Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Η πρωτεινη μετα την προπονηση δεν χρειαζεται για 1) να μην αρχισει το σωμα να καταστρεφει μυεις προκειμενου να αναπληρωσει ενεργεια (ειδικα στους εκτομορφικους); 2) αν την συνδιασεις με υδατανθρακα πχ μπανανα να μπορεσεις παρεις γρηγορα καποιες θερμιδες μετα το γυμναστηριο και μετα απο καμια ωρα να φας και κανονικο γευμα; Μπορει μαλακιες να λεω αλλα ειχα την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο πιο σημαντικος ρολος των συμπληρωματων πρωτεινης.

1. Oχι. Η θεωρεία λέει  ότι η πρωτείνη χρειάζεται για την ανάπλαση των μυών αμέσως μετά την καταπόνησή τους από την άσκηση.  Γι αυτό και οι διάφοροι τύποι με τα σέηκερ και τις ...μπανάνες στο χέρι τρέχουν να “προλάβουν” το αναβολικό κατώφλι...
Για να φτάσει σε σημείο ο οργανισμός να κάψει μύες για παραγωγή ενέργειας θα πρέπει να λιμοκτονείς...
2. Οχι.  Η θεωρεία λέιε ότι υδατάνθρακα υψηλού γλυκαιμικού δείκτη – ας είναι και μπανάνα - παίρνεις μετά την προπόνηση για να γίνει άμεση έκκριση ινσουλίνης και να απορροφηθεί η πρωτείνη που πήρες στο ...αναβολικό κατώφλι.

Τώρα στην πράξη η ποσότητα πρωτείνης που χρειάζεται ένας οργανισμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βασικοί είναι το σωματικό βάρος και η ένταση της άσκησης. Το συμπλήρωμα πρωτεΐνης αν ξεπεράσεις τα όρια που μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό σου σε συνδυασμό με την πρωτείνη που παίρνεις με τη διατροφή, πάει πρώτα στην τουαλέτα και το υπόλοιπο γίνεται λίπος.

Η μπανάνα είναι φρούτο και όπως όλα τα φρούτα περιέχει φρουκτόζη.
Την μπανάνα την τρώμε πριν την προπόνηση συνήθως για να δίνει ενέργεια κατά την διάρκεια της προπόνησης. Αν κυνηγάμε το αναβολικό κατώφλι μετά την άσκηση προτιμότερη είναι η δεξτρόζη.
Για τον μέσο ασκούμενο το καλύτερο μεταπροπονητικό είναι το σοκολατούχο γάλα που είναι και της μόδας τελευταία και κοστίζει λιγότερο από συμπληρώματα πρωτείνης.

Πρωτείνη για ενέργεια από δρομείς αποστάσεων που γράφτηκε κάπου πιο πριν είναι αστείο.
Εδώ το καλύτερο “φάρμακο” είναι νερό  με ζάχαρη.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Α! Η λεγόμενη "διαλλειμματική" έτσι?
Πάντως είχα καλύτερα αποτελέσματα παλιότερα που έκανα διάδρομο με 45' ελαφρύ τζοκινγκ (ταχύτητα όχι πάνω απο 6) απ'ότι 20' διαλειμματική που δοκίμασα τον προηγούμενο χειμώνα κυρίως λόγω χρόνου.

Αλήθεια πόσους παλμούς ανέβαζες στον διάδρομο στο 6 και πόσους στη διαλλειματική στο σπριντ? Αν θέλεις γράψε και την ηλικία σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί η επίθεση τύπε? Σε ενόχλησε κάτι? Επίθεση όχι μόνο σε μένα αλλά και στον συνάδελφο Niarxo που μπήκε στον κόπο ο άνθρωπος να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως.
Δεν επιτεθηκα σε καποιον,σε τι σε βοηθησε? Αφου παλι με τις κοιλαρες θα τριγυρνας.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ολα αυτα  που γραφετε και κανετε ειναι αδερφιστικες παπαριες ...
αναθεμα και αν μπορειτε να τρεξετε μερικα χιλιομετρα η να κανετε πορεια στο βουνο με  λιγο βαρος καποια χιλιομετρα ..

βγειτε εξω  ρε στα βουνα και τρεξτε ...
σηκωστε φυσικο  βαρος .. πχ πετρες ....
καντε καμψεις  και λοιπες ασκησεις με φυσικους τροπους...
που περιμενετε να γινεται αντρες με τα χαπακια και  τις ενεσεις .......

:vomit:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
ολα αυτα  που γραφετε και κανετε ειναι αδερφιστικες παπαριες ...
αναθεμα και αν μπορειτε να τρεξετε μερικα χιλιομετρα η να κανετε πορεια στο βουνο με  λιγο βαρος καποια χιλιομετρα ..

βγειτε εξω  ρε στα βουνα και τρεξτε ...
σηκωστε φυσικο  βαρος .. πχ πετρες ....
καντε καμψεις  και λοιπες ασκησεις με φυσικους τροπους...
που περιμενετε να γινεται αντρες με τα χαπακια και  τις ενεσεις .......

:vomit:

Το ποστ σου μου θυμίζει την ταινία με τον Ρόκι και το Ρώσο και την προετοιμασία καθενός...

Το πρόβλημα είναι ότι για να κάνεις την γυμναστική που γράφεις πρέπει να έχεις τις κατάλληλες συνθήκες και προυποθέσεις.
Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν τις έχουν και τρέχουν στα γυμναστήρια.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Το ποστ σου μου θυμίζει την ταινία με τον Ρόκι και το Ρώσο και την προετοιμασία καθενός...

Το πρόβλημα είναι ότι για να κάνεις την γυμναστική που γράφεις πρέπει να έχεις τις κατάλληλες συνθήκες και προυποθέσεις.
Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν τις έχουν και τρέχουν στα γυμναστήρια.

να παρω παραδειγμα την αττικη λοιπον ...

μετρα βουνα και επιλογες ...

δυτικα  προαστεια - ποικιλο ορος ,ορος αιγαλεω , σχιστο .

νοτια προαστεια ...υμηττος .

βορεια προσατεια , πεντελη , παρνηθα , βαρυμπομπη .

καλυπτει τον καθε ενα στην αθηνα .

και  δεν εβαλα καν πιο περιφερειακα σημεια . .

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
να παρω παραδειγμα την αττικη λοιπον ...

μετρα βουνα και επιλογες ...

δυτικα  προαστεια - ποικιλο ορος ,ορος αιγαλεω , σχιστο .

νοτια προαστεια ...υμηττος .

βορεια προσατεια , πεντελη , παρνηθα , βαρυμπομπη .

καλυπτει τον καθε ενα στην αθηνα .

και  δεν εβαλα καν πιο περιφερειακα σημεια . .

Εγώ μαζί σου είμαι και με βοηθάει και η περιοχή που μένω αν ήθελα να κάνω τέτοια προπόνηση αυτή τη στιγμή.
Όμως σκέψου κάποιον που σχολάει στις 5 φτάνει σπίτι στις 6 και μέχρι να φτάσει εκεί που λες πάει η ώρα 7 και είναι νύχτα για 8 μήνες....
Γι αυτό το λόγο έγινε της μόδας το cross fit τελευταία...

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ μαζί σου είμαι και με βοηθάει και η περιοχή που μένω αν ήθελα να κάνω τέτοια προπόνηση αυτή τη στιγμή.
Όμως σκέψου κάποιον που σχολάει στις 5 φτάνει σπίτι στις 6 και μέχρι να φτάσει εκεί που λες πάει η ώρα 7 και είναι νύχτα για 8 μήνες....
Γι αυτό το λόγο έγινε της μόδας το cross fit τελευταία...

σιγουρα θελει ενα προγραμματισμο .

εγω πχ το κανω αυτο σαββατο και κυριακη . την κυριακη συνηθως  πολυ  πρωι .... με φτιαχνει πολυ αυτο ειδικα το χειμωνα !το καλοκαιρι παω παραλια πολυ νωρις περιπου στις 6  το πρωι .

απο καθημερινες μπορω τεταρτη συνηθως μεσημερι .

3 χρονια  το κανω και πραγματικα μου εχει γινει τροπος ζωης .

επισης  πολυ  ωραια γυμναστικη ειναι για καποιον που εχει παραλια  κοντα του το τρεξιμο μεστο νερο μεχρι τη γαμπα η λιγο πιο κατω απο  το γονατο ... 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

εγω πχ το κανω αυτο σαββατο και κυριακη . την κυριακη συνηθως  πολυ  πρωι .... με φτιαχνει πολυ αυτο ειδικα το χειμωνα !το καλοκαιρι παω παραλια πολυ νωρις περιπου στις 6  το πρωι .

3 χρονια  το κανω και πραγματικα μου εχει γινει τροπος ζωης .

επισης  πολυ  ωραια γυμναστικη ειναι για καποιον που εχει παραλια  κοντα του το τρεξιμο μεστο νερο μεχρι τη γαμπα η λιγο πιο κατω απο  το γονατο ... 
Ρε φιλε εδω μπαινουν ανθρωποι που ενδιαφερονται να κανουν σωμα,το τμημα μεσηλικων που πανε στα λουτρα για γυμναστικη ειναι στο φορουμ του καπη,μπες εκει και ανοιξε καμια συζητηση

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε εδω μπαινουν ανθρωποι που ενδιαφερονται να κανουν σωμα,το τμημα μεσηλικων που πανε στα λουτρα για γυμναστικη ειναι στο φορουμ του καπη,μπες εκει και ανοιξε καμια συζητηση

για ανεβα σε κανα βουνο να τρεξεις μαζι μου και  μετα ελα να δουμε ποιος ειναι ο  μεσηλικας ...

υγ , με τα χαπακια εσυ κανεις σωμα  ; ; ; ;  :idiot:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16

εγω πχ το κανω αυτο σαββατο και κυριακη . την κυριακη συνηθως  πολυ  πρωι .... με φτιαχνει πολυ αυτο ειδικα το χειμωνα !το καλοκαιρι παω παραλια πολυ νωρις περιπου στις 6  το πρωι .

3 χρονια  το κανω και πραγματικα μου εχει γινει τροπος ζωης .

επισης  πολυ  ωραια γυμναστικη ειναι για καποιον που εχει παραλια  κοντα του το τρεξιμο μεστο νερο μεχρι τη γαμπα η λιγο πιο κατω απο  το γονατο ...  

Πολύ καλά κάνεις!

Υπάρχουν και πολλά άλλα είδη γυμναστικής για να είναι κάποιος fit (με ότι αυτό συνεπάγεται) και να περνάει ευχάριστα κάνοντας κάτι που του αρέσει.

Για παράδειγμα beach volley – beach tennis – beach soccer – αναριχήσεις και πάρα πολλά άλλα με φανταστικά fitness αποτελέσματα αν προσέχεις λίγο τη διατροφή σου και δεν πίνεις αλκοόλ – αναψυκτικά.

Και αν δεν έχεις πρόσβαση σε φυσικά μέρη, υπάρχουν πλέον πολλά αθλητικά κέντρα που τα παρέχουν αυτά με λογικό τίμημα.

Το θέμα είναι ότι πολλοί έχουν συνδέσει τη γυμναστική με την γρήγορη και θεαματική αύξηση της μυικής μάζας κάτι που για να γίνει δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Το αποτέλεσμα είναι ή να τα παρατάνε οι περισσότεροι γρήγορα ή να ελπίζουν σε συμπληρώματα χωρίς αποτέλεσμα και να τα παρατάνε λίγο αργότερα από τους πρώτους ή να πέφτουν στη παγίδα των επιτήδιων που τα κονομάνε χοντρά.

Υπάρχει βέβαια και ο 1 στους 10 που γυμνάζεται γιατί του αρέσει χωρίς "βοηθήματα" και φτάνει σε ένα λογικό σημείο μετά από 2-3 χρόνια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
για ανεβα σε κανα βουνο να τρεξεις μαζι μου και  μετα ελα να δουμε ποιος ειναι ο  μεσηλικας ...

υγ , με τα χαπακια εσυ κανεις σωμα  ; ; ; ;  :idiot:
Ναι εχεις καποιο προβλημα με τα χαπακια,εσυ με τι κανεις σωμα?

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εχεις καποιο προβλημα με τα χαπακια,εσυ με τι κανεις σωμα?

εγω  δε χαπακωνομαι  οπως εσυ και οι αλλοι φλωροι ...

σωμα εχω με τα παραπανω που εγραψα ...
αν εισαι τεμπελης και αδυναμος  ειναι  λογικο  να μη το καταλαβαινεις αυτο.
Life style  γυμναστηριακια .... , χαπακια ,  ενεσουλες  και πουλ μουρ ε ;

αντε και μετα τα 40 το  εμφραγμα το εχεις στο τσεπακι σου .. .

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω  δε χαπακωνομαι  οπως εσυ και οι αλλοι φλωροι ...

αν εισαι τεμπελης και αδυναμος  ειναι  λογικο  να μη το καταλαβαινεις αυτο.
Life style  γυμναστηριακια .... , χαπακια ,  ενεσουλες  και πουλ μουρ ε ;

αντε και μετα τα 40 το  εμφραγμα το εχεις στο τσεπακι σου .. .
Τα παπαρια σου εχεις στα λογια ολοι σωμα εχουν,ενας πορνογερος εισαι που πας στα καπη και πας στη φυση για γυμναστικη,δε ξερεις καν τι εχουν τα ''χαπακια'' μεσα απλα μες την αγνοια σου λες τις μαλακιες σου μεχρι να αρχισεις να τρεχεις στο γιατρο και συ απο την πολυ υγεια που εχεις και μετα να ψοφησεις.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τα παπαρια σου εχεις στα λογια ολοι σωμα εχουν,ενας πορνογερος εισαι που πας στα καπη και πας στη φυση για γυμναστικη,δε ξερεις καν τι εχουν τα ''χαπακια'' μεσα απλα μες την αγνοια σου λες τις μαλακιες σου μεχρι να αρχισεις να τρεχεις στο γιατρο και συ απο την πολυ υγεια που εχεις και μετα να ψοφησεις.

που ξερεις την ηλικια μου ρε μυρωδια ;;;;

σταρχιδια μου για τα χαπακια σου και  το  τι περιερχουν !!!

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ που χαπακωνονται  και  ξεφουσκωνουν αυτοματα οταν σταματησουν να τα παιρνουν μολις τελειωσει το χρημα
η παθουν το πρωτο εμφραγμα .

δε μπορεις να τρεξεις ουτε 100 μετρα ρε ψοφημι .

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
που ξερεις την ηλικια μου ρε μυρωδια ;;;;

σταρχιδια μου για τα χαπακια σου και  το  τι περιερχουν !!!

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ που χαπακωνονται  και  ξεφουσκωνουν αυτοματα οταν σταματησουν να τα παιρνουν μολις τελειωσει το χρημα
η παθουν το πρωτο εμφραγμα .

δε μπορεις να τρεξεις ουτε 100 μετρα ρε ψοφημι .
Σιγα ρε κροσσογαμη μην εξαπτεσαι θα παθεις τιποτα στην ηλικια σου,φανταζομαι για αυτο παρακαλουσες να πηδηξεις τη κρος ,επειδη ολες οι γκομενες βλεπουν τη κορμαρα σου και χυνουν  :2funny: :2funny:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα ρε κροσσογαμη μην εξαπτεσαι θα παθεις τιποτα στην ηλικια σου,φανταζομαι για αυτο παρακαλουσες να πηδηξεις τη κρος ,επειδη ολες οι γκομενες βλεπουν τη κορμαρα σου και χυνουν  :2funny: :2funny:

ρε χαπακια  φλωρε καμια δε παρακαλω .... αδιαβαστο σε πιανω χαζουλη ...

τρια τρια τα κουμπωνεις την ημερα ;;;
προσεχε γιατι δε θα σου ξανασηκωθει ποτε... και θα βγαλεις και βυζακια στο τελος και θα γινεις κι εσυ κροσακι .. :cheesy:

μπορεις να τρεξεις πανω απο  100 μετρα ; ; ; ; 
η θα ζητας δεξτροζες με αμιτα μοσιον ; :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
εγω  δε χαπακωνομαι  οπως εσυ και οι αλλοι φλωροι ...

αν εισαι τεμπελης και αδυναμος  ειναι  λογικο  να μη το καταλαβαινεις αυτο.
Life style  γυμναστηριακια .... , χαπακια ,  ενεσουλες  και πουλ μουρ ε ;

αντε και μετα τα 40 το  εμφραγμα το εχεις στο τσεπακι σου .. .

ταυτιζομαι μαζι σου στα περισσοτερα που λες..
απλα πιστευω οτι πρεπει να γινεται συνδιασμος οργανωμενου γυμναστηριου κι οποτε υπαρχει χρονος  ασκηση στη φυση ειναι οτι καλιτερο..
τρεξιμο στη θαλασσα μεχρι το γονατο μεσα στο νερο ειναι μια πολυ καλη προετοιμασια για δρομεις μεγαλω ν αποστασεων ειδικα αν εχουν θεμα με τραυματισμους...
το τρεξιμο στην αμμο με γυμνα ποδια ειναι οτι καλιτερο απλα θελει δυνατα γονατα γιατι επιβαρυνει πολυ..
ΒΕΒΑΙΑ...ολα αυτα χαριζουν ενα σωμα υγιεστατο αληθινα δυνατο ..αλλα οχι επιτηδευμενα γραμμωμενο οπως απαιτει η ταση της εποχης..

οποτε διαλεγει κανεις τι απο τα δυο θελει ...υγεια και αριστη φυσικη κατασταση που αντεχει σε βαθος χρονου..

η επιπονα προγραμματα με υποστηριξη φαρμακων και με αριστο εμφανησιακα αποτελεσμα...αλλα κατεστραμενα συκωτια και νεφρα...

δυσκολο το δειλημα γιατι τα γαμημενα τα six pack ειναι αξιολατρευτα κι ολοι θελολυν να τα αποκτησουν

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε χαπακια  φλωρε καμια δε παρακαλω .... αδιαβαστο σε πιανω χαζουλη ...

τρια τρια τα κουμπωνεις την ημερα ;;;
προσεχε γιατι δε θα σου ξανασηκωθει ποτε... και θα βγαλεις και βυζακια στο τελος και θα γινεις κι εσυ κροσακι .. :cheesy:

μπορεις να τρεξεις πανω απο  100 μετρα ; ; ; ; 
η θα ζητας δεξτροζες με αμιτα μοσιον ; :2funny:
Ολοι διαβαζαμε και σε λυπομασταν οταν παρακαλουσες να πηδηξεις τη νικολ,οι γυναικες παρολη τη κορμαρα σου,σε εχουν χεσμενο και γαμας κρος,μεχρι και οι τραβεστι σε εχουν στο κλασσιμο.
Δε χρειαζεται ομως να αυτοκτονησεις, ολοι σε κατααβαινουμε, η αγαμια δεν αντεχεται,το να γαμας κατσικες στη φυση οταν πας για γυμναστικη δεν αρκει :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom