Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ!!Εγω εφτασα τα 50 κ ξεκινησα..ξερω καλα τα ρισκα αλλα δε με νοιαζει.ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ρε τύπε 50+ χρονών και κουμπώνεις φαρμάκια?  :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Καλά ρε τύπε 50+ χρονών και κουμπώνεις φαρμάκια?  :grin:
Ε ΝΑΙ!στη ζωη μου δεν εχω σκοτωσει,τρυπηθει για πρεζα κ δεν εχω παει με πουστη(ουτε προκειται λατρευω τα μουνια)ειναι κακο πραμα να γερνας οταν εισαι πολυ δραστηριος στα νιατα σου...
κ αι η αυξητικη ειναι οντως για πλουσιους η νοσοκομειακη τιμη παιζει πανω απο 1000αρικο για 20 μερες κ πρεπει να παιρνεις κανα εξαμηνο......

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ε ΝΑΙ!στη ζωη μου δεν εχω σκοτωσει,τρυπηθει για πρεζα κ δεν εχω παει με πουστη(ουτε προκειται λατρευω τα μουνια)ειναι κακο πραμα να γερνας οταν εισαι πολυ δραστηριος στα νιατα σου...
κ αι η αυξητικη ειναι οντως για πλουσιους η νοσοκομειακη τιμη παιζει πανω απο 1000αρικο για 20 μερες κ πρεπει να παιρνεις κανα εξαμηνο......

Εργένης τύπε?  :rockon:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ευτυχως ΟΧΙ.εχω κανει κ οικογενεια πριν αρχισω.κολοπαιδο του 80 ειμαι με εμφαση στις πουτανες κατ επαγγελμα κ οχι μονο..η πλακα ειναι οταν εισαι μεσα σε κυκλο που τους πετας το μουνι κ την κολοτρυπιδα στον τοιχο..ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
ευτυχως ΟΧΙ.εχω κανει κ οικογενεια πριν αρχισω.κολοπαιδο του 80 ειμαι με εμφαση στις πουτανες κατ επαγγελμα κ οχι μονο..η πλακα ειναι οταν εισαι μεσα σε κυκλο που τους πετας το μουνι κ την κολοτρυπιδα στον τοιχο..ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

:2funny: :2funny: :hi:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Παντως οπως ξαναγραψα,ΟΣΑ ΘΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΛΗΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ μου που γυμναζομαστε παρεα κ αρχιζουν τις ερωτησεις τους ΑΠΟΤΡΕΠΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑ κατα καποιον τροπο..speed αντοχες διαθεση ωραιο σωμα ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΛΠ ΚΛΠ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ειναι ασχημη)μια απο τις πολλες παρενεργειες ακτος καρκινου,φτου φτου κλπκλπ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166

για πες κανα σκηνικο με καμια κωλοτρυπιδα στο τοιχο οταν ησουν στο φαρμακο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
die young
die fast
καλυτερα 50 χρονια σαν λυκος
παρα 100 σαν προβατο

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
για πες κανα σκηνικο με καμια κωλοτρυπιδα στο τοιχο οταν ησουν στο φαρμακο
πουο πουο μουρο μου ,πουος ειναι τουοσο μιγκαλοσ ου πουτσουος σου!!!πουλι καλουο γκαμισι!!
ε μετα βγαιναμε κ γαμαγα τσαμπα ΕΝΑ απο τα καλυτερα τρομπονια που μας εφυγε περσι.....
ονοματα δε λεω......(και τωρα στο φαρμακο ειμαι αλλα υπαρχει στενοτης χρηματων κ ξεσπαω σε μια ψοφια γκομενα)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
511
Πόντοι
316
Τυποι, κανω 3 χρονια γυμναστικη και διατροφη. Φυσικα εχω τρελλη βελτιωση. Θελω τωρα να παρω καποιο συμπληρωμα που να μου δωσει ογκο σε στηθος και μπρατσα. Εχετε υποψιν καποιο που να δινει αποτελεσματα και να μην ειναι και χημεια. κατι ασφαλες ρε παιδι μου

Ευχαριστω΄

Αν στη διατροφή που κάνεις δεν λαμβάνεις αρκετή πρωτεΐνη ώστε να διατηρήσεις τον μυικό σου όγκο και να τον αναπτύξεις πάρε ένα συμπλήρωμα ορού γάλακτος (whey).
Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να κάψεις λίπος παράλληλα και εκτός από βάρη κάνεις και αερόβια κοίταξε μια whey με λίγους υδατάνθρακες. Μια καλή επιλογή είναι της optimum nutricion η gold standard 100 με 24gr πρωτεΐνη, 2gr carbs, 5gr αμινοξέα και λιγες θερμίδες ανα scoop. Ένα scoop τη μέρα σε νερό ή γάλα είναι οκ παράλληλα με τη διατροφή πάντα. Σε περίπτωση που έχεις θέμα με το γάλα γενικά δυσανεξία πρήξιμο βλέπεις για συμπλήρωμα από αυγό ή beef που λέει ο φίλος. Αν είσαι αρκετά αδύνατος με χαμηλό ποσοστό λίπους δες καλύτερα κάποιο συμπλήρωμα "φόρμουλα αύξησης βάρους" που να περιέχει αρκετή πρωτεΐνη και αρκετούς υδατάνθρακες (εγώ σ'αυτή την περίπτωση θα το ριχνα στο φαΐ)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456
πουο πουο μουρο μου ,πουος ειναι τουοσο μιγκαλοσ ου πουτσουος σου!!!πουλι καλουο γκαμισι!!
ε μετα βγαιναμε κ γαμαγα τσαμπα ΕΝΑ απο τα καλυτερα τρομπονια που μας εφυγε περσι.....
ονοματα δε λεω......(και τωρα στο φαρμακο ειμαι αλλα υπαρχει στενοτης χρηματων κ ξεσπαω σε μια ψοφια γκομενα)

:2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ!!Εγω εφτασα τα 50 κ ξεκινησα..ξερω καλα τα ρισκα αλλα δε με νοιαζει.ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω. μετα τα 45 εχουν λογικη και εφοσον εχεις ηδη κανει παιδι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
βαλε καμια φωτογραφια σου γτ ο λοπεζ ειπε οτι σε βαλανε λαντζα στο μαρκιζ
αυτα ειναι πομφολυγες
εγω ειμαι πλεον ανθρωπος της νυχτας