Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

tenvinciVII

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω, στην πρωτεινικη διατροφη ειναι καλο να κοψουμε εντελως τους υδατανθρακες οπως πατατες, ρυζι κλπ?
απο που αλλου μπορουμε να παρουμε τα στοιχεια των υδατανθρακων που χρειαζομαστε?

Οχι εντελως απλα πρεπει να τρως συνθετους υδατανθρακες που αυτοι ειναι στο μαυρο ρυζι στην βρωμη
πατατες ειναι επισης καλες κ αν βαριεσαι να τις ψησεις μπορεις απλα να τις τυλίξεις σε μια βρεγμενη λαδοκολλα κ να τις βαλεις στο φουρνο μικροκυμματων.

Κοβεις οσο μπορεις πολλα ψωμια και ζυμαρικα... Μπορεις να τα αντικαταστήσεις με noodles ρυζιου τα απλα ομως οχι αυτα με γευσεις που ειναι πιο diet friendly
αντικατεστησε γλυκα με φρουτα και σταφιδες που κανουν πολυ καλο και τις προτεινουν οι διαιτολογοι.

Η πιο σημαντική όμως προσθηκη που προτεινω ειναι 30 λεπτα μολις σηκωθεις το πρωι να τρως ενα γευμα με πολλη πρωτεινη 30-40 gr ή 2 scoop πρωτεινη whey ή 3 αυγά ολοκληρα ομελετα ή βρωμη με γιαουρτι ή και συνδυασμος αυτων στις καταλληλες ποσότητες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Λαλακια ειπες,αλλα συνηθες. Πας και πολυ μακρι αχωρις υδατανθρακα γιατι πιθηκοι,στην ανεροβια δεν εχεις αναγκη τον υδ.
εισαι ο θεος μας
εισαι ο βιαστης μας
εισαι ο εραστης μας
γιατι σταματησες τα βιντεα;

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Λαλακια ειπες,αλλα συνηθες. Πας και πολυ μακρι αχωρις υδατανθρακα γιατι πιθηκοι,στην ανεροβια δεν εχεις αναγκη τον υδ.
..δε μιλάμε για τύπους σαν εσένα που είσαι τίγκα στο φάρμακο κ ταυτόχρονα χάλιας !!!  :2funny:
μιλάμε για νορμάλ ανθρώπους  :-*
άκου δεν έχεις ανάγκη τον υδατάνθρακα !!! κάνεις και το ξερόλα !!!
Embrance επείδή γενικά  το κατέχεις το θέμα, θα ήθελα να μου πείς  αποψη  για τα νιτρικά με κρεατίνη(με υδροχλωρική+μονουδρικη)+ταυρίνη+αργινινη κλπ. Έχω πάρει ένα(αν θες στο στέλνω pm , για να μην νομιζει κάποιος ότι κάνω διαφήμιση) και κάνω πολύ καλές προπονήσεις(σε πολεμική τέχνη+kettlebel) αλλά δεν κοιμάμαι το βράδυ. Αν το παίρνω σε κάθε προπόνηση λές να μου κάνει κακό στο τέλος?
τύπε..ότι το κατέχει που το είδες ???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
..δε μιλάμε για τύπους σαν εσένα που είσαι τίγκα στο φάρμακο κ ταυτόχρονα χάλιας !!!  :2funny:
μιλάμε για νορμάλ ανθρώπους  :-*
άκου δεν έχεις ανάγκη τον υδατάνθρακα !!! κάνεις και το ξερόλα !!!τύπε..ότι το κατέχει που το είδες ???
Απο κάτι μηνυματα που έχει απαντήσει εδώ.Ξέρεις έσυ να μου πείς σε αυτό που ρώτησα.Εδνιαφέρομια ν ακουσω απόψεις

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Απο κάτι μηνυματα που έχει απαντήσει εδώ.Ξέρεις έσυ να μου πείς σε αυτό που ρώτησα.Εδνιαφέρομια ν ακουσω απόψεις
...φίλε μου εγώ δε κάνω τον ειδικό εδώ, παρ όλα αυτά τσέκαρε τις δόσεις και την ώρα που το παίρνεις..επίσης δες μην έχει τίποτα καφεϊνη μέσα..
όσο για τον άλλο που κάνει το ξερόλα...αν τα ήξερε λες να ήταν έτσι ?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Embrance επείδή γενικά  το κατέχεις το θέμα, θα ήθελα να μου πείς  αποψη  για τα νιτρικά με κρεατίνη(με υδροχλωρική+μονουδρικη)+ταυρίνη+αργινινη κλπ. Έχω πάρει ένα(αν θες στο στέλνω pm , για να μην νομιζει κάποιος ότι κάνω διαφήμιση) και κάνω πολύ καλές προπονήσεις(σε πολεμική τέχνη+kettlebel) αλλά δεν κοιμάμαι το βράδυ. Αν το παίρνω σε κάθε προπόνηση λές να μου κάνει κακό στο τέλος?

εχω παρει κι εγω νιτρικα για ενα εξαμηνο.Ειχα αρκετη  διαφορα οσον αφορα τις επιδοσεις μου κι επειδη οι προποννησειςμου ηταν καθημερινες και πολυ δυναμικες ειχα συνεχεια νευρα...νευρα σε σημειο που να με κανουν αντικοινωνικη ομως.Ευτυχως που λογω στενοτητας οικονομικης τα παρατησα.Τα αγοραζα απο τα XTREEM STORES κι ειχαν καπου 40ευρω NO EXPLOAD ...λεγοτανε...

εγω θα σε συμβουλευα να τα παιρνεις μονο σε αγωνες..γτ ολα αυτα στην τελικη βαρανε στα νεφρα και το συκωτι...

οποτε και ειναι καλο να ακολουθεις 1-2 μερες το μηνα αποτοξινωτικη διαιτα με φρουτα  χυμους λαχανικων...αυτες τις μερες ομως οταν εχεις ρεπο απο τις προπονησεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
εχω παρει κι εγω νιτρικα για ενα εξαμηνο.Ειχα αρκετη  διαφορα οσον αφορα τις επιδοσεις μου κι επειδη οι προποννησειςμου ηταν καθημερινες και πολυ δυναμικες ειχα συνεχεια νευρα...νευρα σε σημειο που να με κανουν αντικοινωνικη ομως.Ευτυχως που λογω στενοτητας οικονομικης τα παρατησα.Τα αγοραζα απο τα XTREEM STORES κι ειχαν καπου 40ευρω NO EXPLOAD ...λεγοτανε...

εγω θα σε συμβουλευα να τα παιρνεις μονο σε αγωνες..γτ ολα αυτα στην τελικη βαρανε στα νεφρα και το συκωτι...

οποτε και ειναι καλο να ακολουθεις 1-2 μερες το μηνα αποτοξινωτικη διαιτα με φρουτα  χυμους λαχανικων...αυτες τις μερες ομως οταν εχεις ρεπο απο τις προπονησεις

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Ακομα ευτχως δεν μ εχουν πιασει νευρα. Εχω κατι αγωνες σε συντομο χρονικο διαστημα και μετα θα κοψω τα παντα για ενα διαστημα  μιας εβδομαδας.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Ακομα ευτχως δεν μ εχουν πιασει νευρα. Εχω κατι αγωνες σε συντομο χρονικο διαστημα και μετα θα κοψω τα παντα για ενα διαστημα  μιας εβδομαδας.

Τα νεύρα ειναι απο τη καφείνη τύπε.. κάποια νιτρικά έχουν και καφείνη.. αν δε θες νεύρα μπορείς να πάρεις άλλο συμπλήρωμα πχ αργινίνη

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456

Αυτα βγάζουν και πολλά σπυράκια στο πρόσωπο.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μήπως είσαι υπερβολική? Η καφεΐνη και τα λοιπά αμινοξέα σε έκαναν αντικοινωνική? Τι άλλο θα διαβάσω ρε γαμώτο, πως το no xplode σε κάνει τόσο τσιτωμένο που έχεις πολλά νεύρα!
Ή έπαιρνες τίποτα άλλο μαζί ή όλο αυτό είναι ψυχολογικό και νομίζεις ότι κάτι έχεις. Μη τρελαθούμε τώρα για preworkout μιλάμε όχι για ντόπα. Να έπαιρνες κάνα craze παλιό να έλεγα, αλλα και με το no xplode.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μήπως είσαι υπερβολική? Η καφεΐνη και τα λοιπά αμινοξέα σε έκαναν αντικοινωνική? Τι άλλο θα διαβάσω ρε γαμώτο, πως το no xplode σε κάνει τόσο τσιτωμένο που έχεις πολλά νεύρα!
Ή έπαιρνες τίποτα άλλο μαζί ή όλο αυτό είναι ψυχολογικό και νομίζεις ότι κάτι έχεις. Μη τρελαθούμε τώρα για preworkout μιλάμε όχι για ντόπα. Να έπαιρνες κάνα craze παλιό να έλεγα, αλλα και με το no xplode.

Δηλαδη αμα βγει και απο κανα κυκλο τεστ φιλε μου θα σκοτωνει ανθρωπο επειδη της ειπε καλημερα  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

ακουσε με ..πολυ ευκολο εινα να χλευασεις ...εσυ μπορει να το δοκιμασες και να μην σε χαλαει...εγω συγκρινοντας τον εαυτο μου με το πριν και το μετα ειδα οτι με εκανε υπερβολικα ευερεθιστη κι αυτο δημιουργει προβληματα με τον περιγυρο...αυτο εννοουσα με τη λεξη αντικοινωνικη..

τωρα οσον αφορα τις διαφορες ουσιες και τη βιομηχανια που εχει αναπτυχθει γυρω απο το χωρο των γυμναστηριων ειναι αποφαση του καθενος να τα βαλει στη ζωη του η οχι..εξ αλλου για ολα αυτα εχουν γινει ατερμονες συζητησεις και σε αλλα φορουμ καθαρα αθλητικα κι οχι σαν το bou...

μια οποιαδηποτε  χημικη συνθεση   ειτε ειναι  preworkout ....ειτε  κατι αλλο ακομα πιο αθωο ..οταν μας πειραζει πρεπι να τοβγαζουμε απο τη ζωη μας...ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον κι εχοντας υοθετησει αυτες τις συνηθειες δια βιου μαζι με την αρνητικη σταση μου σε ποτο και τσιγαρο εχω αριστη σωματικη υγεια...

οσο για την ψυχικη κι αυτη ειναι αριστη γιατι φροντιζω να περναω καλα..... :hi:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακουσε με ..πολυ ευκολο εινα να χλευασεις ...εσυ μπορει να το δοκιμασες και να μην σε χαλαει...εγω συγκρινοντας τον εαυτο μου με το πριν και το μετα ειδα οτι με εκανε υπερβολικα ευερεθιστη κι αυτο δημιουργει προβληματα με τον περιγυρο...αυτο εννοουσα με τη λεξη αντικοινωνικη..

τωρα οσον αφορα τις διαφορες ουσιες και τη βιομηχανια που εχει αναπτυχθει γυρω απο το χωρο των γυμναστηριων ειναι αποφαση του καθενος να τα βαλει στη ζωη του η οχι..εξ αλλου για ολα αυτα εχουν γινει ατερμονες συζητησεις και σε αλλα φορουμ καθαρα αθλητικα κι οχι σαν το bou...

μια οποιαδηποτε  χημικη συνθεση   ειτε ειναι  preworkout ....ειτε  κατι αλλο ακομα πιο αθωο ..οταν μας πειραζει πρεπι να τοβγαζουμε απο τη ζωη μας...ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον κι εχοντας υοθετησει αυτες τις συνηθειες δια βιου μαζι με την αρνητικη σταση μου σε ποτο και τσιγαρο εχω αριστη σωματικη υγεια...

οσο για την ψυχικη κι αυτη ειναι αριστη γιατι φροντιζω να περναω καλα..... :hi:
Μα δεν σε χλεύασα, επειδή ασχολούμαι σε τέτοιους χώρους από μικρός έχω μιλήσει και έχω κάνει πολλές παρέες, η άποψη που έγραψα βγαίνει από αυτά που έχω δει και ακούσει. Το να πάρει κάποιος/κάποια ένα pre workout και να νομίζει παραπάνω πράγματα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Είναι σαν να μου λέει πήρα ασπιρίνη και νιώθω ταύρος, είναι ψυχολογικό δεν πρόκειται να τον πιστέψω.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μα δεν σε χλεύασα, επειδή ασχολούμαι σε τέτοιους χώρους από μικρός έχω μιλήσει και έχω κάνει πολλές παρέες, η άποψη που έγραψα βγαίνει από αυτά που έχω δει και ακούσει. Το να πάρει κάποιος/κάποια ένα pre workout και να νομίζει παραπάνω πράγματα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Είναι σαν να μου λέει πήρα ασπιρίνη και νιώθω ταύρος, είναι ψυχολογικό δεν πρόκειται να τον πιστέψω.

Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου... τα περισοτερα συμπληρωματα ειναι εντελως ψευδοφαρμακα, ειναι καθαρα στο μυαλο σου που νομιζεις οτι αυτο σε βοηθαει, ενω στη πραγματικοτητα απλα πιεζεις τον εαυτο σου περισοτερο απο τα ορια που νομιζες οτι ειχες φτασει. Νταξει σιγουρα η πρωτεινη, οι πολυβιταμινες και τα αμινοξεα ειναι τα πιο σημαντικα και κατα τη γνωμη μου τα μονα που πραγματικα σε βοηθανε οταν κανεις σωστη διατροφη!!! Απο εκει και περα σιγουρα καποια μπορουν να σου δωσουν ενα πολυ μικρο εξτρα παραπανω αλλα δεν πλησιαζουν ουτε στο 1% απο αυτα που σου δινουν τα στεροιδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom