Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ποσο σουρεαλ ο νηματοθετης του εν λογω νηματος να ειναι ο ντιουκ νουκεμ!
πως το ξερεις αυτό φιλε;Ποσο σουρεαλ ο νηματοθετης του εν λογω νηματος να ειναι ο ντιουκ νουκεμ!
Σας αρέσει η "άρση θανάτου" ? Την προτιμάτε στο πρόγραμμα γυμναστική σας? Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες. Αυξάνεις πολύ την δύναμη σου και μάλιστα αυξάνονται και οι επιδόσεις στο sex. Γίνεσαι εργαλείο, δε σε σταματάει τίποτα!
γιατι δε μιλας του ντοπα που εγραψε ποιημα για τη σχεση σας;πως το ξερεις αυτό φιλε;
Ετσι γαμησα τη μεση μου..
περαστικα...Ετσι γαμησα τη μεση μου..
κι εγω φιλε χειρουργειο εκανα στην μεση.. πανω σε αυτη την ασκηση τραυματιστηκα
περαστικα...
αλλα αυτη η ασκηση δυναμωνει ολο το σωμα
Εγω χειρουργειο οχι ακομη αλλα αφου εκανα ολες τις παραλλαγες τον αρσεων καθε μερα για παρα πολυ καιρο.. παει η μεση...
Εγω χειρουργειο οχι ακομη αλλα αφου εκανα ολες τις παραλλαγες τον αρσεων καθε μερα για παρα πολυ καιρο.. παει η μεση...
ναι καταλαβα.. ο φιλος πιο πανω εχει δικαιο παντως.. δουλευει πολυ αυτη η ασκηση σε ολο το σωμα.. εγω την επαθα απο λαθος τεχνικη.. εχω κανει αυτη την ασκηση με συνολο 120 κιλα και δεν εχω παθει τιποτα.. τραυματιστηκα οταν εκανα με 6 κιλα επειδη ειπα οτι ειναι πολυ λιγα τα κιλα και κανω ζεσταμα και δεν προσεξα την τεχνικη
Φίλε αυτό είναι λάθος...οι άρσεις είναι απτις πιο βαριές ασκήσεις για το ΚΝΣ....Για ποιο λόγο να την κάνεις κάθε μέρα?
Δεν φταίει η άσκηση...Η άσκηση μια χαρά είναι αν έχεις σωστή τεχνική και προγραμματισμό....
πως το ξερεις αυτό φιλε;
Ειχα κολλήσει με άρσεις θανάτου... :-
Ειναι σα να ανοιγει ο ντοπαμινας που μενει στο βορειο λονδινο νημα για μπαρακια στην αθηνα που μπορεις να γνωρισεις μουνια!
Τι; οχι;
Και μένα μ'αρέσει σαν άσκηση αν και κάνω ακόμα λίγα κιλά....Την έχω μια φορά την εβδομάδα, μετά τα squat....
Κι εγώ είχα χτυπήσει μια φορά την μέση σε μπροστινά squat αλλά έστρωσε...Αν δεν έχεις κάνει μαγνητική τσεκαρέ το...
Εμενα μου καταστρεψε τη μεση η ειρηνη απο μαρνης. 10 χρονια πειρα στο μασαζ λεει και συμπιεζει τον σπονδυλο πανω στον αλλο. Επαθα μονιμο προβλημα.