Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Να δώ τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε σήμερα...
Καλα ρε τυπε μην αρπαζεσαι μια κουβεντα ειπαμε
Να δώ τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε σήμερα...
ενα που παλευουν στο πατωμα κ βογγανε λεει τιποτα μαλακια μου φαινεται
ενα που παλευουν στο πατωμα κ βογγανε λεει τιποτα μαλακια μου φαινεται
Ολα καρατε ειναι ρε τι πατωματα και ταβανια
Ολα καρατε ειναι ρε τι πατωματα και ταβανια
καλα εσενα θα σου δινουν ετοιμο το αρμμπαρ κ θα τους λες για τους πομακους της θρακης
Trollο-mod είσαι ρε πούστη
καλα εσενα θα σου δινουν ετοιμο το αρμμπαρ κ θα τους λες για τους πομακους της θρακης
Που θα του κάνουν αρμμπαρ του τσεβ ρε, στο πεζοδρόμιο ; γελάνε και οι πέτρες....
ο μπολντερμορτ ξερει ταεκβονντο κ εχει καλα ανοιγματα στα ποδια τα φτανει πολυ πανω
Ναι ο Μπολντεμορτ εχει ασχηληθει σοβαρα με το ταε κβο ντο, πιστευω θα μπορουσε να μας πει μερικα πραγματα. Ειναι απο τους λιγους σοβαρους εδω μεσα που εχουν ασχοληθει σοβαρα με μια πολεμικη τεχνη και ξερουν να πουν 5 πραγματα
ama πλακωθεις με τον μπολντεμορτ τον εχεις?
Φιλε να μιλαμε σοβαρα. Οταν ο αλλος εχει ασχοληθει σοβαρα με πολεμικες τεχνες σιγουρα ειναι σε θεση να σου προκαλεσει μεγαλη ζημια. Και εχει ξοδεψει καποιες ωρες προπονησεις . Οσο ναναι εχει ενα καποιο πλεονεκτημα που καλο ειναι να το λαμβανουμε υποψη πριν μπουμε στη μαχη
+1Δοκίμασε για ένα μήνα και αν δεν σου κάνει σταματάς.
Τώρα θα ακούσεις πολλές παπαρολογίες απο τύπους που δεν έχουν δοκιμάσει καν....
Φιλε να μιλαμε σοβαρα. Οταν ο αλλος εχει ασχοληθει σοβαρα με πολεμικες τεχνες σιγουρα ειναι σε θεση να σου προκαλεσει μεγαλη ζημια. Και εχει ξοδεψει καποιες ωρες προπονησεις . Οσο ναναι εχει ενα καποιο πλεονεκτημα που καλο ειναι να το λαμβανουμε υποψη πριν μπουμε στη μαχη
θα κανες την κοτα δλδ
Κανει δυνατο σπαγγατο και σπαει αρκετα τη μεση με τις τοσες προπονησεις του και τα σκυψιματα του με τουρλα τον κωλο πανω. Τα σπασιματα της μεσης του τον βοηθανε πολυ και στον χορο εχω μαθει
+1
παιζει σημαντικο ρολο και ο τρεϊνερ...αν πεσεις σε καλο, που το κατεχει, ζητημα να βγαλεις 40 λεπτα προπονησης (κανονικο προγραμμα, οχι για αρχαριους)
το "φουσκοωμα" που κανεις δεν εινα αυτο που κανεις με τα βαρη...πιο νορμαλ και φυσικο
απαιτει δυναμη απο πολλες μυικες ομαδες....θεωρω οτι δεν υπαρχει μυς που να μην τον γυμναζει στο σωμα...κι ολα επι το πλειστον με το βαρος του σωματος....απαιτει ευλιγισια-ελαστικοτητα, αντοχη, δυναμη, ταχυτητα
αν ειμουν καλα (γιατι εχω ενα προβλημα υγειας) θα εκανα μονο κροσφιτ...ξανα λεω πολυ σημαντικο να το κατεχει ο προπονητης...γιατι την εχουν δει ολοι κροσφιτ και οταν τους βαζεις να βγαλουν πραγματικο προγραμμα, φευγουν τρεμοντας (κατι φουσκωτουλιδες)