Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
κρις συνονοματε :rockon: δεν εχεις αδικο :) θα ελεγα η πιο βασικη βιταμινη ειναι η ταπεινοφροσυνη  :) οπου εκει δεν εχεις παθος.. δηλαδη να φας περισοτερο απο το κανονικο η λιγοτερο να φας αχρηστα φαγητα οργια απο ποτα μεθη κτλ κτλ δεν τα εχουμε αυτα.  αν εχουμε ταπεινοφροσυνη θα εχουμε εγκρατεια υπομονη επιμονη για αντεξουμε στην διατροφη :) το αλλο μερος ειναι η γυμναστικη δηλαδη ο κοπος για να φτιαξουμε το σωμα μας :) Αλλα.. βιολογικα αν θα επαιρνε καποιος και καμια ωμεγα 3 δεν θα ηταν κακο για τον οργανισμο του η.. αν μπορουσε να τρωει σαρδελες 3 φορες την εβδομαδα :)
όπως το είπες ας κοιτάξει ο άλλος να διορθώσει όλες τις άλλες  κακές η καλές για κάποιους συνήθειες .πχ ποτα τσιγαρα κτλπ.και μετά βλέπει.Εγώ πάντως τα θεωρώ αχρείαστα

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές κ τις ιδέες. Δε θέλω να πάρω φαρμακα κ πρωτείνες. Προτιμω πιο φυσικές μεθόδους.
και οταν βλεπεις στο γυμναστηριο αλλους που ειναι κομματια και με πολλους μυς η άλλους που εχουν αποτομες μεταβολες στο σωμα τους σε δυναμη και μυικοτητα και σου λένε μαλακιες για καλη διατροφή και προπονηση μην ψαρώνεις πολύ απλά παιρνουν ορμονες και ας μην παραδεχονται τιποτα..θαύματα δεν γινονται υπομονή !!!!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν και εκείνοι που τρώνε πιτόγυρα και κατεβαίνουν άνετα σε αγώνες χωρίς ντόπες.

Για τις απότομες αλλαγές θα συμφωνήσω, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να ευθύνεται κάποια απαγορευμένη ουσία.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά  της ντόπας ειναι η υπερβολική  αύξηση  της δύναμης στα βάρη.αλλά και η ανατομία της υπερτροφίας.λόγω  των υποδοχέων των ανδρογονον σε διαφορετικά σημεία του σώματος υπάρχει  σχετικά ασύμμετρη  ανάπτυξη του μυϊκού  συστήματος.δεν αντιδρανε όλοι οι μύες  το ιδιο

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Παιδια ισως ακουστει γελοια η ερωτηση αλλα μιας και βλεπω οτι υπαρχει θεμα που ασχολουνται ατομα με γυμναστικη κτλ ηθελα να ρωτησω: Τα φυτικα συμπληρωματα διατροφης ειναι επικινδυνα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστηριο για αυξηση μυικου ογκου (ειμαι αρκετα λεπτος). Απο οτι ηξερα κατι κρεατινες κτλ (δεν ξερω γενικα απο γυμναστηρια) ειναι επικινδυνα για την υγεια και μπορει να προδιαθεσουν για καρκινο... Τα συμπληρωματα (για φυτικα μιλαω παντα γιατι εχω ακουσει και για συνθετικα) εχουν τιποτα τετοιους κινδυνους; Γιατι αν ναι τοτε ειλικρινα δεν αξιζει καλυτερα απλα να κανω την γυμναστικη μου να τρωω οσο μπορω (ισως δω καναν διατροφολογο) και οτι γινει... Την υγεια μου δεν θελω να την ρισκαρω για κανεναν ματαιοδοξο λογο.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Παιδια ισως ακουστει γελοια η ερωτηση αλλα μιας και βλεπω οτι υπαρχει θεμα που ασχολουνται ατομα με γυμναστικη κτλ ηθελα να ρωτησω: Τα φυτικα συμπληρωματα διατροφης ειναι επικινδυνα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αρχισω γυμναστηριο για αυξηση μυικου ογκου (ειμαι αρκετα λεπτος). Απο οτι ηξερα κατι κρεατινες κτλ (δεν ξερω γενικα απο γυμναστηρια) ειναι επικινδυνα για την υγεια και μπορει να προδιαθεσουν για καρκινο... Τα συμπληρωματα (για φυτικα μιλαω παντα γιατι εχω ακουσει και για συνθετικα) εχουν τιποτα τετοιους κινδυνους; Γιατι αν ναι τοτε ειλικρινα δεν αξιζει καλυτερα απλα να κανω την γυμναστικη μου να τρωω οσο μπορω (ισως δω καναν διατροφολογο) και οτι γινει... Την υγεια μου δεν θελω να την ρισκαρω για κανεναν ματαιοδοξο λογο.
σαν το καλο φαγητο δεν ειναι τιποτα αν τρως σωστα μην παρεις συμπληρωματα :rockon:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
χωρίς συμπληρώματα όσο και να φάς,δέν πρόκειτε να γίνεις αυτό που φαντάζεσαι!!!!!!! ;)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
χωρίς συμπληρώματα όσο και να φάς,δέν πρόκειτε να γίνεις αυτό που φαντάζεσαι!!!!!!! ;)
μαλλον εννοεις τα φαρμακα γιατι τα συμπληρωματα ειναι αυτο που λέει η λεξη συμπληρωματα!!!αρα αν τρωσ σωστα τις πιο πολλες φορες περιττα

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
μαλλον εννοεις τα φαρμακα γιατι τα συμπληρωματα ειναι αυτο που λέει η λεξη συμπληρωματα!!!αρα αν τρωσ σωστα τις πιο πολλες φορες περιττα

Για να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως την διαφορα τους... Ακουσα καπου οτι τα φυτικα συμπληρωματα απλα βοηθουν και δεν βλαπτουν. Και ρωταω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Υπάρχουν και εκείνοι που τρώνε πιτόγυρα και κατεβαίνουν άνετα σε αγώνες χωρίς ντόπες.

Για τις απότομες αλλαγές θα συμφωνήσω, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να ευθύνεται κάποια απαγορευμένη ουσία.

Έτσι σου λένε τύπε.  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως την διαφορα τους... Ακουσα καπου οτι τα φυτικα συμπληρωματα απλα βοηθουν και δεν βλαπτουν. Και ρωταω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο.
ας τα παρουμε απο την αρχη..η κρεατινη ειναι ουσια που βρισκεται στο κρεας....το να παρεις κρεατινη σε σκονη ειναι σαν να παιρνεις σε μια δοση 2-3 μοσχαρισιες μπριζολες......επειδη ειναι σε σκονη αφομοιωνεται απο τον οργανισμο πολυ γρηγορα...και την επιπλεον ποσοτητα που δεν χρειαζεται ο οργανισμος αποβαλλεται κυριως απο τα ουρα....κρεατινη παιρνεις αφοβα οποτε...Τωρα για φυτικα συμπληρωμτα μπορεις να πας σε καταστημα βιολογικων προιοντων και να ζητησεις μακα....ειναι εντελως ακινδυνο και μπορεις να το παιρνεις 365 μερες τον χρονο.Αν θελεις κατι πιο δυνατο θα παρεις ριζα σουμα.....ειναι το απολυτο φυτικο συμληρωμα....η βαση του πιο γνωστου αναβολικου στο μποντυ μπιλντιγκ το dianabol εχει σαν βασικο συστατικο την ριζα σουμα....αν θα παρεις ριζα σουμα θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με το dianabol χωρις ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.....υπαρχουν και αλλα πολλα φυτκα που βοηθανε αλλα θα φαω πολυ χρονο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

vanderM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
112
Πόντοι
280
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω φυτική πρωτεϊνη, έχω δει από αρακά μέχρι σόγια (μακριά). Ξέρει κανένας αν έχει τα ίδια αποτελέσματα και βασικά αν αξίζει να αλλάξω την ορού γάλακτος; Ευχαριστώ.
Επίσης, φυστικοβούτυρο ή βρώμη; Διατροφολόγος μου είπε ότι η βρώμη δεν μας δίνει τόση πρωτεϊνη όση νομίζουμε...

Φολίτσας

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το φυστικοβούτυρο έχει αρκετό λίπος σε σχέση με την πρωτεΐνη, οπότε προσοχή!

Από τη βρώμη εγώ προσωπικά μετράω μόνο τον υδατάνθρακα. Για πρωτεΐνη χρησιμοποιώ τις γνωστές τροφές (κρέας, γιαούρτι,αυγά,ψάρι, ρύζι με όσπρια)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω φυτική πρωτεϊνη, έχω δει από αρακά μέχρι σόγια (μακριά). Ξέρει κανένας αν έχει τα ίδια αποτελέσματα και βασικά αν αξίζει να αλλάξω την ορού γάλακτος; Ευχαριστώ.
Επίσης, φυστικοβούτυρο ή βρώμη; Διατροφολόγος μου είπε ότι η βρώμη δεν μας δίνει τόση πρωτεϊνη όση νομίζουμε...
η φυτικη πρωτεινη αγαπητε δεν θεωρειται πληρης πρωτεινη...συνηθες στην καλυτερη περιπτωση εχουνε τα 18 απο τα 22 ανινοξεα..οποτε για να παρεις ολα τα αμινοξεα πρεπει να κανεις συνδιασμο φυτικων πρωτεινων....καλως η κακως ο ορρος γαλακτος θεωρειται απο τις καλυτερες και πιο πληρεις πρωτεινες.....και ο κυριοτερος λογος που ειναι καλυτερη πρωτεινη ειναι επειδη ο οργανισμος την αποροφα πολυ ευκολα......οποτε δεν αλλαζεις τον ορρο γαλακτος.....φυστικοβουτηρο η βρωμη ειναι καλα για ενεργεια αλλα εχουν πολλες θερμιδες...και συγκρητικα εχουν λιγη ποσοτητα πρωτεινης αναλογικα με τις θεμιδες που εχουν

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολυ καλη η φυτικη απορροφαται πιο αργα και δεν εχει τοσους κινδυνους γι την υγεια. :thumbsup:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ας τα παρουμε απο την αρχη..η κρεατινη ειναι ουσια που βρισκεται στο κρεας....το να παρεις κρεατινη σε σκονη ειναι σαν να παιρνεις σε μια δοση 2-3 μοσχαρισιες μπριζολες......επειδη ειναι σε σκονη αφομοιωνεται απο τον οργανισμο πολυ γρηγορα...και την επιπλεον ποσοτητα που δεν χρειαζεται ο οργανισμος αποβαλλεται κυριως απο τα ουρα....κρεατινη παιρνεις αφοβα οποτε...Τωρα για φυτικα συμπληρωμτα μπορεις να πας σε καταστημα βιολογικων προιοντων και να ζητησεις μακα....ειναι εντελως ακινδυνο και μπορεις να το παιρνεις 365 μερες τον χρονο.Αν θελεις κατι πιο δυνατο θα παρεις ριζα σουμα.....ειναι το απολυτο φυτικο συμληρωμα....η βαση του πιο γνωστου αναβολικου στο μποντυ μπιλντιγκ το dianabol εχει σαν βασικο συστατικο την ριζα σουμα....αν θα παρεις ριζα σουμα θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με το dianabol χωρις ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.....υπαρχουν και αλλα πολλα φυτκα που βοηθανε αλλα θα φαω πολυ χρονο :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τι λες μωρε μαλακα;;;
που τ'ακουσες αυτο;;;;;; :think: :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

το κρεας εχει κρεατινινη μεγαλε καμια σχεση με κρεατινη...τωρα για την σουμα και το dianabol είναι σα το ανεκδοτο με το πουλί μου και το μπουζούκι, και τα δυο οργανα ειναι... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom