kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα καθημερινές στα λιμανάκια η στο καπε μαζεύει κόσμο γι γυμνισμό;
Και στις δύο παραλίες μαζεύει τον ίδιο κόσμο τις καθημερινές. Πολύ λιγότερο σίγουρα από ΣαββατοκύριακαΚαλησπέρα καθημερινές στα λιμανάκια η στο καπε μαζεύει κόσμο γι γυμνισμό;
Αγιο Νικολαο δεν πηγαμε αυτο το σαββατοκυριακο ,Σουνιο ομως που πηγαμε το ψαροντουφεκο εδινε και επαιρνε.Καλημερα για ενημερωστε και μας τους εν εξωτερικο ευρισκομενους τι επαιξε στην παραλια το σαββατοκυριακο πηγε κανεις για ψαροντουφεκο περιξ της παραλιας?
Εχει παραλια γυμνιστων στο σουνιο?Που?Αγιο Νικολαο δεν πηγαμε αυτο το σαββατοκυριακο ,Σουνιο ομως που πηγαμε το ψαροντουφεκο εδινε και επαιρνε.
Σε ντυμενων πηγαμε στο Σουνιο Aegeon beach hotel χρειαζεται και λιγη χλιδα η ζωη χαχα,αλλα κοντα υπαρχει και παραλια γυμνιστων ΕΟ91 προς Δημοτική Κοινότητα Λαυρεωτικής εκει που ειναι η πινεζα η διπλανη ειναι κανονικη.Εχει παραλια γυμνιστων στο σουνιο?Που?
Πολυ καλα εκανες κι εφυγες!!Του φευγάτου η μανα δεν εκλαψε ποτε ,λεει μια παροιμια!!Τελικα του το χαρακωσες το αμαξι.......?Και μια εμπειρία ζωής λίγα χρόνια πριν στην συγκεκριμένη παραλία. Ήμουν με την κοκκινομάλλα μιλφαρα και απέναντι μας ήταν ένα άλλο ζευγάρι, σκουρόχρωμη τύπισσα με βυζάρες που απλά έκανε τόπλες κι ένας ξερακιανός μελαχροινός γυμνός. Τους συγκεκριμένους τους είχαμε πετύχει ξανά στην παραλία και δεν είχα καταλάβει τότε τι ρόλο βαράνε. Σε κάποια φάση αρχίζει η δικιά μου να μου χαϊδεύει χαλαρά την πουτσα κι εγώ τους ψιλοκοιτουσα μήπως ενδιαφέρονται για παιχνίδι. Ξαφνικά βλέπω την τύπισσα να φωνάζει και να μας λέει να σταματήσουμε. Τότε σηκώνεται και ο μαλακας ο δικός της κι έρχεται μπροστά μας να μας ζητήσει τον λόγο και να μας απειλεισει να φύγουμε γιατί αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να του κόψω τον πουτσο με τον σουγιά του κάμπινγκ που είχα ακριβώς δίπλα μου αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και σκέφτηκα ότι μπορούσα απλά να φύγω και να του χαράξω το αμάξι που είχε παρκαρισμένο πάνω στον δρόμο. Πράγματι επέλεξα το δεύτερο και μετά από λίγο φύγαμε. Από τοτε δεν τους έχω ξαναπετυχει στο συγκεκριμένο σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο και ακόμα σκέφτομαι πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις σ ένα έγκλημα σε μια λάθος στιγμή. Να είστε πάντα ψύχραιμοι μύστες και να έχετε πάντα στο μυαλό σας την εναλλακτική. Η ψευτομαγκια δεν οδηγεί πουθενά, απλά στο τέλος την πατάς. Οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ ήσυχοι τις 2 προηγούμενες φορές που τους είχαμε πετύχει,δεν ξέρω γιατί προκάλεσαν την τύχη τους εκείνη την φορά βάζοντας τα χωρίς λόγο Μ εμένα.
Ε τοτε να μου πειτε που θα ειστε και ποτε και θα ερθω και εγω ωστε να γνωριστουμε με τον τροπο που λετεΚαλησπερα ευχαριστουμε για την προταση αλλα παντα παμε παραλιες γυμνιστων μονοι μας η παρεα με φιλους και φιλες που ξερουμε προσωπικα χωρις να αποκλειουμε στην παραλια να κανουμε καινουργιους φιλους φιλες αξιολογους ανθρωπους που θα γνωρισουμε εκει καλες βουτιες να περνατε καλα.
Αντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχαΕ τοτε να μου πειτε που θα ειστε και ποτε και θα ερθω και εγω ωστε να γνωριστουμε με τον τροπο που λετε
αυτο ειναι αδικο ειμαι εξωτερικο δεν προλαβαινω να ερθωΑντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα
Γιατί ασχολείστε ρε παιδιά με τον αυνανα . Ο τύπος φαίνεται καθυστερημένος αφήστε τον να βαράει σκοπια με τις ώρες και να μαλακιζεταιΑντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα
Πηγατε σημερα παραλια οπως ειπατε, ενημερωση παρακαλω χαχαΑντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα
Χαχαχαχαχα!Οκ ευχαριστω πολυ,δουλευα και πιθανον θα ξαναδουλευω,καλα να περασετε!Εννοειται πως θα υπαρχουν κι αλλα ζευγαρακια,θα επανελθω,καλο σκ σας ευχομαι!Αντε παλι τα ιδια ,τελος παντων για την επιμονη σου αλλα δεν θα σου δωσουμε μασημενη τροφη θα παιδευτεις και λιγο ,παρασκευη εχουμε μια δουλεια στην περιοχη αν την τελειωσουμε μεχρι τρεις το μεσημερι που μαλλον θα την τελειωσουμε θα κατεβουμε παραλια, σαββατο αν κατεβουμε θα κατεβουμε μετα της 12 αν δεν κατεβουμε σαββατο θα κατεβουμε κυριακκη μετα τις 12, αυτα δεν εχει αλλη βοηθεια ουτε κατεβηκατε δεν κατεβηκατε εξαλου και μας να μην πετυχεις θα εχει και αλλα ζευγαρια .....εμπρος στον αγωνα χαχα
"Πήγε ο****** εχθές στο ΚΑΠΕ το πρωί για μπάνιο και μου έστειλε μήνυμα ότι στην κανονική παραλία νωρίς το πρωί ήταν ζευγάρι κάπου 25-27 ετών και πηδιόταν πίσω από το βράχο!Μόλις τον άκουσαν τρόμαξαν και η γκόμενα,που όπως λέει ήταν όμορφη κοπέλα,ξεκαβάλησε την πούτσα!!!Μετά στην παραλία γυμνιστών ήταν μόνος του μέχρι τις 1 το μεσημέρι"