Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Καλησπέρα καθημερινές στα λιμανάκια η στο καπε μαζεύει κόσμο γι γυμνισμό;

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καλησπέρα καθημερινές στα λιμανάκια η στο καπε μαζεύει κόσμο γι γυμνισμό;
Και στις δύο παραλίες μαζεύει τον ίδιο κόσμο τις καθημερινές. Πολύ λιγότερο σίγουρα από Σαββατοκύριακα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Έκανα γυμνισμό στην Σαλαμίνα την προηγούμενη Τετάρτη και την Κυριακή σε πολύ μικρο και καβατζωμενο κόλπο μετά την παραλία του Σατερλι. Και τις 2 φορές ήμουν εντελώς μόνος αν και την Κυριακή πέτυχα ζευγάρι που έφευγε όταν έφτανα εγώ. Και τις 2 φορές πήγα στις 18:00 κι έφυγα στις 20:30, έπαιζα χαλαρός την πουτσα μου κι έχυσα. Γενικά είναι καλό σημείο για φάσεις αλλά μάλλον δεν το ξέρουν ή δεν πηγαίνουν απόγευμα. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου σκιά και το μονοπάτι είναι λίγο ζόρι στο ανέβασμα. Μετά την παραλία του Σατερλι στο τελείωμα της ανηφορας και πριν την αριστερή στροφή παρκάρετε στα δεξιά σας (έχει λίγο χώρο)
και κατηφορίζετε το μονοπατι. Θα συναντήσετε μια μικρή παραλία στ αριστερά σας κι εσείς θα κάνετε δεξιά για να κατέβετε στον δεξί κολπίσκο. Έχει κι επιγραφές 'ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ' , 'NUDE' για να την ξεχωρίσετε.
IMG_20240605_181137.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Και μια εμπειρία ζωής λίγα χρόνια πριν στην συγκεκριμένη παραλία. Ήμουν με την κοκκινομάλλα μιλφαρα και απέναντι μας ήταν ένα άλλο ζευγάρι, σκουρόχρωμη τύπισσα με βυζάρες που απλά έκανε τόπλες κι ένας ξερακιανός μελαχροινός γυμνός. Τους συγκεκριμένους τους είχαμε πετύχει ξανά στην παραλία και δεν είχα καταλάβει τότε τι ρόλο βαράνε. Σε κάποια φάση αρχίζει η δικιά μου να μου χαϊδεύει χαλαρά την πουτσα κι εγώ τους ψιλοκοιτουσα μήπως ενδιαφέρονται για παιχνίδι. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να φωνάζει και να μας λέει να σταματήσουμε. Τότε σηκώνεται και ο μαλακας ο δικός της κι έρχεται μπροστά μας να μας ζητήσει τον λόγο και να μας απειλεισει να φύγουμε γιατί αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του κόψω τον πουτσο με τον σουγιά του κάμπινγκ που είχα ακριβώς δίπλα μου αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και σκέφτηκα ότι μπορούσα απλά να φύγω και να του χαράξω το αμάξι που είχε παρκαρισμένο πάνω στον δρόμο. Πράγματι επέλεξα το δεύτερο και μετά από λίγο φύγαμε. Από τοτε δεν τους έχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμένο σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο και ακόμα σκέφτομαι πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις σ ένα έγκλημα σε μια λάθος στιγμή. Να είστε πάντα ψύχραιμοι μύστες και να έχετε πάντα στο μυαλό σας την εναλλακτική. Η ψευτομαγκια δεν οδηγεί πουθενά, απλά στο τέλος την πατάς. Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι τις 2 προηγούμενες φορές που τους είχαμε πετύχει,δεν ξέρω γιατί προκάλεσαν την τύχη τους εκείνη την φορά βάζοντας τα χωρίς λόγο Μ εμένα.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.210
Πόντοι
201
Καλημερα για ενημερωστε και μας τους εν εξωτερικο ευρισκομενους τι επαιξε στην παραλια το σαββατοκυριακο πηγε κανεις για ψαροντουφεκο περιξ της παραλιας?
Αγιο Νικολαο δεν πηγαμε αυτο το σαββατοκυριακο ,Σουνιο ομως που πηγαμε το ψαροντουφεκο εδινε και επαιρνε.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.210
Πόντοι
201
Εχει παραλια γυμνιστων στο σουνιο?Που?
Σε ντυμενων πηγαμε στο Σουνιο Aegeon beach hotel χρειαζεται και λιγη χλιδα η ζωη χαχα,αλλα κοντα υπαρχει και παραλια γυμνιστων ΕΟ91 προς Δημοτική Κοινότητα Λαυρεωτικής εκει που ειναι η πινεζα η διπλανη ειναι κανονικη.

• Like
Αντιδράσεις: wass

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Και μια εμπειρία ζωής λίγα χρόνια πριν στην συγκεκριμένη παραλία. Ήμουν με την κοκκινομάλλα μιλφαρα και απέναντι μας ήταν ένα άλλο ζευγάρι, σκουρόχρωμη τύπισσα με βυζάρες που απλά έκανε τόπλες κι ένας ξερακιανός μελαχροινός γυμνός. Τους συγκεκριμένους τους είχαμε πετύχει ξανά στην παραλία και δεν είχα καταλάβει τότε τι ρόλο βαράνε. Σε κάποια φάση αρχίζει η δικιά μου να μου χαϊδεύει χαλαρά την πουτσα κι εγώ τους ψιλοκοιτουσα μήπως ενδιαφέρονται για παιχνίδι. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να φωνάζει και να μας λέει να σταματήσουμε. Τότε σηκώνεται και ο μαλακας ο δικός της κι έρχεται μπροστά μας να μας ζητήσει τον λόγο και να μας απειλεισει να φύγουμε γιατί αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του κόψω τον πουτσο με τον σουγιά του κάμπινγκ που είχα ακριβώς δίπλα μου αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και σκέφτηκα ότι μπορούσα απλά να φύγω και να του χαράξω το αμάξι που είχε παρκαρισμένο πάνω στον δρόμο. Πράγματι επέλεξα το δεύτερο και μετά από λίγο φύγαμε. Από τοτε δεν τους έχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμένο σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο και ακόμα σκέφτομαι πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις σ ένα έγκλημα σε μια λάθος στιγμή. Να είστε πάντα ψύχραιμοι μύστες και να έχετε πάντα στο μυαλό σας την εναλλακτική. Η ψευτομαγκια δεν οδηγεί πουθενά, απλά στο τέλος την πατάς. Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι τις 2 προηγούμενες φορές που τους είχαμε πετύχει,δεν ξέρω γιατί προκάλεσαν την τύχη τους εκείνη την φορά βάζοντας τα χωρίς λόγο Μ εμένα.
Πολυ καλα εκανες κι εφυγες!!Του φευγάτου η μανα δεν εκλαψε ποτε ,λεει μια παροιμια!!Τελικα του το χαρακωσες το αμαξι.......?:sunglasses::sunglasses:

Mrbill.

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
366
Πόντοι
20
Έκανα Αθήνα πριν κάτι μέρες από περίεργια και καθαρή θαλασα καλή φάση πλάκα είχε γούσταρα θα το ξανα μόνο κάνα μουνι αν κάτσει η φάση η με παρέα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Καλησπερα ευχαριστουμε για την προταση αλλα παντα παμε παραλιες γυμνιστων μονοι μας η παρεα με φιλους και φιλες που ξερουμε προσωπικα χωρις να αποκλειουμε στην παραλια να κανουμε καινουργιους φιλους φιλες αξιολογους ανθρωπους που θα γνωρισουμε εκει καλες βουτιες να περνατε καλα.
Ε τοτε να μου πειτε που θα ειστε και ποτε και θα ερθω και εγω ωστε να γνωριστουμε με τον τροπο που λετε

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.210
Πόντοι
201
Ε τοτε να μου πειτε που θα ειστε και ποτε και θα ερθω και εγω ωστε να γνωριστουμε με τον τροπο που λετε
Αντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
420
Πόντοι
21
Καμία παραλία γυμνιστών προς καβούρι μεριά έχει τπτ ?

wass

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
209
Πόντοι
20
Αντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα
αυτο ειναι αδικο ειμαι εξωτερικο δεν προλαβαινω να ερθω:think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Γιατί ασχολείστε ρε παιδιά με τον αυνανα :confused::confused:. Ο τύπος φαίνεται καθυστερημένος αφήστε τον να βαράει σκοπια με τις ώρες και να μαλακιζεται :jerking::jerking:

wass

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
209
Πόντοι
20
Πηγατε σημερα παραλια οπως ειπατε, ενημερωση παρακαλω χαχα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Α βλεπω επι την ευκαιρια εμαθαν ολοι κατι μιας και το προσπαθησα χαχαχα,σας καληνυχτω ζευγαρακι!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Χαχαχαχαχα!Οκ ευχαριστω πολυ,δουλευα και πιθανον θα ξαναδουλευω,καλα να περασετε!Εννοειται πως θα υπαρχουν κι αλλα ζευγαρακια,θα επανελθω,καλο σκ σας ευχομαι!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μου έστειλε μήνυμα ο κολλητός μου πριν λίγο

"Πήγε ο****** εχθές στο ΚΑΠΕ το πρωί για μπάνιο και μου έστειλε μήνυμα ότι στην κανονική παραλία νωρίς το πρωί ήταν ζευγάρι κάπου 25-27 ετών και πηδιόταν πίσω από το βράχο!Μόλις τον άκουσαν τρόμαξαν και η γκόμενα,που όπως λέει ήταν όμορφη κοπέλα,ξεκαβάλησε την πούτσα!!!Μετά στην παραλία γυμνιστών ήταν μόνος του μέχρι τις 1 το μεσημέρι"

Τόση παραλία δίπλα και οι άλλοι πήγαν στην κανονική να γαμηθούν...Τι να πει κανείς....

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
83
Πόντοι
0
Όλες οι παραλίες γυμνιστών έχουν γεμίσει γκεϊ. Αν ξέρετε καμία που να μαζεύει κυρίως νορμάλ κλασικά ζευγάρια, να κανονίσουμε να πάμε. Καλή φάση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom