Για το ZNA ψευδάργυρος έχεις άποψη βοηθά ;Φίλε μου η επιλογή είναι δική σου.
Απ 'ότι φαίνεται είσαι ψημένος οπότε πάρε και δοκίμασε και πες μας αποτελέσματα...
Κατά τα άλλα το marketing καλά κρατεί...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δε θα στο πω αυτο,ψαχτειτε να βρειτε την ακρη μονοι σας οπως εκανα κι εγω,μπορεις να εχεις τεστοστερονη υψηλη μεχρι να πεθανεις χωρις αναβολικα και συμπληρωματατι προτεινεις τυπε (περα απ αυτα που λεει κι ο μαξιμιλιανος)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 366
:SΔε θα στο πω αυτο,ψαχτειτε να βρειτε την ακρη μονοι σας οπως εκανα κι εγω,μπορεις να εχεις τεστοστερονη υψηλη μεχρι να πεθανεις χωρις αναβολικα και συμπληρωματα
νομιζα οτι εδω ανταλλασουμε αποψεις επι τετοιων θεματων
anyway σ ευχαριστω για τη συμβουλη
Και κάποιος που ψάχνετε αλλά μπορεί λάθος να μην μάθει τι έκανες τόσο μεγάλο μυστικό ειναι?;Δε θα στο πω αυτο,ψαχτειτε να βρειτε την ακρη μονοι σας οπως εκανα κι εγω,μπορεις να εχεις τεστοστερονη υψηλη μεχρι να πεθανεις χωρις αναβολικα και συμπληρωματα
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπαρχουν συμπληρωματα που βοηθαν να κανεις μυς και συμπληρωματα που θα τα παρεις τσαμπα,για να μη πετας λεφτα ακουγοντας το καθε χαζοβιολη θα σου πω τι να μη παρεις,για το τι θα παρεις εγω συμβουλες δε δινω,δε παιρνεις ποτε πρωτεινες,αμινοξεα,μπαρες πρωτεινων για αυξηση τεστοστερονης,και ποτε μα ποτε αυξητικη ορμονη,οσα κοροιδα πηρατε αυξητικη ορμονη να ετοιμαζεστε να πεθανετε απο εμφραγμα.Για το ZNA ψευδάργυρος έχεις άποψη βοηθά ;
Αν εχεις λεφτα για πεταμα μη με ακους και παρτα
Οκ ευχαριστώ το ZNA κάνει δουλειά όμως η οχι;Υπαρχουν συμπληρωματα που βοηθαν να κανεις μυς και συμπληρωματα που θα τα παρεις τσαμπα,για να μη πετας λεφτα ακουγοντας το καθε χαζοβιολη θα σου πω τι να μη παρεις,για το τι θα παρεις εγω συμβουλες δε δινω,δε παιρνεις ποτε πρωτεινες,αμινοξεα,μπαρες πρωτεινων για αυξηση τεστοστερονης,και ποτε μα ποτε αυξητικη ορμονη,οσα κοροιδα πηρατε αυξητικη ορμονη να ετοιμαζεστε να πεθανετε απο εμφραγμα.
Αν εχεις λεφτα για πεταμα μη με ακους και παρτα
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι ρε φιλε να σας κανω ολους γαμιαδες εδω μεσα ψαχτειτε να βρειτε την ακρη μονοι σας εγω 20 χρονια ψαχνομουν για να μαθω οτι εμαθα θα σουτα δωσω ολα ετοιμα χωρις να κουνησεις το δαχτυλακι σου.Και κάποιος που ψάχνετε αλλά μπορεί λάθος να μην μάθει τι έκανες τόσο μεγάλο μυστικό ειναι?;
Μην ανησυχεις παντως,ακομα και να σου λεγα τι να κανεις θα με γραφες στα παπαρια σου το πιο πιθανον,οπως γινεται συνηθως,ολοι ψαχνουν το μαγικο χαπακι
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλο ειναι αλλα μη περιμενεις θαυματα μια μικρη βοηθεια ειναιΟκ ευχαριστώ το ZNA κάνει δουλειά όμως η οχι;
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παρε ενα συμπληρωμα μεταλλων και οχι το ζμακαλο ειναι αλλα μη περιμενεις θαυματα μια μικρη βοηθεια ειναι
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Η πρωτεινη μετα την προπονηση δεν χρειαζεται για 1) να μην αρχισει το σωμα να καταστρεφει μυεις προκειμενου να αναπληρωσει ενεργεια (ειδικα στους εκτομορφικους); 2) αν την συνδιασεις με υδατανθρακα πχ μπανανα να μπορεσεις παρεις γρηγορα καποιες θερμιδες μετα το γυμναστηριο και μετα απο καμια ωρα να φας και κανονικο γευμα; Μπορει μαλακιες να λεω αλλα ειχα την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο πιο σημαντικος ρολος των συμπληρωματων πρωτεινης.
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Δεν εχει σχεση η κολυμβηση με το ανοσοποιητικο
χειμερινη κολυμβηση φιλε μου ...κι οταν εννοω χειμερινη κολυμβηση εννοω οχι απλα βαπτισμα κι εξω ...εννοω μιση ωρα με 45 λ να κολυμπας συεχεια ..η ενδειξη για το ποτε πρεπει να βγεις ειναι το ελαφρυ μουδιασμα απο το κρυο του πανω μερους της παλαμης..και πιο πολυ του αντιχειρα...τοτε βγαινουμε αμεσως εξω..
ειναι οτι καλιτερο μπορεις να κανεις για την ενισχυση της αμυνας του οργανισμου....εχω ξεχασει πλεον τιθα πει συναχι πυρετος κλπ
Επισκέπτης
ειναι αληθεια αυτα που εγραψε ο αζαζελ;χειμερινη κολυμβηση φιλε μου ...κι οταν εννοω χειμερινη κολυμβηση εννοω οχι απλα βαπτισμα κι εξω ...εννοω μιση ωρα με 45 λ να κολυμπας συεχεια ..η ενδειξη για το ποτε πρεπει να βγεις ειναι το ελαφρυ μουδιασμα απο το κρυο του πανω μερους της παλαμης..και πιο πολυ του αντιχειρα...τοτε βγαινουμε αμεσως εξω..
ειναι οτι καλιτερο μπορεις να κανεις για την ενισχυση της αμυνας του οργανισμου....εχω ξεχασει πλεον τιθα πει συναχι πυρετος κλπ
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
δε μπορω, ειμαι τζεντλεμανβαλε λινκ φιλε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δε μπορω, ειμαι τζεντλεμαν
ασε μεχρι να ποσταρεις το βρηκα μονος μου
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Meνεδημε κοιτα τι τρωει εδω ο τυπος που κανει IRONMAN
πως τρώτε το μπρόκολο είναι απαίσιο!
συμφωνω απολυταMη πετατε λεφτα σε συμπληρωματα για αυξηση τεστοστερονης
Η τετοστερονη εχει feedback μηχανισμο ελενχου. Η παραγογη γινεται απο τους ορχεις ,ο μεταβολισμος τους απο το συκωτι και ο ελενχος παραγωγης απο την υποφυση του εγκεφαλου . Οση ποσοτητα προ-τεστερονης να δωσουμε αν η υποφυση δεν δωσει εντολη παραγογης δεν θα εχουμε αυξηση.Αν ακομη δωσουμε και κανονικη τεστο ,η υποφυση βλεπει την αυξηση και σταματαει την ενδογενη παραγωγη .Οποτε παντα προσπαθει να παραμενει ιδια
Η τεστερονη πεφτει δραματικα με το αλκοολ αφου το ενα δεσμευει το αλλο.Εκτος αυτου, μετα την προσληψη αλκοολ και για 48 ωρες το συκωτι ασχολητε με το μεταβολισμο του αλκοολ σε ζαχαρα. Την περιοδο αυτη εχοντας σαν προτεροτητα το αλκοολ ,οτι αλλο βαζουμε στο στομα γινεται λιπος αφου ειναι ο πιο ευκολος τροπος να τελειωνει το συκωτι με αυτα. Επισης ειναι τοσο βιαστικη αυτη η διαδικασια που αποθηκευει το λιπος οσο πιο γρηγορα και κοντα μπορει: γυρω απο το συκωτι και τα σπλαχνα! Ετσι παρατηρητε και η γνωστη σε ολους μπυροκοιλια. Ανθρωποι λεπτοι σε ολο το σωμα με μια κοιλιτσα σαν καρπουζι.
εντονο τρεξιμο (ΗΙΙΤ) - σωστη διατροφη -αρση βαρων και κυριως πολυαρθωτικων ασκησεων - sex .Αυτα θα σου δωσουν το μεγιστο των γεννετικων σου δυνατοτητων.
Αν επιμενεις να παρεις τριμπουλους ,παρε. Απλα να ξερεις οτι ειναι βαρυ για το στομαχι.Κατα τα αλλα ενα ακομη χορταρακι ειναι (το γνωστο τριβολι που βριζαμε οταν παθαιναμε λαστιχο στο ποδηλατο μας)
Και ομως το μπροκολο ειναι το καλυτερο τροφιμο στην κλιμακα value for calories. Δηλ στις θερμιδες που περνεις εχει τα περισσοτερα θρεπτικα συστατικα απο ΟΛΑ τα τροφιμα!πως τρώτε το μπρόκολο είναι απαίσιο!
Το μπροκολο κοψτο μικροτερα κομματια, απο αυτα που ειδες στο βιντεακι κ βαλτι σε πρασινη σαλατα μαζι με μαρουλι, σπανακι, λαχανο ασπρο κ κοκκινο, καροτο κλπ ,δεν θα το ξεχωρισεις οταν το τρως.πως τρώτε το μπρόκολο είναι απαίσιο!
Το κοτσανι μην το πεταξεις,καθαρισε το κ φατο,η γευση ειναι παρομοια με του αγγουριου..
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Το μπροκολο κοψτο μικροτερα κομματια, απο αυτα που ειδες στο βιντεακι κ βαλτι σε πρασινη σαλατα μαζι με μαρουλι, σπανακι, λαχανο ασπρο κ κοκκινο, καροτο κλπ ,δεν θα το ξεχωρισεις οταν το τρως.
Το κοτσανι μην το πεταξεις,καθαρισε το κ φατο,η γευση ειναι παρομοια με του αγγουριου..
θα το δοκιμάσω ;)
Και ομως το μπροκολο ειναι το καλυτερο τροφιμο στην κλιμακα value for calories. Δηλ στις θερμιδες που περνεις εχει τα περισσοτερα θρεπτικα συστατικα απο ΟΛΑ τα τροφιμα!
ναι αλλά γουστα είναι αυτά κάποια πράγματα απλά δεν μπορώ να τα φάω, αυτά είναι τα μπρόκολα αχαχα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις