Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ρε παιδια να σας ρωτησηω αμα ξεκινησω πρωτεινες σε συνδυασμο με γυμναστηριο σε ποσο διαστημα θα δω αποτελεσματα?και επισης ποσο διαστημα θα χρειαστει να παρω τις πρωτεινες περιπου 3-4 μηνες ειναι καλα?(Γενικα ειμαι αδυντος με σχετικα ψιλογυμνασμενο σωμα).

Μην αγοράζεις πρωτε'ί'νη τσάμπα ακόμα δεν αρχίσεις γυμναστήριο.. Σε 2 μήνες θα έχεις δει εμφανή αλλαγή είναι τα λεγόμενα "noob gains".

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Εχει δοκιμασει κανείς αυτό; Για πριν τον ύπνο ειναι να χαλαρώνουν οι μυς και το νευρικό σύστημα..

Εχει φόρμουλα ΖΜΑ για αυξηση τεστοστερόνης,
Αγρινίνη/ορνιθίνη φυσικοί απελευθερωτές αυξητικής ορμόνης,
GABA (γάμα αμινοβουτυρικό οξύ) που αποτελεί ισχυρό ανασταλτικό νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο προκαλώντας χαλάρωση και βοηθώντας στον ύπνο και στην καλύτερη ανάρρωση μετά από σκληρές προπονήσεις, Ταυτόχρονα διεγείρει τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης αυξάνοντας τα επίπεδα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης έτσι ώστε να έχουμε μυϊκή ανάπτυξη και μειωμένη αποθήκευση λίπους.  
Τρυπτοφάνη/Λυσίνη βασικά αμινοξέα που ρυθμίζουν τον ύπνο , υποστηρίζουν την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την υγεία του μυϊκού ιστού. Η Λυσίνη αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και το ρυθμό αποκατάστασης των φθαρμένων μυϊκών ινών.
Βοτάνα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, βιταμίνες κτλ

Συμπερασματικά το  έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την παραγωγή των ορμονών που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποκαθιστά το σύνολο των φθαρμένων μυϊκών ινών μετά από μια επίπονη και κουραστική μέρα, τροφοδοτεί τον οργανισμό με 9 απαραίτητες βιταμίνες και τα βασικά μεταλλικά στοιχεία μαγνήσιο και ψευδάργυρο  που ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ξεκουράζοντας τους μυς και αναπτύσσοντάς τους.

Συνημμένα

• AMINO.png
    AMINO.png
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 24

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Εχει δοκιμασει κανείς αυτό; Για πριν τον ύπνο ειναι να χαλαρώνουν οι μυς και το νευρικό σύστημα..

Εχει φόρμουλα ΖΜΑ για αυξηση τεστοστερόνης,
Αγρινίνη/ορνιθίνη φυσικοί απελευθερωτές αυξητικής ορμόνης,
GABA (γάμα αμινοβουτυρικό οξύ) που αποτελεί ισχυρό ανασταλτικό νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο προκαλώντας χαλάρωση και βοηθώντας στον ύπνο και στην καλύτερη ανάρρωση μετά από σκληρές προπονήσεις, Ταυτόχρονα διεγείρει τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης αυξάνοντας τα επίπεδα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης έτσι ώστε να έχουμε μυϊκή ανάπτυξη και μειωμένη αποθήκευση λίπους.  
Τρυπτοφάνη/Λυσίνη βασικά αμινοξέα που ρυθμίζουν τον ύπνο , υποστηρίζουν την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την υγεία του μυϊκού ιστού. Η Λυσίνη αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς και το ρυθμό αποκατάστασης των φθαρμένων μυϊκών ινών.
Βοτάνα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, βιταμίνες κτλ

φίλε μακριά από All Stars, μούφα εταιρία (δεν υπάρχει καν στο εξωτερικό μέρος της γκάμας της πχ Aminovit που την πουλάγαν στα bb), δούλεψε με Maximuscle ποιότητα+χημεία

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Να πω και γω την παρόλα μου.

Κατα πρώτον κάνετε σαν 5χρονα ξεκολλήστε λίγο,ο καθένας κάνει ότι του αρέσει και είναι δικαίωμά του.

Η δική μου άποψη είναι: Φτιάχτε την διατροφή σας με πολλά λαχανικά,λίγο κρέας,ψάρι,πολυ νερό,καρύδια με μέτρο,γαλοπούλα,κοτόπουλο και που και που κανα σουβλάκι δεν κάνει κακό (μία φορά την εβδομάδα)

Ασκήσεις με βάρη-κατα προτίμηση με μπάρα-squat,deadlift,rows με αρκετά κιλά και λίγες επαναλήψεις.Υπάρχουν πολλά προγράμματα στο διαδίκτυο που μπορεί να βρεί κάποιος.3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετά αν παίζεις με πολλά κιλά.

2 φορές την εβδομάδα τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα για την υγεία της καρδιάς.

Οποιος κάνει τα παραπάνω για πάνω απο 9 μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να μην δει αποτέλεσμα.Για πιο πάνω πρέπει να απευθυνθεί σε σοβαρούς γυμναστές και εξιδεικευμένα προγράμματα.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Σωμα και κοιλιακους εκανα για να γουσταρουν να γαμιουνται μαζι μου τα γκομενακια. Ναι! τοσο χαμηλα! Αλλα ρε φιλε πριν παρακαλουσα να γαμησω και τωρα οταν γδυνομαι γουρλωνουν τα ματια .Καθενας εχει το δικο του κινητρο. Πολεμικες τεχνες δεν εμαθα γιατι, με αυτες, ο μονος τροπος για να γαμησεις ειναι να τις δειρεις και να τις γαμησεις αναισθητες .Βιαστομουρο κανγκουρι δηλαδη. Μην παρεξηγηθεις, γιατι σου απαντησα αναλογως τις δικιας σου αποψης για τους bb .Αν δεν ξερεις απο ββ οπως εγω δεν ξερω απο πολεμικες τ. μην εκφερεις γνωμη τοσο
Αποτελεσμα βλεπεις οταν ...αποτυχεις. Οταν αποτυχεις να κανεις 10 επαν με 5 κιλα τοτε θα εχεις αποτελεσμα και αυξηση μυικης μαζας. Δεν εχει τοση σημασια ποσσα κιλα και ποσσες επαναληψεις, αρκει το σωμα μας να καταλαβει οτι απετυχε να τα καταφερει.Θα ενεργοποιηθουν αμεσα μηχανισμοι για βελτιωση και αναπτυξη. Αυτο το λαθος το κανουν σχεδον ολες οι γυναικες.Πανε καθε μερα γυμναστηριο, κανουν 50 επαναληψεις με 2 κιλα χωρις κανενα ζορι (μονο τσαχπινια) και μετα αναρωτιουνται γιατι δεν σηκωνετε ο ποπος. Αν ο οργανισμος δεν καταλαβει οτι ειναι ανεπαρκης ΓΙΑΤΙ να ξοδεψει ενα καρο ενεργεια και να διμιουργησει νεες μυικες ινες και μετα να πρεπει να τις συντηρει?Ειναι αντιθετο στην επιβιωση μας.
Υ.Γ. Γυναικες (και στη περιπτωση μας ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ) σηκωνετε βαρια, καντε πολυ αθρωτικες και εν συντομια γυμναστιτε σαν αντρες .ΔΕΝ προκειτε να γινετε αντρες! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΣΤΕΡΟΝΗ. ειναι κριμα να πηγαινεις καθε μερα για...πιλατες και (ισως) να μην βλεπεις αυτο που θα ηθελες

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Παλμούς προσπαθούσα να μη ξεπερνάω τους 140-150. Με τη διαλειμματική σίγουρα πολλούς παραπάνω. Το θέμα είναι να μη χάσω κιλά όμως. Με το ζόρι κρατιέμαι εκεί που είμαι. Αν και η μέση μου είναι 73, οι κοιλιακοί δε φαίνονται τόσο καλά. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια στα 22 μου με μέση 78, είχα φλέβωση ακόμα και στους λαγοψονοειδείς.
Για το αν θα χασεις κιλα ειτε με ΗΙΙΤ ειτε με τρεξιματακι ειναι θεμα καθαρα θερμιδικου ισοζυγιου .Τιποτε αλλο.
Απλως αν ειναι να χασεις 200 θερμιδες σε τρεξιμο (1/2 ωρα τρεξιμο ή 20 λεπτα ΗΙΙΤ) με την ΗΙΙΤ θα εχεις περισσοτερα θετικα
Τρωγε περισσοτερο αλλα ποιοτικα.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
συγγνωμη που σας γαμαω το θεμα αλλα με ολα αυτα που διαβαζω εχω μια απορια
εσεις δεν τρωτε ποτε τιποτα σκατογυρους με κορεσμενα τηγανολαδα, χοιρινο λιπος και λιπαρες σως;
τι σκατα ζωη ειναι αυτη που μεχρι και το ρυζι το τρως ολικης αλεσεως;
Οταν ξεκινησα διατροφη, εβλεπα γυρο και κοβονταν η ψυχη μου στα δυο .Εκανα σαν πρεζονι σε προγραμμα μεθαδονης.
Τωρα πια για πολλους λογους εχω ξεκολησει και αν φχαριστιομουν 1 φορα ενα πιτογυρο, φχαριστιεμε τωρα 10 φορες μια μοσχαρισια στη σχαρα με μια καλη σαλατα. Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Παντα πρεπει να κανουμε οτι γουσταρουμε.Αν γουσταρεις μπιρογυρα και εγω σου φερω μπριζολα με μπροκολο ,θα το φας μια, θα το φας 2 και μετα θα πας στο γυραδικο σαν τζιχατιστης σε επιθεση αυτοκτονιας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
νιαρχος ποσα κανεις παγκο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μάγκες .....

εγώ , όπως ξέρετε , είμαι μπάρμπας και ενδιαφέρομαι για μπράτσα , στήθος , πλάτη (μόνο , ενδιαφέρομαι δηλαδή και για το καβλί μου, αλλα αυτό μου το γυμνάζουν τα μουνιά).

Πρόγραμμα σε δικο μου χώρο , με μοναδικά όργανα μπάρα , αλτήρες , μονόζυγο και ... σκοινάκι , βγαίνει ;;;

Επισκέπτης
Μάγκες .....

εγώ , όπως ξέρετε , είμαι μπάρμπας και ενδιαφέρομαι για μπράτσα , στήθος , πλάτη (μόνο , ενδιαφέρομαι δηλαδή και για το καβλί μου, αλλα αυτό μου το γυμνάζουν τα μουνιά).

Πρόγραμμα σε δικο μου χώρο , με μοναδικά όργανα μπάρα , αλτήρες , μονόζυγο και ... σκοινάκι , βγαίνει ;;;
σκοινακι σε κλειστο χωρο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Θα βαρεθεις.

Αλτηρες δεν χρειαζεσαι. Μονοζυγο πουσαπς καθισματακια και εισαι ωραιος

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες .....

δίσκους για την μπάρα έχεις αρκετούς; πόσα κιλά περίπου;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Eχει καμποσους που αγοραζε στα νειατα του. Ολυμπιανς, Τζορντανελι, Δακη, Πασχαλη και Τερη Χρυσο. Τι λες θα κανει δουλεια ?

Δεν έχω κανέναν ελληνικό δίσκο.

Εσύ έχεις τρύπες, διάφανα κρίνα , ξύλινα σπαθιά και άλλες μαλακίες
των μπαφιάρηδων των εξαρχείων.
Θα το κάνουμε πουτάνα το θέμα λες ... ή σταματάμε ;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Δεν έχω κανέναν ελληνικό δίσκο.

Εσύ έχεις τρύπες, διάφανα κρίνα , ξύλινα σπαθιά και άλλες μαλακίες
των μπαφιάρηδων των εξαρχείων.
Θα το κάνουμε πουτάνα το θέμα λες ... ή σταματάμε ;

εχεις μεγαλες πλατες ?

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
έχω τεράστιο στοκ απ'όλα
και 20 και 15 και 10.

Και για αλτήρες.

Με αλτήρες μην πολυκαείς,άντε για τίποτα δικέφαλα,τρικέφαλα που και που.

Παίξε καθίσματα με μπάρα,άρσεις θανάτου,πιέσεις πάγκου για στήθος και έλξεις στο μονόζυγο.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
E πλακα πλακα και στο γυμναστηριο αυτοι που θελουν να δυναμωσουν και να κανουν σωμα της προκοπης με αυτα παιζουν κατα κυριο λογο: Βαρη+μονοζυγο. Αμα εχει οσους δισκους θελει εχει και μονοζυγο μπορει να φτασει κανεις εκει που θελει (εκτος αμα θελει σωμα σαν αυτα τα εμετικα των bb με ενεσεις αυξητικης ορμονης στον κωλο και τεστοστερονη).

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
E πλακα πλακα και στο γυμναστηριο αυτοι που θελουν να δυναμωσουν και να κανουν σωμα της προκοπης με αυτα παιζουν κατα κυριο λογο: Βαρη+μονοζυγο. Αμα εχει οσους δισκους θελει εχει και μονοζυγο μπορει να φτασει κανεις εκει που θελει (εκτος αμα θελει σωμα σαν αυτα τα εμετικα των bb με ενεσεις αυξητικης ορμονης στον κωλο και τεστοστερονη).

Στα γυμναστήρια δυστηχώς πέφτει υπερβολικό split χωρίς λόγο και μηχανήματα τα οποία κάνουν μέτρια δουλειά.

Σαν την ΄φορτωμένη μπάρα με σωστή τεχνική δεν υπάρχει τίποτα

magic0

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά λ-Αργινινι..της σολγκαρ η καψουλες είναι 500 MG δηλαδή 0,5γραμαρια. Αν πρέπει να πάρεις 2γραμαρια την μέρα  και είναι ακριβή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom