Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Καλησπερα σας. Ερωτησης.

Παω στο γυμναστηριο κυριως 3 φορες την εβδομαδα. Αυτο που προλαβαινω να κανω ειναι στηθος δικεφαλα, πλατη ή μονη ή με τρικεφαλα και ωμους με συνηθως οτι εχει ξεμεινει. Δηλαδη μια μερα μπορει να κανω μονο στηθος ή μονο πλατη οποτε τα χερια τα ριχνω στους ωμους.

Η ερωτηση ειναι αλλου. Ποδια τα εχω εγκαταληψει στα βαρη. Κανω βεβαια αεροβια, κυριως περπατημα. Ωστοσο σε σχεση με το υπολλοιπο σωμα μπορει να υπαρχει μικρη γραμωση αλλα δεν ειναι σφιχτα και απο εργοστασιακης κατασκευης λιγο πιο παχουλα. Ειμαι μεσογειακος αντρας. Εχω σκεφτει τωρα που ειναι καλοκαιρι να μειωσω λιγο τα βαρη στο σωμα, δηλαδη να κανω κυκλικο μια φορα την βδομαδα για να ξεκουρασω τους μυς (το κανω αυτο ανα 3 μηνο περιπου) και τις αλλες 2 μερες που μου μενουν να ενταξω μονο ποδια. Δεν θελω να παρω ογκο. Θελω απλα να σφιξουν γρηγορα και ευκολα και αν χασουν και ογκο λιγο που με νοιαζει. Θα δουλεψει αυτος ο τροπος ή ειναι λαθος? Ουσιαστηκα εν μερη θελω να εχω το αντιθετο αποτελεσμα σαυτην την μυικη ομαδα δηλαδη να μην παρει ογκο αλλα δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα.

Ξεκινα ένα πρόγραμμα με πολυαρθρικες ασκήσεις και, όπως λεει και ο από πανω, καθισματα και αρσεις.

Επισκέπτης
Κοιτα. Σε λογικα πλαισια και με αποχη απο γυμναστηριο 2.5 μηνων το σωμα μου παρεμεινε ιδιο πριν ενα χρονο. Και ενω φαινομαινικα δεν φαινεται ενα σωμα με κοιλιακους στην πραξη υπαρχουν. Ανα τακτα διαστηματα ξεκουραζω τους μυς. Το κανω για μενα. Περα απο αυτο θελω να ασχολιθω ομως με τα ποδια. Τα χω παρατησει και μονο σε αεροβια τα χρησιμοποιω αλλα και αυτην το τελευταιο καιρο την εχω κοψει. Θελω απλα να γινουν πιο λεπτα αποτι ειναι και σφιχτα γιατι ειναι λαπας το δερμα. Αυτο μονο.
κανε στεπ

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ρε μάγκες για αυξήσει  της τεστοστερόνης το ZMA κάνει δουλειά;η έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο συμπλήρωμα....

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα. Σε λογικα πλαισια και με αποχη απο γυμναστηριο 2.5 μηνων το σωμα μου παρεμεινε ιδιο πριν ενα χρονο. Και ενω φαινομαινικα δεν φαινεται ενα σωμα με κοιλιακους στην πραξη υπαρχουν. Ανα τακτα διαστηματα ξεκουραζω τους μυς. Το κανω για μενα. Περα απο αυτο θελω να ασχολιθω ομως με τα ποδια. Τα χω παρατησει και μονο σε αεροβια τα χρησιμοποιω αλλα και αυτην το τελευταιο καιρο την εχω κοψει. Θελω απλα να γινουν πιο λεπτα αποτι ειναι και σφιχτα γιατι ειναι λαπας το δερμα. Αυτο μονο.
Τι θα έλεγες να αλλάξεις λίγο κλίμα και να κανεις λίγο kick boxing (πόδια, κοιλιακοί θα σφίξουν), να δουλέψεις με σάκο γιατί καταλαβαίνω πως βαριέσαι λίγο το πρόγραμμα σου.

Ρε μάγκες για αυξήσει  της τεστοστερόνης το ZMA κάνει δουλειά;η έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο συμπλήρωμα....
Για αύξηση τεστοστερόνης δεν κάνει τίποτα το ZMA.
Εκτος από μια καλή διατροφή με σωστό τρόπο ζωής και απο την άλλη τα αναβολικά δεν μου έρχεται κανένα συμπλήρωμα σαν αυτά που πουλιούνται σε καταστήματα τύπου εξτρίμ στόρς.

hellas666

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
84
Πόντοι
0
Να ρωτησω, στην πρωτεινικη διατροφη ειναι καλο να κοψουμε εντελως τους υδατανθρακες οπως πατατες, ρυζι κλπ?
απο που αλλου μπορουμε να παρουμε τα στοιχεια των υδατανθρακων που χρειαζομαστε?

Δεν είμαι ειδήμων, αφού το ανέφερες όμως, να πω ότι είχε γίνει μια σχετική συζήτηση πριν περίπου δυο χρόνια με αφορμή τον Λεμπρόν.

Είχε κάνει κάτι παρόμοιο  για να χάσει βάρος όμως, όχι για 'πρωτεϊνική διατροφή'. Για 67 μέρες έτρωγε μόνο ψάρι, κρέας, λαχανικά και φρούτα.

Ο ίδιος είχε πει ότι είχε αποτέλεσμα (είχε χάσει 10 λίβρες). Αυτό στο αναφέρω ενημερωτικά, προφανώς δεν προτείνω να το κάνεις αν δεν είσαι σίγουρος γιατί και πως το κάνεις.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Το Tribulus είναι οΚ; για αύξηση τεστοστερόνης.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Τι θα έλεγες να αλλάξεις λίγο κλίμα και να κανεις λίγο kick boxing (πόδια, κοιλιακοί θα σφίξουν), να δουλέψεις με σάκο γιατί καταλαβαίνω πως βαριέσαι λίγο το πρόγραμμα σου.

Απο θεμα χρονου δεν με παιρνει καθολου λογο εργασιας... Αναγκαστηκα πεταμενα λεφτα θα ειναι... Δυστυχως.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το Tribulus είναι οΚ; για αύξηση τεστοστερόνης.
Όχι.

Απο θεμα χρονου δεν με παιρνει καθολου λογο εργασιας... Αναγκαστηκα πεταμενα λεφτα θα ειναι... Δυστυχως.
Κρίμα, με τον σάκο θα έφτιαχναν αρκετά τα πόδια και γενικά όλο το σώμα θα έκανες ωραία γράμμωση.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Όχι.
Κρίμα, με τον σάκο θα έφτιαχναν αρκετά τα πόδια και γενικά όλο το σώμα θα έκανες ωραία γράμμωση.

Ειχα ξεκινησει tang soo do για πιο χαλαρα και το κοψα γιαυτον το λογο... Και ειχα κανει καλη δουλεια....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Θέλω να πάρω καθαρή πρωτεΐνη. Πείτε μου σκέψεις και γνώμες. Έχω ξεχωρίσει αυτήν: της PVL και λέγεται "Iso Gold". Πιο πολύ κάνω αερόβιο, τρέξιμο, μικρούς μαραθώνιους, ποδήλατο. Και βάρη αλλά όχι πολλά κιλά. Έχει βέβαια τσουχτερή τιμή.

Γενικά αναζητώ μια καθαρή πρωτεΐνη. Όποιες προτάσεις - εμπειρίες δεκτές.

Συνημμένα

• 947_iso_gold.jpg
    947_iso_gold.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 23

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.503
Πόντοι
4.006
Θέλω να πάρω καθαρή πρωτεΐνη. Πείτε μου σκέψεις και γνώμες. Έχω ξεχωρίσει αυτήν: της PVL και λέγεται "Iso Gold". Πιο πολύ κάνω αερόβιο, τρέξιμο, μικρούς μαραθώνιους, ποδήλατο. Και βάρη αλλά όχι πολλά κιλά. Έχει βέβαια τσουχτερή τιμή.

Εγω εκανα χρηση πρωτεινης, και φορμουλας πρωτεινη κρεατινη αμινοξεα.κτλ...Για μενα πιο καλα μια φορμουλα που τα παρεση ολα....και γραμοση και ογκο και δυναμη σε συντομο χρονο.....

Επισκέπτης

δε θα σε βοηθησει καπου η πρωτεινη

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εγω εκανα χρηση πρωτεινης, και φορμουλας πρωτεινη κρεατινη αμινοξεα.κτλ...Για μενα πιο καλα μια φορμουλα που τα παρεση ολα....και γραμοση και ογκο και δυναμη σε συντομο χρονο.....

ειδες αποτελεσματα??

πες μας συγκεκριμενα τι πηρες, μαρκες

ευχαριστω

Επισης οποιος ξερει να μου πει αν εχει δοκιμασει κατι για να καψει λιπος στην κοιλια.

Κωλάνθρωπος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
594
Πόντοι
280
Εμενα με βοηθησε αρκετα το CLA (στα ελληνικα νομιζω λεγεται λινολεικο οξυ) οταν ειχε κολλησει η προοδος στο γυμναστηριο.

Ουσιαστικα ενα μικρο σκουπ πριν ακριβως απο καθε γευμα μειωνει το ποσοστο λιπους που θα αποθηκευοταν απ το φαγητο.

Βεβαια παντα στη λογικη οτι προσεχεις τη διατροφη σου. Εγω το χρησιμοποιουσα στο cheat meal αρχικα και επειτα σχεδον σε ολα.
Και πολυ αεροβιο

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
iso απ το isolate εξ ου κι η τιμή
Πάρε μία concentrate 80%  θα έχει λίγο παραπάνω υδατάνθρακα λίπος αλλά θα είναι φθηνότερη κάνα 20€ ίσως και παραπάνω, ανάλογα το κατάστημα

Και τώρα πάμε στο ξύλο

Μου εμαθες και τον μυϊκό καταβολισμι.
Χάνεις μυϊκή  όταν είσαι σε θερμιδικο έλλειμμα  με χαμηλή ισότητα πρωτεινης και το κυριότερογια να συντηρηθεί ή μυϊκή μάζα σε θερμίδων θέλει ερέθισμα.
Δε σου λέω το ερέθισμαγιατι είναι προφανές και είσαι σκατοφλωρε αεροβιακιας τρεχαλατζης δλδ θήραμα δλδ μλκας που τρέχει και ιδρώνει και

Μπορείς να κάνεις "αερόβιο" με βαρη ή καλησθενικες, αυτό προϋποθέτει τεστοστερόνη και ο τρεχαλακηδες έχετε ελάχιστη
Α και που σαι με αυξημένη ινσουλινοευαισθησια στα λιποκύτταρα μη περιμένεις να γραμμώσεις φλωρε, skinny fat γκομενιτσα

Τις ευλογίες μου

Υ.Γ. σορρυ για τον επιθετικό τόνο, έχω κοιμηθεί 3 ώρες

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Α ξέχασα
Οι συνήθως είναι 90% περιεκτικότητα σε πρωτεινη βάρος κατα βάρος, αλλά έχουν βγει και χαμηλότερες

Ουσιαστική χρήση έχουν μόνο από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη

Αν κάνεις αποστάσεις δε θες πρωτεινη, αλλά σοκολατουχο γάλα

Ο,τι θες ρώτα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Α ξέχασα
Οι συνήθως είναι 90% περιεκτικότητα σε πρωτεινη βάρος κατα βάρος, αλλά έχουν βγει και χαμηλότερες

Ουσιαστική χρήση έχουν μόνο από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη

Αν κάνεις αποστάσεις δε θες πρωτεινη, αλλά σοκολατουχο γάλα

Ο,τι θες ρώτα

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ότι έχεις κοιμηθεί μόνο 3 ώρες. Τι να σε ρωτήσω άλλο από τη στιγμή που βρίζεις και χαρακτηρίζεις (φλωρε, skinny fat γκομενιτσα και άλλα). Αυτό που με ενοχλεί είναι η αγένειά σου απέναντι σε κάποιον που δεν γνωρίζεις. Θεωρώ την αγένεια ως την χειρότερη μορφή αναπηρίας. Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τον κόπο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom