Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
τσεκαρωστη νυχτα τι κανεις δλδ
τσεκαρωστη νυχτα τι κανεις δλδ
στη νυχτα τι κανεις δλδ
αυτα ειναι πομφολυγες
εγω ειμαι πλεον ανθρωπος της νυχτας
στο καλυτερο μαγαζι της βορειου ελλαδος
καλα νυχτοβιε αναψε το φως μη σκονταψεις στα επιπλα
τα παντατωρα κουμπωνεις τιποτα?
τα παντα
Καλλισθενικη σωματοδυναμικη αγωγη..τυποι δοκιμαστε calisthenics τρελο πιασιμο και βλεπω γραμμωμενη λεπτομερεια που δεν επιανε το ματι μου πριν
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ!!Εγω εφτασα τα 50 κ ξεκινησα..ξερω καλα τα ρισκα αλλα δε με νοιαζει.ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλλισθενικη σωματοδυναμικη αγωγη..
Υπαρχει και η αρχαιοτροπος σωματοδυναμικη αγωγη που παει ενα βημα παραπερα απο την καλλισθενικη αναβιωνοντας τις μεθοδους εκγυμνασης των αρχαιων Ελληνων πολεμιστων!
kαλα καντε δικεφαλα μαξιλαρι 65 κιλα χωρις φαρμακο κ ελα να μου πεις....Υπαρχει και η αρχαιοτροπος σωματοδυναμικη αγωγη που παει ενα βημα παραπερα απο την καλλισθενικη αναβιωνοντας τις μεθοδους εκγυμνασης των αρχαιων Ελληνων πολεμιστων!
σιγα ρε μαντφιλε το σωμα εχει ορια.μετα ερχεται η ντοπα.εξαρταται αν εχεις κοτσια να ρισκαρεις.κ μην νομιζεις οτι με το φαρμακο καθεσαι κ αναπτυσσονται οι μυς.το αντιθετο γινεται...θελει αρχιδια να βγαλεις προπονηση που κανει καποιος που τρυπιεται(τα χαπια γμανε το συκωτι)...το φαρμακο ειναι μερα με τη νυχτα κ αν δεν κανεις μλκιες με αυτο τα αποτελεσματα που μενουν μετα τη θεραπεια δεν τα πιανεις με τιποτα αν γυμναζεσαι φυσικα.κ ΠΑΛΙ να αναφερω οτι κατα τη γνωμη μου ειαι μλκια να εισαι νεος κ να πινεις ντοπα.....
Καλλισθενική ο ένας,ντόπα και παλιοσίδερα ο άλλος και όλοι για τον πούτσο.Σωστό χτίσιμο σώματος επιτυγχάνεται με συνδυασμό ασκήσεων δύναμης (με βάρη,αλλά και το ίδιο μας το σώμα),καρδιαγγειακές ασκήσεις,σωστή διατροφή και πρόγραμμα.Με λίγα λόγια είναι τρόπος ζωής και όχι σκόνες,χάπια και αδερφάρες που το παίζουν μοντέλες.Θέλει κόπο και αφοσίωση και όχι γυμναστήρια μία στο τόσο και ηλίθια κόλπα τύπου callisthenics και crossfit που είναι η χαρά των φυσικοθεραπευτών.
σιγα ρε μαντ
αμα δεν κανεις καταχρηση ολα good