Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

prionis13

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
10
Πόντοι
1
ρε πάτε καλά ? δίνεται συνταγές από εδώ ? και ο άλλος πιο χάφτας..λέει θα πάω να πάρω !!!!  θέλει συνταγή και συγκεκριμένες δώσεις !!!
μπορεί να μη σου κάνει κούκου μετά...το νου σου !!! διάβασε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις !!!!
Σωστος!!!!!!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96

για το φίλο που θέλει ΝΤΕΚΑ...

όσο για τον άλλο που ρωτάει για κροσσφιτ..κοίτα να είναι πιστοποιημένο γυμναστήριο κροσσφιτ με πιστοποιημένους γυμναστές  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Ειναι η τελευταια μου ελπιδα νομιζω.
τα δραματοποιεις...

τραβα σε κανα ντοκτορι κι ασε τους πειραματισμους....το να καλυψεις τον πονο, δεν αρκει, γιατι η βλαβη παραμενει και μπορει να την επιδεινωσεις...και μετα ουτε να τονε παιξεις δε θα μπορεις

ειχα παθει παλια, μια περιαρθρίτιδα στον ώμο, και με ταλαιπωρησε για μεγαλο διαστημα...

και στην τελικη τι τα θες εσυ τα κροσε; δεν ειναι για την ηλικια σου... 

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ρε πάτε καλά ? δίνεται συνταγές από εδώ ? και ο άλλος πιο χάφτας..λέει θα πάω να πάρω !!!!  θέλει συνταγή και συγκεκριμένες δώσεις !!!
μπορεί να μη σου κάνει κούκου μετά...το νου σου !!! διάβασε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις !!!!
ναι εννοειται μπορεις να παθεις deca dick,με 400-600mg  τη βδομαδα ΟΧΙ ΜΕ 50!!!ΠΦΦ ΣΙΓΑ τη ''συνταγη'' bebelac  για μωρα ειναι η δοση....δεν ειναι δοση θεραπειας AAS...τεσπα ας ρωτηση κ αθλιατρο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
τα δραματοποιεις...

τραβα σε κανα ντοκτορι κι ασε τους πειραματισμους....το να καλυψεις τον πονο, δεν αρκει, γιατι η βλαβη παραμενει και μπορει να την επιδεινωσεις...και μετα ουτε να τονε παιξεις δε θα μπορεις

ειχα παθει παλια, μια περιαρθρίτιδα στον ώμο, και με ταλαιπωρησε για μεγαλο διαστημα...

και στην τελικη τι τα θες εσυ τα κροσε; δεν ειναι για την ηλικια σου... 

Μια χαρα εινια η ηλικια μοΥ! :tickedoff: Ο Χεντερσον ειναι 46 και παιζει για τον τιτλο στο UFC.

ναι εννοειται μπορεις να παθεις deca dick,με 400-600mg  τη βδομαδα ΟΧΙ ΜΕ 50!!!ΠΦΦ ΣΙΓΑ τη ''συνταγη'' bebelac  για μωρα ειναι η δοση....δεν ειναι δοση θεραπειας AAS...τεσπα ας ρωτηση κ αθλιατρο

Οι γιατροι μονο να τα παιρνουν ξερουν. Τα αναβολικα δυναμωνουν και θεραπευουν το μυ, δημιουργουν νεες μυικες ινες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μαξ δυο ερωτησεις:
Χρειαζομαι και τεστο μαζι με ντεκα;

Αποθεραπεια;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο ένας κρατούσε υποπολυβόλο -μάλλον Καλάσνικοφ- και "γαζωσε" τα τρία θύματας στα πόδια ενώ τον τέταρτο τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.

Εντύπωση προκαλλεί το θράσος των δραστών, που "χτύπησαν" σε μια πολυσύχνατη περιοχή σε απογευματινή ώρα.

Το γεγονός πάντως, ότι τα χτυπήματα στους τρεις από τους τέσσερις τραυματίες ήταν στα πόδια, κάνει πολλούς να πιστέυουν ότι ίσως οι δράστες να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα στα θύματά τους...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τραυματίες είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και έχουν απασχολήσει για υποθέσεις της νύχτας. Οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Μια χαρα εινια η ηλικια μοΥ! :tickedoff: Ο Χεντερσον ειναι 46 και παιζει για τον τιτλο στο UFC.
ρε μια χαρα ειναι η ηλικια σου, και καλα κανεις που γυμναζεσαι....να μη σταματησεις ποτε

σ αυτο ομως που λες, εχει διαφορα οτι εσυ "μπηκες" "σχετικα" αργα στα "δυναμικα σπορ"...ο χεντερσον απο τι ηλικια ομως ασχολειται μ αυτα; ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ρε μια χαρα ειναι η ηλικια σου, και καλα κανεις που γυμναζεσαι....να μη σταματησεις ποτε

σ αυτο ομως που λες, εχει διαφορα οτι εσυ "μπηκες" "σχετικα" αργα στα "δυναμικα σπορ"...ο χεντερσον απο τι ηλικια ομως ασχολειται μ αυτα; ;)

Θα συνεχισω πιο προσεκτικα. Δεν επρεπε να τεντωσω πολυ το χερι.

τιποτα.οι δοσεις ειναι γελειες...........ποσο χρονων εισαι?εχει σημασια..

Δε θελω να πω ακριβως. Εχω κλεισει τα 40.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Θα συνεχισω πιο προσεκτικα. Δεν επρεπε να τεντωσω πολυ το χερι.

Δε θελω να πω ακριβως. Εχω κλεισει τα 40.
ok!τοτε θα κανεις κ μια testosterone  enathate TO ΜΗΝΑ!πριν με ρωτησεις,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!!!!!!

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Παιδες Καλησπερα. Θελω να κανω δυο ερωτησουλες. Μου δωσε ο γυμναστης ενα προγραμμα ογκου σημερα αλλα του ριξα μια ματια τωρα που γυρισα σπιτι. Γραφει λοιπον στο προγραμμα 2-3 ασκησεις που ισως να τις ξερω με καποια αλλη ονομασια.

Για ποδια μια ασκηση λεγεται "Ημικαθισματα με μπαρα μπολσεβικ". Τι ειναι αυτο?

Καμψεις εκτασεις καρπων με το ρολλερ καρπων. Εγω ξερω με βαρακια αλλα αυτο δεν μου λεει κατι.

Και τελευταια για ωμους "εκτασεις οπισθιων δελτοειδων με αλτηρες σε επικλινη παγκο" Και αυτο δεν μου λεει κατι. Υπαρχει καποιο βιντεο ειδικα για το πρωτο μπας και ξεκολλησω?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παιδες Καλησπερα. Θελω να κανω δυο ερωτησουλες. Μου δωσε ο γυμναστης ενα προγραμμα ογκου σημερα αλλα του ριξα μια ματια τωρα που γυρισα σπιτι. Γραφει λοιπον στο προγραμμα 2-3 ασκησεις που ισως να τις ξερω με καποια αλλη ονομασια.

Καμψεις εκτασεις καρπων με το ρολλερ καρπων. Εγω ξερω με βαρακια αλλα αυτο δεν μου λεει κατι.

Και τελευταια για ωμους "εκτασεις οπισθιων δελτοειδων με αλτηρες σε επικλινη παγκο" Και αυτο δεν μου λεει κατι. Υπαρχει καποιο βιντεο ειδικα για το πρωτο μπας και ξεκολλησω?

Φιλε εγω θα προτεινα να αφησεις τις βλακείες του γυμναστη και να αρχισεις ένα πρόγραμμα 3*5 με πολυαρθρικες ασκήσεις (σκουωτ, αρσεις, πιεσεις ομων, στήθους κλπ) αν θες ογκο και δυναμη. Οι γυμναστες στα γυμναστήρια, οι περισσοτεροι, μονο για να πασαρουν αναβολικα και να καβλαντιζουν με τα γκομενακια κανουν.

Επισκέπτης

το τριτο, φαντασου οτι εισαι ξαπλωμενος στον επικλινη μπρουμυτα, τα χερια σου κρεμονται κρατωντας 2 βαρακια(ενα το καθε χερι) και σηκωνεις τεντωμενα τα χερια, καθετα προς τον κορμο σου, μεχρι μα ερθουν σε παραλληλη ευθεια με το πατωμα. Καταλαβες;;;;

Για το πρωτο, φανταζομαι οτι ειναι καθισματα, εχοντας την μπαρα στην εσωτερικη μερια των αγκωνων, ενω τα μπρατσα σου ειναι κολλημενα στον κορμο σου και φορωντας κοκκινη μπαντανα με σφυροδρεπανο

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326

να πεις στον γυμναστη να στις δειξει..μην κανετε μονοι σας οτι να ναι..

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Φιλε εγω θα προτεινα να αφησεις τις βλακείες του γυμναστη και να αρχισεις ένα πρόγραμμα 3*5 με πολυαρθρικες ασκήσεις (σκουωτ, αρσεις, πιεσεις ομων, στήθους κλπ) αν θες ογκο και δυναμη. Οι γυμναστες στα γυμναστήρια, οι περισσοτεροι, μονο για να πασαρουν αναβολικα και να καβλαντιζουν με τα γκομενακια κανουν.

Σε εμενα προσωπικα αναβολικα δεν μου εχει πασαρει κανεις γιατι δεν το επετρεψα σε κανεναν. Κοντα 5 χρονια ασχολουμε με γυμναστηριο κατα βαση σαν χομπι και ξερω πως να κινηθω και τι γυμναζει η καθε ασκηση. Απλα ηθελα ενα προγραμμα ωστε να κανω για ενα μικρο χρονικο διαστημα κατι συγκεκριμενο και οχι οτι μου ρχεται στο κεφαλι καθε φορα.

το τριτο, φαντασου οτι εισαι ξαπλωμενος στον επικλινη μπρουμυτα, τα χερια σου κρεμονται κρατωντας 2 βαρακια(ενα το καθε χερι) και σηκωνεις τεντωμενα τα χερια, καθετα προς τον κορμο σου, μεχρι μα ερθουν σε παραλληλη ευθεια με το πατωμα. Καταλαβες;;;;

Για το πρωτο, φανταζομαι οτι ειναι καθισματα, εχοντας την μπαρα στην εσωτερικη μερια των αγκωνων, ενω τα μπρατσα σου ειναι κολλημενα στον κορμο σου και φορωντας κοκκινη μπαντανα με σφυροδρεπανο

Το πρωτο το χω το καταλαβα. Για το δευτερο μου λειπει το σφυροδρεπανο στην κοκκινη μπαντανα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπες exrx.net να δεις ολες τις ασκησεις.

Σευχαριστω παρα πολυ!!!

να πεις στον γυμναστη να στις δειξει..μην κανετε μονοι σας οτι να ναι..

Δεν ειμαι χθεσινος. Και οι γυμναστες χανονται. Για να μην πω οτι πολλοι εκτος απο την διαθεση και το χρονο δεν διαθετουν και γνωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom