Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μου βάλατε ιδέες μετά από πολλά χρόνια που έκανα για τελευταία φορά γυμνισμό. Σκέφτομαι να πάρω την γυναίκα μου και να πάμε, Κυριακή ή Δευτέρα, θέλει κάποιο ζευγάρι να κανονίσουμε να βρεθούμε εκεί για παρέα;
Τύπε πάνε πολλά ζευγάρια από εδώ μέσα Κυριακή και Δευτέρα, απλά τυχαίνει η γυναίκα να έχει και πουλάκι αν δεν σε πειράζει :confused::confused:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ανταπόκριση από φίλο μου που πήγε στο ΚΑΠΕ σήμερα (δε βρίσκω το θέμα που αφορά το ΚΑΠΕ γι΄αυτό το γράφω εδώ)

"Έφτασα κατά τις 10:00.Ήταν μόνο ένας κύριος στο άκρο της παραλίας.Μετά ήρθε ένα ζευγάρι στην είσοδο της παραλίας.Και μετά εμφανίζεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος μαλάκας,ο μουσάτος και πάει και στήνει την ομπρέλα του στο μισό μέτρο από τον κύριο που ήταν από νωρίς εκεί...Τον ανάγκασε να μετακινηθεί..."

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
83
Πόντοι
0
Τύπε πάνε πολλά ζευγάρια από εδώ μέσα Κυριακή και Δευτέρα, απλά τυχαίνει η γυναίκα να έχει και πουλάκι αν δεν σε πειράζει :confused::confused:
Ωχ, λες να συμβεί τίποτα απροσδόκητο και μετά να πονάει ο κωλος μου;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Και μια εμπειρία ζωής λίγα χρόνια πριν στην συγκεκριμένη παραλία. Ήμουν με την κοκκινομάλλα μιλφαρα και απέναντι μας ήταν ένα άλλο ζευγάρι, σκουρόχρωμη τύπισσα με βυζάρες που απλά έκανε τόπλες κι ένας ξερακιανός μελαχροινός γυμνός. Τους συγκεκριμένους τους είχαμε πετύχει ξανά στην παραλία και δεν είχα καταλάβει τότε τι ρόλο βαράνε. Σε κάποια φάση αρχίζει η δικιά μου να μου χαϊδεύει χαλαρά την πουτσα κι εγώ τους ψιλοκοιτουσα μήπως ενδιαφέρονται για παιχνίδι. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να φωνάζει και να μας λέει να σταματήσουμε. Τότε σηκώνεται και ο μαλακας ο δικός της κι έρχεται μπροστά μας να μας ζητήσει τον λόγο και να μας απειλεισει να φύγουμε γιατί αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του κόψω τον πουτσο με τον σουγιά του κάμπινγκ που είχα ακριβώς δίπλα μου αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και σκέφτηκα ότι μπορούσα απλά να φύγω και να του χαράξω το αμάξι που είχε παρκαρισμένο πάνω στον δρόμο. Πράγματι επέλεξα το δεύτερο και μετά από λίγο φύγαμε. Από τοτε δεν τους έχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμένο σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο και ακόμα σκέφτομαι πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις σ ένα έγκλημα σε μια λάθος στιγμή. Να είστε πάντα ψύχραιμοι μύστες και να έχετε πάντα στο μυαλό σας την εναλλακτική. Η ψευτομαγκια δεν οδηγεί πουθενά, απλά στο τέλος την πατάς. Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι τις 2 προηγούμενες φορές που τους είχαμε πετύχει,δεν ξέρω γιατί προκάλεσαν την τύχη τους εκείνη την φορά βάζοντας τα χωρίς λόγο Μ εμένα.
είναι θέμα να μην μπορείς να το καταλάβεις. Το ότι κάνει κάποιος γυμνισμό δε σημαίνει πορνογράφημα. Αυτό είναι το νόημα. Κάποιοι παρεξηγούνται, θέλει σεβασμό.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Το ψήνω αγρια για Κυριακή αν βρεθεί η κατάλληλη παρέα πρωτόΚλαστου θήλεος...ποιες ωρες γίνεται συνήθως μουνοπανύγηρης??

wass

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
209
Πόντοι
20
Να πατε σαββατο απογευμα κα κατσετε να δειτε και την πανσεληνο ειναι καλο το σημειο για τετοια φαση .....

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Παραλια γυμνιστων σε νησι του Αιγαίου ηταν ενας κινεζος φιλλιπινεζος με ενα σπορακι μπροστά και καποιες ξενες τον γιουχαραν δημοσια οτι το εχει μικρο και ο τυπας γέλαγε αντί να τις μπινελικωσει.
Βεβαια τα ηθελε και ο κωλος του ολο πανω κατω τη παραλια πηγαινε

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.209
Πόντοι
201
Παραλια γυμνιστων σε νησι του Αιγαίου ηταν ενας κινεζος φιλλιπινεζος με ενα σπορακι μπροστά και καποιες ξενες τον γιουχαραν δημοσια οτι το εχει μικρο και ο τυπας γέλαγε αντί να τις μπινελικωσει.
Eεεεεε ειδες επιπεδο τα τσουλακια οι ξενες ενω οι ελληνιδες επιπεδοοοοο:thumbsup:

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Ανταπόκριση από φίλο μου που πήγε στο ΚΑΠΕ σήμερα (δε βρίσκω το θέμα που αφορά το ΚΑΠΕ γι΄αυτό το γράφω εδώ)
Τύπε το θρεντ της παραλίας είναι στα γκέι θρεντ, εκεί θα το βρεις :confused::confused:

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
646
Πόντοι
81
Καλησπερα στην παρεα και να εχουμε ομορφη περιοδο ...
θελω να κανω 2 ερωτησης ...
εχουμε τιποτα αλλαγες με τους νομους ?? ποιο σκλητρα μετρα ή να εγινε ποιο επιτρεπτος ο γυμνισμος ??
και αν ξερουμε τι παιζει φετος στην περιοχη ελευθερες καβαλας

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλησπερα στην παρεα και να εχουμε ομορφη περιοδο ...
θελω να κανω 2 ερωτησης ...
εχουμε τιποτα αλλαγες με τους νομους ?? ποιο σκλητρα μετρα ή να εγινε ποιο επιτρεπτος ο γυμνισμος ??
και αν ξερουμε τι παιζει φετος στην περιοχη ελευθερες καβαλας
Κακώς...Δεν είναι gay παραλία...Πρέπει κάποιος από το φόρουμ να το μεταφέρει στα γενικά.

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
646
Πόντοι
81
Κακώς...Δεν είναι gay παραλία...Πρέπει κάποιος από το φόρουμ να το μεταφέρει στα γενικά.
φιλε μου δν μιλισα για Straig ή Gay ...
τα τελευταια 5-6 χρονια πηγαινο αρκετα συχνα εκει ... απλα ειχε συμβη μια φωτια και γενικα το μερος το παρατισαν αρκετα απο αυτη την αποψη ρωτισα σε τι κατασταση εινια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
φιλε μου δν μιλισα για Straig ή Gay ...
τα τελευταια 5-6 χρονια πηγαινο αρκετα συχνα εκει ... απλα ειχε συμβη μια φωτια και γενικα το μερος το παρατισαν αρκετα απο αυτη την αποψη ρωτισα σε τι κατασταση εινια
Έκανα λάθος παράθεση.Συγγνώμη.Στον "Κωστάκης" ήθελα να απαντήσω που μου είπε ότι το θέμα με το ΚΑΠΕ είναι στην κατηγορία Gay.

dubebadu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
228
Πόντοι
280
στα συν το οτι κανεις και καλο ψαροντουφεκο στην γυρω περιοχη:upsidedown:
Δε με ενδιαφέρει το ψαροντούφεκο, με ενδιαφέρει το να είμαι άνετος σε μία παραλία που μπορώ να κάνω γυμνισμό χωρίς τον καθε παρατρεχαμενο γιατί μετά από 5 χρόνια αποχής, να νιώσουμε και λίγο καλύτερα μετά από κάποιες άσχημες καταστάσεις στην οικογένειά μου οι οποίες με έκαναν να χαλάσω την εμφάνιση μου.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.209
Πόντοι
201
Δε με ενδιαφέρει το ψαροντούφεκο, με ενδιαφέρει το να είμαι άνετος σε μία παραλία που μπορώ να κάνω γυμνισμό χωρίς τον καθε παρατρεχαμενο γιατί μετά από 5 χρόνια αποχής, να νιώσουμε και λίγο καλύτερα μετά από κάποιες άσχημες καταστάσεις στην οικογένειά μου οι οποίες με έκαναν να χαλάσω την εμφάνιση μου.
παμε αρκετες φορες τον χρονο σε αυτη την παραλια δεν εχουμε ακουσει καμια και κανεναν να σχολιαζει την εμφανιση κανενος ενοχλητικες συμπεριφορες ναι, οποτε να πατε αφοβα καντε ενα ξεκινημα απο σημερα κυρακη που θα εχει λιγο κοσμο λογο τριημερου η δευτερα θα ειναι πολυ χαλαρα αυτες τις μερες ο κοσμος λειπει

dubebadu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
228
Πόντοι
280
παμε αρκετες φορες τον χρονο σε αυτη την παραλια δεν εχουμε ακουσει καμια και κανεναν να σχολιαζει την εμφανιση κανενος ενοχλητικες συμπεριφορες ναι, οποτε να πατε αφοβα καντε ενα ξεκινημα απο σημερα κυρακη που θα εχει λιγο κοσμο λογο τριημερου η δευτερα θα ειναι πολυ χαλαρα αυτες τις μερες ο κοσμος λειπει
Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Θα προσπαθήσω για αύριο καλυτερα. Κθημερινές νομίζω είναι πιο άνετα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Οι ξένες ήταν τίποτα μοντέλα της Victoria Secret;Ή τίποτα χοντροκώλες με κυτταρίτιδα και ραγάδες;Πάντως τόσα χρόνια στις παραλίες δεν έχω ακούσει κάποιον/α να λέει σε άλλον/η κάτι για την εμφάνισή του/της.Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος.

dubebadu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
228
Πόντοι
280
Ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά καποια μέρα συνγυμνηστες...

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Οι ξένες ήταν τίποτα μοντέλα της Victoria Secret;Ή τίποτα χοντροκώλες με κυτταρίτιδα και ραγάδες;Πάντως τόσα χρόνια στις παραλίες δεν έχω ακούσει κάποιον/α να λέει σε άλλον/η κάτι για την εμφάνισή του/της.Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος.
Η μια ηταν χοντρη σαν γελαδα η αλλη νορμαλ 40αρες καπου εκεί.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η μια ηταν χοντρη σαν γελαδα η αλλη νορμαλ 40αρες καπου εκεί.
Κατάλαβα...Απλώς προσπαθούσαν να καλύψουν την ασχήμια τους και το κόμπλεξ τους βλέποντας άλλους...Όπως λέει ένα ρητό "ο διακονιάρης του μπροστινού το σακούλι βλέπει"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom