Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Μα δεν σε χλεύασα, επειδή ασχολούμαι σε τέτοιους χώρους από μικρός έχω μιλήσει και έχω κάνει πολλές παρέες, η άποψη που έγραψα βγαίνει από αυτά που έχω δει και ακούσει. Το να πάρει κάποιος/κάποια ένα pre workout και να νομίζει παραπάνω πράγματα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Είναι σαν να μου λέει πήρα ασπιρίνη και νιώθω ταύρος, είναι ψυχολογικό δεν πρόκειται να τον πιστέψω.

Ισχύει τυπε με τα θερμογεννητικα-διεργετικα κτλ

Αμα δε πλακωθεις στη προπόνηση σου μένει μία τσίτα κ νευρα.. το χω παθει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
παιδες το ιδιο με τη marigo παιρνω κι εχει τρελο αποτελεσμα, χωρις νευρα. Αλλα η προπονηση που κανω ειναι πολυ σκληρη. Εκτος απο σχεδον καθε μερα ξυλο, εχω βαλει και kettlebels. Οι φιλοι μου μου λενε πια οτι εχω γινει σαν μπραβονι. (Δεν εχω καμια σχεση και ουτε γενικα  αρπαζομαι για βλακειες και ας με βρισει μες τη μουρη ο αλλος. Καθε φορα που τ ακουω αυτο ξεκαρδιζομαι στα γελια)

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
παιδες το ιδιο με τη marigo παιρνω κι εχει τρελο αποτελεσμα, χωρις νευρα. Αλλα η προπονηση που κανω ειναι πολυ σκληρη. Εκτος απο σχεδον καθε μερα ξυλο, εχω βαλει και kettlebels. Οι φιλοι μου μου λενε πια οτι εχω γινει σαν μπραβονι. (Δεν εχω καμια σχεση και ουτε γενικα  αρπαζομαι για βλακειες και ας με βρισει μες τη μουρη ο αλλος. Καθε φορα που τ ακουω αυτο ξεκαρδιζομαι στα γελια)

Σιγα το τρελο αποτελεσμα ρε φιλε, κανεις ενα αθλημα που ετσι κι αλλιως σου ανεβαζει παλμους και παραγεις περισοτερη τεστοστερωνη καθως ειναι και αθλημα επαφης και ανταγωνισμου. Και νομιζεις οτι αυτο που σε εξιταρει ειναι λιγο νιτρικο??? σιγουρα μπορει να βοηθαει λιγο αλλα τα τρελα αποτελεσματα και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια, η γινομαι αντικοινωνικη ειναι ειτε υπερβολες ειτε κολπα του μυαλου!!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
:kneel:
Σιγα το τρελο αποτελεσμα ρε φιλε, κανεις ενα αθλημα που ετσι κι αλλιως σου ανεβαζει παλμους και παραγεις περισοτερη τεστοστερωνη καθως ειναι και αθλημα επαφης και ανταγωνισμου. Και νομιζεις οτι αυτο που σε εξιταρει ειναι λιγο νιτρικο??? σιγουρα μπορει να βοηθαει λιγο αλλα τα τρελα αποτελεσματα και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια, η γινομαι αντικοινωνικη ειναι ειτε υπερβολες ειτε κολπα του μυαλου!!!!
Καλα εννοειται οτι το αθλημα τα κανει ολα. Ισως υπερβολικο το τρελο αποτελεσμα που ειπα. Παντως ειδα διαφοραα. Εννοειται οτι κανω προσεγμενη διατροφη και δεν βασιζομαι στα συμπληρωματα. Αλλα το push το ενιωσα. Ισως και placebo. Τι να σου πω?

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ισχύει τυπε με τα θερμογεννητικα-διεργετικα κτλ

Αμα δε πλακωθεις στη προπόνηση σου μένει μία τσίτα κ νευρα.. το χω παθει
Ισχύει φιλε αλλα όχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό.

Ακριβώς!!!

Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου... τα περισοτερα συμπληρωματα ειναι εντελως ψευδοφαρμακα, ειναι καθαρα στο μυαλο σου που νομιζεις οτι αυτο σε βοηθαει, ενω στη πραγματικοτητα απλα πιεζεις τον εαυτο σου περισοτερο απο τα ορια που νομιζες οτι ειχες φτασει. Νταξει σιγουρα η πρωτεινη, οι πολυβιταμινες και τα αμινοξεα ειναι τα πιο σημαντικα και κατα τη γνωμη μου τα μονα που πραγματικα σε βοηθανε οταν κανεις σωστη διατροφη!!! Απο εκει και περα σιγουρα καποια μπορουν να σου δωσουν ενα πολυ μικρο εξτρα παραπανω αλλα δεν πλησιαζουν ουτε στο 1% απο αυτα που σου δινουν τα στεροιδη.

:thumbsup:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
:kneel:Καλα εννοειται οτι το αθλημα τα κανει ολα. Ισως υπερβολικο το τρελο αποτελεσμα που ειπα. Παντως ειδα διαφοραα. Εννοειται οτι κανω προσεγμενη διατροφη και δεν βασιζομαι στα συμπληρωματα. Αλλα το push το ενιωσα. Ισως και placebo. Τι να σου πω?

Κοιταξε κι εγω εχω δοκιμασει το nano vapor που το διαφημιζει και ο Φιλ Χιθ, τη πρωτη φορα λιγο ενεργεια παραπανω την ειχα αλλα μετα απο δυο βδομαδες οσο και αν ανεβασα τη δοση οσο και αν αλλαξα νιτρικα επαψε πλεον να μου δινει αυτο το ελαχιστο "pump" Απο τοτε πολυβιταμινες, πρωτεινη (και αυτη κατα περιοδους ογκου τη περνω σε γευμα για κανα διμηνο), αμινοξεα στη γραμμωση και πολυ προσεγμενη διατροφη και χειμωνα καλοκαιρι αεροβιο (οχι στην ιδια συχνοτητα αλλα ποτε δεν το σταματαω τελειως). Οποτε αν τρως απο 4 - 6 γευματα σωστου φαγητου (κοτοπουλο στηθος οχι μπουτια φτερουγες πετσες, μοσχαρι καθαρο χωρις λιπος, ψαρι, ρυζι, γλυκοπατατα, καστανα μακαρονια, αβοκαντο, μαρουλι, αυγα) θεωρω οτι εχεις και ενεργεια και κανεις υγειινη ζωη και κρατιεται το σωμα σου πολυ καλα ολο το χρονο!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Κοιταξε κι εγω εχω δοκιμασει το nano vapor που το διαφημιζει και ο Φιλ Χιθ, τη πρωτη φορα λιγο ενεργεια παραπανω την ειχα αλλα μετα απο δυο βδομαδες οσο και αν ανεβασα τη δοση οσο και αν αλλαξα νιτρικα επαψε πλεον να μου δινει αυτο το ελαχιστο "pump" Απο τοτε πολυβιταμινες, πρωτεινη (και αυτη κατα περιοδους ογκου τη περνω σε γευμα για κανα διμηνο), αμινοξεα στη γραμμωση και πολυ προσεγμενη διατροφη και χειμωνα καλοκαιρι αεροβιο (οχι στην ιδια συχνοτητα αλλα ποτε δεν το σταματαω τελειως). Οποτε αν τρως απο 4 - 6 γευματα σωστου φαγητου (κοτοπουλο στηθος οχι μπουτια φτερουγες πετσες, μοσχαρι καθαρο χωρις λιπος, ψαρι, ρυζι, γλυκοπατατα, καστανα μακαρονια, αβοκαντο, μαρουλι, αυγα) θεωρω οτι εχεις και ενεργεια και κανεις υγειινη ζωη και κρατιεται το σωμα σου πολυ καλα ολο το χρονο!!!
:hi: :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Το παλιό το nanovapor  θυμάμαι ήταν αρκετά καλό και σαν θερμοδυναμικός λιποδυαλίτης. Θυμάμαι έκανες ένα δεκαλεπτάκι-τεταρτάκι ποδήλατο πρώτα και μετά βάρη και ίδρωνες του θανατά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Το παλιό το nanovapor  θυμάμαι ήταν αρκετά καλό και σαν θερμοδυναμικός λιποδυαλίτης. Θυμάμαι έκανες ένα δεκαλεπτάκι-τεταρτάκι ποδήλατο πρώτα και μετά βάρη και ίδρωνες του θανατά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Καλα οτι ιδρωνες ναι... τωρα αν ειχε λιποδιαλυτικες ιδιοτητες δεν το ξερω αλλα θα ηταν μηδαμινες

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
παίδες παρακαλώ να απαντήσει μόνο αν κανείς το έχει αγοράσει για γνώμες/review την Nitrotech Ripped. Ψήνομαι να την αγοράσω, απλά σκέφτομαι το υψηλό κόστος. Αν κάποιος την έχει αγοράσει μας λέει και εμάς, κυρίως για γράμμωση τι του έκανε

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παίδες παρακαλώ να απαντήσει μόνο αν κανείς το έχει αγοράσει για γνώμες/review την Nitrotech Ripped. Ψήνομαι να την αγοράσω, απλά σκέφτομαι το υψηλό κόστος. Αν κάποιος την έχει αγοράσει μας λέει και εμάς, κυρίως για γράμμωση τι του έκανε
Είναι μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ένα συμπλήρωμα διατροφής. Δεν έχει καμια σχέση με την γράμμωση.

walkerxxx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2014
Κριτικές
8
Like
30
Πόντοι
0
Έχει και κάποια ματζουνάκια που ''προωθούν'' την λιποδιάλυση και καλά...
Φίλος δέν την έχω πάρει αλλά και λίγους πίστεύω θα βρείς που να την αγοράσανε ιδίως αφού το ψάξανε...
Καλύτερα χτύπα ένα λιποδιαλυτη δυνατό ( δέν μπορω να σου προτείνω δέν χρησιμοποιώ ) να βάλεις με την αερόβια σου και φυσικά διατροφή διατροφή διατροφή......

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Καλησπερα σας. Ερωτησης.

Παω στο γυμναστηριο κυριως 3 φορες την εβδομαδα. Αυτο που προλαβαινω να κανω ειναι στηθος δικεφαλα, πλατη ή μονη ή με τρικεφαλα και ωμους με συνηθως οτι εχει ξεμεινει. Δηλαδη μια μερα μπορει να κανω μονο στηθος ή μονο πλατη οποτε τα χερια τα ριχνω στους ωμους.

Η ερωτηση ειναι αλλου. Ποδια τα εχω εγκαταληψει στα βαρη. Κανω βεβαια αεροβια, κυριως περπατημα. Ωστοσο σε σχεση με το υπολλοιπο σωμα μπορει να υπαρχει μικρη γραμωση αλλα δεν ειναι σφιχτα και απο εργοστασιακης κατασκευης λιγο πιο παχουλα. Ειμαι μεσογειακος αντρας. Εχω σκεφτει τωρα που ειναι καλοκαιρι να μειωσω λιγο τα βαρη στο σωμα, δηλαδη να κανω κυκλικο μια φορα την βδομαδα για να ξεκουρασω τους μυς (το κανω αυτο ανα 3 μηνο περιπου) και τις αλλες 2 μερες που μου μενουν να ενταξω μονο ποδια. Δεν θελω να παρω ογκο. Θελω απλα να σφιξουν γρηγορα και ευκολα και αν χασουν και ογκο λιγο που με νοιαζει. Θα δουλεψει αυτος ο τροπος ή ειναι λαθος? Ουσιαστηκα εν μερη θελω να εχω το αντιθετο αποτελεσμα σαυτην την μυικη ομαδα δηλαδη να μην παρει ογκο αλλα δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Καλησπερα σας. Ερωτησης.

Παω στο γυμναστηριο κυριως 3 φορες την εβδομαδα. Αυτο που προλαβαινω να κανω ειναι στηθος δικεφαλα, πλατη ή μονη ή με τρικεφαλα και ωμους με συνηθως οτι εχει ξεμεινει. Δηλαδη μια μερα μπορει να κανω μονο στηθος ή μονο πλατη οποτε τα χερια τα ριχνω στους ωμους.

Η ερωτηση ειναι αλλου. Ποδια τα εχω εγκαταληψει στα βαρη. Κανω βεβαια αεροβια, κυριως περπατημα. Ωστοσο σε σχεση με το υπολλοιπο σωμα μπορει να υπαρχει μικρη γραμωση αλλα δεν ειναι σφιχτα και απο εργοστασιακης κατασκευης λιγο πιο παχουλα. Ειμαι μεσογειακος αντρας. Εχω σκεφτει τωρα που ειναι καλοκαιρι να μειωσω λιγο τα βαρη στο σωμα, δηλαδη να κανω κυκλικο μια φορα την βδομαδα για να ξεκουρασω τους μυς (το κανω αυτο ανα 3 μηνο περιπου) και τις αλλες 2 μερες που μου μενουν να ενταξω μονο ποδια. Δεν θελω να παρω ογκο. Θελω απλα να σφιξουν γρηγορα και ευκολα και αν χασουν και ογκο λιγο που με νοιαζει. Θα δουλεψει αυτος ο τροπος ή ειναι λαθος? Ουσιαστηκα εν μερη θελω να εχω το αντιθετο αποτελεσμα σαυτην την μυικη ομαδα δηλαδη να μην παρει ογκο αλλα δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα.
λαθος το ολο σκεπτικο σου ...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα σας. Ερωτησης.

Θες δηλαδή να μην γυμνάζεσαι αλλα να φαίνεσαι γυμνασμένος. Δεν γίνετε.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Θες δηλαδή να μην γυμνάζεσαι αλλα να φαίνεσαι γυμνασμένος. Δεν γίνετε.

Κοιτα. Σε λογικα πλαισια και με αποχη απο γυμναστηριο 2.5 μηνων το σωμα μου παρεμεινε ιδιο πριν ενα χρονο. Και ενω φαινομαινικα δεν φαινεται ενα σωμα με κοιλιακους στην πραξη υπαρχουν. Ανα τακτα διαστηματα ξεκουραζω τους μυς. Το κανω για μενα. Περα απο αυτο θελω να ασχολιθω ομως με τα ποδια. Τα χω παρατησει και μονο σε αεροβια τα χρησιμοποιω αλλα και αυτην το τελευταιο καιρο την εχω κοψει. Θελω απλα να γινουν πιο λεπτα αποτι ειναι και σφιχτα γιατι ειναι λαπας το δερμα. Αυτο μονο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Κοιτα. Σε λογικα πλαισια και με αποχη απο γυμναστηριο 2.5 μηνων το σωμα μου παρεμεινε ιδιο πριν ενα χρονο. Και ενω φαινομαινικα δεν φαινεται ενα σωμα με κοιλιακους στην πραξη υπαρχουν. Ανα τακτα διαστηματα ξεκουραζω τους μυς. Το κανω για μενα. Περα απο αυτο θελω να ασχολιθω ομως με τα ποδια. Τα χω παρατησει και μονο σε αεροβια τα χρησιμοποιω αλλα και αυτην το τελευταιο καιρο την εχω κοψει. Θελω απλα να γινουν πιο λεπτα αποτι ειναι και σφιχτα γιατι ειναι λαπας το δερμα. Αυτο μονο.

Κάνε πολύ πόδια τύπε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom