Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
παντα μιλαμε για το πια ασκηση δινει τα πιο πολλα οφελη στο σωμα..

Δεν υπαρχει αυτο που λες. Μπορεις να ξεχωρισεις ασκησεις αφου προσδιορισεις τον στοχο σου. Το σκουατ μπορει να ναι πιο απαιτητικο απο ντεντλιφτ αλλα αυτο ειναι επειδη ειναι 90% κατω σωμα ενω το ντεντλιφτ χρησιμοποιει πιο πολλους μυς(πλατη,τραπεζοειδης) και το βαρος μοιραζεται αντι να πεφτει ολο στα ποδια και μεση. Οποτε τι παει να πει τα πιο πολλα οφελη στο σωμα.. Πως κρινεις τα οφελη? Αν δεν εχεις εναν στοχο στο μυαλο σου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις ασκησεις. Δεν υπαρχει καλυτερη ασκηση, υπαρχει καλυτερη ασκηση ανα μερος τους σωματος(κατω σωμα, πανω σωμα). Για κατω σωμα σκουατ. Για πανω σωμα παγκος,μονοζυγο. Αν θες ασκηση και για τα δυο τα ντεντλιφτ ειναι μαλλον η καλυτερη αλλα ακομα και αυτη δεν πιανει τα παντα.

Επισκέπτης
Η πιο απαιτητικη ασκηση, η ασκηση που την ακουει περισσοτερο το κνσ, η ασκηση που απαιτει και δινει την περισσοτερη αθλητικοτητα απ τις ασκησεις του γυμναστηριου ειναι το σκουωτ. Τελος.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η πιο απαιτητικη ασκηση, η ασκηση που την ακουει περισσοτερο το κνσ, η ασκηση που απαιτει και δινει την περισσοτερη αθλητικοτητα απ τις ασκησεις του γυμναστηριου ειναι το σκουωτ. Τελος.

xa xa xa

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δεν υπαρχει αυτο που λες. Μπορεις να ξεχωρισεις ασκησεις αφου προσδιορισεις τον στοχο σου. Το σκουατ μπορει να ναι πιο απαιτητικο απο ντεντλιφτ αλλα αυτο ειναι επειδη ειναι 90% κατω σωμα ενω το ντεντλιφτ χρησιμοποιει πιο πολλους μυς(πλατη,τραπεζοειδης) και το βαρος μοιραζεται αντι να πεφτει ολο στα ποδια και μεση. Οποτε τι παει να πει τα πιο πολλα οφελη στο σωμα.. Πως κρινεις τα οφελη? Αν δεν εχεις εναν στοχο στο μυαλο σου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις ασκησεις. Δεν υπαρχει καλυτερη ασκηση, υπαρχει καλυτερη ασκηση ανα μερος τους σωματος(κατω σωμα, πανω σωμα). Για κατω σωμα σκουατ. Για πανω σωμα παγκος,μονοζυγο. Αν θες ασκηση και για τα δυο τα ντεντλιφτ ειναι μαλλον η καλυτερη αλλα ακομα και αυτη δεν πιανει τα παντα.
τα οφελη δεν τα κρινω εγω..αλλα ολες οι επιστημονικες ερευνες που εχουν γινει και μιλανε για σκουωτ και αρσεις..και οταν λεμε για οφελη εννουμε ποιες ασκησεις αυξανουν περισσοτερο τον μεταβολισμο με ποιες καις παραπανω  λιπος ποιες κινητοποιουν το κνσ ποιες αυξανουν συνολικα την δυναμη κτλ... και οχι απλα πως γυμναζεις μια συγκεκριμενη μυικη ομαδα..

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες οσοι αγοραζετε συμπληρωματα απο αμερικη και γενικως πραγματα απο εκει..με το τελωνειο εδω τι παιζει ?περνανε παντα χωρις προβλημα??
Δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα από iherb.

Όπως το είπες, περισσότερη αθλητικότητα. Διότι αν σου πει ένας (το 99% στο gym) θέλω να αυξήσω δύναμη και να σηκώνω περισσότερα κιλά, θα του πεις deadlift όχι squat. Το deadlift είναι ο βασιλιάς του gym.
Δεν απαξιώ το squat, ισα ισα που είναι κάνει σπουδαία δουλειά, απλά η καθεμια τον ρολο της.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Μια και το έφερε η κουβέντα έχει κανείς να προτείνει προμηθευτή στεροειδων ;

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Εγω παλι το θεμα με τα σκουατ και τα dead lift  το βλεπω αλλιως. Χρονικα. Αν δηλαδη ειχες πολλυ λιγο χρονο στη διαθεση σου για gym  τι ασκησεις θα εκανες? Ποιες ειναι αυτες που θα εκανες για να σε πιασουν περισσοτερο?
Αν λοιπον ειχα μονο 10 λεπτα θα εκανα αυτην την ασκηση
.με το ζορι βγαζεις 4Χ12.
Αν ειχα περισσοτερο θα εκανα κατα προτερεοτητα dead lift σκουατ και παγκο(εκτος αν πηγαινα και την επομενη μερα οποτε θα χωριζα τις προπονησεις μου σε ανω και κατω μερος).

Επισκέπτης
Τα μπερπις δεν ειναι προπονηση τζυμ ρε τυπε. Και γιατι να πας τζυμ για να τα κανεις στην τελικη;

Εντωμεταξει εβλεπα μια συνεντευξη του μικρο κροκοπ πριν λιγα χρονια- ηταν γυρω στα 37 τοτε- και τον ρωτησαν πως ειναι απο φυσικη κατασταση (ηταν μια βδομαδα πριν τον αγωνα η συνενετευξη). Και απαντησε οτι ειναι γαμω...και λεει, για να καταλαβετε την προηγουμενη εβδομαδα εκανα για 25 λεπτα συνεχομενα μπερπις :S

Πως στον πουτσο γινεται αυτο

Απ την αλλη βεβαια, μονος του δηλωσε προσφατα οτι εκανε ανεκαθεν χρηση αυξητικης...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Εγω παλι το θεμα με τα σκουατ και τα dead lift  το βλεπω αλλιως. Χρονικα. Αν δηλαδη ειχες πολλυ λιγο χρονο στη διαθεση σου για gym  τι ασκησεις θα εκανες? Ποιες ειναι αυτες που θα εκανες για να σε πιασουν περισσοτερο?
Αν λοιπον ειχα μονο 10 λεπτα θα εκανα αυτην την ασκηση
.με το ζορι βγαζεις 4Χ12.
Αν ειχα περισσοτερο θα εκανα κατα προτερεοτητα dead lift σκουατ και παγκο(εκτος αν πηγαινα και την επομενη μερα οποτε θα χωριζα τις προπονησεις μου σε ανω και κατω μερος).

Φίλος, δοκίμασε ένα δυναμικό ομαδικό με βαράκια στα πόδια πχ step, cross-training κτλ. 50-55 λεπτά θα σου πάρει (όλα μαζί προθέρμανση, κανονικό πρόγραμμα, διατάσεις/αποθεραπεία) και μετά πες μου πως πήγε. Το κλειδί είναι η αιμάτωση (θέλεις μεγάλη!), και όχι τα πολλά κιλά με αρκετό cheating

Επισκέπτης

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
παιδια μου,μη τρωτε οτι  σας σερβιρουν.στα 52 ενα εχω να πω.γυμναστηκα φυσικα καμμια 10αρια χρονια κ στερηθηκα πολλα!ας πουμε οτι δεν εφαγα πατατες τηγανητες.για 10 χρονια!!ακολουθουσα διατροφη λες κ θα κατεβαινα σε αγωνες.εφτιαξα ενα καλο σωμα με αρκετη δυναμη καπου στα 40 μου.μετα εκανα break.τα παντα χαθηκαν μετα απο 5 ρονια.βεβαια το στυλ παρεμεινε..στα 48 ξανααρχισα (κριση ηλικιας?)μπηκα κ στο μαγικο κοσμο των ΑΑS..ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ-ΒΓΑΙΝΩ ,ΦΟΒΑΜΑΙ(οπως καθε λογικος χρηστης)
τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑ.κ ναι τα αποτελεσματα ειναι το λιγοτερο ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ.οχι μονο στο ΣΩΜΑ κ εκει την πατανε ΟΛΟΙ.πια κοκα Κ ΜΛΚΙΕς..εδω ΞΑΝΑΓΙΝΕΣΕ ΕΦΗΒΟΣ ΓΙΑ 4 μηνες το χρονο!!!!!!!!!!ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ..
ΑΛΛΑ......ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ.......Κ ΟΧΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ οπως βλεπω πολλους πιτσιρικαδες ΜΕ ΒΥΖΙΑ!!!!
Τελικα ολα μια ιδεα ειναι///////////////
και ΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ...
τι ειναι το AAS??

Τυποι θελω να παρω λιγο ογκο, τι μπορω να παρα απο συμπληρωματα ??? Δεν αναφερομαι στο να πατω κατι να γινω τερας, λιγο ογκο θελω να παρω> Να ειναι εμφανης η διαφορα αλλα οχι τερας.

Ευχαριστω

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Μια και το έφερε η κουβέντα έχει κανείς να προτείνει προμηθευτή στεροειδων ;
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να σου προτεινουν ετσι απλα στο ιντερνετ?
γνωριζεις οτι  το  dealing και η κατοχη υποκειται στο νομο περι ναρκωτικων??
γνωριζεις οτι τα 9 στα 10 που κυκλοφορουν ειναι μουφα?με οτι συνεπειες εχει αυτο!!
στην ερωτηση τωρα περι αυξητικης...ειναι δυσκολο να την προμηθευτεις,δεν υπαρχει καν σε φαρμακαποθηκες ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ φαρμακο κ δινεται μεσω επιτροπης σε παιδακια που πασχουν απο νανισμο
το μονο μερος που υπαρχει κ γνωριζω ειναι το ΠΑΙΔΩΝ οπου προμηθευονται οι γονεις για τα παιδακια.
η δε τιμη κυμαινεται απο 11-16.000 ευρω λιανικη το ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ δραστικης ουσιας.η δε θεραπεια στο ΒΒ διαρκει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕς.κοστος στη μαυρη(ολα γινονται στο Ελλαδα)της γνησιας αυξητικης περιπου 400 ευρω το 20ημερο....
αυτα.........

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
τι ειναι το AAS??

Τυποι θελω να παρω λιγο ογκο, τι μπορω να παρα απο συμπληρωματα ??? Δεν αναφερομαι στο να πατω κατι να γινω τερας, λιγο ογκο θελω να παρω> Να ειναι εμφανης η διαφορα αλλα οχι τερας.

Ευχαριστω
...τύπε σταμάτα το γυμναστήριο !!! ΕΛΕΟΣ !!! τι να πάρεις !!! να στρωθείς στη προπόνηση και στη διατροφή αν θες να πάρεις όγκο !!! με ματζούνια και εύκολες λύσεις δε γάμησε δε πήρε όγκο ποτέ κανείς !!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
...τύπε σταμάτα το γυμναστήριο !!! ΕΛΕΟΣ !!! τι να πάρεις !!! να στρωθείς στη προπόνηση και στη διατροφή αν θες να πάρεις όγκο !!! με ματζούνια και εύκολες λύσεις δε γάμησε δε πήρε όγκο ποτέ κανείς !!!

οι περισσοτεροι που λετε να μην παιρνετε ματζουνια, εσεις οι ιδιοι κατι παιρνετε. Και δεν μιλαω για επικινδυνα και δυνατα χημικα, εγω αναφερομαι σε κατι που θα μου κανει την διοαφορα αλλα δεν θαναι δυνατο.

Κατι να με βοηθησει να παρω λιγο ογκο. Λιγο λεμε!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
οι περισσοτεροι που λετε να μην παιρνετε ματζουνια, εσεις οι ιδιοι κατι παιρνετε. Και δεν μιλαω για επικινδυνα και δυνατα χημικα, εγω αναφερομαι σε κατι που θα μου κανει την διοαφορα αλλα δεν θαναι δυνατο.

Κατι να με βοηθησει να παρω λιγο ογκο. Λιγο λεμε!
τύπε δε κατάλαβες τι σου λέω !!! πόσο καιρό γυμνάζεσαι ???
αν δε γυμνάζεσαι σοβαρά και με διατροφή..ότι και να πάρεις είναι πεταμένα λεφτά !!! αυτό εννοώ..
επίσης δεν υπάρχει λίγο και πολύ..προσπαθείς για το ανώτερο που μπορείς !!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τύπε δε κατάλαβες τι σου λέω !!! πόσο καιρό γυμνάζεσαι ???
αν δε γυμνάζεσαι σοβαρά και με διατροφή..ότι και να πάρεις είναι πεταμένα λεφτά !!! αυτό εννοώ..
επίσης δεν υπάρχει λίγο και πολύ..προσπαθείς για το ανώτερο που μπορείς !!!
γυμναζομαι 3 χρονια, πηγαινβ απο 4 φορες στο γυμναστηριο μεχρι 2 φορες, την βδομαδα.

Κανω και διατροφη. Εχει αλλαξει παρα πολυ το σωμα μου. Απλα θελω να παρω λιγο ογκο.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
γυμναζομαι 3 χρονια, πηγαινβ απο 4 φορες στο γυμναστηριο μεχρι 2 φορες, την βδομαδα.

Κανω και διατροφη. Εχει αλλαξει παρα πολυ το σωμα μου. Απλα θελω να παρω λιγο ογκο.
ΦΑΕ!καλο κ ποιοτκο φαγητο κ γυμνασου..ο ογκος θελει θερμιδες,προπονηση για ογκο ,οχι πολυ αεροβιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom