Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
δεν ξερω εσυ τι λες, αλλα ο ανθρωπος μου βασιζεται πανω σ αυτα κι εχει αποτελεσματα....οι φλεγμονες του ειναι στα χαμηλοτερα επιπεδα χωρις να παιρνει φαρμακα της "συμβατικης" ιατρικης.....και μεχρι στιγμης δεν εχει και κανενα οστικο εκφυλισμο

αλλωστε η συμβατικη ιατρικη οχι μονο δεν μπορει να θεραπευσει τετοιου ειδους νοσηματα (αυτοανοσα)...γι αυτο και τα κατατασει στα χρονια νοσηματα...δηλαδη μια ζωη εξαρτασαι απο χημικες ουσιες που σου καταστελουν το ανοσοποιητικο συστημα, και σου προκαλουν ενα σωρο παρενεργειες, μεχρι και καρκινους.....

χτυπας τον ιδιο σου τον οργανισμο για να καταστελεις τα συμπωματα της παθησης σου...

αυτο που ειδες παραπανω ειναι ΕΝΑ απ τα πολλα συμπλρωματα που παιρνει

και για να μην μιλαμε αοριστα αυτος ειναι ο γιατρος του
Ανοησίες ... εσείς θα πάρετε το Νόμπελ ιατρικής από τα διαφημιστικά των απατεώνων .

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Όσο για τον Γιατρουδακο αυτόν το ότι τελείωσε στην Νάπολι τα λέει όλα .

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ξαναλεω, γιατι μαλλον δεν τα πιανεις με την πρωτη...

τα τελευταιας γενιας, τα πιο συγχρονα και υποτιθεται αποτελεσματικα φαρμακα, τα βιολογικα (αν εχεις υποψιν), οχι μονο δεν λειτουργησαν, στην περιπτωση που γνωριζω (αλλα κι αλλων) αλλα αντιθετως δημιουργησαν και προβληματα....(ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ....κατι δηλαδη σαν το "ποναει χερι, κοβει χερι))

κι επειδη ηταν και αναποτελεσματικα αλλα κι επειδη του δημιουργησαν παρενεργειες, επρεπε να τα σταματησει και να ψαξει κατι εναλλακτικο, εφοσον η κλασικη-συμβατικη ιατρικη δεν ειχε τιποτα αλλο να του προσφερει
ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

αυτα! δεν εχω να πω κατι αλλο

συνεχισε τωρα εσυ τους αφορισμους, τις ειρωνείες κι οτι αλλο θες....εμενα μου αρκει που βλεπω τον ανθρωπο μου ξανα με χαμογελο, να μπορει να μπορει να κινειται χωρις πονους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
το μαγνησιο ειναι για τις κραμπες καμμια σχεση με πονους σε συνδεσμους και αρθρωσεις..που προφανως ο φιλος εχει λογω υπερπροπονησης η αποτομης αυξησης βαρων ενω δεν ηταν ετοιμος...

η βιταμινη C παλι καλη ειναι για τη εισχυση της αμυνας του οργανισμου σε αθλητες ..η σκληρα εργαζομενους..η καπνιστες.κλπ κλπ ...αλλα οχι για το φιλο που εχει καποιο εσωτερικο τραυματισμο...

εγω  θα ελεγα στο γιατρο αμεσα...περα απο οτιδηποτε...

και μαλιστα σε αθλιατρο...γτ ενας απλλς ορθοπεικος απλα θα σου συστησει πληρη αποχη ενω ο αθλιατρος θα το αντιμετωπισει πιο σωστα

Τραυματιστηκα μετα απο αριστερο κροσε επαθα κατι σαν ρηξη του μυ. Δεν ηταν και σιγουρος ο ορθοπεδικος.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν ειναι μεγαλη η διαφορα αναμεσα στα squats τα κανονικα με ελευθερη μπαρα και στα hack squats στο μηχανημα. προτιμω τα δευτερα γενικα αλλα αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.αυτο

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν ειναι μεγαλη η διαφορα αναμεσα στα squats τα κανονικα με ελευθερη μπαρα και στα hack squats στο μηχανημα. προτιμω τα δευτερα γενικα αλλα αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.αυτο

Παντα τα ελευθερα ειναι καλυτερα γιατι ισοροπεις τη μπαρα μονος σου και οχι το μηχανημα για εσενα. Πρεπει να ξεκινησεις απο λιγα κιλα για να φτιαξεις τεχνικη και κατα προτιμηση χωρις ζωνη.

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Παντα τα ελευθερα ειναι καλυτερα γιατι ισοροπεις τη μπαρα μονος σου και οχι το μηχανημα για εσενα. Πρεπει να ξεκινησεις απο λιγα κιλα για να φτιαξεις τεχνικη και κατα προτιμηση χωρις ζωνη.

οπως κανεις τα ελευθερα και σκυβεις ετσι μπορει να πεταχτει κανας λιλας στο γυμναστηριο και να στην καρφωσει στον κωλο σε χρονο dt. στα hack squats εισαι καλυμμενος πληρως

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
οπως κανεις τα ελευθερα και σκυβεις ετσι μπορει να πεταχτει κανας λιλας στο γυμναστηριο και να στην καρφωσει στον κωλο σε χρονο dt. στα hack squats εισαι καλυμμενος πληρως

Γι'αυτο εγώ εχω κανει δικό μου σιδεραδικο και δεν κινδυνευω.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Ειναι η τελευταια μου ελπιδα νομιζω.

Η τελευταια σου ελπιδα εινα ενας καλος αθλιιατρος....μαλλον σε τσομπανo ορθοπεδικο πηγες...ακους εκει δε καταλαβε τι επαθες...θα τον αλλαζα σε χρονο dt

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

προσωπικα τα εχω δοκιμασει και τα δυο...κι επειδη ειχα την τυχη στα ελευθερα να ασχολειται μαζι μου γνωστης ο οποιος καθοταν διπλα μου και με καθοδηγουσε στην αυξηση των κιλων ...ενιωθα πιο ομορφα και πιο ασφαλης εκει ...

μετακομησα ομως καποια στιγμη και τον ειχα μακρυα μου οποτε και μπηκα στη μηχανικη σκοτιερα την οποια τη θεωρω υπουλη απο την αποψη οτι νοιωθεις οτι σε στηριζει ...ετσι αυξανοντας καποια στιγμη τα κιλα χωρις να ειμαι ετοιμη ..ενιωσα σα να κοβοταν δυο κλωστουλες πισω στη μεση μου..και ηταν η αρχη για καποια πονακια ευτυχως οχι σοβαρα που τα νιωθω οταν κανω κανενα ολονυκτιο ψαρεμα το χειμωνα λογω υγρασιας...διαφορετικα δε με ενοχλει ιδιαιτερα η μεση

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η τελευταια σου ελπιδα εινα ενας καλος αθλιιατρος....μαλλον σε τσομπαno ορθοπεdικο πηγες...ακους εκει δε καταλαβε τι επαθες...θα τον αλλαζα σε χρονο dt

Στο ΚΑΤ πηγα που ειναι δωρεαν. Δεν εχω λεφτα για ιδιωτη, θα πρεπει να στησω κωλο στη Συγγρου για να τον πληρωσω.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Στο ΚΑΤ πηγα που ειναι δωρεαν. Δεν εχω λεφτα για ιδιωτη, θα πρεπει να στησω κωλο στη Συγγρου για να τον πληρωσω.

καταλαβα...παρ ολα αυτα θα εβρισκα καποιον και θα του εξηγουσα τη κατασταση μου και θα ζητουσα μια καλιτερη τιμη..η  πληρωμη σιγα σιγα νομιζω οτι αν του μιλησεις ομορφα θα καταλαβει....δε λεει να καθεσαι να πονας

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ποιο αναβολικο βοηθαει τον πονο στον ωμο;
DECA DURABOLIN.... (ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον πονο οσο το παιρνεις, ΔΕΝ θεραπευει)Απο φαρμακειο παντα ...)50mg/ml ενεσιμο ειναι κ ξεχνας τελειως οτι ποναγες....1 την εβδομαδα ειναι μια χαρα για θεραπευτικο σκοπο...το πολυ για κανα τριμηνο......κ περνε μαζι κ proviron.....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
DECA DURABOLIN.... (ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον πονο οσο το παιρνεις, ΔΕΝ θεραπευει)Απο φαρμακειο παντα ...)50mg/ml ενεσιμο ειναι κ ξεχνας τελειως οτι ποναγες....1 την εβδομαδα ειναι μια χαρα για θεραπευτικο σκοπο...το πολυ για κανα τριμηνο......κ περνε μαζι κ proviron.....

Θα τα ζητησω απο το φαρμακοποιο της γειτονιας μου που με ξερει. Ποσο proviron να παιρνω;

prionis13

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες!
Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα καλο κροσσφιταδικο κοντα στην περιοχη παγκρατι; Μετς;
Καισαριανη κλπ;
Οποιος μπορει να βοηθησει,αλλα οχι σε ασχετους, καποιοι που να γνωριζουν

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
ρε πάτε καλά ? δίνεται συνταγές από εδώ ? και ο άλλος πιο χάφτας..λέει θα πάω να πάρω !!!!  θέλει συνταγή και συγκεκριμένες δώσεις !!!
μπορεί να μη σου κάνει κούκου μετά...το νου σου !!! διάβασε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom