Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Κάποτε υπήρξε άνθρωπος που έχασε μυς επειδή δεν έφαγε 2-3 ώρες μετά την προπόνηση! ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
συμφωνω μαζι σου εγω ομως που ξεκινησα να κανω σωματικη διαπλαση απο τα 18 και ειμαι 41 πιστεψε με οτι αυτες οι ουσιες λειτουργουν αν κανεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ..Αδελφε συμφωνω μαζι σου όλα αυτά είναι ομορφα και καλα για να δεις αποτελέσματα που θελεις γρηγορα και καλα αυτά πρεπει να τα παιρνεις σε μεγαλες ποσοτητες και για παρα πολύ μεγαλο διαστημα, τα παντα εξαρτώνται από τι θελεις να κανεις που να φτασεις και ποσο γρηγορα
και σε αυτην παιζει πολύ fake φιλεkeifei αδελφε οτι το καλυτερο για underground lab
το σουμα ειναι καλυτερο απο το ντιαναμπολ και το winstrol;;συμφωνω μαζι σου εγω ομως που ξεκινησα να κανω σωματικη διαπλαση απο τα 18 και ειμαι 41 πιστεψε με οτι αυτες οι ουσιες λειτουργουν αν κανεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ..
αφου εχει κωδικο που μπορεις να το τσεκαρειςκαι σε αυτην παιζει πολύ fake φιλε
ο μυικος καταβολισμος ξεκιναει απο το τελος της προπονησης...αν θελεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα τρως αμεσως μετα την προπονηση.....μηπως κανω λαθος σε αυτο που λεω;;;;;;;Κάποτε υπήρξε άνθρωπος που έχασε μυς επειδή δεν έφαγε 2-3 ώρες μετά την προπόνηση!![]()
Καλε μου φιλε είμαι πολύ μεγαλύτερος από εσενα αθλουμε από τα 14 μου σε φαση επαγγελματικη εχω δει τοσα πολλα στο ποδοσφαιρο και στην συνεχεια στα γυμναστήρια που μου φτανουνσυμφωνω μαζι σου εγω ομως που ξεκινησα να κανω σωματικη διαπλαση απο τα 18 και ειμαι 41 πιστεψε με οτι αυτες οι ουσιες λειτουργουν αν κανεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ..
ειναι καλυτερο γιατι απλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ασφαλως και το ντιαναμπολ και το winstrol εχουν καλυτερα αποτελεσματα αλλα ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ...ο andreas munzer ποιο φαρμακο επαιρνε και πεθανε απο κυρωση του συκωτιου;;;;;;;;;μηπως επαιρνε το ντιαναμπολ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;το σουμα ειναι καλυτερο απο το ντιαναμπολ και το winstrol;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι στο δειχνουν και στο site τους αλλα ξερεις τι πουστιες παιζουναφου εχει κωδικο που μπορεις να το τσεκαρεις
με βρισκεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο σε αυτα που λες..Καλε μου φιλε είμαι πολύ μεγαλύτερος από εσενα αθλουμε από τα 14 μου σε φαση επαγγελματικη εχω δει τοσα πολλα στο ποδοσφαιρο και στην συνεχεια στα γυμναστήρια που μου φτανουν
όλα εχουν να κανουν με το τι θελει ο καθενας
αυτος τα παιρνε ολα μαζι ρε και σε μεγαδοσειςειναι καλυτερο γιατι απλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ασφαλως και το ντιαναμπολ και το winstrol εχουν καλυτερα αποτελεσματα αλλα ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ...ο andreas munzer ποιο φαρμακο επαιρνε και πεθανε απο κυρωση του συκωτιου;;;;;;;;;μηπως επαιρνε το ντιαναμπολ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Kανεις λαθος αμεσως μετα την προπονηση δεν τρως ποτε παιρνεις μονο αμινοξέα και οτιδήποτε άλλο για το γλυκογονο και τρως περιπου 25-30λεπτα μετα ας πουμε 1 scoop πρωτεΐνης με 1 κουταλακι γλουταμινηο μυικος καταβολισμος ξεκιναει απο το τελος της προπονησης...αν θελεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα τρως αμεσως μετα την προπονηση.....μηπως κανω λαθος σε αυτο που λεω;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
η γλουταμινη αδελφε μονο αν παρεις 20γρ σπαστά μεσα στην μερα θα δεις κατιKανεις λαθος αμεσως μετα την προπονηση δεν τρως ποτε παιρνεις μονο αμινοξέα και οτιδήποτε άλλο για το γλυκογονο και τρως περιπου 25-30λεπτα μετα ας πουμε 1 scoop πρωτεΐνης με 1 κουταλακι γλουταμινη
επαιρνε και διουρητικα....τελος παντων....εχεις απλα 2 επιλογες.....παιρνεις χημικα σκευασματα για να κανεις σωμα και μετα σου τρωνε τα λεφτα οι γιατροι γιατι καταστρεφεις την υγεια σου η παιρνεις κατι φυσικο και φυτικο τονωνεις την υγεια σου βελτιωνεις σωμα και επιδοσεις αλλα καθυστερεις αρκετα για να φτασεις στον στοχο σου....απλα διαλεγεις..αυτος τα παιρνε ολα μαζι ρε και σε μεγαδοσεις
λογικο ηταν να σκασει
ο μυικος καταβολισμος ξεκιναει απο το τελος της προπονησης...αν θελεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα τρως αμεσως μετα την προπονηση.....μηπως κανω λαθος σε αυτο που λεω;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
τα αμινοξεα γιατι τα παιρνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για να λες οτι παιρνω αμινοξεα;;;;;;;;;;;;;;;και σε τι χρησιμευουν τα αμινοξεα;;;;;;;;;;; παιρνεις αμινοξεα για να εμποδισεις τον μυικο καταβολισμο και γλουταμινη γιατι βοηθα στην αποκατασταση των μυωνKανεις λαθος αμεσως μετα την προπονηση δεν τρως ποτε παιρνεις μονο αμινοξέα και οτιδήποτε άλλο για το γλυκογονο και τρως περιπου 25-30λεπτα μετα ας πουμε 1 scoop πρωτεΐνης με 1 κουταλακι γλουταμινη
ρε πασα μου αν παρεις 1-2 μηνες winstrol σε λογικες δοσεις πχ δεν σου λεω για βαρια φαρμακα πχhalotestim τρεμπολονες κτλεπαιρνε και διουρητικα....τελος παντων....εχεις απλα 2 επιλογες.....παιρνεις χημικα σκευασματα για να κανεις σωμα και μετα σου τρωνε τα λεφτα οι γιατροι γιατι καταστρεφεις την υγεια σου η παιρνεις κατι φυσικο και φυτικο τονωνεις την υγεια σου βελτιωνεις σωμα και επιδοσεις αλλα καθυστερεις αρκετα για να φτασεις στον στοχο σου....απλα διαλεγεις..![]()
Συμφωνω 3 φορες την ημερα πρωι μετα την προπονηση και πριν τον υπνοη γλουταμινη αδελφε μονο αν παρεις 20γρ σπαστά μεσα στην μερα θα δεις κατι
ολα τα φαρμακα συνηθως εχουν ως βαση καποιο φυτο....απο το οποιο παιρνουν τις δραστικες ουσιες....δεν χρειαζεται να παρεις αναβολικα και να καταστρεψεις την υγεια σου οταν μπορεις να παρεις τις ιδιες δραστικς ουσιες απο ενα καταστημα βιολογικων προιοντων....εχουμε και λεμε....τζιζεγκ..κορεατικο σιβιριανο....γιοχαιμπ.......τριβολι η αλλιως τριμπουλους τεσταρις μακα....σουμα hmb...ψαξτε μελετηστε αποφασιστε![]()