You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Καλησπέρα τύποι..
Τι είναι προτιμότερο ενα συμπλήρωμα με τα Λευκίνη, Βαλίνη και Ισολευκίνη ή ένα συμπλήρωμα με ολα τα αμινοξέα μαζί.
Γιατι υπάρχουν σε συμπληρώματα τα 3 αυτά (λευκινη,βαλινη,ισολευκινη) ξεχωριστά και λείπουν τα υπόλοιπα όπως γλουταμίνη, αρνινίνη, λυσίνη, προλίνη, γλυκίνη, αλανίνη κτλ κτλ κτλ κτλ
Δεν ειναι καλύτερο ένα συμπλήρωμα με όλα τα αμινοξέα για να γίνει πρωτεινοσύνθεση;;;
Τι είναι προτιμότερο ενα συμπλήρωμα με τα Λευκίνη, Βαλίνη και Ισολευκίνη ή ένα συμπλήρωμα με ολα τα αμινοξέα μαζί.
Γιατι υπάρχουν σε συμπληρώματα τα 3 αυτά (λευκινη,βαλινη,ισολευκινη) ξεχωριστά και λείπουν τα υπόλοιπα όπως γλουταμίνη, αρνινίνη, λυσίνη, προλίνη, γλυκίνη, αλανίνη κτλ κτλ κτλ κτλ
Δεν ειναι καλύτερο ένα συμπλήρωμα με όλα τα αμινοξέα για να γίνει πρωτεινοσύνθεση;;;
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
ενα μπωλ με νιφαδες βρώμης, μια μπακέτα ολικής κ τσίμπησα κατι μπισκοτάκια
Μώλις έχεις απαντήσει στην ερώτηση σου
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα τύποι..
Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτινών οπόταν είναι παρα πολύ σημαντικά.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έπαθα το εξης σήμερα στο γυμναστήριο. Πρώτα έκανα 45 λεπτά στήθος, δικέφαλους κ λίγο kettlebell που μ αρέσει. Μετά ξεκίνησα διάδρομο ελαφρώς εξαντλημένος. Μετά απο 30 λεπτά περπατήματος στα 6km/h άρχισα να νιώθω συμπτώματα υπογλυκαιμίας κ τρελή πείνα. Το αποτέλεσμα είναι να σαβουριάσω ότι βρήκα μπροστά μου, συν μερικά γλυκά. Μπορείτε να μου πείτε τί έκανα λάθος? Το είχα ξαναπάθει στο παρελθόν. Αν δεν ένιωθα αυτα τα συμπτώματα θα συνέχιζα την αερόβια σε πιο έντονους ρυθμούς. Μήπως πρέπει να προσέχω κάτι στο προ-προπονητικό γεύμα?
Τι γυμναστηριο ειναι αυτο που εχει φαγητα και γλυκα;
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
βρε Ανθρωπε ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?τι ωρα πηγες βασικα?k γιατι τοσο αεροβιο?εχεις κιλα κ θες να χασεις?να θυμασαι το 70% ειναι διατροφη κ το υπολοιπο ασκηση....ενα μπωλ με νιφαδες βρώμης, μια μπακέτα ολικής κ τσίμπησα κατι μπισκοτάκια
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Γιατί οι αδύνατοι δεν πρέπει να κάνουν αερόβιο; Η καρδιά;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Όταν κάποιος ξαναπιανει το γυμναστήριο μετά από μερικούς μήνες και δεν μπορεί να σηκώσει τα ίδια κιλά με πριν, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει μυϊκή μάζα; Από όσο ξέρω, μυϊκή μάζα δεν χάνεις τόσο εύκολα.
Ακριβώς αυτό σημαίνει και χάνεις πανεύκολα μυϊκό ιστό.
You do not use it, you lose it...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
υπαρχει καποιος τυπος εδω που να κανει πρωτεινικη διατροφη (οχι με σκευασματα) για τον ρωτησω καποια πραγματα?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
υπαρχει καποιος τυπος εδω που να κανει πρωτεινικη διατροφη (οχι με σκευασματα) για τον ρωτησω καποια πραγματα?
Αν θελεις να βρεθουμε εξω να σου εξηγησω τα παντα. Οτι χρειαζεσαι.
Όλοι πρέπει να κανουν λιγο αερόβια και τα αδυνατα αγορια και οι αδύνατες κοπελεςΓιατί οι αδύνατοι δεν πρέπει να κάνουν αερόβιο; Η καρδιά;
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Ναι αλλα σκεφτικατε ποτε γιατι την λενε ετσι ?
Ρωτηστε την μεση σας
Μαζί με την "Καλημέρα" και τις 2 παραδοσιακές ασκήσεις των κοιλιακών (σήκωμα τεντωμένων ποδιών για την κάτω μοίρα και σήκωμα κορμού για την άνω μοίρα των ορθών κοιλιακών) είναι ίσως οι 4 πιο γνωστές "απαγορευμένες" ασκήσεις, επειδή είναι πολύ επικίνδυνες για τη μέση.
ακριβως ετσι ειναι με την αρση θανατου ...μαλιστα αρκετοι πρπονητες ελευθερων βαρων δε τη συνιστουν πλεον....
επισης πολυ επικινδυνη ειναι η μηχανικη σκοτιερα στα γυμναστηρια ...επειδη νιωθεις τη σιγουρια οτι δε θα σου γυφεουν τα βαρη ...εχω τραυματιστει κι ενω εδειξε οτι υποχωρησε το προβλημα μου βγηκε 2 χρονια μετα....
ενω με το κανονικο squat σε σιδεραδικο ανεβαζεις κιλα λιγο λιγο και προλαβαινουν να δυναμωσουν οι συνδεσμοι της σπονδυλικης στηλης..ωστε να υποστηριξουν τα προστιθεμενα κιλα
υγ...αν θες σε παρακαλω μου λες τι ειναι αυτη η καλημερα ...μαλλον δεν την ξερω μ αυτη την ορολογια
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
μωρο μου ...στειλε οτι θες με πι μι ...γιατι αν σου τα πω εδω θα πεσουν ειρωνιες....θα σε απαντησω το πρωι φευγω για δουλιτσα....μακια
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Προτείνω ταυ μπο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης για όσους θέλουν να γίνουν γρήγορα φιτ..δεν το έχουν Όλα τα γυμναστηρια
εχω κανει TAE BO επι 2 χρονια με κυπριους perfomers.....ηταν πραγματικα πολυ καλο ...
και το Πιλατες πολυ καλο.χτίζει γλουτούς πέτραεχω κανει TAE BO επι 2 χρονια με κυπριους perfomers.....ηταν πραγματικα πολυ καλο ...
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
μωρο μου ...στειλε οτι θες με πι μι ...γιατι αν σου τα πω εδω θα πεσουν ειρωνιες....θα σε απαντησω το πρωι φευγω για δουλιτσα....μακια
θνκς σου στελνω!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ακριβως ετσι ειναι με την αρση θανατου ...μαλιστα αρκετοι πρπονητες ελευθερων βαρων δε τη συνιστουν πλεον....
επισης πολυ επικινδυνη ειναι η μηχανικη σκοτιερα στα γυμναστηρια ...επειδη νιωθεις τη σιγουρια οτι δε θα σου γυφεουν τα βαρη ...εχω τραυματιστει κι ενω εδειξε οτι υποχωρησε το προβλημα μου βγηκε 2 χρονια μετα....
ενω με το κανονικο squat σε σιδεραδικο ανεβαζεις κιλα λιγο λιγο και προλαβαινουν να δυναμωσουν οι συνδεσμοι της σπονδυλικης στηλης..ωστε να υποστηριξουν τα προστιθεμενα κιλα
υγ...αν θες σε παρακαλω μου λες τι ειναι αυτη η καλημερα ...μαλλον δεν την ξερω μ αυτη την ορολογια
τις αρσεις θανατου (deadlifts) οι γυμναστες δεν τις συνιστουν για τους εξης λογους:
1) ειναι ασχετοι και δεν γνωριζουν να τις δειξουν
2) εαν τις γνωριζουν αυτο απαιτει να αφιερωσουν αρκετο χρονο σε εναν αρχαριο οποτε δεν το κανουν γιατι βαριουνται ή γιατι εχουν και αλλο κοσμο να επιβλεψουν
σαν Ασκηση η αρσεις θανατου ειναι η Νο1 Πολυαρθρικη ασκηση που γυμναζει σχεδον ολο το σωμα , γυμναζει πάρα πολυ το νευρικό συστημα, και δίνει πραγματικη δύναμη στον ασκουμενο
Ειναι πάρα πολυ καλή ασκηση που εαν την κάνεις σωστα βελτιώνει και την στάση του σώματος κάι την υγεια της μέσης, την οποια θωρακιζει απο μελλοντικους τραυματισμους
ειναι η Νο1 αποτελεσματικη άσκηση που δεν θα π΄ρεπει να λέιπει απο το πρόγραμμα προπόνησης
Μαζι με τις υπολοιπες πολυαρθρικες ασκησεις που ειναι:
1) το Μονοζυγο (pull-ups & chin- ups)
2) βυθισεις στο δίζυγο
3) Squat (η βασικη ασκηση για γερα ποδια και κώλο πετρα, απαραιτητη για τις γυναικες)
4) Πιεσεις στον παγκο με μπαρα για το στηθος
5) ορθια κωπηλατικη με μπαρα για την πλατη
5) Στρατιωτικες πιεσεις ωμων (ανυψωνεις την μπαρα πανω απο τους ωμους ενω βρισκεσαι σε ορθια θεση)
καποιος κανοντας αυτες τις ασκησεις και μονο γυμναζει πολυ αποτελεσμετικα ολο του το σωμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις