Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Αδελφε συμφωνω μαζι σου όλα αυτά είναι ομορφα και καλα για να δεις αποτελέσματα που θελεις γρηγορα και καλα αυτά πρεπει να τα παιρνεις σε μεγαλες ποσοτητες και για παρα πολύ μεγαλο διαστημα, τα παντα εξαρτώνται από τι θελεις να κανεις που να φτασεις και ποσο γρηγορα
συμφωνω μαζι σου εγω ομως που ξεκινησα να κανω σωματικη διαπλαση απο τα 18 και ειμαι 41 πιστεψε με οτι αυτες οι ουσιες λειτουργουν αν κανεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
συμφωνω μαζι σου εγω ομως που ξεκινησα να κανω σωματικη διαπλαση απο τα 18 και ειμαι 41 πιστεψε με οτι αυτες οι ουσιες λειτουργουν αν κανεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ..
το σουμα ειναι καλυτερο απο το ντιαναμπολ και το winstrol;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :birdman: :jerking:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Κάποτε υπήρξε άνθρωπος που έχασε μυς επειδή δεν έφαγε 2-3 ώρες μετά την προπόνηση!  :2funny:
ο μυικος καταβολισμος ξεκιναει απο το τελος της προπονησης...αν θελεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα τρως αμεσως μετα την προπονηση.....μηπως κανω λαθος σε αυτο που λεω;;;;;;; :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Εγώ θα πω ένα απλό πράγμα. Ο χοντρός για να γίνει φέτες πρέπει οπωσδήποτε να κουμπώσει ντόπα.. Αλλιώς πρέπει να γαμηθεί για χρόνια συστηματικά με βάρη, τρεξίματα και δίαιτες.. Μηδαμινοί έχουν υπομονή και επιμονή να το κάνουν αυτό. Εδώ άλλοι που ξεκίνησαν με μικρά ποσοστά λίπους και δεν έχουν το τσαγανό να γίνουν φέτες. Φέτες δεν γίνεσαι μόνο με τη διατροφή, θέλει πολλή αερόβια... Μιλάω φυσικά προφανώς.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.929
Πόντοι
7.135
Καλε μου φιλε είμαι πολύ μεγαλύτερος από εσενα αθλουμε από τα 14 μου σε φαση επαγγελματικη εχω δει τοσα πολλα στο ποδοσφαιρο και στην συνεχεια στα γυμναστήρια που μου φτανουν
όλα εχουν να κανουν με το τι θελει ο καθενας

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
το σουμα ειναι καλυτερο απο το ντιαναμπολ και το winstrol;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :birdman: :jerking:
ειναι καλυτερο γιατι απλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ασφαλως και το ντιαναμπολ και το winstrol εχουν καλυτερα αποτελεσματα αλλα ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ...ο andreas munzer ποιο φαρμακο επαιρνε και πεθανε απο κυρωση του συκωτιου;;;;;;;;;μηπως επαιρνε το ντιαναμπολ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Καλε μου φιλε είμαι πολύ μεγαλύτερος από εσενα αθλουμε από τα 14 μου σε φαση επαγγελματικη εχω δει τοσα πολλα στο ποδοσφαιρο και στην συνεχεια στα γυμναστήρια που μου φτανουν
όλα εχουν να κανουν με το τι θελει ο καθενας
με βρισκεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο σε αυτα που λες..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
ειναι καλυτερο γιατι απλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ασφαλως και το ντιαναμπολ και το winstrol εχουν καλυτερα αποτελεσματα αλλα ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ...ο andreas munzer ποιο φαρμακο επαιρνε και πεθανε απο κυρωση του συκωτιου;;;;;;;;;μηπως επαιρνε το ντιαναμπολ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αυτος τα παιρνε ολα μαζι ρε και σε μεγαδοσεις
λογικο ηταν να σκασει

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.929
Πόντοι
7.135
ο μυικος καταβολισμος ξεκιναει απο το τελος της προπονησης...αν θελεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα τρως αμεσως μετα την προπονηση.....μηπως κανω λαθος σε αυτο που λεω;;;;;;; :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:
Kανεις λαθος αμεσως μετα την προπονηση δεν τρως ποτε παιρνεις μονο αμινοξέα και οτιδήποτε άλλο για το γλυκογονο και τρως περιπου 25-30λεπτα μετα ας πουμε 1 scoop πρωτεΐνης με 1 κουταλακι γλουταμινη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
Kανεις λαθος αμεσως μετα την προπονηση δεν τρως ποτε παιρνεις μονο αμινοξέα και οτιδήποτε άλλο για το γλυκογονο και τρως περιπου 25-30λεπτα μετα ας πουμε 1 scoop πρωτεΐνης με 1 κουταλακι γλουταμινη
η γλουταμινη αδελφε μονο αν παρεις 20γρ σπαστά μεσα στην μερα θα δεις κατι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αυτος τα παιρνε ολα μαζι ρε και σε μεγαδοσεις
λογικο ηταν να σκασει
επαιρνε και διουρητικα....τελος παντων....εχεις απλα 2 επιλογες.....παιρνεις χημικα σκευασματα για να κανεις σωμα και μετα σου τρωνε τα λεφτα οι γιατροι γιατι καταστρεφεις την υγεια σου η παιρνεις κατι φυσικο και φυτικο τονωνεις την υγεια σου βελτιωνεις σωμα και επιδοσεις αλλα καθυστερεις αρκετα για να φτασεις στον στοχο σου....απλα διαλεγεις.. :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω συμφωνω.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τα αμινοξεα γιατι τα παιρνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για να λες οτι παιρνω αμινοξεα;;;;;;;;;;;;;;;και σε τι χρησιμευουν τα αμινοξεα;;;;;;;;;;; παιρνεις αμινοξεα για να εμποδισεις τον μυικο καταβολισμο και γλουταμινη γιατι βοηθα στην αποκατασταση των μυων :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.456
Πόντοι
266
επαιρνε και διουρητικα....τελος παντων....εχεις απλα 2 επιλογες.....παιρνεις χημικα σκευασματα για να κανεις σωμα και μετα σου τρωνε τα λεφτα οι γιατροι γιατι καταστρεφεις την υγεια σου η παιρνεις κατι φυσικο και φυτικο τονωνεις την υγεια σου βελτιωνεις σωμα και επιδοσεις αλλα καθυστερεις αρκετα για να φτασεις στον στοχο σου....απλα διαλεγεις.. :sunglasses:
ρε πασα μου αν παρεις 1-2 μηνες winstrol σε λογικες δοσεις πχ δεν σου λεω για βαρια φαρμακα πχhalotestim τρεμπολονες κτλ
με την καταλληλη αποθεραπεια δεν θα καταστρεψεις τιποτα
αμα ηταν ετσι ολοι θα πεθαιναν
και τσεκαρε να δες οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν παει απο συκωτια αλλα απο καρδια νεφρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολα τα φαρμακα συνηθως εχουν ως βαση καποιο φυτο....απο το οποιο παιρνουν τις δραστικες ουσιες....δεν χρειαζεται να παρεις αναβολικα και να καταστρεψεις την υγεια σου οταν μπορεις να παρεις τις ιδιες δραστικς ουσιες απο ενα καταστημα βιολογικων προιοντων....εχουμε και λεμε....τζιζεγκ..κορεατικο σιβιριανο....γιοχαιμπ.......τριβολι η αλλιως τριμπουλους τεσταρις μακα....σουμα hmb...ψαξτε μελετηστε αποφασιστε :sunglasses:

ωραιοςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom