Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
αυτος επαιρνε το Μ3 το αλογισιο ειναι διακοσιες φορες πιο ισχυρο απο τεστο αλλα σκαει η καρδια επειδη δουλευει στα κοκκινα. ειναι τουρμπο για αναπτυξη μυικης μαζας και ταυτοχρονα ισχυρη καυση λιπους. ιδανικη λειτουργια δηλαδη αλλα τοξικοτατο χτυπανε μπιελα ολα τα οργανα
καλα ρε αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις κατι
αυτος τα ειχες ΟΛΑ μα ΟΛΑ
μουνια λεφτα μαγαζια
τι πηγε και εκανε; :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.963
Πόντοι
7.135

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα ρε αδελφε μπορεις να μου εξηγησεις κατι
αυτος τα ειχες ΟΛΑ μα ΟΛΑ
μουνια λεφτα μαγαζια
τι πηγε και εκανε; :think:

αβυσος η ψυχη. βαριοταν να γυμναστει ισως. η σωματικη του διαπλαση δεν δικαιολογουσε τετοια φαρμακα

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.963
Πόντοι
7.135

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εκτορ οι αθλητες του στιβου τι ντοπα πινουν και τρεχουν σαν αλογα;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.963
Πόντοι
7.135
αβυσος η ψυχη. βαριοταν να γυμναστει ισως. η σωματικη του διαπλαση δεν δικαιολογουσε τετοια φαρμακα
εκανε πολύ γυμναστικη όχι όμως για να παρει ογκο εκανε πολεμικες τεχνες εκανε surf δουλευε πολλες ωρες κοιμωταν λιγο ηταν στην τσιτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πραγματα σημαντικα να εχετε υποψη σας γιατι το ακουω απο πολλους και ειναι ραδιο αρβυλα.
1) τα ενεσιμα δεν πειραζουν το συκωτι. λαθος, πειραζουν το ιδιο δεν παιζει ρολο αν τα παρεις απο στομα η ενεση.
2)προκαλουν στειροτητα. ισχυει, αδυνατιζει πολυ το σπερμα.

οποιος θελει να ασχοληθει με το σπορ των στεροειδων αναβολικων με σχετικη ασφαλεια θα πρεπει να αποφασισει να γινει επιστημονας να φτιαχνει κοκτεηλ. για καθε ενα φαρμακο θα πρεπει να περνει αλλα τρια για αντιμετρα στις παρενεργειες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια ισως ακουστει γελοια η ερωτηση αλλα μιας και βλεπω οτι υπαρχει θεμα που ασχολουνται ατομα με γυμναστικη κτλ ηθελα να ρωτησω: Τα φυτικα συμπληρωματα διατροφης ειναι επικινδυνα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστηριο για αυξηση μυικου ογκου (ειμαι αρκετα λεπτος). Απο οτι ηξερα κατι κρεατινες κτλ (δεν ξερω γενικα απο γυμναστηρια) ειναι επικινδυνα για την υγεια και μπορει να προδιαθεσουν για καρκινο... Τα συμπληρωματα (για φυτικα μιλαω παντα γιατι εχω ακουσει και για συνθετικα) εχουν τιποτα τετοιους κινδυνους; Γιατι αν ναι τοτε ειλικρινα δεν αξιζει καλυτερα απλα να κανω την γυμναστικη μου να τρωω οσο μπορω (ισως δω καναν διατροφολογο) και οτι γινει... Την υγεια μου δεν θελω να την ρισκαρω για κανεναν ματαιοδοξο λογο.
Η αύξηση καθαρού μυϊκού όγκου είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αυτά τα φυτικά που λες αν θες πάρε τα δεν είναι εκει η ουσία. Η ουσία είναι σε 2 πράγματα, υδατάνθρακες= δύναμη να βγάλεις πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρωτεΐνη= για τον όγκο στην πάροδο του χρόνου. Η κρεατίνη είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα και αποδεδειγμένο πως δουλεύει. Για μένα πάρε μια καθαρή πρωτεΐνη και φτιάξε λιγο την διατροφή σου.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω φυτική πρωτεϊνη, έχω δει από αρακά μέχρι σόγια (μακριά). Ξέρει κανένας αν έχει τα ίδια αποτελέσματα και βασικά αν αξίζει να αλλάξω την ορού γάλακτος; Ευχαριστώ.
Εννοείτε πως όχι! Η βιολογική αξια του ορου γάλακτος είναι ανώτερη, καλο είναι να παίρνουμε και από άλλες πηγες αλλα όχι και να την αλλάξουμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοείτε πως όχι! Η βιολογική αξια του ορου γάλακτος είναι ανώτερη, καλο είναι να παίρνουμε και από άλλες πηγες αλλα όχι και να την αλλάξουμε.

μη ξεχναμε την αξια της πιτας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom