Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
;)

2c23be1d066a122bf1754fb59ed482c8.jpg

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αμα εχει οσους δισκους θελει εχει και μονοζυγο μπορει να φτασει κανεις εκει που θελει

Πρέπει να ανεβαζω το βάρος στη μπάρα μέχρι να τρώω ζόρια ή
να κάνω κάμποσα σετ των 10 με βάρος που το έχω παιχνιδάκι ;
Μπορώ να αυξήσω όγκο στα 44 ;

Το σκοινάκι για ζέσταμα , δεν είναι ικανοποιητικό ;
Σιχαίνομαι διαδρόμους και στεπ. Τα μισώ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το στυλάκι που μου άρεσε από μικρός.
prsFiCzuqDen3RBnfHHKo2Rw.jpeg
http://[URL unfurl="true"]www.fighttoys.com/Marciano,Rocky%20to%20Joe%20&%20Elenor%20(a)%20SP.jpg[/img[/URL]]

Μισούσα τους γραμμωμένους κοιλιακούς.
Τους έβρισκα αδελφίστικους.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

όγκος έχει να κάνει πολύ και με την διατροφή να τρως πολύ αλλα καθαρά.

Τσέκαρε στο ιντερνετ το πρόγραμμα 5x5 ,5 σετ των 5 επαναλήψεων ανα άσκηση με ΠΟΛΛΑ κιλά.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Λακη γκουγκλαρε "starting strength". Εκει θα βρεις ότι χρειαζεσαι. Γιατι όχι όμως ποδια? Είναι το αλφα και το ωμεγα, οι μεγαλύτεροι και σημαντικότεροι μυες στο σωμα. Γνωμη μου, αν δεν κανεις σκουοτ, δεν κανεις τιποτα...

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
εγω εχω μπαρα και αλτηρες σπιτι. δισκους ισα με το βαρος μου. Αλλα παω και γυμναστηριο γιατι οταν βλεπω κωλαρακια εχω αυξηση στα max rep  30%  :2funny: :2funny:
Μεχρι να κανεις 8-10 επαναληψεις σκουατ με το βαρος σου στη μπαρα θεωρησε αρχαριος.(οχι αγυμναστος.Απλα ακολουθεις προγραμματα αρχαριων).
Ναι με αυτα που εχεις σπιτι και ενα μονοζυγο (οπου βρεις κρεμασου σαν τη μαιμου) μπορεις να κανεις σωμα που να γουσταρεις
Παγκο και max rep  και κιλα δεν κοιταζω. εχει μερες που κανω 90 κιλα παγκο (5 reps)  ,εχει μερες που κανω 70 κιλα (10 reps)  εχει και μερες που σερνομαι στα 40 κιλα. Απλα κοιταζω να ιδρωνω την φανελα και τα ερχετε η αποτυχια στις 12 το πολυ επαναληψεις (εκτος ομων και γαμπας)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Λακη γκουγκλαρε "starting strength". Εκει θα βρεις ότι χρειαζεσαι. Γιατι όχι όμως ποδια? Είναι το αλφα και το ωμεγα, οι μεγαλύτεροι και σημαντικότεροι μυες στο σωμα. Γνωμη μου, αν δεν κανεις σκουοτ, δεν κανεις τιποτα...

:thumbsup:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά λ-Αργινινι..της σολγκαρ η καψουλες είναι 500 MG δηλαδή 0,5γραμαρια. Αν πρέπει να πάρεις 2γραμαρια την μέρα  και είναι ακριβή

Λίγο φθηνότερη σου έρχεται τούτη

και τούτη

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
  ΣΚΟΥΩΤ  Γιατί είναι η καλύτερη άσκηση

Πρόκειται για την πολυτιμότερη άσκηση που μπορείτε να βρείτε σε ένα γυμναστήριο, με διαφορά από τη δεύτερη! Οι λόγοι είναι ότι:

► Είναι η πιο φυσική λειτουργική κίνηση του σώματος, που την κάνουμε καθημερινά, πχ. όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι ή από μία καρέκλα. Γυμνάζει με φυσικό τρόπο (κι όχι απομονωμένα) το πόδι, του κύριους αλλά και όλους τους σταθεροποιητές μύες, όπως τους προσαγωγούς και απαγωγούς. Αν κάνετε μόνο αυτή την άσκηση και μία άσκηση για γάμπες δε χρειάζεστε τίποτα άλλο για την εκγύμναση των ποδιών. Το πρόγραμμά σας θα είναι πλήρες.

► Εμπλέκει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το 60% του σώματος. Όχι μόνο τους τετρακέφαλους των ποδιών, αλλά και τους δικέφαλους, τους γλουτούς, τους ραχιαίους, την πλάτη, τους κοιλιακούς. Είναι πλέον επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως η εμπλοκή περισσότερων μυικών ομάδων ταυτόχρονα δε δρα αθροιστικά στην επίδραση της άσκησης, αλλά πολλαπλασιαστικά. Π.χ. αν γυμνάσουμε με μια άσκηση τους τετρακέφαλους και με μια άλλη του γλουτούς, η συνολική επίδραση των δύο ασκήσεων είναι κατώτερη από ότι αν γυμνάζαμε τετρακέφαλους και γλουτούς μαζί σε μία άσκηση. Όσο μεγαλύτερο είναι το νευρομυϊκό  ερέθισμα τόσο μεγαλώνει και το ερέθισμα για ανάπτυξη, η λιποδιάλυση, η έκκριση ενδορφινών, η η καλή ορμονική ισορροπία.

► Είναι ταυτόχρονα και άριστη αερόβια άσκηση. Είναι από τις λίγες ασκήσεις στο γυμναστήριο που μας λαχανιάζει τόσο. Αυτό συμβαίνει επειδή συμμετέχει και εξασκείται ενεργά το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα. Και εδώ τα οφέλη της ταυτόχρονης ενεργοποίησης διαφορετικών συστημάτων ενέργειας είναι πολλαπλασιαστικά.

► Έχει τη μεγαλύτερη λιποδιαλυτική επίδραση από κάθε άλλη άσκηση στο γυμναστήριο, εξ αιτίας όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και γιατί επηρεάζει την αυξητική ορμόνη (και κάποιες άλλες), με τρόπο ώστε να αυξάνεται η λιποδιάλυση και κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και τα 24ωρα που ακολουθούν.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

Πρόκειται για την πολυτιμότερη άσκηση που μπορείτε να βρείτε σε ένα γυμναστήριο, με διαφορά από τη δεύτερη! Οι λόγοι είναι ότι:

► Είναι η πιο φυσική λειτουργική κίνηση του σώματος, που την κάνουμε καθημερινά, πχ. όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι ή από μία καρέκλα. Γυμνάζει με φυσικό τρόπο (κι όχι απομονωμένα) το πόδι, του κύριους αλλά και όλους τους σταθεροποιητές μύες, όπως τους προσαγωγούς και απαγωγούς. Αν κάνετε μόνο αυτή την άσκηση και μία άσκηση για γάμπες δε χρειάζεστε τίποτα άλλο για την εκγύμναση των ποδιών. Το πρόγραμμά σας θα είναι πλήρες.

► Εμπλέκει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το 60% του σώματος. Όχι μόνο τους τετρακέφαλους των ποδιών, αλλά και τους δικέφαλους, τους γλουτούς, τους ραχιαίους, την πλάτη, τους κοιλιακούς. Είναι πλέον επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως η εμπλοκή περισσότερων μυικών ομάδων ταυτόχρονα δε δρα αθροιστικά στην επίδραση της άσκησης, αλλά πολλαπλασιαστικά. Π.χ. αν γυμνάσουμε με μια άσκηση τους τετρακέφαλους και με μια άλλη του γλουτούς, η συνολική επίδραση των δύο ασκήσεων είναι κατώτερη από ότι αν γυμνάζαμε τετρακέφαλους και γλουτούς μαζί σε μία άσκηση. Όσο μεγαλύτερο είναι το νευρομυϊκό  ερέθισμα τόσο μεγαλώνει και το ερέθισμα για ανάπτυξη, η λιποδιάλυση, η έκκριση ενδορφινών, η η καλή ορμονική ισορροπία.

► Είναι ταυτόχρονα και άριστη αερόβια άσκηση. Είναι από τις λίγες ασκήσεις στο γυμναστήριο που μας λαχανιάζει τόσο. Αυτό συμβαίνει επειδή συμμετέχει και εξασκείται ενεργά το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα. Και εδώ τα οφέλη της ταυτόχρονης ενεργοποίησης διαφορετικών συστημάτων ενέργειας είναι πολλαπλασιαστικά.

► Έχει τη μεγαλύτερη λιποδιαλυτική επίδραση από κάθε άλλη άσκηση στο γυμναστήριο, εξ αιτίας όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και γιατί επηρεάζει την αυξητική ορμόνη (και κάποιες άλλες), με τρόπο ώστε να αυξάνεται η λιποδιάλυση και κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και τα 24ωρα που ακολουθούν.
Τα είπες όλα!!  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χεσε  μας ρε μαλακα  και συ ..οπου βρεις σοβαρο θεμα το γαμας...φαε εσυ τη γουρουνα ολοκληρη μαζι με τις οπλες και τις γουρουνοτριχες κι ασε εμας να τρωμε αυτα που θελουμε
τρωγοντας αυτα που θελετε χασατε 3 δοντια μανταμ;

www.bourdela.com/call-girls/girls/afroditi2/#jr_review_56151]Ξανθια με γαλαζια ματια και τρια δοντια απο τα πλαινα να λειπουν[/url]  <--- κλικ

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
2η ΜΑΛ 297, ΣΧΑΛ - ΣΒΕΑ 314.....ξέρω τι σημαίνει στάξιμο φίλε μου και πορείες στα βουνά....τώρα ομολογώ δεν έχω ανάσα γι αυτά που λες λόγω καπνίσματος και γι αυτό περιορίζομαι στο γυμναστήριο, όπου εκτονώνομαι και διατηρώ ένα γυμνασμένο κορμί

Τι να κάνουμε? Είναι κι αυτό hobby όπου συναντιέσαι με τα φιλαράκια σε καθημερινή βάση και παράλληλα κάνεις και κάτι καλό για τον εαυτό σου

32 ΤΠΝ 270 .
:hi:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες .....

εγώ , όπως ξέρετε , είμαι μπάρμπας και ενδιαφέρομαι για μπράτσα , στήθος , πλάτη (μόνο , ενδιαφέρομαι δηλαδή και για το καβλί μου, αλλα αυτό μου το γυμνάζουν τα μουνιά).

Πρόγραμμα σε δικο μου χώρο , με μοναδικά όργανα μπάρα , αλτήρες , μονόζυγο και ... σκοινάκι , βγαίνει ;;;

σκοινακι σε κλειστο χωρο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Θα βαρεθεις.

Αλτηρες δεν χρειαζεσαι. Μονοζυγο πουσαπς καθισματακια και εισαι ωραιος

Κλασικός άσχετος Ελληνάρας που δίνει συμβουλές! Αφού δεν ξέρεις την σημασία των αλτήρων δεν ξέρεις Χριστό πάνω στο θέμα!
Οι άσχετοι απλά βουλώστε το, δεν είναι κακό να πείτε δεν ξέρω.

Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά λ-Αργινινι..της σολγκαρ η καψουλες είναι 500 MG δηλαδή 0,5γραμαρια. Αν πρέπει να πάρεις 2γραμαρια την μέρα  και είναι ακριβή

Η αργινίνη είναι άχρηστη, δεν κάνει τίποτα.
Αν έχεις λεφτά για πέταμα αγόρασε την.

magic0

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Παλιότερα που επερνα με βοηθούσε. ..της now είναι ένταξη εταιρεία?

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παλιότερα που επερνα με βοηθούσε. ..της now είναι ένταξη εταιρεία?
Ψυχολογικά σε βοηθούσε.
Πάρε οτιδήποτε γραφει L-Arginie ή AAKG, καλύτερα σε σκόνη όχι κάψουλες. Ποσότητες 3gr και πάνω (εσύ ξεκινα με 1gr και ανέβαζε να δεις τι σου ταιριάζει).

Kαλο πέταμα χρημάτων.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

3χ13 με αργο σχετικα αλλα σταθερο τεμπο και σωστες αναπνοες. Μολις δεις την ταχυτητα να μειωνεται σταματας και αν οι επαναληψεις που εκανες ηταν λιγοτερες απο 13 μειωνεις το βαρος. Μετα απο 1-2 μηνες μπορεις να μειωσεις στις 10 επαναληψεις. Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια καλο ειναι να μην μειωνουν σε λιγοτερο απο 8 επαναληψεις για να μην φθιρουν τις αρθρωσεις.

Μεγαλη σημασια εχουν οι αναπνοες. Αν σφιγγεσαι και κρατας την αναπνοη σου δε θα μπορεσεις ποτε να ανεβεις σε κιλα. Πρεπει να τραβηξεις βιντεο τον εαυτο σου μετα απο κανα μηνα και να το ανεβασεις στο bodybuilding για κριτικη να σου πουν αν κανεις τις ασκησεις σωστα.

Επισης πιο ασφαλες το floor press απο το bench press αλλα και τα δυο θελουν τεχνικη.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δουκα εχεις παρει ποτε πρωτεινες?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697

Πρόκειται για την πολυτιμότερη άσκηση που μπορείτε να βρείτε σε ένα γυμναστήριο, με διαφορά από τη δεύτερη!

Είναι η δεύτερη
Πρώτη είναι τα deadlifts

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom