Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Καλησπερα σας. Ερωτησης.
Παω στο γυμναστηριο κυριως 3 φορες την εβδομαδα. Αυτο που προλαβαινω να κανω ειναι στηθος δικεφαλα, πλατη ή μονη ή με τρικεφαλα και ωμους με συνηθως οτι εχει ξεμεινει. Δηλαδη μια μερα μπορει να κανω μονο στηθος ή μονο πλατη οποτε τα χερια τα ριχνω στους ωμους.
Η ερωτηση ειναι αλλου. Ποδια τα εχω εγκαταληψει στα βαρη. Κανω βεβαια αεροβια, κυριως περπατημα. Ωστοσο σε σχεση με το υπολλοιπο σωμα μπορει να υπαρχει μικρη γραμωση αλλα δεν ειναι σφιχτα και απο εργοστασιακης κατασκευης λιγο πιο παχουλα. Ειμαι μεσογειακος αντρας. Εχω σκεφτει τωρα που ειναι καλοκαιρι να μειωσω λιγο τα βαρη στο σωμα, δηλαδη να κανω κυκλικο μια φορα την βδομαδα για να ξεκουρασω τους μυς (το κανω αυτο ανα 3 μηνο περιπου) και τις αλλες 2 μερες που μου μενουν να ενταξω μονο ποδια. Δεν θελω να παρω ογκο. Θελω απλα να σφιξουν γρηγορα και ευκολα και αν χασουν και ογκο λιγο που με νοιαζει. Θα δουλεψει αυτος ο τροπος ή ειναι λαθος? Ουσιαστηκα εν μερη θελω να εχω το αντιθετο αποτελεσμα σαυτην την μυικη ομαδα δηλαδη να μην παρει ογκο αλλα δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα.
Ξεκινα ένα πρόγραμμα με πολυαρθρικες ασκήσεις και, όπως λεει και ο από πανω, καθισματα και αρσεις.