σε όλους και έλεγε μαλακιες ακατάπαυστα, τον έπαιζε ανοιχτά, και τούρλωνε και τον κωλο στο τέλος. Έδιωξε πολύ καλό κόσμο. Λίγες οι παραλίες γυμνιστών στην Αττική και η καθεμία έχει και τον μαλακα της, στα Καπέ ο κοκκινοτριχης, στο Σούνιο ο άλλος ο πιθηκας.
Στο σπίτι δε λέγεται γυμνισμός, λέγεται δεν ανάβω κλιματιστικό ..:-))Γεια σας παιδιά ! Καινούριος εδώ ! Όλη μετά γυμνός σπίτι και όπου μπορώ κάνω γυμνός μπάνιο
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
το καλοκαιρι ναι , θα προτεινα τον χειμωνα και φυσικα χωρις θερμανση να πιανεταιΣτο σπίτι δε λέγεται γυμνισμός, λέγεται δεν ανάβω κλιματιστικό ..:-))
Dasstaboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 539
- Πόντοι
- 81
Φυσικά με κλιματισμό !!!Στο σπίτι δε λέγεται γυμνισμός, λέγεται δεν ανάβω κλιματιστικό ..:-))
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 253