Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.541
Πόντοι
2.356
Και με αφορμή την απάντηση του αγαπητού Πατήρ Γκομένιου:

Όταν ορισμένοι μάθετε να μιλάτε (να γράφετε εν προκειμένω) και να συνδυαλέγεστε σαν άνθρωποι θα πάνε όλα οκ και θα είναι χρήσιμο το κάθε θρεντ.

Ότι και να λέει ο άλλος, μάθετε να είστε ευγενείς (εκτός αν σας απευθύνει ύβρη).

Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω φυσικά δεκτό. Αν θέλετε να διορθώσετε κάτι που κάποιος είπε λάθος πάλι δεκτό. Εγώ πχ δηλώνω ότι μαθαίνω και δεν ξέρω τίποτα. Ο εξυπναδακισμός και το "τα ξέρω όλα", δεν μου αρέσουν.

ΥΓ. Αν νευριάζετε να μη γράφετε καλύτερα. Αν νυστάζετε να κοιμηθείτε.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εμενα με βοηθησε αρκετα το CLA (στα ελληνικα νομιζω λεγεται λινολεικο οξυ) οταν ειχε κολλησει η προοδος στο γυμναστηριο.

Ουσιαστικα ενα μικρο σκουπ πριν ακριβως απο καθε γευμα μειωνει το ποσοστο λιπους που θα αποθηκευοταν απ το φαγητο.

Βεβαια παντα στη λογικη οτι προσεχεις τη διατροφη σου. Εγω το χρησιμοποιουσα στο cheat meal αρχικα και επειτα σχεδον σε ολα.
Και πολυ αεροβιο

ναι οκ, αλλα με ενδιαφερει να καψω το ηδη αποθηκευμενο λιπος στον κοιλιακη γυρω χωρα

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εδώ λοιπόν έχουμε ένα μέλος με υψηλή ευθιξια, take notes τρέξιμο αποστάσεων συνεπάγεται χαμηλή τεστοστερόνη, υψηλή ινσουλινοευαισθησια στα λιποκύτταρα.

Επιπλέον εδώ έχουμε έναν αγαπητό συνελληνα που δεν έχει σημασία τι του λες, αλλά πως.
Σεις πληρώνεται 80€ τις 5λβσ ίσο πρωτεινη κι και σας καθιστά βορά επιθετικού τρολαρισματος και αγενειας.

Άξιοι της χαμηλής τεστοστερόνης σας, το μόνο που σας μενει είναι να τρώτε και σόγια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.541
Πόντοι
2.356
Εδώ λοιπόν έχουμε ένα μέλος με υψηλή ευθιξια, take notes τρέξιμο αποστάσεων συνεπάγεται χαμηλή τεστοστερόνη, υψηλή ινσουλινοευαισθησια στα λιποκύτταρα.

Επιπλέον εδώ έχουμε έναν αγαπητό συνελληνα που δεν έχει σημασία τι του λες, αλλά πως.
Σεις πληρώνεται 80€ τις 5λβσ ίσο πρωτεινη κι και σας καθιστά βορά επιθετικού τρολαρισματος και αγενειας.

Άξιοι της χαμηλής τεστοστερόνης σας, το μόνο που σας μενει είναι να τρώτε και σόγια

Αγαπητέ Πατηρ Γκομένιε,

Κανενός είδους ευθιξία δεν έχω. Έχω πρόβλημα με την αγένεια και την χρήση ύβρεων και χαρακτηρισμών μειωτικού χαρακτήρα. Δεν με γνωρίζεις. Ούτε γνωρίζεις αν είμαι γραμμωμένος, τα κιλά μου, ούτε αν είμαι χοντρός ή λιγνός, αν έχω μεγάλους δικέφαλους ή πλάτη, ούτε πόσο τρέχω ή πόσο κάνω ποδήλατο ή πόσο κολυμπώ, ούτε τίποτα. Απλά αναφέρω ότι κυρίως τρέχω κάνω ποδήλατο και κολυμπώ. Πετάγεσαι όμως, και εν μέσω μιας υποκειμενικά χρήσιμης πληροφορίας σου προβάλεις. Προσβάλεις γιατί μάλλον σε "φτιάχνει" πάνω στα νεύρα σου να μειώνεις τον άλλον... Πουθενά δεν έθεσα ότι θέλω κάποιο αποτέλεσμα εμφανισιακό. Με ενδιαφέρει να μη χάνω μυική μάζα και δύναμη για να αντέχω στις προπονήσεις. Έθεσα λοιπόν ένα ερώτημα. Μου είναι αδιάφορο το τι μου λέει κάποιος όταν ρώτα με χαρακτηρίζει όπως με χαρακτηρίζεις. Πουθενά δεν αναφέρω και δεν έχω αναφέρει ότι πλήρωσα ποτέ μου 80 ευρώ για 5 λβσ (όπως γράφεις). Πληροφορίες ψάχνω.

Και κάτι πιο χρηστικό. Τα "ινσουλινοευαισθησια στα λιποκύτταρα" και τα λοιπά που γράφεις δεν ισχύουν στη δική μου περίπτωση. Είπαμε δεν είμαι και ο σουπερ τρεχαλατζής που κάνει σοβαρές αποστάσεις. Νορμάλ μέσος αθλούμενος είμαι.

ΥΓ. Πατηρ Γκομένιε, βλέπω βάζεις τον όρο "συνελληνα". Μήπως και εσύ είσαι της Μέγάλης του Σώρρα σχολής;

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παμε λοιπόν

Τι θες; Εμφανισιακά αποτέλεσμα.
Τι κάνεις γι αυτό; Τρεχιμο-ποδηλατο-κολυμπι και βαρύ με λίγα κιλά.
Να ορίσουμε το εμφανισιακά αποτέλεσμα;

Χάσιμο λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας
, καλύτερη στάση  σώματος και ενδεχομένως αύξηση lυϊκής μάζας σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

Κάνε 10 συγκεκριμένες ερωτήσεις γιατί αν αρχίσουμε απ το μηδέν θα χαθουμε

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
καταρχάς ρε γκομένιε γιατί δεν ρωτάς απλά πράγματα για αρχή,
παραδείγματος χάρη τι κολύμπι; τι τρέξιμο; τι ποδήλατο;
τι ηλικία έχει και τι ένταση ακολουθεί και στα τρία, με λίγα λόγια τι επίπεδο είναι και που θέλει να φτάσει.
θεωρώ ότι η κουβέντα γίνεται σε λάθος επίπεδο, οι συμβουλές που δίνεις μου φαίνονται καλές για μποντι μπιλντινγ και όχι για αθλήματα σαν και αυτα που θέλει.
επισης όσα χρόνια δουλεψα αντοχή και μιλάμε για ανοιχτής θαλάσσης με μια βρόμικη πρωτείνη ήμουν, μασσ της ον, και με μια σπαρτιάτικη διατροφή και είχα αρκετά καλά αποτελέσματα, εμφανισιακά δεν με ενδιέφεραν ποτέ αλλά και εκεί είδα διαφορά.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Καλε μου φίλε
Αυτά που λες είναι λάθος δυστυχώς αλλά δε μπορώ να στο πω  αλλιω.

Εάν κάνεις άθλημα, το άθλημα διαμορφώνει το σώμα σου. Form follows function

Εάν κάνεις κολύμπι  τεξιμο με στόχο τη βελτίωση δεικτών υγείας και εικονας το μόνο που θα έχει αποτέλεσμα στην εικόνα είναι η ένταση. Σκέψου έναν δρομέα 100μετρων κι έναν 5 χλμ.

Όσο για τη βρώμικη πρωτεινη που έπαιρνες. Θα πάει βόλτα, δισακχαρίτες και whey. Δοκίμασε σοκολατουχο γάλα, ερευνών στο άθλημα τριαθλου μακράν καλύτερο

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
κάτσε ρε συ γιατι θα με τρελάνεις, άμα κάνω μιαμιση ώρα προπόνηση καθαρή την μέρα θα ζήσω με σοκολατούχο γάλα;
για να φτάσω τις θερμίδες που έπαιρνα από την βρώμικη θα πρέπει να πίνω 3 λίτρα και

και όσο αναφορά τον δρομέα των 100 και των 5κμ καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι το ίδιο άθλημα έτσι;

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μισό γιατί το χάνουμε.

1.  Ή μορφή ακολουθεί τη χρήση . Βλέπουμε τον δρομέα των 100 μέτρων και των 5χλμ. Πως θες να δείχνεις αισθητικά, κανείς την αντίστοιχη χρήση. Για καθαρά αισθητικά αποτελέσματα όχι για άθλημα.

2. Έπαιρνες χ θερμίδες από δισακχαρίτες και λίγη πρωτεινη. Με συγχωρείς αλλά δεν υπάρχει διατροφή που να βασίζεται σε συμπληρώματα. Εκτος εάν μιλήσουμε για PSMF δίαιτες ή αντικατάσταση γευματων, αλλα εν είναι αθλητική διατροφή . Είναι διαιτες.
Το σοκολατουχο γάλα είναι καθαρά για 1η φάση αποκατάστασης μετά την προπόνηση αγώνα, σε 2η φάση ακολουθούν κατάλληλα γευματα.

Επίσης ειπες θα ζήσεις με σοκολατουχο γάλα, θες να πεις ότι ζουσες με τη βρώμικη πρωτεινη; Αλήθεια όταν σταματησες την απαιτητική προπόνηση, πως άλλαξε το σώμα σου;

Ο παππούς μου ως κολυμπαγε ανοιχτή θάλασσα 2 ώρες για να βγει σε ξέρα. Έπιανε ψάρια εκεί και γυρναγε άλλες 2 ώρες κολύμπι + τη ψαριά. Είχε τυρία, πατάτες, ψάρια, αυγά, γάλα και φρούτα, κρέας όποτε έσφαζαν κάνα χοίρο και καμιά κατσίκα. 1.85 80 κιλά ινώδης μέχρι 75 χρόνων οπου και έπαιρνε 20 ελξεις. Αυτά
Μη το χάσουμε σε παρακαλώ γιατί όταν μου λες σπαρτιατικη διατροφή και πήρες μαλτοδεξτρινη, ινουλινη και whey είναι σαν να μου λες ετρωγες μπισκότα με μερέντα

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Ο παππούς μου ως κολυμπαγε ανοιχτή θάλασσα 2 ώρες για να βγει σε ξέρα. Έπιανε ψάρια εκεί και γυρναγε άλλες 2 ώρες κολύμπι + τη ψαριά. Είχε τυρία, πατάτες, ψάρια, αυγά, γάλα και φρούτα, κρέας όποτε έσφαζαν κάνα χοίρο και καμιά κατσίκα. 1.85 80 κιλά ινώδης μέχρι 75 χρόνων οπου και έπαιρνε 20 ελξεις. Αυτά

σε λένε ράμπο στο επώνυμο ή είναι ο παππούς από την πλευρά της μητέρας σου;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Μισό γιατί το χάνουμε.

1.  Ή μορφή ακολουθεί τη χρήση . Βλέπουμε τον δρομέα των 100 μέτρων και των 5χλμ. Πως θες να δείχνεις αισθητικά, κανείς την αντίστοιχη χρήση. Για καθαρά αισθητικά αποτελέσματα όχι για άθλημα.

2. Έπαιρνες χ θερμίδες από δισακχαρίτες και λίγη πρωτεινη. Με συγχωρείς αλλά δεν υπάρχει διατροφή που να βασίζεται σε συμπληρώματα. Εκτος εάν μιλήσουμε για PSMF δίαιτες ή αντικατάσταση γευματων, αλλα εν είναι αθλητική διατροφή . Είναι διαιτες.
Το σοκολατουχο γάλα είναι καθαρά για 1η φάση αποκατάστασης μετά την προπόνηση αγώνα, σε 2η φάση ακολουθούν κατάλληλα γευματα.

Επίσης ειπες θα ζήσεις με σοκολατουχο γάλα, θες να πεις ότι ζουσες με τη βρώμικη πρωτεινη; Αλήθεια όταν σταματησες την απαιτητική προπόνηση, πως άλλαξε το σώμα σου;

Μη το χάσουμε σε παρακαλώ γιατί όταν μου λες σπαρτιατικη διατροφή και πήρες μαλτοδεξτρινη, ινουλινη και whey είναι σαν να μου λες ετρωγες μπισκότα με μερέντα
ποια η γνωμη σου για turinabol;

Επισκέπτης
Καλε μου φίλε
Αυτά που λες είναι λάθος δυστυχώς αλλά δε μπορώ να στο πω  αλλιω.

Εάν κάνεις άθλημα, το άθλημα διαμορφώνει το σώμα σου. Form follows function

Εάν κάνεις κολύμπι  τεξιμο με στόχο τη βελτίωση δεικτών υγείας και εικονας το μόνο που θα έχει αποτέλεσμα στην εικόνα είναι η ένταση. [glow=red,2,300]Σκέψου έναν δρομέα 100μετρων κι έναν 5 χλμ.[/glow]

Όσο για τη βρώμικη πρωτεινη που έπαιρνες. Θα πάει βόλτα, δισακχαρίτες και whey. Δοκίμασε σοκολατουχο γάλα, ερευνών στο άθλημα τριαθλου μακράν καλύτερο
εντελως αστοχο το παραδειγμα

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Αν τρεχεις μεγαλες αποστασεις πεφτει το ζαχαρο στα ελαχιστα .Μαζι στον πατο, ακολουθει και η ινσουλινη ,η πιο αναβολικη ουσια του σωματος μας. Με την ληψη καθαρης πρωτεινης ,ναι μεν θα σταματησεις την καταβολη (διασπαση μυων σε αμινοξεα και μεταβολισμος του σε ενεργεια) αλλα δεν θα βοηθησεις και πολυ την μυογενεση . Με λιγα λογια θα χανεις λιπος αλλα απλως δεν θα χανεις και μυες. Γιαυτο οι αθλητες bodybuilders  περνουν αμινοξεα κατα την προπονηση και καθαρη πρωτεινη after ,οταν ειναι σε προγραμα γραμμωσης.

Για την αυξηση μυηκης μαζας απαραιτητη προηποθεση ειναι και η αυξηση της ινσουλινης.Δηλ η ταυτοχρονη προσληψη υδατανθρακων μαζι με πρωτεινη .Το μειωνεκτιμα ειναι οτι μαζι με τα μυικα κυταρα ενεργοποιουνται απο την ινσουλινη και τα λιποκυταρρα . Ειναι λοιπον σιγουρο οτι οταν βαζουμε μυικη μαζα προσθετουμε μια μεγαλη ή μικρη ποσοτητα λιπους.Το ποσο λιπος και μυικη μαζα βαζουμε, εξαρτατε απο την διαιτα μας θερμιδικα για τα λιποκυταρα και απο τα γονιδια  μας  στα μυικα κυταρα. Φυσικα τιποτα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ετσι ειναι και η ινσουλινη : απο την μια ανοιγει το μυικο κυταρο και το φουσκωνει και απο την αλλη τρελενει και το λιποκυταρο . Οι αθλητες σε προγραμμα ογκου , αυξανουν τα ζαχαρα αλλα με μεγαλη προσοχη και στην ποσοτητα και στην ωρα ληψης (κοντα στην προπονηση).

Οταν λεω προγραμμα  γραμμωσης εννοω μια επιπονη διαδικασια ,με χαμηλες θερμιδες ,κακοκεφια, χαμηλες επιδοσεις ριγμενη limbido και ευαισθησια σε αρρωστιες (κρυωματα).Δεν ειναι παιξε γελασε .Ριχνουν τους υδατανθρακες σοβαρα χαμηλα και δεν προσθετουν αλλες θερμιδες.Ειναι γαμησε τα

manos230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
308
Πόντοι
291
Αν τρεχεις μεγαλες αποστασεις πεφτει το ζαχαρο στα ελαχιστα .Μαζι στον πατο, ακολουθει και η ινσουλινη ,η πιο αναβολικη ουσια του σωματος μας. Με την ληψη καθαρης πρωτεινης ,ναι μεν θα σταματησεις την καταβολη (διασπαση μυων σε αμινοξεα και μεταβολισμος του σε ενεργεια) αλλα δεν θα βοηθησεις και πολυ την μυογενεση . Με λιγα λογια θα χανεις λιπος αλλα απλως δεν θα χανεις και μυες. Γιαυτο οι αθλητες bodybuilders  περνουν αμινοξεα κατα την προπονηση και καθαρη πρωτεινη after ,οταν ειναι σε προγραμα γραμμωσης.

Για την αυξηση μυηκης μαζας απαραιτητη προηποθεση ειναι και η αυξηση της ινσουλινης.Δηλ η ταυτοχρονη προσληψη υδατανθρακων μαζι με πρωτεινη .Το μειωνεκτιμα ειναι οτι μαζι με τα μυικα κυταρα ενεργοποιουνται απο την ινσουλινη και τα λιποκυταρρα . Ειναι λοιπον σιγουρο οτι οταν βαζουμε μυικη μαζα προσθετουμε μια μεγαλη ή μικρη ποσοτητα λιπους.Το ποσο λιπος και μυικη μαζα βαζουμε, εξαρτατε απο την διαιτα μας θερμιδικα για τα λιποκυταρα και απο τα γονιδια  μας  στα μυικα κυταρα. Φυσικα τιποτα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ετσι ειναι και η ινσουλινη : απο την μια ανοιγει το μυικο κυταρο και το φουσκωνει και απο την αλλη τρελενει και το λιποκυταρο . Οι αθλητες σε προγραμμα ογκου , αυξανουν τα ζαχαρα αλλα με μεγαλη προσοχη και στην ποσοτητα και στην ωρα ληψης (κοντα στην προπονηση).

Οταν λεω προγραμμα  γραμμωσης εννοω μια επιπονη διαδικασια ,με χαμηλες θερμιδες ,κακοκεφια, χαμηλες επιδοσεις ριγμενη limbido και ευαισθησια σε αρρωστιες (κρυωματα).Δεν ειναι παιξε γελασε .Ριχνουν τους υδατανθρακες σοβαρα χαμηλα και δεν προσθετουν αλλες θερμιδες.Ειναι γαμησε τα

:hi: :hi: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Meνεδημε κοιτα τι τρωει εδω ο τυπος που κανει IRONMAN

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

Πάρα πολύ καλή ανάλυση!!! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom