Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου
Ευχαριστω΄
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου
Ευχαριστω΄
συνεχισε την γυμναστικη και το καλο φαγητοΤυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου
Ευχαριστω΄
Άλλος θέλει λιγότερο άλλος περισσότερο αλλα το θέμα είναι να έχεις όσο γίνεται πιο sexy μυώδες σώμα..με όσο μεγαλύτερους μύες....θες να γινεις ετσι ?
Άλλος θέλει λιγότερο άλλος περισσότερο αλλα το θέμα είναι να έχεις όσο γίνεται πιο sexy μυώδες σώμα..με όσο μεγαλύτερους μύες....
Να είναι κάτι το ωραίο όπως θέλουμε εμείς στις γυναίκες.....
Τα γονιδια παρακαπτονται κατα καποιο τροπο.Ποτε ενας ΦΥΣIΚΟΣ ανθρωπος που γυμναζεται, δεν θα φτασει τα επιπεδα καποιου που ΡΙΣΚΑΡΕΙ την υγεια του με ΑΑS......Ότι και να κάνεις εάν δεν έχεις το γονίδιο έτσι δεν γίνεσαι ..
Ασπραδια αυγού με γιαούρτι, γάλα, μέλι και μπανάνα στο μίξερ!Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου
Ευχαριστω΄
Από πότε είναι AAS η HGH?Τα γονιδια παρακαπτονται κατα καποιο τροπο.Ποτε ενας ΦΥΣIΚΟΣ ανθρωπος που γυμναζεται, δεν θα φτασει τα επιπεδα καποιου που ΡΙΣΚΑΡΕΙ την υγεια του με ΑΑS......
Αυτα τα γραφω σαν χρηστης AAS ΠΟΥ μετα απο χρονια γυμναστικης, λογο ηλικιας πλεον μπηκα σε αυτα..
βεβαια ΜΕ ΜΕΤΡΟ,αυτα που βλεπεται κ θαυμαζετε σε φωτο κ ιντερνετ ειναι απαγορευτικα για τον μεσο χρηστη,(Κ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥς)αληθεια ξερετε ποσο εχει μια θεραπεια το μηνα με αυξητικη ορμονη(nosokomeiakh panta?)για μαντεψτε....
Aπο τοτε που μπηκε σε σοβαρες θεραπειες....τωρα αν καποιος βολευεται με τεστο του 1.85 ευρω η αμπουλα,ντεκα με 30 το 10μελο κλπΑπό πότε είναι AAS η HGH?![]()
Τα γονιδια παρακαπτονται κατα καποιο τροπο.Ποτε ενας ΦΥΣIΚΟΣ ανθρωπος που γυμναζεται, δεν θα φτασει τα επιπεδα καποιου που ΡΙΣΚΑΡΕΙ την υγεια του με ΑΑS......
Αυτα τα γραφω σαν χρηστης AAS ΠΟΥ μετα απο χρονια γυμναστικης, λογο ηλικιας πλεον μπηκα σε αυτα..
βεβαια ΜΕ ΜΕΤΡΟ,αυτα που βλεπεται κ θαυμαζετε σε φωτο κ ιντερνετ ειναι απαγορευτικα για τον μεσο χρηστη,(Κ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥς)αληθεια ξερετε ποσο εχει μια θεραπεια το μηνα με αυξητικη ορμονη(nosokomeiakh panta?)για μαντεψτε....
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ!!Εγω εφτασα τα 50 κ ξεκινησα..ξερω καλα τα ρισκα αλλα δε με νοιαζει.ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι στον χώρο χρόνια αλλά ποτέ μου δέν πείρα τίποτα γιατί ξέρω πώς λειτουργούν στο σώμα και στον εγκέφαλο.
Μίλησα για γονίδια με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις μαξ μια πρωτεΐνη ή ένα BCAA.
Μακριά απο εμάς..