zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 201
για ποια εκει λες?Α καλά εκεί ξέρω...
για ποια εκει λες?Α καλά εκεί ξέρω...
Φωτογραφίες επιτρέπονται στο παρόν post; Εννοώ για όσους κάνουν γυμνισμό στο χώρο τους. Ή και από παραλίες που έχουν πάει.
Βαλε δως μας πονοοοοοΟχι γιατί τον έχω μικρό
Σίγουρα;Βαλε δως μας πονοοοοο
Τυπε αμα εχει κανει tatoo πανω στη τσουτσου σου το ονομα σου, φυσικα θα εισαι αναγνωρισιμος.Ρε άμα στείλω φωτό με τη τσουτσου οξω όλοι θα με γνωρίσετε... Τη φάτσα την ξεχνάς το τσουτσουνι όχι. Νομός.
@θανος_38 ..Έχει πάρα πολλές προσβάσιμες
Ενδεικτικά εκτός αυτές που αναφέρατε
Λιμανάκια
Πυροσβεστική στο καβούρι
Κινέτα
Χαμολιά
Δικαστικά
ΠΙΚΠΑ Βούλας
Άγιος νικόλαος αναβύσσου
47,8 km αθηνών σουνίου
Ασημάκης
Καβάτζες μαύρο λιθάρι
Ακατοίκητα αγίας μαρίνας
Σούνιο
Όσον αφορά τα άλλα σου μηνύματα
Δεν μπορείς να διαλέγεις ποιος θέλεις να είναι στην παραλία
Θα είναι και μόνοι τους σκέτοι γυμνιστές
Θα είναι και παρέες gay
Η μόνοι τους gay
Θα είναι ματάκηδες
Θα είναι μπι
Θα είναι ζευγάρια η γυναίκες μόνες
Θα είναι καμάκια
Θα είναι κάποιοι που θέλουν να τον παίξουν
Θα είναι κάποιοι που θέλουν να παίξουν με ζευγάρια ή γυναίκες
Και Να σε ρωτήσω κάτι;
Πάει ένα ζευγάρι
Και αρχίζει η κοπέλα να κάνει διάφορα στον άντρα ή το αντίθετο
Το βρίσκεις παράλογο ή φυσιολογικό μερικοί που είναι σε αυτή την παραλία να αρχίσουν να τον παίζουν;
Δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο, μόνο σώμα. Σπιτικός γυμνισμός.Απαγορευονται τα προσωπα τυπε, και να μην ειναι ανγνωρισιμα τα ατομα
Είναι με Νokia 3310Πρέπει να είναι φωτογραφίες πριν πατήσει ο άνθρωπος στο φεγγάρι. Πιστεύω ο Νηλ είχε καλύτερη φωτογραφική μες στο Απόλλο
Γερμανία έχει πολλά αλλά ποιος τρέχει μέχρι εκεί...Αν κάποιος θέλει να ζήσει ωραία εμπειρία γυμνσιμου, θα πρέπει να πάει σε ξενοδοχείο γυμνιστων η κάτι ανάλογο.
Ειχα πάει μια φορά, τέλεια. Ξεβρακωτοι παντού όλη μέρα. Και στους διαδρόμους.
Ελλάδα είχε Κρήτη, Ρόδο, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο. Κεφαλλονιά είχα πάει σε ένα μικρό που έκλεισε. Κρήτη ήταν ένα στα Σφακιά. Βρυτομαρτης. Δεν ξέρω αν παίζουν ακόμη.Γερμανία έχει πολλά αλλά ποιος τρέχει μέχρι εκεί...
Μια χαρα δουλευει το Vritomartis στην Κρητη οπως και το Viva στην Ροδο, περσι μειναμε στο Viva πολυ καλο και οτι πρεπει οι κρουαζιερες γυμνιστων που διοργανωνει .Νομίζω έχουν κλείσει όλα. Αν έχει μείνει, είναι μόνο της Κρήτης, αν και καποιος από εκεί κάτω μου είχε πει οτι από εποχή covid και μετα, το γυρισε σε κανονικό. Δεν το εψαξα αν ισχύει η αλήθεια ειναι.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. ΕυχαριστώΜια χαρα δουλευει το Vritomartis στην Κρητη οπως και το Viva στην Ροδο, περσι μειναμε στο Viva πολυ καλο και οτι πρεπει οι κρουαζιερες γυμνιστων που διοργανωνει .