Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ταυτιζομαι μαζι σου στα περισσοτερα που λες..
απλα πιστευω οτι πρεπει να γινεται συνδιασμος οργανωμενου γυμναστηριου κι οποτε υπαρχει χρονος  ασκηση στη φυση ειναι οτι καλιτερο..
τρεξιμο στη θαλασσα μεχρι το γονατο μεσα στο νερο ειναι μια πολυ καλη προετοιμασια για δρομεις μεγαλω ν αποστασεων ειδικα αν εχουν θεμα με τραυματισμους...
το τρεξιμο στην αμμο με γυμνα ποδια ειναι οτι καλιτερο απλα θελει δυνατα γονατα γιατι επιβαρυνει πολυ..
ΒΕΒΑΙΑ...ολα αυτα χαριζουν ενα σωμα υγιεστατο αληθινα δυνατο ..αλλα οχι επιτηδευμενα γραμμωμενο οπως απαιτει η ταση της εποχης..

οποτε διαλεγει κανεις τι απο τα δυο θελει ...υγεια και αριστη φυσικη κατασταση που αντεχει σε βαθος χρονου..

η επιπονα προγραμματα με υποστηριξη φαρμακων και με αριστο εμφανησιακα αποτελεσμα...αλλα κατεστραμενα συκωτια και νεφρα...

δυσκολο το δειλημα γιατι τα γαμημενα τα six pack ειναι αξιολατρευτα κι ολοι θελολυν να τα αποκτησουν

Το σπερμα σε εχει βοηθησει σε θεμα διατροφης-υγειας;

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι διαβαζαμε και σε λυπομασταν οταν παρακαλουσες να πηδηξεις τη νικολ,οι γυναικες παρολη τη κορμαρα σου,σε εχουν χεσμενο και γαμας κρος,μεχρι και οι τραβεστι σε εχουν στο κλασσιμο.
Δε χρειαζεται ομως να αυτοκτονησεις, ολοι σε κατααβαινουμε, η αγαμια δεν αντεχεται,το να γαμας κατσικες στη φυση οταν πας για γυμναστικη δεν αρκει :S

βρες  καποιο τετοιο ποστ  και κανε το παραθεση ...
φυσικα δε θα βρεις .
επειδη  σε ξεβρακωσα  που εισαι εθισμενος χαπακιας καθεσαι και γραφεις μαλακιες χωρις επιχειρηματα.
τη μια λες οτι ειμαι μεσηλικας  ... την αλλη λες οτι παρακαλω κρος ..
για πες και κατι  ακομα να δουμε ...

εχεις καιρο να  κουμπωσεις τιποτα μηπως ;;; καλο θα σου κανει ...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βρες  καποιο τετοιο ποστ  και κανε το παραθεση ...
φυσικα δε θα βρεις .
επειδη  σε ξεβρακωσα  που εισαι εθισμενος χαπακιας καθεσαι και γραφεις μαλακιες χωρις επιχειρηματα.
τη μια λες οτι ειμαι μεσηλικας  ... την αλλη λες οτι παρακαλω κρος ..
για πες και κατι  ακομα να δουμε ...

εχεις καιρο να  κουμπωσεις τιποτα μηπως ;;; καλο θα σου κανει ...
Ρε γελοιε εσυ δε μαλωνες με το παναγακη μπας και σε λυπηθει ο νικος  :2funny: :2funny: και σου κατσει,δωσατε ραντεβου με το παναγακη και δε πηγες για να μη φας ξυλο.Ασε που αν σε εβλεπε ο παναγακης πως εισαι θα σε λυποταν και θα σε αφηνε να φυγεις,χαλβα

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.292
Πόντοι
206
Εχετε μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα,αλλα ως γνωστον στην Ελλαδα βρισκομαστε.Αρχικα οτι τελειωνει σε -ινη δεν ειναι ηρωινη! Δευτερον,αλλο το αγωνιστικο bodybuilding που επιβαλλεται η χρηση φαρμακοδιεγερσης μεσω τακτικων ορμονολογικων εξετασεων για πιο διασφαλισμενη υγεια (οχι εξασφαλισμενη) που αποσκοπει σε διακρισεις,χορηγιες και ισως και αποκατασταση οικονομικη,στο εξωτερικο τουλαχιστον και υπο προυποθεσεις γιατι εδω ουτε καν και αλλο πραγμα το ερασιτεχνικο bodybuilding,δηλαδη να εισαι απλα ενας αθλουμενος που να το κανεις για την παρτη σου και να χτιζεις το σωμα σου.Γυμναστηριο δε συνεπαγεται ντε και καλα αναβολικα!Ουτε ομως και τα συμπληρωματα διατροφης ειναι στεροειδη και δεν ειναι τιποτα μαγικα χαπια που απαξ και τα παρεις θα γινει ενα μπαμ σε ενα μηνα.Θελει ψαξιμο το θεμα και να κανεις διατροφη σωστη,ασκηση σωστη και απο κει και περα τα συμπληρωματα βοηθανε επικουρικα.Ξερω κοσμο που στηριζεται μονο στο συμπληρωμα,παει 5 χρονια γυμναστηριο και φαινεται σαν αστεγος της ομονοιας.Γιαυτο παιδια,μη λετε μαλακιες...ουτε ζουμε στη δεκαετια του 80 οπου αν ειχες μαλλια ησουν περιθωριακος και σατανιστης η αν ειχες τατουαζ ησουν του υποκοσμου και φιλακοβιος.Αν ειναι δυνατον να εχουμε τετοιες προκαταληψεις τη σημερον ημερα ακομα και για τον αθλητισμο,επειδη καποιοι εχουν στοχοποιησει σκοπιμα το γυμναστηριο.Για να σοβαρευτουμε λιγακι δηλαδη....

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γελοιε εσυ δε μαλωνες με το παναγακη μπας και σε λυπηθει ο νικος  :2funny: :2funny: και σου κατσει,δωσατε ραντεβου με το παναγακη και δε πηγες για να μη φας ξυλο.Ασε που αν σε εβλεπε ο παναγακης πως εισαι θα σε λυποταν και θα σε αφηνε να φυγεις,χαλβα

ξεχασες οτι τον παναγακη τον εδιωξε  η νικολ γιατι βρωμαγε .. και μετα αυτος για εκδικηση εμπαινε εδω και  την εβριζε .
στο ραντεβου πηγα και  τον εβγαλα φωτο ... αν τον δεις θα καταλαβεις γιατι  δεν τον ακουμπησα... θα τον αναλαβεις να τον γυμνασεις ;;

για βρες ενα ποστ  μου που να παρακαλαω μωρη χαπακωμενη ........

ΥΓ, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΣΟΥ ΧΑΠΙΑ  ; ; ; ; :cheesy:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ταυτιζομαι μαζι σου στα περισσοτερα που λες..
απλα πιστευω οτι πρεπει να γινεται συνδιασμος οργανωμενου γυμναστηριου κι οποτε υπαρχει χρονος  ασκηση στη φυση ειναι οτι καλιτερο..
τρεξιμο στη θαλασσα μεχρι το γονατο μεσα στο νερο ειναι μια πολυ καλη προετοιμασια για δρομεις μεγαλω ν αποστασεων ειδικα αν εχουν θεμα με τραυματισμους...
το τρεξιμο στην αμμο με γυμνα ποδια ειναι οτι καλιτερο απλα θελει δυνατα γονατα γιατι επιβαρυνει πολυ..
ΒΕΒΑΙΑ...ολα αυτα χαριζουν ενα σωμα υγιεστατο αληθινα δυνατο ..αλλα οχι επιτηδευμενα γραμμωμενο οπως απαιτει η ταση της εποχης..

οποτε διαλεγει κανεις τι απο τα δυο θελει ...υγεια και αριστη φυσικη κατασταση που αντεχει σε βαθος χρονου..

η επιπονα προγραμματα με υποστηριξη φαρμακων και με αριστο εμφανησιακα αποτελεσμα...αλλα κατεστραμενα συκωτια και νεφρα...

δυσκολο το δειλημα γιατι τα γαμημενα τα six pack ειναι αξιολατρευτα κι ολοι θελολυν να τα αποκτησουν
Εσυ ταυτιζεσαι με το κροσσογαμη αλλα σιξ πακ δεν εχεις ενω εγω εχω,αρα δε βλεπω η πιτα με τη βρωμη με το μελι να σε βοηθησαν,και ο νικ βοηθηθηκε απο το νιαρχο,αλλα με τις κοιλιες θα παραμεινει.
Βλεπω ολοι αλληλοβοηθιεσται εδω αλλα τιποτα δεν αλλαζει πανω σας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που λιώνουν στο γυμναστήριο απλά για να γίνουν ωραίοι. Πολύ χαζός τρόπος σκέψης. Όταν κάνω ασκήσεις με τα κετλμπελ πάντα έχω στο μυαλό μου να ανέβω στην πολέμικη μου τέχνη. Το αν θα έχω σούπερ γραμμωμένο σώμα δεν μ ενδιαφέρει. Οι κολλημένοι σφίχτες που δεν ξέρουν απο ξύλο, πολλές φορές μου φαίνονται τελείως "τζούφιοι" και σκατόφλωροι.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ ταυτιζεσαι με το κροσσογαμη αλλα σιξ πακ δεν εχεις ενω εγω εχω,αρα δε βλεπω η πιτα με τη βρωμη με το μελι να σε βοηθησαν,και ο νικ βοηθηθηκε απο το νιαρχο,αλλα με τις κοιλιες θα παραμεινει.
Βλεπω ολοι αλληλοβοηθιεσται εδω αλλα τιποτα δεν αλλαζει πανω σας

μαλλον για σιξ πακισταν σε κοβω ..

οταν θα γινεις κι εσυ κροσακι απο  τα χαπια θα σε γαμησω κι εσενα  μην αγχωνεσαι .. ;)

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οι κολλημένοι σφίχτες που δεν ξέρουν απο ξύλο, πολλές φορές μου φαίνονται τελείως "τζούφιοι" και σκατόφλωροι.

ετσι  ακριβως ειναι . και  δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους . .

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξεχασες οτι τον παναγακη τον εδιωξε  η νικολ γιατι βρωμαγε .. και μετα αυτος για εκδικηση εμπαινε εδω και  την εβριζε .
στο ραντεβου πηγα και  τον εβγαλα φωτο ... αν τον δεις θα καταλαβεις γιατι  δεν τον ακουμπησα... θα τον αναλαβεις να τον γυμνασεις ;;

για βρες ενα ποστ  μου που να παρακαλαω μωρη χαπακωμενη ........

ΥΓ, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΣΟΥ ΧΑΠΙΑ  ; ; ; ; :cheesy:
Τι να πας ρε κακομοιρη,εισαι απο τους κλασσικους κεφτεδες γαμιαδες του πληκτρολογιου,μολις ειδες οτι δε μασαει χεστηκες πανω σου.
Κατι καυμενους σα και σενα τους εχω φαει στη μαπα 20 χρονια , λενε αοριστες αερολογιες σε πραγματα που δεν εχουν ιδεα,τριγυρναν με τις κοιλαρες και παραπονιουνται για το μεταβολισμο τους για τα χαλια που εχου,κατι σα το κωστακη εισαι και συ που εδειξα τις φοτο του,και εκανε εμετο το μισο σαιτ

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πας ρε κακομοιρη,εισαι απο τους κλασσικους κεφτεδες γαμιαδες του πληκτρολογιου,μολις ειδες οτι δε μασαει χεστηκες πανω σου,κατι καυμενους σα και σενα τους εχω φαει στη μαπα 20 χρονια , λενε αοριστες αερολογιες σε πραγματα που δεν εχουν ιδεα,τριγυρναν με τις κοιλαρες και παραπονιουνται για το μεταβολισμο τους για τα χαλια που εχου,κατι σα το κωστακη εισαι και συ που εδειξα τις φοτο του,και εκανε εμετο το μισο σαιτ

δε μασαει ; ;;  που εβαλε φωτο  του μετρο μεταξουργειου κοπιαρισμενη απο το google ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny: :2funny:

θες να σου δειξω τη φωτο του παναγακη ; ; ; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εσυ λοιπον πρεπει να εισαι ο  ειδικος χαπακιας του φορουμ ετσι ;;;

βυζακια εχεις βγαλει να σε γαμησω  ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τι να πας ρε κακομοιρη,εισαι απο τους κλασσικους κεφτεδες γαμιαδες του πληκτρολογιου,μολις ειδες οτι δε μασαει χεστηκες πανω σου.
Κατι καυμενους σα και σενα τους εχω φαει στη μαπα 20 χρονια , λενε αοριστες αερολογιες σε πραγματα που δεν εχουν ιδεα,τριγυρναν με τις κοιλαρες και παραπονιουνται για το μεταβολισμο τους για τα χαλια που εχου,κατι σα το κωστακη εισαι και συ που εδειξα τις φοτο του,και εκανε εμετο το μισο σαιτ

Ποιον Κωστάκη τύπε? Τον λιμενοφύλακα?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που λιώνουν στο γυμναστήριο απλά για να γίνουν ωραίοι. Πολύ χαζός τρόπος σκέψης. Όταν κάνω ασκήσεις με τα κετλμπελ πάντα έχω στο μυαλό μου να ανέβω στην πολέμικη μου τέχνη. Το αν θα έχω σούπερ γραμμωμένο σώμα δεν μ ενδιαφέρει. Οι κολλημένοι σφίχτες που δεν ξέρουν απο ξύλο, πολλές φορές μου φαίνονται τελείως "τζούφιοι" και σκατόφλωροι.

Ωραιος ο συναδελφος. Κατι τουμπανοι στα γυμναστηρια που ουτε τα χερακια τους ψηλα δε μπορουνε να κρατησουνε, ποσο μαλλον νσ βγαλουν κανα χαλαρο τριλεπτο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε μασαει ; ;;  που εβαλε φωτο  του μετρο μεταξουργειου κοπιαρισμενη απο το google ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny: :2funny:

θες να σου δειξω τη φωτο του παναγακη ; ; ; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εσυ λοιπον πρεπει να εισαι ο  ειδικος χαπακιας του φορουμ ετσι ;;;

βυζακια εχεις βγαλει να σε γαμησω  ;
Τελευταιο μου ποστ ειναι μαζι σου γιατι ειμαστε οφ τοπικ,πανε στους γκει λεσβιαν να γραψεις οπου και ανηκεις,και μη μιλας  για πραγματα που δεν εχεις ιδεα,οσοι διαβαζαν εκει μεσα ξερουν οτι εισαι ενας κεφτες χεστης που εχει να πηδηξει απο την εποχη του νωε και γι αυτο πηδαει αντρες,δε χρειαζομαστε φοτο για να ξερουμε πως εισαι

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τελευταιο μου ποστ ειναι μαζι σου γιατι ειμαστε οφ τοπικ,πανε στους γκει λεσβιαν να γραψεις οπου και ανηκεις,και μη μιλας  για πραγματα που δεν εχεις ιδεα,οσοι διαβαζαν εκει μεσα ξερουν οτι εισαι ενας κεφτες χεστης που εχει να πηδηξει απο την εποχη του νωε και γι αυτο πηδαει αντρες,δε χρειαζομαστε φοτο για να ξερουμε πως εισαι

εισαι  και χαπακιας/ πρεζονι εισαι και  ΨΕΥΤΗΣ .
ΑΝ θα βγαλεις βυζακια απο  τα αναβολικα μπορει να σε γαμησω κι εσενα . μεχρι τοτε κουμπωνε αβερτα να βγαλεις βυζια παλιο μαλακα .

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
μην μαλωνετε ρε
επιλογη του καθενος ειναι να κανει οτι θελει με αυτα
;)

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Αλήθεια πόσους παλμούς ανέβαζες στον διάδρομο στο 6 και πόσους στη διαλλειματική στο σπριντ? Αν θέλεις γράψε και την ηλικία σου.
Παλμούς προσπαθούσα να μη ξεπερνάω τους 140-150. Με τη διαλειμματική σίγουρα πολλούς παραπάνω. Το θέμα είναι να μη χάσω κιλά όμως. Με το ζόρι κρατιέμαι εκεί που είμαι. Αν και η μέση μου είναι 73, οι κοιλιακοί δε φαίνονται τόσο καλά. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια στα 22 μου με μέση 78, είχα φλέβωση ακόμα και στους λαγοψονοειδείς.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
ολα αυτα  που γραφετε και κανετε ειναι αδερφιστικες παπαριες ...
αναθεμα και αν μπορειτε να τρεξετε μερικα χιλιομετρα η να κανετε πορεια στο βουνο με  λιγο βαρος καποια χιλιομετρα ..

βγειτε εξω  ρε στα βουνα και τρεξτε ...
σηκωστε φυσικο  βαρος .. πχ πετρες ....
καντε καμψεις  και λοιπες ασκησεις με φυσικους τροπους...
που περιμενετε να γινεται αντρες με τα χαπακια και  τις ενεσεις .......

:vomit:
2η ΜΑΛ 297, ΣΧΑΛ - ΣΒΕΑ 314.....ξέρω τι σημαίνει στάξιμο φίλε μου και πορείες στα βουνά....τώρα ομολογώ δεν έχω ανάσα γι αυτά που λες λόγω καπνίσματος και γι αυτό περιορίζομαι στο γυμναστήριο, όπου εκτονώνομαι και διατηρώ ένα γυμνασμένο κορμί

Τι να κάνουμε? Είναι κι αυτό hobby όπου συναντιέσαι με τα φιλαράκια σε καθημερινή βάση και παράλληλα κάνεις και κάτι καλό για τον εαυτό σου

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Ρε παιδια να σας ρωτησηω αμα ξεκινησω πρωτεινες σε συνδυασμο με γυμναστηριο σε ποσο διαστημα θα δω αποτελεσματα?και επισης ποσο διαστημα θα χρειαστει να παρω τις πρωτεινες περιπου 3-4 μηνες ειναι καλα?(Γενικα ειμαι αδυντος με σχετικα ψιλογυμνασμενο σωμα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom