Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 633
- Πόντοι
- 81
Πού είναι αυτή η παραλία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω από μικρός γυμνισμό.Κάποιες χρονιές πάω μόνο για γυμνισμό,άλλες πάω και σε textile παραλίες.
Πού είναι αυτή η παραλία;
Αιτωλοακαρνανια είναι κοντά στη ΛευκάδαΠού είναι αυτή η παραλία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω από μικρός γυμνισμό.Κάποιες χρονιές πάω μόνο για γυμνισμό,άλλες πάω και σε textile παραλίες.
Ελευθερές Καβάλα φίλε ;) σπεσιαλ κατάστασηΚαλησπέρα φιλαράκια.
Μπορεί κάποιος γνωστής με σιγουριά να μου πει που μπορώ να πάω με την γυναίκα μου για γυμνισμό ,κοντά στην Θεσσαλονίκη; Έστω 2-3 ώρες μακρυά.
Και αρχιτέκτων και γυμνίστρια… ενδιαφέρονΝαι, πρώτη μου φορά πριν χρόνια στην Σκιάθο και μετά κάθε καλοκαίρι διάλεγα προορισμό όπου θα μπορούσα να κάνω.
Τράβα Κινέτα τύπε, έχει απ' όλους και γίνεται και παιχνίδι συχνα. Εύβοια μόνο Χιλιαδού θα βρεις κόσμο για παιχνίδι.
Παιδια αργειτε αντε κατεβειτε η παραλια εχει βαλτωσει μεγαλη ξενερα λεμε..Μια μεγάλη ομάδα ζευγαριών με παρέα αντρών φέτος το καλοκαίρι κάποιες ημέρες θα οργανώνουμε εξόρμηση στην παραλία. Η παραλία θα κλείνει, θα αποκλείονται ζευγάρια ναυάγια που μπεκροπινουν στην παραλία και φυσικά όλα τα ναυάγια μπακουρια.
Και τι σε πειράζουν ρε τύπε, να δροσιστούν πάνεΤι Κινέτα ρε τυπε . Εκει πάνε όλες οι λουγκρες
καλημερα ..Ελευθερές Καβάλα φίλε ;) σπεσιαλ κατάσταση
Γενικά είναι πολύ καλά. Κατά τη δική μου οπτική επειδή πάμε τρία τέσσερα χρόνια τώρα . Έχει περισσότερο κόσμο ναι . Και Βούλγαρους Σέρβους ζευγάριακαλημερα ..
φετος δν εχω παει ακομα .. ξερουμε σε τη κατασταση ειναι ?? εχει κοσμο ή αδιασε εντελος?
αυτο ειναι ωραιο.. περσι δν μου αρεσε αρκετα ... προπερσι ηταν τρομερη παραλια νερα κοσμος ....Γενικά είναι πολύ καλά. Κατά τη δική μου οπτική επειδή πάμε τρία τέσσερα χρόνια τώρα . Έχει περισσότερο κόσμο ναι . Και Βούλγαρους Σέρβους ζευγάρια
Βάζετε και μπλε κορδέλα στην ομπρέλα σας;;;
Οχι γιατι θα επρεπε? Δηλωνει κατι η μπλε κορδελα να την βαλουμε? Παντως κατα τη γνωμη μου και με βαση την ηλικια μας αν βαζαμε κορδελα θα επρεπε να βαλουμε μωβ να συνηθιζουμε
Καλημέρα αν και αργοπορημένα να σχολιάσω ότι αν η κορδέλα ήταν από μπλε ζαχαρόπαστα σιγουρά θα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον .....πέρυσι είχαν πάει διακοπές με γνωστό μας ζευγάρι σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου ένα ζευγάρι Γερμανών είχε αφήσει έναν ολόκληρο ανανά ανεστραμμένο κάτω στην πόρτα του μπανγκαλόου τους ....ε τον πήραν και τον πήγαν στο beach bar στον εξίσου με αυτούς όργιο μπαρίστα να τον καθαρίσει να τον φάνε .....επιβεβαιωμένο τσεκαρισμένοΤίποτα, όλα καλά!!! Μου αρέσει το χιούμορ σας!!!
Παντως και περυσι ρε παιδια που κατεβαιναν στην παραλια παντα πρωινοι μεχρι της δυομησι η ωρα που φευγαν με ανυπομονησια για μυθο η οπου αλλου να μπουζουριασουν ολη την ωρα κατι μασουλουσαν μιλαμε για πολυ φαγητο χαχαΚαλημέρα αν και αργοπορημένα να σχολιάσω ότι αν η κορδέλα ήταν από μπλε ζαχαρόπαστα σιγουρά θα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον .....πέρυσι είχαν πάει διακοπές με γνωστό μας ζευγάρι σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου ένα ζευγάρι Γερμανών είχε αφήσει έναν ολόκληρο ανανά ανεστραμμένο κάτω στην πόρτα του μπανγκαλόου τους ....ε τον πήραν και τον πήγαν στο beach bar στον εξίσου με αυτούς όργιο μπαρίστα να τον καθαρίσει να τον φάνε .....επιβεβαιωμένο τσεκαρισμένο
Καλημέρα αν και αργοπορημένα να σχολιάσω ότι αν η κορδέλα ήταν από μπλε ζαχαρόπαστα σιγουρά θα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον .....πέρυσι είχαν πάει διακοπές με γνωστό μας ζευγάρι σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου ένα ζευγάρι Γερμανών είχε αφήσει έναν ολόκληρο ανανά ανεστραμμένο κάτω στην πόρτα του μπανγκαλόου τους ....ε τον πήραν και τον πήγαν στο beach bar στον εξίσου με αυτούς όργιο μπαρίστα να τον καθαρίσει να τον φάνε .....επιβεβαιωμένο τσεκαρισμένο
Κατ αρχας αφησαμε το κοτσανι με τα φυλλα στην πορτα και μαλιστα αναποδα αγαπητα γεροντια μου.. ποια η διαφορα λεπτομερειες....οσο για σενα wass γερμανοτσολιαδακο ρε λαμογιο δυο μηνες απο κοντα την ειχες την γουρουνιτσα να σου κατσει και να τα σαντουιτς σωλομου και τα prosecco 3 κιλα εβαλε με τις παπαριες αυτες τουλαχιστοννν ....μασουλουσε ολη ωρα εεε θα στα κοψει αμα σε πετυχει λεειΠαντως και περυσι ρε παιδια που κατεβαιναν στην παραλια παντα πρωινοι μεχρι της δυομησι η ωρα που φευγαν με ανυπομονησια για μυθο η οπου αλλου να μπουζουριασουν ολη την ωρα κατι μασουλουσαν μιλαμε για πολυ φαγητο χαχα
Εννοείται και μετράει σας γυμνισμός σε κάθε περίπτωση είναι πολύ καυλαΕμένα μου αρέσει και κυκλοφορώ γυμνός στο σπίτι, κοιμάμαι γυμνός, πιάνετε ως γυμνισμός???