Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ποσο σουρεαλ ο νηματοθετης του εν λογω νηματος να ειναι ο ντιουκ νουκεμ!  :headbaning1:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!

Ετσι γαμησα τη μεση μου..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
κι εγω φιλε χειρουργειο εκανα στην μεση.. πανω σε αυτη την ασκηση τραυματιστηκα

Εγω χειρουργειο οχι ακομη αλλα αφου εκανα ολες τις παραλλαγες τον αρσεων καθε μερα για παρα πολυ καιρο.. παει η μεση...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
περαστικα...

αλλα αυτη η ασκηση δυναμωνει ολο το σωμα

Ευχαριστω..

Η μεση εχει εκφυλιστικη πορεια με τα χρονια.. και καταληγει χειρουργείο..

Οντως οταν εκανα αρσεις ειχα δυναμωσει πολυ το πυρηνα του σωματος

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Εγω χειρουργειο οχι ακομη αλλα αφου εκανα ολες τις παραλλαγες τον αρσεων καθε μερα για παρα πολυ καιρο.. παει η μεση...

ναι καταλαβα.. ο φιλος πιο πανω εχει δικαιο παντως.. δουλευει πολυ αυτη η ασκηση σε ολο το σωμα.. εγω την επαθα απο λαθος τεχνικη.. εχω κανει αυτη την ασκηση με συνολο 120 κιλα και δεν εχω παθει τιποτα.. τραυματιστηκα οταν εκανα με 6 κιλα επειδη ειπα οτι ειναι πολυ λιγα τα κιλα και κανω ζεσταμα και δεν προσεξα την τεχνικη

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281

Φίλε αυτό είναι λάθος...οι άρσεις είναι απτις πιο βαριές ασκήσεις για το ΚΝΣ....Για ποιο λόγο να την κάνεις κάθε μέρα?

Δεν φταίει η άσκηση...Η άσκηση μια χαρά είναι αν έχεις σωστή τεχνική και προγραμματισμό....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
ναι καταλαβα.. ο φιλος πιο πανω εχει δικαιο παντως.. δουλευει πολυ αυτη η ασκηση σε ολο το σωμα.. εγω την επαθα απο λαθος τεχνικη.. εχω κανει αυτη την ασκηση με συνολο 120 κιλα και δεν εχω παθει τιποτα.. τραυματιστηκα οταν εκανα με 6 κιλα επειδη ειπα οτι ειναι πολυ λιγα τα κιλα και κανω ζεσταμα και δεν προσεξα την τεχνικη

Μια απ τα ιδια.. με λιγα κιλα αισθανηκα μια τσιμπιά στη μέση και έκτοτε εχω μονιμο θεμα..

Την ιδια μέρα γαμήσα μια τάνα και γυρνώντας πάω σουπερ μαρκετ και έμεινα κοκκαλο και δε μπορούσα να κουνηθώ απ τους πόνους.. σηκωτο με βγάλαν να μπω στο αμάξι

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Φίλε αυτό είναι λάθος...οι άρσεις είναι απτις πιο βαριές ασκήσεις για το ΚΝΣ....Για ποιο λόγο να την κάνεις κάθε μέρα?

Δεν φταίει η άσκηση...Η άσκηση μια χαρά είναι αν έχεις σωστή τεχνική και προγραμματισμό....

Ειχα κολλήσει με άρσεις θανάτου...  :-

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Ειχα κολλήσει με άρσεις θανάτου...  :-

Και μένα μ'αρέσει σαν άσκηση αν και κάνω ακόμα λίγα κιλά....Την έχω μια φορά την εβδομάδα, μετά τα squat....

Κι εγώ είχα χτυπήσει μια φορά την μέση σε μπροστινά squat αλλά έστρωσε...Αν δεν έχεις κάνει μαγνητική τσεκαρέ το...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Και μένα μ'αρέσει σαν άσκηση αν και κάνω ακόμα λίγα κιλά....Την έχω μια φορά την εβδομάδα, μετά τα squat....

Κι εγώ είχα χτυπήσει μια φορά την μέση σε μπροστινά squat αλλά έστρωσε...Αν δεν έχεις κάνει μαγνητική τσεκαρέ το...

Το χω αμελήσει.. ειχα παει σε ορθοπεδικο του πηγα ακτινογραφια και δε ξαναπηγα..

Στο Γυμναστηριο κανω μονο οργανα πλεον.. ελευθερα τα κοψα ολα.. ακομη και διαδρομο τρεξιμο ή ελλειπτικο με πιάνει η μέση..

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Απο τις ποιο ωραιες ασκησεις οι αρσεις και πολυ ασφαλεις αν τις κανεις σωστα. Δε σηκωνουμε με τη μεση αλλα με τους τετρακεφαλους και τους γλουτιαιους.

Για τη μεση που ποναει, καλο κανει το μονοζυγο και η γεφυρα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εμενα μου καταστρεψε τη μεση η ειρηνη απο μαρνης. 10 χρονια πειρα στο μασαζ λεει και συμπιεζει τον σπονδυλο πανω στον αλλο. Επαθα μονιμο προβλημα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
εξαιρετικα καλες ασκησεις για οσους πονατε στη μεση ειναι επισης η κωπηλασια, το Butterfly Reverse και το T-Bar Row

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom