Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ειμαι της νυχτας λεει ο φλωρος. εγω τι ειμαι τοτε, πισοσκοταδο? αντε μην ανεβω πανω και σε χαστουκισω.
6/5 πρεμιερα
αντε θα περιμενω :)
αφου με αγαπας ρε μαλακα,τοσα χρονια εδω περα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η μεγαλυτερη ντοπα ειναι τα λιπαρα. Εχω αφαιρεσει τελειως τους υδατανθρακες απο τη διατροφη μου και καταναλωνω το 70% των θερμιδων απο λιπη ζωων και ψαριων. Τεραστια διαφορα στη μυικοτητα και τη δυναμη!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Η μεγαλυτερη ντοπα ειναι τα λιπαρα. Εχω αφαιρεσει τελειως τους υδατανθρακες απο τη διατροφη μου και καταναλωνω το 70% των θερμιδων απο λιπη ζωων και ψαριων. Τεραστια διαφορα στη μυικοτητα και τη δυναμη!
:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εσυ παιρνε ορμονες να γινεις γυναικα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Για τον πούτσο είναι ο υδατάνθρακας μύστη! Θέλει όντως μικρή ποσότητα! Γιατί αλλιώς ο άλλος θρέφει μόνο βυζάκια και κοιλιά..  :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
μπλα μπλα για να μην πεις τιποτα στο τελος. τραβα κοιμησου παλι
Τίποτα;Πάλι καλά που ξέρεις και ανάγνωσή,καθώς τα αναβολικά χαζεύουν κιόλας.Και άραξε λίγο πισσοσκόταδε(με δύο σίγμα γράφεται) γιατί θα σου φύγει καμία πορδή που θα ζέχνει απο τις πρωτεϊνες...

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
σιγα ρε μαντ
αμα δεν κανεις καταχρηση ολα good
Πρεπει να ακουσεις συζητηση στο gym μου...20αριδες 25αρηδες να μιλανε για halotestin και Μ3 NA κανουν κυκλους με 1-1,5 G Τεστο τη βδομαδα!!!να κρατανε τον κυκλο 4'5 μηνες να βγαινουν καοντας 3 hcg μονο.ναναι εξω 1 μηνα κ φτου κ απο την αρχη...κ η ΥΠΟΦΥΣΗ να κοιμαται..για παντα..μεγαλη αγνοια φιλε δυστυχως.......

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Πρεπει να ακουσεις συζητηση στο gym μου...20αριδες 25αρηδες να μιλανε για halotestin και Μ3 NA κανουν κυκλους με 1-1,5 G Τεστο τη βδομαδα!!!να κρατανε τον κυκλο 4'5 μηνες να βγαινουν καοντας 3 hcg μονο.ναναι εξω 1 μηνα κ φτου κ απο την αρχη...κ η ΥΠΟΦΥΣΗ να κοιμαται..για παντα..μεγαλη αγνοια φιλε δυστυχως.......
ε...καλα αυτοι ειναι καμμενοι :headbang: :headbang:
αν κανεις ενα μικρο κυκλο με μετριες δοσεις με κανα winstrol,primo το πολυ κανα dianabol
δεν εγινε κατι... ;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ε...καλα αυτοι ειναι καμμενοι :headbang: :headbang:
αν κανεις ενα μικρο κυκλο με μετριες δοσεις με κανα winstrol,primo το πολυ κανα dianabol
δεν εγινε κατι... ;)

την επεσες στην τουνη η σε εκλασε με τη γαιδουροκωλαρα της?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Έπαθα το εξης σήμερα στο γυμναστήριο. Πρώτα έκανα 45 λεπτά στήθος, δικέφαλους κ λίγο kettlebell που μ αρέσει. Μετά ξεκίνησα διάδρομο ελαφρώς εξαντλημένος. Μετά απο 30 λεπτά περπατήματος στα 6km/h άρχισα να νιώθω συμπτώματα υπογλυκαιμίας κ τρελή πείνα. Το αποτέλεσμα  είναι να σαβουριάσω ότι βρήκα μπροστά μου, συν μερικά γλυκά. Μπορείτε να μου πείτε τί έκανα λάθος? Το είχα ξαναπάθει στο παρελθόν. Αν δεν ένιωθα αυτα τα συμπτώματα θα συνέχιζα την αερόβια σε πιο έντονους ρυθμούς. Μήπως πρέπει να προσέχω κάτι στο προ-προπονητικό γεύμα?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456
Έπαθα το εξης σήμερα στο γυμναστήριο. Πρώτα έκανα 45 λεπτά στήθος, δικέφαλους κ λίγο kettlebell που μ αρέσει. Μετά ξεκίνησα διάδρομο ελαφρώς εξαντλημένος. Μετά απο 30 λεπτά περπατήματος στα 6km/h άρχισα να νιώθω συμπτώματα υπογλυκαιμίας κ τρελή πείνα. Το αποτέλεσμα  είναι να σαβουριάσω ότι βρήκα μπροστά μου, συν μερικά γλυκά. Μπορείτε να μου πείτε τί έκανα λάθος? Το είχα ξαναπάθει στο παρελθόν. Αν δεν ένιωθα αυτα τα συμπτώματα θα συνέχιζα την αερόβια σε πιο έντονους ρυθμούς. Μήπως πρέπει να προσέχω κάτι στο προ-προπονητικό γεύμα?

Τί είχες φάει όλημερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom