Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Eχω πει παιδια οτι δεν ειμαι ο Λακης, ουτε κλοναρι ουτε τπτ :p Εμπαινα στο φορουμ κατα κυριο λογο για να διαβασω τα ποστ του γιατι τον θεωρω Γαματη προσωπικοτητα και συμφωνουσα σχεδον σε ολα μαζι του. Και για αλλους εμπαινα πχ apolyto, τον paralimnio και διαβαζα τα ποστ τους που ειχαν φαση :cheesy: Γενικα οταν εφυγε ο Λακης πιστευω επεσε τρομερα το φορουμ επρεπε να τον πληρωνατε και να διωχνατε τον μαλακα που μαλωσε μαζι του για να ερθει ξανα :p
για μενα δεν ειπες τιποτα αρα εισαι καθαρος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε οταν βγηκε ο συριζας παιζει και να αυτοκτονησε ο Λακαρος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε θα πρεπει να τιμηθει ως πρωτομαρτυρας γιαυτην του την πραξη
Η βερμουδα που ειχε βγαλει με το οπλο οταν κοντραριζοταν με τον λοπεζ πρεπει να βγει σε λαικο προσκυνημα.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Ιστορικο ποστ  :rockon: :rockon:

Εμένα πάλι , το να γαμάω cg , που δεν τα έχω δει, αλλά έχω ακούσει μόνο περιγραφή από την τηλεφωνήτρια του γραφείου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΆ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΤΛ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .....

Η αίσθηση να περιμένεις στο γαμιστρώνα, ολόγυμνος, με τα ρούχα σου στην ντουλάπα, εξαφανισμένα και να ακούς τα τακούνια στο διάδρομο ...
και να μπαίνει μέσα η άγνωστη , να συστήνεται , να γδύνεται
και να τον παίρνει απευθείας στο στόμα , είναι μαγική.

Είναι το πρώτο , από τα τέσσερα πράγματα που με μαγεύουν σε αυτή τη ζωή.
Το δεύτερο είναι να οδηγώ γρήγορα αυτοκίνητα, το τρίτο να πυροβολάω
και το τέταρτο το windsurfing.

Τα υπόλοιπα είναι καταναγκαστικά έργα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
125-135kg, εκεί μέσα παίζω οταν έχω στήθος, 4 σετ των 135Χ10 επαναλήψεις. Δεν είμαι τέρας αλλά για το ύψος μου (1.82) καλά είμαι.
ρε μεγαλε αυτα τα κιλα για το σωμα σου ειναι απλα αδυνατον να τα σηκωνεις και 10αρες κιόλας πες για μια επαναληψη μπας και σε πιστεψει και κανένας... :headbang:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αν μένεις κοντά στην περιοχή μου να έρθεις και να δεις ένα πρόγραμμα μου και της παρέας μου. Κάνω gym 6 χρονια, πρόγραμμα full body+ kick, γυμνάζω όλες τις μυϊκές σχεδόν κάθε μέρα, είναι πρόγραμμα κυρίως για δύναμη. Ένας που γυμνάζει πχ στήθος 1 φορα την εβδομάδα= 4 φορες τον μηνα. Εγώ κάνω στήθος 15 φορες τον μηνα! Γίνετε εγώ να σηκώνω τα ίδια κιλά με έναν που κάνει μπάρα 4 φορες τον μηνα? Την παλεύετε?

Τύπε κοψ’το γιατί όσο το συνεχίζεις πιο πολύ εκτίθεσαι. :huh:
Αυτά που γράφεις είναι παρλαπίπες, γελά ο κόσμος!
Φιλικά.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε αυτα τα κιλα για το σωμα σου ειναι απλα αδυνατον να τα σηκωνεις και 10αρες κιόλας πες για μια επαναληψη μπας και σε πιστεψει και κανένας... :headbang:
Να σου κάνω μια ερώτηση, ένας άνθρωπος 27 χρονων, 1,82 ύψος, 86-88 κιλά που λιώνει στο gym 6 χρονια με 5 φορες την εβδομάδα, με πρόγραμμα full body και φαγητό αβέρτα σε υδατάνθρακες ποσα κιλά πρέπει να σηκώνει maximum μπάρα, σε 4 set των 10 reps? Εάν μου πεις κάτω από 120 κιλά ε τότε είσαι αποτυχημένος και γκόμενα, καλύτερα να τα παρατήσεις.

Εάν εσύ και κάποιοι άλλοι κάνετε 4 φορες τον μηνα στήθος και δεν λιώνετε 5 φορες την εβδομάδα λογικό μου φαίνεται να σας φαίνονται πολλά τα κιλά μου. Όταν εγώ κάνω στήθος 15 φορες τον μηνα και γυμνάζω την συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα στο maximum της δύναμης μου είναι λογικό να έχω τεραστια διαφορα με κάποιον που δεν γυμνάζεται έτσι. Έχω δει και 1.90  πιο τούμπανο από μένα και δεν μπορεί να φτάσει τα 90 κιλά. Πως το εξηγείς αυτό? Πως γίνετε ο 1.90 να σηκώνει τα ίδια κιλά με έναν 1.75?

Εσύ και οποιος άλλος εδώ μέσα αν σηκώνεις maximum 80 κιλά και σε βάλω να τα σηκώνεις 3 φορες την εβδομάδα σε 1 μηνα θα έχεις ανεβάσει κιλά 100%.  

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Όταν εγώ κάνω στήθος 15 φορες τον μηνα και γυμνάζω την συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα στο maximum της δύναμης μου είναι λογικό να έχω τεραστια διαφορα με κάποιον που δεν γυμνάζεται έτσι. 
Ρε τύπε θα μας τρελάνεις? Ο μυς μεγαλώνει και δυναμώνει όταν τον ξεκουράζεις μετά την προπόνηση και αναπλάθεται.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τύπε θα μας τρελάνεις? Ο μυς μεγαλώνει και δυναμώνει όταν τον ξεκουράζεις μετά την προπόνηση και αναπλάθεται.
Γνωστης γυμναστηρίου? Για πες μου λιγο, τι σχέση έχει ο όγκος και η ανάπλαση του μυς με με τον στόχο που περιγράφω? Όσο για την ξεκούραση, αλλάζω τις ασκήσεις και ανάλογα σε τι φάση είμαι βγάζω πρόγραμμα. Απλά 2-3 αγαπημένες ασκήσεις δεν τις αλλάζω.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
MichaelAngelo μιας και διάβασα το όνομα profile σου τι θυμήθηκα, φαντάζομαι γνωρίζεις οτι ο Μιχαήλ Άγγελος εκτος από καλιτεχνάρα ήταν και πουστάρα.  :grin:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Να σου κάνω μια ερώτηση, ένας άνθρωπος 27 χρονων, 1,82 ύψος, 86-88 κιλά που λιώνει στο gym 6 χρονια με 5 φορες την εβδομάδα, με πρόγραμμα full body και φαγητό αβέρτα σε υδατάνθρακες ποσα κιλά πρέπει να σηκώνει maximum μπάρα, σε 4 set των 10 reps? Εάν μου πεις κάτω από 120 κιλά ε τότε είσαι αποτυχημένος και γκόμενα, καλύτερα να τα παρατήσεις.

Εάν εσύ και κάποιοι άλλοι κάνετε 4 φορες τον μηνα στήθος και δεν λιώνετε 5 φορες την εβδομάδα λογικό μου φαίνεται να σας φαίνονται πολλά τα κιλά μου. Όταν εγώ κάνω στήθος 15 φορες τον μηνα και γυμνάζω την συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα στο maximum της δύναμης μου είναι λογικό να έχω τεραστια διαφορα με κάποιον που δεν γυμνάζεται έτσι. Έχω δει και 1.90  πιο τούμπανο από μένα και δεν μπορεί να φτάσει τα 90 κιλά. Πως το εξηγείς αυτό? Πως γίνετε ο 1.90 να σηκώνει τα ίδια κιλά με έναν 1.75?

Εσύ και οποιος άλλος εδώ μέσα αν σηκώνεις maximum 80 κιλά και σε βάλω να τα σηκώνεις 3 φορες την εβδομάδα σε 1 μηνα θα έχεις ανεβάσει κιλά 100%.  
δηλαδη αρσεις θανατου ποσα κάνεις καμια 200 θα μας τρελάνεις :headbang: :headbang:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Τελικά θα απάντησες σε τίποτα?
Ο michaelangelo πέταξε την μαλακια του και όταν τον ρώτησα εξαφανίστηκε.
το σωμα στην φωτο δεν σηκωνει 10άρα ουτε στα 90 πούλα αλλού τα παραμύθια σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

στοιχειωδη γνωση να εχει καποιος απο προπονηση με βαρη θα καταλαβει οτι λες πραγματα που δεν στεκουν....5 προπονησεις την εβδομαδα οπου γυμναζεις ολο το σωμα σηκωνοντας τα κιλα που λες οτι σηκωνεις το πρωτο πραγμα που θα σου συνεβαινε θα ηταν να παθεις υπερκοποση και αμεσα θα κατερεε το νευρικο σου συστημα....ποσο μαλλον αν δεν παιρνεις χημικα σκευασματα και τρως οτι να ειναι...ακομα και ο δυνατοτερος bodybulder ο jonnie jackson δεν γυμναζει το σωμα του 5 φορες την εβδομαδα και παντοτε χωριζει τις μυικες ομαδες που γυμναζει...οποτε 2 τινα συμβαινουν..η εισαι ο διδυμος αδερφος του σουπερμαν η μας δουλευεις ψιλο γαζι...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
ένας άνθρωπος 27 χρονων, 1,82 ύψος, 86-88 κιλά που λιώνει στο gym 6 χρονια με 5 φορες την εβδομάδα, με πρόγραμμα full body και φαγητό αβέρτα σε υδατάνθρακες ποσα κιλά πρέπει να σηκώνει maximum μπάρα, σε 4 set των 10 reps?

Θα γράψεις σε παρακαλώ το πρόγραμμα (ασκήσεις - επαναλήψεις - κιλά) ανά ημέρα?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
μπορεις να παρεις γιοχιμπινη και να δεις αποτελεσματα...παρακαλειται ο νιτρο με τον γαμαικανο να εξηγησουν στον κοσμο για ποια ουσια λεω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακου γατακι γιοχιμπε επαιρνα το 1999  που εσυ ετρωγες λουκουμαδες με μελι και κανελα...
Πολυ καλο ηταν για την εποχη του ,το προωθουσαν κατι εβραιοι σαν φυτικο σκευασμα αλλα στην ουσια ηταν ισχυρο ανδρογονο με παρενεργειες κρυο ιδρωτα ,υποθερμια και θυλακιτιδες...
Αν θες να χασεις λιπος το 2016 τραβα για 6 βδομαδες ενεσιμο κλεν, παρε απο το στομα DNP για 8 βδομαδες και ενα 20ημερο Halotestin ....και επειδη οποιος τα παρει ολα αυτα μυικα θα μαζεψει ας κανει και 3 testo 100αρες την βδομαδα προπιονικες να μην μενουν λαδια και 2 boldon για να μεινει σκληρος...αντε γατακι φυσιοδιφη τραβα να μαζεψεις πεταλουδες με αποχη και ασε το bodybuilding

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Ακου γατακι γιοχιμπε επαιρνα το 1999  που εσυ ετρωγες λουκουμαδες με μελι και κανελα...
Πολυ καλο ηταν για την εποχη του ,το προωθουσαν κατι εβραιοι σαν φυτικο σκευασμα αλλα στην ουσια ηταν ισχυρο ανδρογονο με παρενεργειες κρυο ιδρωτα ,υποθερμια και θυλακιτιδες...
Αν θες να χασεις λιπος το 2016 τραβα για 6 βδομαδες ενεσιμο κλεν, παρε απο το στομα DNP για 8 βδομαδες και ενα 20ημερο Halotestin ....και επειδη οποιος τα παρει ολα αυτα μυικα θα μαζεψει ας κανει και 3 testo 100αρες την βδομαδα προπιονικες να μην μενουν λαδια και 2 boldon για να μεινει σκληρος...αντε γατακι φυσιοδιφη τραβα να μαζεψεις πεταλουδες με αποχη και ασε το bodybuilding

ton kseftilises brotherini

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom