Υπουργός83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
Φίλε Niarxos επειδή σε κόβω ότι το κατέχεις το άθλημα, έχω μερικές απορίες και θα εκτιμούσα τη γνώμη σου:Και ομως το μπροκολο ειναι το καλυτερο τροφιμο στην κλιμακα value for calories. Δηλ στις θερμιδες που περνεις εχει τα περισσοτερα θρεπτικα συστατικα απο ΟΛΑ τα τροφιμα!
1. Είμαι 1,90, 83-84 κιλά, λιπομέτρση περίπου στο 12% (στο 9% φαίνονται κοιλιακοί αλλά είμαι σα καχεκτικός), 32 ετών, καπνιστής, δεν ανεβάζω εύκολα μυικότητα.
2. Κάνω 4-5 προπονήσεις την εβδομάδα, και με πυραμίδες αλλά και με σούπερ-σετ, ένα σημείο τη φορά, χωρίς διάδρομο.
3. Εδώ κι ένα μήνα, στη διατροφή μου, έχω χωρίσει τα γεύματα μου σε πρωτεινικά και υδατανθρακικά. Δε τα βάζω μαζί. Πχ. θα φάω κοτόπουλο με σαλάτα και μετά από 1,5-2 ώρες ρύζι. Αυτό τον καιρό παίζω μόνο με whey και bcaa-δεξτρόζη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
4. Μου βγαίνουν 9 γεύματα (5 πρωτεϊνη + 4 υδατάνθρακα) τις μέρες που έχω προπόνηση και 8 (βγάζω το φρούτο) όταν δεν έχω προπόνηση.
5. Δε θέλω να παίξω με κάποιο άλλο συμπλήρωμα αυτό τον καιρό. Πάντως απ'αυτά που έχω πάρει έχω διαπιστώσει ότι δε μου δουλεύει το tribulus και η κρεατίνη. Τα διάφορα νιτρικά μου δουλεύουν πολύ καλά αλλά έχω μεγάλη κατάπτωση μετά την προπόνηση οπότε θέλω να τα αποφύγω αυτό τον καιρό.
Στα 22 μου με αυτές τις προπονήσεις και αυτή τη διατροφή ήμουν κομμάτια στο μήνα πάνω αλλά τώρα βλέπω ότι κάτι δε δουλεύει σωστά. Τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξω ή να προσθέσω σε όλα αυτά που σου έγραψα?