Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
2674afdddb05775e0197026c4dec92e7be018bc3450095e02914e8741fbfe22f_1.jpg

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου

Ευχαριστω΄

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου

Ευχαριστω΄

Παρε την beef protein της  warrior lub απο ενα καταστημα xtr.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456

Ευχαριστω΄

Αμινοξέα.

Επισκέπτης

Ευχαριστω΄
συνεχισε την γυμναστικη και το καλο φαγητο

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
θες να γινεις ετσι ?
Άλλος θέλει λιγότερο άλλος περισσότερο αλλα το θέμα είναι να έχεις όσο γίνεται πιο sexy μυώδες σώμα..με όσο μεγαλύτερους μύες....

Να είναι κάτι το ωραίο όπως θέλουμε εμείς στις γυναίκες.....

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456
Άλλος θέλει λιγότερο άλλος περισσότερο αλλα το θέμα είναι να έχεις όσο γίνεται πιο sexy μυώδες σώμα..με όσο μεγαλύτερους μύες....

Να είναι κάτι το ωραίο όπως θέλουμε εμείς στις γυναίκες.....

Ότι και να κάνεις εάν δεν έχεις το γονίδιο έτσι δεν γίνεσαι ..

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ότι και να κάνεις εάν δεν έχεις το γονίδιο έτσι δεν γίνεσαι ..
Τα γονιδια παρακαπτονται κατα καποιο τροπο.Ποτε ενας ΦΥΣIΚΟΣ ανθρωπος που γυμναζεται, δεν θα φτασει τα επιπεδα καποιου που ΡΙΣΚΑΡΕΙ την υγεια του με ΑΑS......
Αυτα τα γραφω σαν χρηστης AAS ΠΟΥ μετα απο χρονια γυμναστικης, λογο ηλικιας πλεον μπηκα σε αυτα..
βεβαια ΜΕ ΜΕΤΡΟ,αυτα που βλεπεται κ θαυμαζετε σε φωτο κ ιντερνετ ειναι απαγορευτικα για τον μεσο χρηστη,(Κ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥς)αληθεια ξερετε ποσο εχει μια θεραπεια το μηνα με αυξητικη ορμονη(nosokomeiakh panta?)για μαντεψτε....

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.627
Πόντοι
2.420

Ευχαριστω΄
Ασπραδια αυγού με γιαούρτι, γάλα, μέλι και μπανάνα στο μίξερ!

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Τα γονιδια παρακαπτονται κατα καποιο τροπο.Ποτε ενας ΦΥΣIΚΟΣ ανθρωπος που γυμναζεται, δεν θα φτασει τα επιπεδα καποιου που ΡΙΣΚΑΡΕΙ την υγεια του με ΑΑS......
Αυτα τα γραφω σαν χρηστης AAS ΠΟΥ μετα απο χρονια γυμναστικης, λογο ηλικιας πλεον μπηκα σε αυτα..
βεβαια ΜΕ ΜΕΤΡΟ,αυτα που βλεπεται κ θαυμαζετε σε φωτο κ ιντερνετ ειναι απαγορευτικα για τον μεσο χρηστη,(Κ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥς)αληθεια ξερετε ποσο εχει μια θεραπεια το μηνα με αυξητικη ορμονη(nosokomeiakh panta?)για μαντεψτε....
Από πότε είναι AAS η HGH?  :think:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Από πότε είναι AAS η HGH?  :think:
Aπο τοτε που μπηκε σε σοβαρες θεραπειες....τωρα αν καποιος βολευεται με τεστο του 1.85 ευρω η αμπουλα,ντεκα με 30 το 10μελο κλπ
κ τα χρησιμοποιει αλογιστα τοτε κακο του κεφαλιου του,,τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456

Είμαι στον χώρο χρόνια αλλά ποτέ μου δέν πείρα τίποτα γιατί ξέρω πώς λειτουργούν στο σώμα και στον εγκέφαλο.

Μίλησα για γονίδια με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις μαξ μια πρωτεΐνη ή ένα BCAA.

Μακριά απο εμάς..

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Είμαι στον χώρο χρόνια αλλά ποτέ μου δέν πείρα τίποτα γιατί ξέρω πώς λειτουργούν στο σώμα και στον εγκέφαλο.

Μίλησα για γονίδια με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις μαξ μια πρωτεΐνη ή ένα BCAA.

Μακριά απο εμάς..
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ!!Εγω εφτασα τα 50 κ ξεκινησα..ξερω καλα τα ρισκα αλλα δε με νοιαζει.ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom