Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
φίλε, αν θέλεις, μη γράφεις δημόσια τέτοιες οδηγίες

Ακου γατακι γιοχιμπε επαιρνα το 1999  που εσυ ετρωγες λουκουμαδες με μελι και κανελα...
Πολυ καλο ηταν για την εποχη του ,το προωθουσαν κατι εβραιοι σαν φυτικο σκευασμα αλλα στην ουσια ηταν ισχυρο ανδρογονο με παρενεργειες κρυο ιδρωτα ,υποθερμια και θυλακιτιδες...
Αν θες να χασεις λιπος το 2016 τραβα για 6 βδομαδες ενεσιμο κλεν, παρε απο το στομα DNP για 8 βδομαδες και ενα 20ημερο Halotestin ....και επειδη οποιος τα παρει ολα αυτα μυικα θα μαζεψει ας κανει και 3 testo 100αρες την βδομαδα προπιονικες να μην μενουν λαδια και 2 boldon για να μεινει σκληρος...αντε γατακι φυσιοδιφη τραβα να μαζεψεις πεταλουδες με αποχη και ασε το bodybuilding

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Αυτο το πραγμα να γινοσαστε κωλοτρυπιδα στο συγκεκριμενο θεμα δεν το καταλαβαινω. Μπαινετε για επιδειξη κια μαγκια ή για να ανταλλασετ αποψεις;;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παιδια ισως ακουστει γελοια η ερωτηση αλλα μιας και βλεπω οτι υπαρχει θεμα που ασχολουνται ατομα με γυμναστικη κτλ ηθελα να ρωτησω: Τα φυτικα συμπληρωματα διατροφης ειναι επικινδυνα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστηριο για αυξηση μυικου ογκου (ειμαι αρκετα λεπτος). Απο οτι ηξερα κατι κρεατινες κτλ (δεν ξερω γενικα απο γυμναστηρια) ειναι επικινδυνα για την υγεια και μπορει να προδιαθεσουν για καρκινο... Τα συμπληρωματα (για φυτικα μιλαω παντα γιατι εχω ακουσει και για συνθετικα) εχουν τιποτα τετοιους κινδυνους; Γιατι αν ναι τοτε ειλικρινα δεν αξιζει καλυτερα απλα να κανω την γυμναστικη μου να τρωω οσο μπορω (ισως δω καναν διατροφολογο) και οτι γινει... Την υγεια μου δεν θελω να την ρισκαρω για κανεναν ματαιοδοξο λογο.

Καλημέρα.

Όχι ίσως, να δεις διατροφολόγο και να σε παρακολουθεί με λιπομετρήσεις ώστε να δεις το πώς αντιδρά το σώμα σου.

Πρώτα βέβαια πρέπει να δεις το πού είσαι. Κάνε γενικές εξετάσεις αίματος και απευθύνσου σε ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ και πες τι θες να κάνεις ώστε να σε καθοδηγήσει σωστά.

Κάνε αυτά που έχεις να κάνει με φυσικά μέσα και μετά βλέπεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ισχύει το κόκκινο και ειδικά σε κάποιον που έχει 40% λίπος...

Όσο για τον φίλο που θέλει να χάσει τα κιλά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει είναι μονόδρομος από τη στιγμή που είναι αγύμναστος και κυρίως 40 κιλά υπέρβαρος.
Κάνεις γενικές εξετάσεις αίματος και με αυτές πηγαίνεις σε διαιτολόγο μια φορά να σου βγάλει διατροφή. Δεν μπορείς να έχεις για παράδειγμα χοληστερίνη 300 και να αρχίσεις να τρώς ότι να ναι για να πάρεις ...όγκο...
Παράλληλα αρχίζεις περπάτημα με ρυθμό τόσο όσο να λαχανιάζεις αλλά να μπορείς να πεις μια πρόταση ολόκληρη χωρίς διακοπή.
Όταν χάσεις 20 κιλά βλέπεις για γυμναστήρια κλπ. Διαφορετικά θα τα παρατήσεις στο μήνα...

ΜΠΡΑΒΟ! Η φωνή της λογικής!

Πρώτα βλέπουμε ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. Εξετάσεις παραμάσχαλα και σε ειδικό!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Πρώτα γυμναζεσαι .  Ξεκινάς με τρέξιμο,  ποδήλατο, κολύμπι και μετά γυμναστήριο και βάρη .
Δεύτερο στάδιο αρχίζεις διατροφή .
Τρίτο στάδιο πας σε συμπληρώματα και φάρμακα.

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Συμφωνώ με το φίλο,αν και στην αρχή πρέπει να ξεκινήσεις πολύ ήπια γυμναστική,π.χ περπάτημα ειδικά αν είναι ο άλλος πολύ αγύμναστος.Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα.Ότι ειναι καλό μετά τη γυμαστική να πίνεις ένα ποτήρι σοκολατούχο γάλα.Δεν ξέρω αν εννοεί εμπορίου ή να το φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι,αλλά κάνει καλό γτ αναπληρώνει κάποια στοιχεία.Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Φολίτσας

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να ξέρω πολλά θα απαντήσω ότι το γάλα έχει 80% καζεΐνη, οπότε αργεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Μετά την προπόνηση θες να γίνει γρήγορα  η πέψη.

Εγώ παίρνω ταπεράκι με φαγητό (πρωτεΐνη, σύνθετο υδατάνθρακα) και τρώω μόλις φυγω από το γυμναστήριο.

Αν αναφέρεσαι σε πρωινή αερόβια τρώω κανονικά το γεύμα μου με όλα τα μακροστοιχεία.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.627
Πόντοι
2.420
Συμφωνώ με το φίλο,αν και στην αρχή πρέπει να ξεκινήσεις πολύ ήπια γυμναστική,π.χ περπάτημα ειδικά αν είναι ο άλλος πολύ αγύμναστος.Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα.Ότι ειναι καλό μετά τη γυμαστική να πίνεις ένα ποτήρι σοκολατούχο γάλα.Δεν ξέρω αν εννοεί εμπορίου ή να το φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι,αλλά κάνει καλό γτ αναπληρώνει κάποια στοιχεία.Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Οτι θες ακούς, δεν ξες τι να πρωτοπιστέψεις.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πρώτα γυμναζεσαι .  Ξεκινάς με τρέξιμο,  ποδήλατο, κολύμπι και μετά γυμναστήριο και βάρη .
Δεύτερο στάδιο αρχίζεις διατροφή .
Τρίτο στάδιο πας σε συμπληρώματα και φάρμακα.

Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο στηθος μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου

Ευχαριστω΄.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.073
Πόντοι
42.697
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο στηθος μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου

Ευχαριστω΄.

:2funny:

αυτο

http://[URL unfurl="true"]www.marinastores.gr/images/products/800x800/226.jpg[/img[/URL]]

φιλε συνεχισε αυτο που κανεις βαλε κι αλλες ασκησεις , δοκιμασε κι αλλα πραγματα στις ασκησεις,  κι ασε τα "συμπληρωματα"

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.073
Πόντοι
42.697
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα.Ότι ειναι καλό μετά τη γυμαστική να πίνεις ένα ποτήρι σοκολατούχο γάλα.Δεν ξέρω αν εννοεί εμπορίου ή να το φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι,αλλά κάνει καλό γτ αναπληρώνει κάποια στοιχεία.Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Ρωμαιος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γνωριζη κάποιος που θα βρω οικονομική mucuna σε ταμπλέτες;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
rich-piana-meme2.jpg

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Παιδια ισως ακουστει γελοια η ερωτηση αλλα μιας και βλεπω οτι υπαρχει θεμα που ασχολουνται ατομα με γυμναστικη κτλ ηθελα να ρωτησω: Τα φυτικα συμπληρωματα διατροφης ειναι επικινδυνα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστηριο για αυξηση μυικου ογκου (ειμαι αρκετα λεπτος). Απο οτι ηξερα κατι κρεατινες κτλ (δεν ξερω γενικα απο γυμναστηρια) ειναι επικινδυνα για την υγεια και μπορει να προδιαθεσουν για καρκινο... Τα συμπληρωματα (για φυτικα μιλαω παντα γιατι εχω ακουσει και για συνθετικα) εχουν τιποτα τετοιους κινδυνους; Γιατι αν ναι τοτε ειλικρινα δεν αξιζει καλυτερα απλα να κανω την γυμναστικη μου να τρωω οσο μπορω (ισως δω καναν διατροφολογο) και οτι γινει... Την υγεια μου δεν θελω να την ρισκαρω για κανεναν ματαιοδοξο λογο.

Η NUTRILITE είναι παγκοσμίως η νούμερο ένα σε πωλήσεις επωνυμία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής.* Για 80 χρόνια χρησιμοποιούμε επιστήμη αιχμής για να παράγουμε εξαιρετικά συμπληρώματα διατροφής παρασκευασμένα από φυτικά συμπυκνώματα.  Η επωνυμία NUTRILITE είναι μία από τις ηγετικές επωνυμίες Συμπληρωμάτων Διατροφής που ασκεί βιώσιμη γεωργία, παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα που παρασκευάζονται με συστατικά υψηλής ποιότητας. Συνεχίζουμε το ταξίδι που θα μας βοηθήσει όλους να βρούμε τη διατροφική μας ισορροπία, να ζήσουμε μια υγιέστερη ζωή και να πετύχουμε τα όνειρά μας.

Όλοι θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την κάθε μας μέρα και να πετύχουμε τους απαιτητικούς μας στόχους. Ωστόσο, η πολυάσχολη ζωή μας κάνει μερικές φορές δύσκολη την καθημερινή κατανάλωση 5-9 μερίδων φρούτων και λαχανικών που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας**, αφήνοντας πιθανώς κενά στη διατροφή μας. Γιατί λοιπόν να μην γεφυρώσετε αυτά τα κενά με τη βοήθεια των συμπληρωμάτων;

Τα φυτικά θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών, που ονομάζονται επίσης και φυτοθρεπτικά συστατικά, παρέχουν τη συμπληρωματική διατροφή που χρειάζεστε για να αισθάνεστε στα καλύτερα σας κάθε μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom