ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καμια φωτογραφια σου ποτε θα μας βαλεις ολο λογια εισαι
ειχα βαλει στο τσατ
καμια φωτογραφια σου ποτε θα μας βαλεις ολο λογια εισαι
Είσαι αγωνιστικός δηλαδή τύπε?
αγωνιστικος του πιτογυρου
Τύποι, όσο και αν σας φαίνεται τρελό όλοι ο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό, κάποιοι είναι τυχεροί στα γονίδια, πες το dna, καλο μεταβολισμό, βλέπω ανθρώπους να λιώνουν στο γυμναστήριο να προσέχουν την διατροφή τους και με τα χίλια ζόρια να καταφέρνουν κάτι. Εγώ τρώω 3 φορες την εβδομάδα στάνταρ τηγανητές πατάτες, πιτογυρα και τα συναφή, δεν κάνω ποτε διάδρομο ούτε κοιλιακούς και έχω επίπεδη κοιλια με γράμμωση στους κοιλιακούς.
για βαλε φωτοΤύποι, όσο και αν σας φαίνεται τρελό όλοι ο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό, κάποιοι είναι τυχεροί στα γονίδια, πες το dna, καλο μεταβολισμό, βλέπω ανθρώπους να λιώνουν στο γυμναστήριο να προσέχουν την διατροφή τους και με τα χίλια ζόρια να καταφέρνουν κάτι. Εγώ τρώω 3 φορες την εβδομάδα στάνταρ τηγανητές πατάτες, πιτογυρα και τα συναφή, δεν κάνω ποτε διάδρομο ούτε κοιλιακούς και έχω επίπεδη κοιλια με γράμμωση στους κοιλιακούς.
Βασικά δεν κάνω διατροφή, περισσότερο τρώω σαβούρες παρα κάτι καλο. Μένω μονος και με την δουλειά δεν προλαβαίνω να μαγειρεύω. Γράμμωση και μυικότητα θεωρώ πως είμαι καλός, βάζω φωτό παρακάτω.Καλά για να παχύνεις δεν παχαίνεις ότι σκατά και να τρως αν δεν ξεπερνάς τα όρια, δηλαδή αν καις περισσότερες. Το θέμα είναι πως είσαι από άποψη μυικότητας + τη γράμμωση! ;)
για βαλε φωτο
Θες λίγη γράμμωση.Τύπε καλώς είσαι άλλα αυτό δεν είναι τίποτα κοιτά έμενα στην φώτο να καυλώσεις...
Η αύξηση καθαρού μυϊκού όγκου είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αυτά τα φυτικά που λες αν θες πάρε τα δεν είναι εκει η ουσία. Η ουσία είναι σε 2 πράγματα, υδατάνθρακες= δύναμη να βγάλεις πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρωτεΐνη= για τον όγκο στην πάροδο του χρόνου. Η κρεατίνη είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα και αποδεδειγμένο πως δουλεύει. Για μένα πάρε μια καθαρή πρωτεΐνη και φτιάξε λιγο την διατροφή σου.
Να χαλάσεις την υγεία σου επειδή γυμνάζεσαι είναι κάτι εντελώς ηλίθιο, το οποιο κάνουν ηλίθιοι με τις ντόπες που περνουν.Γενικα ειμαι εκτομορφικος... Δεν λεω παπαριες οτι τρωω σαν τρελος κτλ πιστευω οτι τρωω νορμαλ (ισως καποιες φορες αστατα βεβαια το οποιο πρεπει σιγουρα να φτιαξω). Θα ηθελα απλα απο πολυ λεπτος που ειμαι να αποκτησω ενα πιο βαρυ σωμα (ειδικα στα χερια) και πιο γυμνασμενο. Δεν θα ηθελα να βαλω δλδ περιττο λιπος αμα εινα να γινω λαπας καλυτερα ναμεινω λεπτος (φυσικη κατασταση κτλ εχω γιατι ασχολουμαι μα αεροβιο αθλημα). Ενοειται πως δεν θελω υπερβολες και οπως ειπα δεν θελω να ρισκαρω σε καμια περιπτωση την υγεια μου οπως ειπα και στο αρχικο ποστ.
η φυτικη πρωτεινη αγαπητε δεν θεωρειται πληρης πρωτεινη...συνηθες στην καλυτερη περιπτωση εχουνε τα 18 απο τα 22 ανινοξεα..οποτε για να παρεις ολα τα αμινοξεα πρεπει να κανεις συνδιασμο φυτικων πρωτεινων....καλως η κακως ο ορρος γαλακτος θεωρειται απο τις καλυτερες και πιο πληρεις πρωτεινες.....και ο κυριοτερος λογος που ειναι καλυτερη πρωτεινη ειναι επειδη ο οργανισμος την αποροφα πολυ ευκολα......οποτε δεν αλλαζεις τον ορρο γαλακτος.....φυστικοβουτηρο η βρωμη ειναι καλα για ενεργεια αλλα εχουν πολλες θερμιδες...και συγκρητικα εχουν λιγη ποσοτητα πρωτεινης αναλογικα με τις θεμιδες που εχουν
Το φυστικοβούτυρο έχει αρκετό λίπος σε σχέση με την πρωτεΐνη, οπότε προσοχή!
Από τη βρώμη εγώ προσωπικά μετράω μόνο τον υδατάνθρακα. Για πρωτεΐνη χρησιμοποιώ τις γνωστές τροφές (κρέας, γιαούρτι,αυγά,ψάρι, ρύζι με όσπρια)
σουπερμαριο παγκο ποσα κανεις;
μαζεψε τα φιδια που αμολυσες Σουπερμαριο
125-135kg, εκεί μέσα παίζω οταν έχω στήθος, 4 σετ των 135Χ10 επαναλήψεις. Δεν είμαι τέρας αλλά για το ύψος μου (1.82) καλά είμαι.
Ρε πανιβλακα μονο το δημοτικό έβγαλες? Που είπα εγώ ότι κατέβηκα σε αγώνες? Είπα πως υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν σε αγώνες και τρώνε πιτογυρα, για να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου μπες σε κάνα bb forum να διαβάσεις. Όσο για μένα, δεν κάνω ποτε διάδρομο-αερόβια, δεν κάνω ποτε ασκήσεις κοιλιακών, τρώω πιτογυρα και είμαι έτσι όπως είμαι. Εσύ κάτσε στην μιζέρια σου με τα αναβολικά που δεν σου σηκώνεται. Άντε γεια φλούφλη.στον υπνο σου. εκει που κατεβαινεις και σε αγωνες. βλακα μπακαλιαρο μας εβαλες και φωτο τα χερακια σου καλαμακια