Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.051
Πόντοι
7.135
Ακου γατακι γιοχιμπε επαιρνα το 1999  που εσυ ετρωγες λουκουμαδες με μελι και κανελα...
Πολυ καλο ηταν για την εποχη του ,το προωθουσαν κατι εβραιοι σαν φυτικο σκευασμα αλλα στην ουσια ηταν ισχυρο ανδρογονο με παρενεργειες κρυο ιδρωτα ,υποθερμια και θυλακιτιδες...
Αν θες να χασεις λιπος το 2016 τραβα για 6 βδομαδες ενεσιμο κλεν, παρε απο το στομα DNP για 8 βδομαδες και ενα 20ημερο Halotestin ....και επειδη οποιος τα παρει ολα αυτα μυικα θα μαζεψει ας κανει και 3 testo 100αρες την βδομαδα προπιονικες να μην μενουν λαδια και 2 boldon για να μεινει σκληρος...αντε γατακι φυσιοδιφη τραβα να μαζεψεις πεταλουδες με αποχη και ασε το bodybuilding
ΣΩΣΤΟΣ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ακου γατακι γιοχιμπε επαιρνα το 1999  που εσυ ετρωγες λουκουμαδες με μελι και κανελα...
Πολυ καλο ηταν για την εποχη του ,το προωθουσαν κατι εβραιοι σαν φυτικο σκευασμα αλλα στην ουσια ηταν ισχυρο ανδρογονο με παρενεργειες κρυο ιδρωτα ,υποθερμια και θυλακιτιδες...
Αν θες να χασεις λιπος το 2016 τραβα για 6 βδομαδες ενεσιμο κλεν, παρε απο το στομα DNP για 8 βδομαδες και ενα 20ημερο Halotestin ....και επειδη οποιος τα παρει ολα αυτα μυικα θα μαζεψει ας κανει και 3 testo 100αρες την βδομαδα προπιονικες να μην μενουν λαδια και 2 boldon για να μεινει σκληρος...αντε γατακι φυσιοδιφη τραβα να μαζεψεις πεταλουδες με αποχη και ασε το bodybuilding
το 1999 ομορφοπαιδο μετρουσα ειδη 7 χρονια στα βαρη....αν θα παρεις ολα αυτα θα σου σηκωνεται;;;;;;ουτε με γερανο...απο τα αρχδιδια σου εμεινε τιποτα; στους λουκουμαδες βαλε και κανελα  μηπως σου σηκωθει...αληθεια τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα;;επειδη λογω δουλειας συναναστρεφομαι με φαρμακοποιους μπορω να γραψω εκθεση ιδεων...και κατι τελευταιο τους λουκουμαδες τους προτιμας με την τρυπα στην μεση;γιατι με ολα αυτα που λες οτι παιρνεις μονο λουκουμαδες να γαμας σε βλεπω.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
το 1999 ομορφοπαιδο μετρουσα ειδη 7 χρονια στα βαρη....αν θα παρεις ολα αυτα θα σου σηκωνεται;;;;;;ουτε με γερανο...απο τα αρχδιδια σου εμεινε τιποτα; στους λουκουμαδες βαλε και κανελα  μηπως σου σηκωθει...αληθεια τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα;;επειδη λογω δουλειας συναναστρεφομαι με φαρμακοποιους μπορω να γραψω εκθεση ιδεων...και κατι τελευταιο τους λουκουμαδες τους προτιμας με την τρυπα στην μεση;γιατι με ολα αυτα που λες οτι παιρνεις μονο λουκουμαδες να γαμας σε βλεπω.

μπουμπουκο απο τα ΑΑΣ που εγραψα κανενα δεν επηρεαζει την παραγωγή ενδογενους τεστοστερονης πόσο μαλλον οταν κατα την διάρκεια της θεραπειας κανεις PCT (pregnyl,proviron κλπ) επομένως τοσο τα παπαρια μου όσο και το σπέρμα μου γεμιζουν το τραβεστολάγνο στοματακι σου μια χαρα...

και όσο για την κανελα στον τρυπιο λουκουμά εκτος οτι μου τον αρωματιζει με βοηθάει και στην καλυτερη απορροφηση του υδατάνυρακα ...

αντε τωρα για ξιφομαχιες με κανα τραβελι και σε σου λεω το bodybuilng γιατι εισαι χθεσινος σε λεω το '99 ημουν ήδη 12 χρονια μεσα και προερχομαι απο το στιβο καραμητρο

και στην τελικη αμα παιζουνε γκαφρα τοτε κανεις χρήση genotropin της pfizer που εχει και ωραια μυρουδιά και μενεις μακρυα απο τα πολλά καριολια για καψιμο λιπους 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
μπουμπουκο απο τα ΑΑΣ που εγραψα κανενα δεν επηρεαζει την παραγωγή ενδογενους τεστοστερονης πόσο μαλλον οταν κατα την διάρκεια της θεραπειας κανεις PCT (pregnyl,proviron κλπ) επομένως τοσο τα παπαρια μου όσο και το σπέρμα μου γεμιζουν το τραβεστολάγνο στοματακι σου μια χαρα...

και όσο για την κανελα στον τρυπιο λουκουμά εκτος οτι μου τον αρωματιζει με βοηθάει και στην καλυτερη απορροφηση του υδατάνυρακα ...

αντε τωρα για ξιφομαχιες με κανα τραβελι και σε σου λεω το bodybuilng γιατι εισαι χθεσινος σε λεω το '99 ημουν ήδη 12 χρονια μεσα και προερχομαι απο το στιβο καραμητρο

και στην τελικη αμα παιζουνε γκαφρα τοτε κανεις χρήση genotropin της pfizer που εχει και ωραια μυρουδιά και μενεις μακρυα απο τα πολλά καριολια για καψιμο λιπους 
πεστα ρε νιτρο παιχταρα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

ενταξει μαγκακο του πληκτρολογιου....εισαι εξαιρετικος στα επιχειρηματα σου....ν ασου θυμισω οτι η συζητηση ξεκινησε απο το πως καποιος μπορει να βοηθηθει στο γυμναστηριο χωρις να παιρνει χημικα σκευασματα....οποτε αν χρησιμοποιουσες το μυαλο σου λιγο εφοσον εισαι γνωστης θα σου ελεγα να βοηθησεις τον συναδελφο....οσο για τα υπολοιπα περι σπερματος.......δειχνουν το επιπεδο σου σαν ατομο....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ενταξει μαγκακο του πληκτρολογιου....εισαι εξαιρετικος στα επιχειρηματα σου....ν ασου θυμισω οτι η συζητηση ξεκινησε απο το πως καποιος μπορει να βοηθηθει στο γυμναστηριο χωρις να παιρνει χημικα σκευασματα....οποτε αν χρησιμοποιουσες το μυαλο σου λιγο εφοσον εισαι γνωστης θα σου ελεγα να βοηθησεις τον συναδελφο....οσο για τα υπολοιπα περι σπερματος.......δειχνουν το επιπεδο σου σαν ατομο....

α Οκ γιατι εγω κατάλαβα πως με ρωτησες τι ειναι η γιοχιμπίνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16

ενεσιμο clen και Dnp ;  Για εξήγησε μας λίγο .

Για να χάσει λίπος κάποιος πρέπει να συνδιαζει βάρη με αερόβια .
Μετά από κάποια χρονιά αρχίζουν ταα στεροειδή και οι αυξητικές .

Τα clen κλπ είναι πεταμένα λεφτά και κακό στην υγεία .  Σε τι οφελει να εχεις ταχυπαλμία και πίεση για να κάψεις 200 θερμίδες παραπάνω ;  Βγες για τρέξιμο και καψε 1000, φτιάξε φυσική κατάσταση και μετά οι προπονήσεις με βάρη θα βγαίνουν πιο γρήγορα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ενεσιμο clen και Dnp ;  Για εξήγησε μας λίγο .

Για να χάσει λίπος κάποιος πρέπει να συνδιαζει βάρη με αερόβια .
Μετά από κάποια χρονιά αρχίζουν ταα στεροειδή και οι αυξητικές .

Τα clen κλπ είναι πεταμένα λεφτά και κακό στην υγεία .  Σε τι οφελει να εχεις ταχυπαλμία και πίεση για να κάψεις 200 θερμίδες παραπάνω ;  Βγες για τρέξιμο και καψε 1000, φτιάξε φυσική κατάσταση και μετά οι προπονήσεις με βάρη θα βγαίνουν πιο γρήγορα

μαζι σου σε όλα και για αεροβιο και όλα μεσα αλλα αν συνδιάσεις clen με αεροβια θα δεις θεαματικα αποτελέσματα καθως δεν ειναι λυποδιαλήτης αλλά βρογχοδιασταλτικό και ανεβαζει την απόδοση (αν φυσικά θες γρηγορα αποτελέσματα)

Ολα βεβαια να συνδιάζονται με σωστη διατροφή που ειναι το 50% και το υπολοιπο 50% προπονηση

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αν καποιος του αρεσει να παιρνει χημικα σκευασματα και δεν τον ενδιαφερει αν θα καταστρεψει την υγεια του προβλημα του αν  θελει να κρεμαστει η να φουνταρει προβλημα του....προτιμω να μαζευω πεταλουδες και να κανω γυμναστικη και να ειμαι υγιεις παρα να μου τα τρωνε οι γιατροι γιατι εχω ταχυκαρδιες αρυθμιες  και κατεστραμενο συκωτι.....τα χημικα σκευασματα σαφως και εχουν εξαιρετικα αποτελεσματα αλλα καταστρεφουν την υγεια.....υποτιθεται οτι ειμαστε ενηλικοι εχουμε και ενα στοιχειωδες μυαλο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
μαζι σου σε όλα και για αεροβιο και όλα μεσα αλλα αν συνδιάσεις clen με αεροβια θα δεις θεαματικα αποτελέσματα καθως δεν ειναι λυποδιαλήτης αλλά βρογχοδιασταλτικό και ανεβαζει την απόδοση (αν φυσικά θες γρηγορα αποτελέσματα)

Ολα βεβαια να συνδιάζονται με σωστη διατροφή που ειναι το 50% και το υπολοιπο 50% προπονηση

Επειδή ξέρεις πολλά προτιμώ ECA  που κόβει όρεξη και αυξάνει την αντοχή καλύτερα .  Ομως όλοι οι παλιοί τα έχουν κόψει αυτά γιατί με την αερόβια γίνεται όλη η δουλειά και αυτ ά ελάχιστα έχουν να προσφέρουν .

Το clen ενεσιμο ειδικά γιατί ;  Ενεσιμα Β και καρνιτινες παίζουν για μεγάλες αεροβιες .

DNP που βρίσκουμε ;

Δεν είμαι κατά των φαρμάκων, ειδικά για παχύσαρκους που πάνε σε εγχειρήσεις και χιλια δυο άλλα λαθη .  Οι κατω των 30 υγιείς μακριά .  Δουλέψτε φυσικά και  μην χαλάσετε το σύστημα σας με όλα αυτά , δεν υπάρχει κανένας λόγος .  Μετά τα 40 κανένα γουινστρολακι, ντιμπολ , proviron, HCG , καμία μοναδα αυξητική παίζει

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.051
Πόντοι
7.135
Μακρια από halotestin πολύ τοξικο, ειδικα για οσους είναι ανω των 45, το glen ουσιαστικα δεν κανει πολα πραγματα

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.051
Πόντοι
7.135
Ρε μαγκες τσακωνεστε για μαλακιες, οποιος θελει να μπει στο φαρμακο πρεπει να ξερει τα υπερ και τα κατά, τα ζυγιζει και κανει την επιλογή του, τελος. Όλα τα υπολοιπα είναι για να γραφουμε και να λεμε της ψωλης μας τον χαβα 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ρε μαγκες τσακωνεστε για μαλακιες, οποιος θελει να μπει στο φαρμακο πρεπει να ξερει τα υπερ και τα κατά, τα ζυγιζει και κανει την επιλογή του, τελος. Όλα τα υπολοιπα είναι για να γραφουμε και να λεμε της ψωλης μας τον χαβα 
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.051
Πόντοι
7.135
Και επειδή είμαι καλο παιδι θα σας δωσω ένα κυκλο 26 εβδομάδων  
κυκλος 1ος 6 εβδομάδες
3Χ1ml testosterone propionate της cooper pharma
3X1ml trebolon enanthate της primus ray  
7x4 tablet winstrol 10mg ανα 5 ωρες δηλ. 7,00-12,00-17,00-20,00 της primus ray
5x4 iu hgh της nordic
τα ανωτερω ανα εβδομαδα
και βεβαια τα υπολοιπα δηλ πρωτεινη αμινο πολύβιταμινες ω3 γαϊδουράγκαθο βιαταμινη c provirone
υωρα το κοστος διαφερει και είναι αναλογο της ποιοτητας του φαρμακου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Οι ΜΜΑ,κικ μποξ κλπ λετε να πετνουν χημικα? Ας μας πει καποιος εμπειρος.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Επειδή ξέρεις πολλά προτιμώ ECA  που κόβει όρεξη και αυξάνει την αντοχή καλύτερα .  Ομως όλοι οι παλιοί τα έχουν κόψει αυτά γιατί με την αερόβια γίνεται όλη η δουλειά και αυτ ά ελάχιστα έχουν να προσφέρουν .

Το clen ενεσιμο ειδικά γιατί ;  Ενεσιμα Β και καρνιτινες παίζουν για μεγάλες αεροβιες .

DNP που βρίσκουμε ;

Δεν είμαι κατά των φαρμάκων, ειδικά για παχύσαρκους που πάνε σε εγχειρήσεις και χιλια δυο άλλα λαθη .  Οι κατω των 30 υγιείς μακριά .  Δουλέψτε φυσικά και  μην χαλάσετε το σύστημα σας με όλα αυτά , δεν υπάρχει κανένας λόγος .  Μετά τα 40 κανένα γουινστρολακι, ντιμπολ , proviron, HCG , καμία μοναδα αυξητική παίζει
ρε αδελφε μετα τα 40 τι να τι κανουμε;;;
πλακα μας κανεις;;; :jerking:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Και επειδή είμαι καλο παιδι θα σας δωσω ένα κυκλο 26 εβδομάδων  
κυκλος 1ος 6 εβδομάδες
3Χ1ml testosterone propionate της cooper pharma
3X1ml trebolon enanthate της primus ray  
7x4 tablet winstrol 10mg ανα 5 ωρες δηλ. 7,00-12,00-17,00-20,00 της primus ray
5x4 iu hgh της nordic
τα ανωτερω ανα εβδομαδα
και βεβαια τα υπολοιπα δηλ πρωτεινη αμινο πολύβιταμινες ω3 γαϊδουράγκαθο βιαταμινη c provirone
υωρα το κοστος διαφερει και είναι αναλογο της ποιοτητας του φαρμακου

Αυτά είναι για τελειωμένους και όχι για άσχετους που ψάχνονται από το ίντερνετ, ούτε να διανοηθεί κάποιος τέτοιο κύκλο χωρίς ιατρική παρακολούθηση και να είναι προετοιμασμένος για μόνιμη ανικανότητα από το τρεμπολον

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
ρε αδελφε μετα τα 40 τι να τι κανουμε;;;
πλακα μας κανεις;;; :jerking:

Τότε τα χρειάζεται κάποιος χωρίς να παίρνει σοβαρά ρίσκα .
Ξεκινάς με 20-40 mg γουινστρολακι ημερησίως για ένα μήνα  .  Το κόβεις για άλλον ένα μήνα και βλέπεις μετά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom