Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι αγωνιστικός δηλαδή τύπε?

αγωνιστικος του πιτογυρου

Τύποι, όσο και αν σας φαίνεται τρελό όλοι ο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό, κάποιοι είναι τυχεροί στα γονίδια, πες το dna, καλο μεταβολισμό, βλέπω ανθρώπους να λιώνουν στο γυμναστήριο να προσέχουν την διατροφή τους και με τα χίλια ζόρια να καταφέρνουν κάτι. Εγώ τρώω 3 φορες την εβδομάδα στάνταρ τηγανητές πατάτες, πιτογυρα και τα συναφή, δεν κάνω ποτε διάδρομο ούτε κοιλιακούς και έχω επίπεδη κοιλια με γράμμωση στους κοιλιακούς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τύποι, όσο και αν σας φαίνεται τρελό όλοι ο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό, κάποιοι είναι τυχεροί στα γονίδια, πες το dna, καλο μεταβολισμό, βλέπω ανθρώπους να λιώνουν στο γυμναστήριο να προσέχουν την διατροφή τους και με τα χίλια ζόρια να καταφέρνουν κάτι. Εγώ τρώω 3 φορες την εβδομάδα στάνταρ τηγανητές πατάτες, πιτογυρα και τα συναφή, δεν κάνω ποτε διάδρομο ούτε κοιλιακούς και έχω επίπεδη κοιλια με γράμμωση στους κοιλιακούς.

Καλά για να παχύνεις δεν παχαίνεις ότι σκατά και να τρως αν δεν ξεπερνάς τα όρια, δηλαδή αν καις περισσότερες. Το θέμα είναι πως είσαι από άποψη μυικότητας + τη γράμμωση!  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για βαλε φωτο

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά για να παχύνεις δεν παχαίνεις ότι σκατά και να τρως αν δεν ξεπερνάς τα όρια, δηλαδή αν καις περισσότερες. Το θέμα είναι πως είσαι από άποψη μυικότητας + τη γράμμωση!  ;)
Βασικά δεν κάνω διατροφή, περισσότερο τρώω σαβούρες παρα κάτι καλο. Μένω μονος και με την δουλειά δεν προλαβαίνω να μαγειρεύω. Γράμμωση και μυικότητα θεωρώ πως είμαι καλός, βάζω φωτό παρακάτω.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    217,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    358,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Ρωμαιος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε καλώς  είσαι  άλλα αυτό δεν είναι τίποτα κοιτά  έμενα στην φώτο να καυλώσεις...

Συνημμένα

• xontros-1.jpg
    xontros-1.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 35

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Η αύξηση καθαρού μυϊκού όγκου είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αυτά τα φυτικά που λες αν θες πάρε τα δεν είναι εκει η ουσία. Η ουσία είναι σε 2 πράγματα, υδατάνθρακες= δύναμη να βγάλεις πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρωτεΐνη= για τον όγκο στην πάροδο του χρόνου. Η κρεατίνη είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα και αποδεδειγμένο πως δουλεύει. Για μένα πάρε μια καθαρή πρωτεΐνη και φτιάξε λιγο την διατροφή σου.

Γενικα ειμαι εκτομορφικος... Δεν λεω παπαριες οτι τρωω σαν τρελος κτλ πιστευω οτι τρωω νορμαλ (ισως καποιες φορες αστατα βεβαια το οποιο πρεπει σιγουρα να φτιαξω). Θα ηθελα απλα απο πολυ λεπτος που ειμαι να αποκτησω ενα πιο βαρυ σωμα (ειδικα στα χερια) και πιο γυμνασμενο. Δεν θα ηθελα να βαλω δλδ περιττο λιπος αμα εινα να γινω λαπας καλυτερα ναμεινω λεπτος (φυσικη κατασταση κτλ εχω γιατι ασχολουμαι μα αεροβιο αθλημα). Ενοειται πως δεν θελω υπερβολες και οπως ειπα δεν θελω να ρισκαρω σε καμια περιπτωση την υγεια μου οπως ειπα και στο αρχικο ποστ.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γενικα ειμαι εκτομορφικος... Δεν λεω παπαριες οτι τρωω σαν τρελος κτλ πιστευω οτι τρωω νορμαλ (ισως καποιες φορες αστατα βεβαια το οποιο πρεπει σιγουρα να φτιαξω). Θα ηθελα απλα απο πολυ λεπτος που ειμαι να αποκτησω ενα πιο βαρυ σωμα (ειδικα στα χερια) και πιο γυμνασμενο. Δεν θα ηθελα να βαλω δλδ περιττο λιπος αμα εινα να γινω λαπας καλυτερα ναμεινω λεπτος (φυσικη κατασταση κτλ εχω γιατι ασχολουμαι μα αεροβιο αθλημα). Ενοειται πως δεν θελω υπερβολες και οπως ειπα δεν θελω να ρισκαρω σε καμια περιπτωση την υγεια μου οπως ειπα και στο αρχικο ποστ.
Να χαλάσεις την υγεία σου επειδή γυμνάζεσαι είναι κάτι εντελώς ηλίθιο, το οποιο κάνουν ηλίθιοι με τις ντόπες που περνουν.
Έχω δει λεπτό και ψηλό που τώρα είναι τούμπανο αλλα η κοιλίτσα του θέλει λίγη δουλειά. Πρέπει να ξεκινήσεις να τρως αβέρτα φιλε, να ανοίξει η όρεξη σου γιατί αλλιώς όσο γυμναστική να κανεις δεν θα δεις δουλειά. Μη φοβάσαι ότι θα γίνεις λαπάς θα τα κάψεις, ξεκινα να τρως σκεπαστές, κρέατα, γαλακτομικά, γλυκα να πάρεις λίγο βάρος γιατί αλλιώς δεν κανεις τίποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σουπερμαριο παγκο ποσα κανεις;

vanderM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
112
Πόντοι
280
η φυτικη πρωτεινη αγαπητε δεν θεωρειται πληρης πρωτεινη...συνηθες στην καλυτερη περιπτωση εχουνε τα 18 απο τα 22 ανινοξεα..οποτε για να παρεις ολα τα αμινοξεα πρεπει να κανεις συνδιασμο φυτικων πρωτεινων....καλως η κακως ο ορρος γαλακτος θεωρειται απο τις καλυτερες και πιο πληρεις πρωτεινες.....και ο κυριοτερος λογος που ειναι καλυτερη πρωτεινη ειναι επειδη ο οργανισμος την αποροφα πολυ ευκολα......οποτε δεν αλλαζεις τον ορρο γαλακτος.....φυστικοβουτηρο η βρωμη ειναι καλα για ενεργεια αλλα εχουν πολλες θερμιδες...και συγκρητικα εχουν λιγη ποσοτητα πρωτεινης αναλογικα με τις θεμιδες που εχουν

:hi:

vanderM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
112
Πόντοι
280
Το φυστικοβούτυρο έχει αρκετό λίπος σε σχέση με την πρωτεΐνη, οπότε προσοχή!

Από τη βρώμη εγώ προσωπικά μετράω μόνο τον υδατάνθρακα. Για πρωτεΐνη χρησιμοποιώ τις γνωστές τροφές (κρέας, γιαούρτι,αυγά,ψάρι, ρύζι με όσπρια)

:hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697
μαζεψε τα φιδια που αμολυσες Σουπερμαριο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
125-135kg, εκεί μέσα παίζω οταν έχω στήθος, 4 σετ των 135Χ10 επαναλήψεις. Δεν είμαι τέρας αλλά για το ύψος μου (1.82) καλά είμαι.

στον υπνο σου. εκει που κατεβαινεις και σε αγωνες. βλακα μπακαλιαρο μας εβαλες και φωτο τα χερακια σου καλαμακια

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στον υπνο σου. εκει που κατεβαινεις και σε αγωνες. βλακα μπακαλιαρο μας εβαλες και φωτο τα χερακια σου καλαμακια
Ρε πανιβλακα μονο το δημοτικό έβγαλες? Που είπα εγώ ότι κατέβηκα σε αγώνες? Είπα πως υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν σε αγώνες και τρώνε πιτογυρα, για να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου μπες σε κάνα bb forum να διαβάσεις. Όσο για μένα, δεν κάνω ποτε διάδρομο-αερόβια, δεν κάνω ποτε ασκήσεις κοιλιακών, τρώω πιτογυρα και είμαι έτσι όπως είμαι. Εσύ κάτσε στην μιζέρια σου με τα αναβολικά που δεν σου σηκώνεται. Άντε γεια φλούφλη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια σελιδα πισω το ειπες σαχλαμαρα κωλοτουμπα. κανεις και 135 κιλα με αυτα τα καλαμακια.
κανω 150 και αμα σου δωσω χαστουκι θα κανεις επανεκινηση συνειδησης. και συ παιζεις προπονηση 4 σετ δεκα επαναληψεις. ψευτη βλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom