Και μια εμπειρία ζωής λίγα χρόνια πριν στην συγκεκριμένη παραλία. Ήμουν με την κοκκινομάλλα μιλφαρα και απέναντι μας ήταν ένα άλλο ζευγάρι, σκουρόχρωμη τύπισσα με βυζάρες που απλά έκανε τόπλες κι ένας ξερακιανός μελαχροινός γυμνός. Τους συγκεκριμένους τους είχαμε πετύχει ξανά στην παραλία και δεν είχα καταλάβει τότε τι ρόλο βαράνε. Σε κάποια φάση αρχίζει η δικιά μου να μου χαϊδεύει χαλαρά την πουτσα κι εγώ τους ψιλοκοιτουσα μήπως ενδιαφέρονται για παιχνίδι. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να φωνάζει και να μας λέει να σταματήσουμε. Τότε σηκώνεται και ο μαλακας ο δικός της κι έρχεται μπροστά μας να μας ζητήσει τον λόγο και να μας απειλεισει να φύγουμε γιατί αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του κόψω τον πουτσο με τον σουγιά του κάμπινγκ που είχα ακριβώς δίπλα μου αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και σκέφτηκα ότι μπορούσα απλά να φύγω και να του χαράξω το αμάξι που είχε παρκαρισμένο πάνω στον δρόμο. Πράγματι επέλεξα το δεύτερο και μετά από λίγο φύγαμε. Από τοτε δεν τους έχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμένο σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο και ακόμα σκέφτομαι πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις σ ένα έγκλημα σε μια λάθος στιγμή. Να είστε πάντα ψύχραιμοι μύστες και να έχετε πάντα στο μυαλό σας την εναλλακτική. Η ψευτομαγκια δεν οδηγεί πουθενά, απλά στο τέλος την πατάς. Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι τις 2 προηγούμενες φορές που τους είχαμε πετύχει,δεν ξέρω γιατί προκάλεσαν την τύχη τους εκείνη την φορά βάζοντας τα χωρίς λόγο Μ εμένα.