Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 266
πως ειναι να γυμναζεσαι στα 40,σηκωνεις τποτα;μπλα μπλα για να μην πεις τιποτα στο τελος. τραβα κοιμησου παλι
120 4πλη παγκο αγορινα
πως ειναι να γυμναζεσαι στα 40,σηκωνεις τποτα;μπλα μπλα για να μην πεις τιποτα στο τελος. τραβα κοιμησου παλι
πως ειναι να γυμναζεσαι στα 40,σηκωνεις τποτα;
120 4πλη παγκο αγορινα
ενω εσυ που ησουν καλησπερακιας στον τσιλι...ουτε καταδεχομαι να μιλησω για βαρη σε τσεκαδορο. σπινο.
ενω εσυ που ησουν καλησπερακιας στον τσιλι...![]()
6/5 πρεμιεραειμαι της νυχτας λεει ο φλωρος. εγω τι ειμαι τοτε, πισοσκοταδο? αντε μην ανεβω πανω και σε χαστουκισω.
6/5 πρεμιερα
αντε θα περιμενω
αφου με αγαπας ρε μαλακα,τοσα χρονια εδω περα
Η μεγαλυτερη ντοπα ειναι τα λιπαρα. Εχω αφαιρεσει τελειως τους υδατανθρακες απο τη διατροφη μου και καταναλωνω το 70% των θερμιδων απο λιπη ζωων και ψαριων. Τεραστια διαφορα στη μυικοτητα και τη δυναμη!
Η μεγαλυτερη ντοπα ειναι τα λιπαρα. Εχω αφαιρεσει τελειως τους υδατανθρακες απο τη διατροφη μου και καταναλωνω το 70% των θερμιδων απο λιπη ζωων και ψαριων. Τεραστια διαφορα στη μυικοτητα και τη δυναμη!
Τίποτα;Πάλι καλά που ξέρεις και ανάγνωσή,καθώς τα αναβολικά χαζεύουν κιόλας.Και άραξε λίγο πισσοσκόταδε(με δύο σίγμα γράφεται) γιατί θα σου φύγει καμία πορδή που θα ζέχνει απο τις πρωτεϊνες...μπλα μπλα για να μην πεις τιποτα στο τελος. τραβα κοιμησου παλι
Πρεπει να ακουσεις συζητηση στο gym μου...20αριδες 25αρηδες να μιλανε για halotestin και Μ3 NA κανουν κυκλους με 1-1,5 G Τεστο τη βδομαδα!!!να κρατανε τον κυκλο 4'5 μηνες να βγαινουν καοντας 3 hcg μονο.ναναι εξω 1 μηνα κ φτου κ απο την αρχη...κ η ΥΠΟΦΥΣΗ να κοιμαται..για παντα..μεγαλη αγνοια φιλε δυστυχως.......σιγα ρε μαντ
αμα δεν κανεις καταχρηση ολα good
ε...καλα αυτοι ειναι καμμενοιΠρεπει να ακουσεις συζητηση στο gym μου...20αριδες 25αρηδες να μιλανε για halotestin και Μ3 NA κανουν κυκλους με 1-1,5 G Τεστο τη βδομαδα!!!να κρατανε τον κυκλο 4'5 μηνες να βγαινουν καοντας 3 hcg μονο.ναναι εξω 1 μηνα κ φτου κ απο την αρχη...κ η ΥΠΟΦΥΣΗ να κοιμαται..για παντα..μεγαλη αγνοια φιλε δυστυχως.......
ε...καλα αυτοι ειναι καμμενοι![]()
αν κανεις ενα μικρο κυκλο με μετριες δοσεις με κανα winstrol,primo το πολυ κανα dianabol
δεν εγινε κατι... ;)
τα χει με εναν 40αρη μπονλτιμπιντερα με πολυ μαρουλι αυτο το διαστηματην επεσες στην τουνη η σε εκλασε με τη γαιδουροκωλαρα της?
τα χει με εναν 40αρη μπονλτιμπιντερα με πολυ μαρουλι αυτο το διαστημα
εχει κανα μηναton αλλο τον κλαρινογαμπρο τον εστειλε?
Έπαθα το εξης σήμερα στο γυμναστήριο. Πρώτα έκανα 45 λεπτά στήθος, δικέφαλους κ λίγο kettlebell που μ αρέσει. Μετά ξεκίνησα διάδρομο ελαφρώς εξαντλημένος. Μετά απο 30 λεπτά περπατήματος στα 6km/h άρχισα να νιώθω συμπτώματα υπογλυκαιμίας κ τρελή πείνα. Το αποτέλεσμα είναι να σαβουριάσω ότι βρήκα μπροστά μου, συν μερικά γλυκά. Μπορείτε να μου πείτε τί έκανα λάθος? Το είχα ξαναπάθει στο παρελθόν. Αν δεν ένιωθα αυτα τα συμπτώματα θα συνέχιζα την αερόβια σε πιο έντονους ρυθμούς. Μήπως πρέπει να προσέχω κάτι στο προ-προπονητικό γεύμα?