Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697
καλα σου λεει ο Λοπεζ σουπερμαριο
οσοι εχουμε εστω και μια μικρη εμπειρια γνωριζουμε πως πρεπει να ειναι καποιος για να κανει 4 σετ των 10 επαναληψεων bench press με 135 κιλα
τουλαχιστον θα το εσωζες καπως αν ελεγες πως κανεις , εστω, αυτα τα κιλα στο τελευταιο σετ μονο.
εσυ απλα φορτωνεις 135 κιλα και βαρας συνολικα 40 επαναληψεις???  :rolleyes:
ζεσταμα εκανες? οι ωμοι σου ειναι ακομα στη θεση τους??

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
μια σελιδα πισω το ειπες σαχλαμαρα κωλοτουμπα. κανεις και 135 κιλα με αυτα τα καλαμακια.
κανω 150 και αμα σου δωσω χαστουκι θα κανεις επανεκινηση συνειδησης. και συ παιζεις προπονηση 4 σετ δεκα επαναληψεις. ψευτη βλακα

135 x 10 se 4 set βγαζει μεγιστη πανω απο 180 κιλα φλατ μπεντς

ειναι 182 εκ κ βαρος απο την φωτο φαινεται  88κιλα  δλδ πανω απο 2 φορες το βαρος του παγκο

νο γουει  :wanker: :wanker: :wanker:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μια σελιδα πισω το ειπες σαχλαμαρα κωλοτουμπα. κανεις και 135 κιλα με αυτα τα καλαμακια.
κανω 150 και αμα σου δωσω χαστουκι θα κανεις επανεκινηση συνειδησης. και συ παιζεις προπονηση 4 σετ δεκα επαναληψεις. ψευτη βλακα
Μα γιατί είσαι τόσο πανίβλακας μου λες? Γιατί γραφεις πράγματα που σε κάνουν να φαίνεσαι τόσο ηλίθιος? Αν το σώμα μου σου φαίνεται καλαμάκι δεν έχει καμια σχέση, στους αγώνες υπάρχουν κατηγοριες κιλών που κατεβαίνεις. Οποτε είσαι άσχετος. Δεύτερον το αν μου δώσεις εσύ χαστούκι δεν μου λέει τίποτα, ακόμα και 500 κιλά μπάρα να σηκώνεις, γιατί κάνω kick boxing και αν σε περιλάβω θα σε κάνω άχρηστο και θα ψάχνεις τρυπα να κρυφτείς από το λαχάνιασμα παλιο λουλού.

Επειδή εσύ γραφεις  σαχλαμάρες ώρες τι έγραψα και μετά έλα να μου την πεις. Αυτά για την ώρα.

καλα σου λεει ο Λοπεζ σουπερμαριο
οσοι εχουμε εστω και μια μικρη εμπειρια γνωριζουμε πως πρεπει να ειναι καποιος για να κανει 4 σετ των 10 επαναληψεων bench press με 135 κιλα
τουλαχιστον θα το εσωζες καπως αν ελεγες πως κανεις , εστω, αυτα τα κιλα στο τελευταιο σετ μονο.
εσυ απλα φορτωνεις 135 κιλα και βαρας συνολικα 40 επαναληψεις???  :rolleyes:
ζεσταμα εκανες? οι ωμοι σου ειναι ακομα στη θεση τους??
Δες ξανά το μήνυμα μου γιατί εσύ νομίζεις ότι κάνω σερί 40 επαναλήψεις των 135 κιλών.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ειναι 182 εκ κ βαρος απο την φωτο φαινεται  88κιλα  δλδ πανω απο 2 φορες το βαρος του παγκο

Τι no way ρε φιλε? Πολλά είναι τα 135 των 10 επαναλήψεων σε 4 set? Και με την παρέα μου που κάνουμε max 10 πάνω, 10 κιλά κάτω παίζουμε, και είμαστε πάνω κάτω τα ίδια κιλά. Γιατί σου φαίνονται πολλά?  :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Τι no way ρε φιλε? Πολλά είναι τα 135 των 10 επαναλήψεων σε 4 set? Και με την παρέα μου που κάνουμε max 10 πάνω, 10 κιλά κάτω παίζουμε, και είμαστε πάνω κάτω τα ίδια κιλά. Γιατί σου φαίνονται πολλά?  :S

αν εχεις το σωμα της φωτογραφιας αποκλειεται να κανεις παγκο 135 επι 10  :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697

αυτό...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αν εδειχνε φωτο με σωμα ατομου που κανει powerlifting θα τον πιστευα......αλλα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αει ρε σαχλαμαρα. πες μας οτι εχεις και φεραρι και εξοχικο στο σεντ μοριτζ σε λιγο.
αντε φαε να βαλεις κανα κιλο ψωμολυσσαρη

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Καμια αλλη αποψη περα απο του σουπερ-Μαριο για το θεμα μου;; Εδω περα ρωταμε συμβουλες για γυμναστικη κτλ δεν ειναι κακο να μοιραζετε κανεις την γνωση του γιατι ειδικα οταν καποιος ειναι στην φαση που θελει να ξεκινησει ακουσει διαφορα τελειως αντικρουομενα μεταξυ τους... Οποτε εφοσον υπαρχουν ατομα που ασχολουνται εδω περα και εχουν μια εμπειρια θα βοηθουσε να μου λεγατε τιποτα. Πχ την αποψη του σουπερ-Μαριο οτι πρεπει να τρως σκεπαστες κτλ για να παρεις βαρος και μετα να ξεκινησεις ομολογω οτι δεν την ειχα ακουσει και δεν ξερω αν θα δουλευε... Το πιθανοτερο φοβαμαι οτι ειναι οτι απλα θα μου ανεβει η χοληστερινη και βαρος δεν θα βαλω  :(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καμια αλλη αποψη περα απο του σουπερ-Μαριο για το θεμα μου;; Εδω περα ρωταμε συμβουλες για γυμναστικη κτλ δεν ειναι κακο να μοιραζετε κανεις την γνωση του γιατι ειδικα οταν καποιος ειναι στην φαση που θελει να ξεκινησει ακουσει διαφορα τελειως αντικρουομενα μεταξυ τους... Οποτε εφοσον υπαρχουν ατομα που ασχολουνται εδω περα και εχουν μια εμπειρια θα βοηθουσε να μου λεγατε τιποτα. Πχ την αποψη του σουπερ-Μαριο οτι πρεπει να τρως σκεπαστες κτλ για να παρεις βαρος και μετα να ξεκινησεις ομολογω οτι δεν την ειχα ακουσει και δεν ξερω αν θα δουλευε... Το πιθανοτερο φοβαμαι οτι ειναι οτι απλα θα μου ανεβει η χοληστερινη και βαρος δεν θα βαλω  :(

εχεις πουστικο ονομα δε δινουμε συμβουλες

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αει ρε σαχλαμαρα. πες μας οτι εχεις και φεραρι και εξοχικο στο σεντ μοριτζ σε λιγο.
αντε φαε να βαλεις κανα κιλο ψωμολυσσαρη

Επειδή είσαι άσχετος, γραφεις ανώνυμα και σε διαβάζουν ανώνυμα, αφού όπως λες ασχολείσαι με gym και τέτοιους χώρους μην πεις παρα έξω τις μαλακίες που γραφεις εδώ γιατί θα σε κοροϊδεύουν. Ένα 15 χρόνο killer του kick σε κάνει άχρηστο στο ξύλο όσα κιλά μπάρα και να σηκώνεις. Κούμπωνε ντόπες και λιώνε γιατί έχω αυτο το σώμα χωρίς να καίγομαι και πολύ, άντε γεια ανάπηρε!

αν εχεις το σωμα της φωτογραφιας αποκλειεται να κανεις παγκο 135 επι 10   :)

Στον πούτσο μου τι πιστεύετε, εδώ έχω το σώμα που βλέπετε χωρίς να κάνω καμια διατροφή τα κιλά που σηκώνω θα πιστέψετε? Απλά μου φαίνεται παράξενο ότι σας φαίνονται πολλά τα 135! Έχω αλλάξει 2-3 gym στην ζωή μου και έχω δει τέρατα σε όγκο και σε αρκετά μηχανήματα τερμάτιζα τα κιλά και τους έβλεπα να ζορίζονται. Μάλλον κάτι τέτοιο εννοείς.

10 άρια με 135 κιλά δεν έπαιζαν ούτε τα πιο πεπειραμένα μποντιμπιλντέρια με ύψος 1.90+ όταν ήμουν Θεσσαλονίκη!  :2funny:
Αν μένεις κοντά στην περιοχή μου να έρθεις και να δεις ένα πρόγραμμα μου και της παρέας μου. Κάνω gym 6 χρονια, πρόγραμμα full body+ kick, γυμνάζω όλες τις μυϊκές σχεδόν κάθε μέρα, είναι πρόγραμμα κυρίως για δύναμη. Ένας που γυμνάζει πχ στήθος 1 φορα την εβδομάδα= 4 φορες τον μηνα. Εγώ κάνω στήθος 15 φορες τον μηνα! Γίνετε εγώ να σηκώνω τα ίδια κιλά με έναν που κάνει μπάρα 4 φορες τον μηνα? Την παλεύετε?

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
γυρισε ο λακις τυπε

Eχω πει παιδια οτι δεν ειμαι ο Λακης, ουτε κλοναρι ουτε τπτ :p Εμπαινα στο φορουμ κατα κυριο λογο για να διαβασω τα ποστ του γιατι τον θεωρω Γαματη προσωπικοτητα και συμφωνουσα σχεδον σε ολα μαζι του. Και για αλλους εμπαινα πχ apolyto, τον paralimnio και διαβαζα τα ποστ τους που ειχαν φαση :cheesy: Γενικα οταν εφυγε ο Λακης πιστευω επεσε τρομερα το φορουμ επρεπε να τον πληρωνατε και να διωχνατε τον μαλακα που μαλωσε μαζι του για να ερθει ξανα :p

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom