Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
wat wat in the butt
wat wat in the butt
Απο τις ποιο ωραιες ασκησεις οι αρσεις και πολυ ασφαλεις αν τις κανεις σωστα. Δε σηκωνουμε με τη μεση αλλα με τους τετρακεφαλους και τους γλουτιαιους.
Για τη μεση που ποναει, καλο κανει το μονοζυγο και η γεφυρα.
Εμενα μου καταστρεψε τη μεση η ειρηνη απο μαρνης. 10 χρονια πειρα στο μασαζ λεει και συμπιεζει τον σπονδυλο πανω στον αλλο. Επαθα μονιμο προβλημα.
Απλά να κρέμεσαι εννοείς?
Εμένα έκανε ένα "κλακ" όταν έκανα μονή στα 90kg μπροστινά squat....Τις 2-3 πρώτες μέρες σηκωνόμουνα με τα χέρια απτο κρεβάτι...δεν μπορούσα να πατήσω....
Νόμιζα δεν θα ξανακάνω ποτέ πόδια γυμναστήριο αλλά με voltaren και πολύ ζέσταμα μπορούσα να κάνω μια ελαφριά προπόνηση για να μην μείνω πολύ πίσω...
Τώρα μετά από κανά μήνα έχω ξαναπιάσει τα κιλά που έκανα και squat και άρσεις θανάτου....Αν το παλέψεις όλα φτιάχνουν...
πολυ σωστα τα λεςεμενα μου εκανε καλο και το κολυμπι. γυμναζει ολους τους μυες και δεν επιβαρυνει καθολου την μεση
αμα παθεις κοιλη τελειωσες. Οι δισκοι ειναι νεκρος ιστος και δεν αυτοεπισκευαζεται. Κανονικα επρεπε να ειχαν εφευρεθει τεχνητοι δισκοι αλλα ειναι πολλα τα συμφερονταΕμένα έκανε ένα "κλακ" όταν έκανα μονή στα 90kg μπροστινά squat....Τις 2-3 πρώτες μέρες σηκωνόμουνα με τα χέρια απτο κρεβάτι...δεν μπορούσα να πατήσω....
Νόμιζα δεν θα ξανακάνω ποτέ πόδια γυμναστήριο αλλά με voltaren και πολύ ζέσταμα μπορούσα να κάνω μια ελαφριά προπόνηση για να μην μείνω πολύ πίσω...
Τώρα μετά από κανά μήνα έχω ξαναπιάσει τα κιλά που έκανα και squat και άρσεις θανάτου....Αν το παλέψεις όλα φτιάχνουν...
αμα παθεις κοιλη τελειωσες. Οι δισκοι ειναι νεκρος ιστος και δεν αυτοεπισκευαζεται. Κανονικα επρεπε να ειχαν εφευρεθει τεχνητοι δισκοι αλλα ειναι πολλα τα συμφεροντα
Oι άρσεις θανάτου είναι επικινδυνη άσκηση αμα δεν ξέρεις την τεχνική της. Γενικα όλα επικινδυνα είναι αμα κάνεις μαϊμουδιες.
Πχ αναρωτηθηκε κανεις πριν ξεκινησει στήθος αν έχει ζεστάνει καλα τους ώμους του.
Όχι απλές διατάσεις χρειάζεται πιο εξειδικευμένο ζέσταμα στο στροφικο πέταλο του ώμου
και άλλες αρθρώσεις. Οι περιστροφικές κινησεις πριν τις πιέσεις βοηθάνε αρκετά.
οχι τυπεθες ασκησιολογιο για δυνατούς ώμους; ;)
οχι τυπε
μου φτανει την προηγουμενη φορα που εδωσες συμβουλη για τοστακι στη διατροφη
παμε γερα
όποιος δουλεύει και βαριέται να μαγειρεύει κάθε μέρα τι κάνει για διατροφή
Θες γυναικα φιλεέχω σιχαθεί το κοτόπουλο και οι τόνοι είναι γεμάτοι βαρέα μέταλλα. φοιτητής που είχα χρόνο μαγείρευα κάθε μέρα και με ποικιλία σχετικά. τώρα όλο γιαούρτι και σουβλάκια και άλλα σκουπίδια απέξω.