Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τύπε χωρίς να πάρεις τίποτα μπορείς να φτάσεις σε σημείο που να φαίνεσαι τούμπανο μέσα από τα ρούχα και να σαι και σχετικά φέτες. Χωρίς τίποτα.. Εντάξει αν θες να γίνεις επίπεδο αγωνιστικού με πολύ γερό όγκο και φριχτή γράμμωση τότε πρέπει να κουμπώσεις!

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Οι συνιστάμενες είναι πολλες καλη ασκηση τουλαχιστον 4 φορες την εβδομαδα
σωστη διατροφή, κινητρο, όχι καταχρησεις σε ξυδια αυτά είναι τα ευκολα
το σωμα θα φτασει σε ένα σημειο και μετα παυση
αντε τωρα πρωτεινες αμινοξέα λουταμινες πολυβιταμινες λιποδιαλυτες ω3 και παει λεοντας και το σωμα θα φτασει παλι σε ένα σημειο και παυση εκει λοιπον είναι το κρισιμο ερωτημα
εισαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα η όχι
και εκει ξεκιναει η ιστορια φαρμακο!!!!!!!!!!
Σωστός. Το θέμα με το γυμναστήριο είναι ότι σπάνια θα φτάσεις στο σημείο να είσαι 100% ικανοποιημένος. Όχι γιατί δεν έχεις κάνει πρόοδο, αλλά γιατί οι στόχοι σου στην πορεία αλλάζουν.Πάντα θα μπορείς να πάρεις λίγη ακόμα μυική μάζα, πάντα θα μπορείς να κατεβάσεις λίγο ακόμα το ποστοστό λίπους σου. Ταυτόχρονα όμως, γίνεται όλο και πιο δύσκολο.Εκεί, μπαίνεις στο τριπάκι των φαρμάκων.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Τύπε χωρίς να πάρεις τίποτα μπορείς να φτάσεις σε σημείο που να φαίνεσαι τούμπανο μέσα από τα ρούχα και να σαι και σχετικά φέτες. Χωρίς τίποτα.. Εντάξει αν θες να γίνεις επίπεδο αγωνιστικού με πολύ γερό όγκο και φριχτή γράμμωση τότε πρέπει να κουμπώσεις!
Τύπε αυτό που λες το σχετιά φέτες τι σημαίνει, επέτρεψε μου τίποτα, θέλεις πολύ δουλειά χωρις να παίρνεις ουτε καν συμπληρώματα, να κ.ανεις την απι΄στευτη διατροφή να μεταβολίζεις εύκολα να μην μπαίνεις ποτέ σε διαδικασία καταβολισμού, πως θα τα κάνεις αυτά εδώ επαγγελματίες αθλητές και δεν λέω για body builders δεν μπορούν να γίνουν φέτες που παίρνουν τα αριστα βοηθήματα και θα γίνει κάποιος χωρίς τίποτα, δεν υπάρχει αυτό! 

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τύπε αυτό που λες το σχετιά φέτες τι σημαίνει, επέτρεψε μου τίποτα, θέλεις πολύ δουλειά χωρις να παίρνεις ουτε καν συμπληρώματα, να κ.ανεις την απι΄στευτη διατροφή να μεταβολίζεις εύκολα να μην μπαίνεις ποτέ σε διαδικασία καταβολισμού, πως θα τα κάνεις αυτά εδώ επαγγελματίες αθλητές και δεν λέω για body builders δεν μπορούν να γίνουν φέτες που παίρνουν τα αριστα βοηθήματα και θα γίνει κάποιος χωρίς τίποτα, δεν υπάρχει αυτό! 
Τύπε το σχετικά φέτες εννοώ ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο γράμμωσης για νορμάλ άνθρωπο όπως πχ στη φωτο κάτω.
d7f20495673f5dfed1faea8f267e1103.jpg

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
και εσυ πιστεύεις ότι αυτό το σωμα δεν εχει πάρει τίποτα
Τύπε αυτό το σώμα γίνεται χωρίς φάρμακο. Με προπόνηση νορμάλ, αερόβια και χωρίς καθόλου σαβούρα και ξύδια στη διατροφή. Τώρα το αν θα παίρνεις whey και αμινοξέα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.. Ο συγκεκριμένος βέβαια μπορεί να χτύπησε και παράνομα λιποδιαλυτικά στυλ εφεδρίνη κλπ. Εξαρτάται από το πόσο χρόνο θες να αφιερώσεις για να κάνεις το σώμα και από το γενικό ποσοστό λίπους που έχεις πριν αρχίσεις. Αν από μικρός πχ έπαιζες μπάλα και δεν έχεις λίπος το σώμα της φωτο το φτιάχνεις πολύ χαλαρά, γιατί δεν έχει ιδιαίτερη μυικότητα!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Παίδες μια συμβουλή. Έχω ξεκινήσει εδώ κ 3 μήνες γυμναστήριο για να χάσω κιλά κ για να είμαι σε φόρμα. Δε στοχεύω σε υπερβολικά πράγματα κ γράμμωση, απλά να χάσω καμια 20αριά κιλά. Δεν κάνω ιδιαίτερη διατροφή, αλλά έχω κόψει γλυκά, ψωμια, σουβλάκια κ τα σχετικά. Κάνω 1 ωρα αερόβια κ βαράκια 4-5 φορές τη βδομάδα. Ενώ φαίνεται πως ψιλομαζεύει η κοιλιά, τα κιλά παραμένουν στάσιμα. Τί στον κόρακα συμβαίνει? Καμιά συμβουλή για απώλεια βάρους?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Παίδες μια συμβουλή. Έχω ξεκινήσει εδώ κ 3 μήνες γυμναστήριο για να χάσω κιλά κ για να είμαι σε φόρμα. Δε στοχεύω σε υπερβολικά πράγματα κ γράμμωση, απλά να χάσω καμια 20αριά κιλά. Δεν κάνω ιδιαίτερη διατροφή, αλλά έχω κόψει γλυκά, ψωμια, σουβλάκια κ τα σχετικά. Κάνω 1 ωρα αερόβια κ βαράκια 4-5 φορές τη βδομάδα. Ενώ φαίνεται πως ψιλομαζεύει η κοιλιά, τα κιλά παραμένουν στάσιμα. Τί στον κόρακα συμβαίνει? Καμιά συμβουλή για απώλεια βάρους?

Λογικά πήρες και την μυική μάζα του αρχάριου.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Τύπε αυτό το σώμα γίνεται χωρίς φάρμακο. Με προπόνηση νορμάλ, αερόβια και χωρίς καθόλου σαβούρα και ξύδια στη διατροφή. Τώρα το αν θα παίρνεις whey και αμινοξέα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.. Ο συγκεκριμένος βέβαια μπορεί να χτύπησε και παράνομα λιποδιαλυτικά στυλ εφεδρίνη κλπ. Εξαρτάται από το πόσο χρόνο θες να αφιερώσεις για να κάνεις το σώμα και από το γενικό ποσοστό λίπους που έχεις πριν αρχίσεις. Αν από μικρός πχ έπαιζες μπάλα και δεν έχεις λίπος το σώμα της φωτο το φτιάχνεις πολύ χαλαρά, γιατί δεν έχει ιδιαίτερη μυικότητα!
Τύπε είμαι τόσα χρονια στον αθλητισμό στα γυμναστήρια, ξεκίνησα από πολύ μικρός εχω παίξει ποδόσφαιρο επαγελματικά, χωρίς εξωτερική βοηθεια είτε αυτό λέγετε συμπλήρωμα η φαρμακο δεν κάνεις απολύτως τίποτα!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
20 λεπτά τρεξιματάκι στο διάδρομο και μία μυική ομάδα βάρη κάθε φορά εχει αποτέλεσμα; 4 φορές τη βδομάδα.

Δηλαδή Δευτερα 20 λεπτά τρέξιμο - στηθος. Τεταρτη 20 λεπτά τρεξιμο - πλάτη. Παρασκευη ποδια- Σαββατο ωμους.

Εξαρτάται τι αποτέλεσμα περιμένεις.
Αν είσαι νεαρός και τελείως αγύμναστος και παράλληλα κάνεις και σωστή διατροφή θα έχεις μια μικρή βελτίωση σωματικά.
Αν περιμένεις μυϊκή ανάπτυξη δεν θα υπάρξει αν δεν γυμνάζεις κάθε μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα.

Δηλαδή π.χ. με τις μέρες που έβαλες πρέπει να κάνεις:
Δευτέρα: Πλάτη, πόδια, δικέφαλους.
Τέταρτη: Στήθος, ώμους, τρικέφαλους.
Παρασκευή: Πλάτη, πόδια, δικέφαλους.
Σάββατο: Στήθος, ώμους, τρικέφαλους.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Πόσων ετών είσαι?
Πόσα κιλά?
Τι ύψος?
Γράψε ένα παράδειγμα από την διατροφή σου μιας μέρας. Π.χ.  αναλυτικά τι έφαγες και τι ήπιες χθες όλη την μέρα  και τι ώρα πήγες γυμναστήριο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τύπε είμαι τόσα χρονια στον αθλητισμό στα γυμναστήρια, ξεκίνησα από πολύ μικρός εχω παίξει ποδόσφαιρο επαγελματικά, χωρίς εξωτερική βοηθεια είτε αυτό λέγετε συμπλήρωμα η φαρμακο δεν κάνεις απολύτως τίποτα!
Εγώ πάντως τύπε από τον εαυτό μου έχω καταλάβει ότι τα συμπληρώματα είναι αέρας και κυρίως είναι γι αυτούς που δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν γεμάτη διατροφή με αυτά που χρειάζεται για να χτίσεις σώμα. Τα φάρμακα προφανώς και είναι άλλη ιστορία αφού παίζουν μπάλα με τις ορμόνες που χρειάζονται για να χτίσεις μυόνια!Απλά εκεί αν δεν ξέρεις τι κάνεις την γάμησες!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Εγώ πάντως τύπε από τον εαυτό μου έχω καταλάβει ότι τα συμπληρώματα είναι αέρας και κυρίως είναι γι αυτούς που δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν γεμάτη διατροφή με αυτά που χρειάζεται για να χτίσεις σώμα. Τα φάρμακα προφανώς και είναι άλλη ιστορία αφού παίζουν μπάλα με τις ορμόνες που χρειάζονται για να χτίσεις μυόνια!Απλά εκεί αν δεν ξέρεις τι κάνεις την γάμησες!
Σωστός το παν είναι η καλη και σωστη διατροφή αλλα δυστυχως αυτό κοστίζει πολυ ακριβά πλέον αρκτετά από τα συμπληρώματα εινα αμφιβολου ποιότητας τα καλά κοστίζουν ακριβα και στο φάρμακο το καλό φάρμακο επίσης κοστίζει ακριβα και όπως είπες εάν δεν ξέρεις όχι απλα την γάμησες αλλά ην ξέσκισες!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εννοεις αερας? τι εννοεις πολυτελεια? ξερεις κανεναν να μπορει να φαει εφτα κοτοπουλα η μισο μοσχαρι τη μερα γιατι εγω δεν ξερω

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εννοεις αερας? τι εννοεις πολυτελεια? ξερεις κανεναν να μπορει να φαει εφτα κοτοπουλα η μισο μοσχαρι τη μερα γιατι εγω δεν ξερω
ξερω εγω εναν....τον σχορτσιανιτη

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πόσων ετών είσαι?
Πόσα κιλά?
Τι ύψος?
Γράψε ένα παράδειγμα από την διατροφή σου μιας μέρας. Π.χ.  αναλυτικά τι έφαγες και τι ήπιες χθες όλη την μέρα  και τι ώρα πήγες γυμναστήριο.

Είμαι 35 ετων, 110kg , 1.76ύψος

Μια τυπική μερα θα περιλαμβάνει εναν καφέ το πρωί με ενα μπώλ γιαούρτι ή ενα τόστ. Το μεσημέρι πριν τη  προπόνηση θα φάω ενα πιάτο μαγειρευτο π.χ. ντομάτες γεμιστες ή παστίτσιο. Μετα το gym μπορεί να χτυπήσω 2 κουταλιές μέλι για να καλμάρω τη λιγούρα.  Το απόγευμα μπορεί να φάω ενα φρούτο κ το βράδυ αν βγώ θα πιώ  μπύρα ή ουσκάκια με τα σκατολοίδια που φέρνουν.  Εχω κόψει εντελώς σουβλάκια, πίτσες και κοψίδια. Δεν έχω ελαττώσει το ποτό στις εξόδους, όπου μπορεί να πιώ ανάλογα των περιστάσεων.

Σίγουρα η διατροφή είναι τελείως άκυρη, αλλά δεν είναι γεμάτη σε λιπαρά και υδατάνθρακες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
o Serge Nubret ρε νυχτοβιε ετρωγε μισο αλογο στην καθισια
και οι περισσοτερες πρωτεινες ειναι καλαμποκαλευρα
με σωστη διατροφη δεν τις χρειαζεσαι
μονο ντοπα ρε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Είμαι 35 ετων, 110kg , 1.76ύψος

Μια τυπική μερα θα περιλαμβάνει εναν καφέ το πρωί με ενα μπώλ γιαούρτι ή ενα τόστ. Το μεσημέρι πριν τη  προπόνηση θα φάω ενα πιάτο μαγειρευτο π.χ. ντομάτες γεμιστες ή παστίτσιο. Μετα το gym μπορεί να χτυπήσω 2 κουταλιές μέλι για να καλμάρω τη λιγούρα.  Το απόγευμα μπορεί να φάω ενα φρούτο κ το βράδυ αν βγώ θα πιώ  μπύρα ή ουσκάκια με τα σκατολοίδια που φέρνουν.  Εχω κόψει εντελώς σουβλάκια, πίτσες και κοψίδια. Δεν έχω ελαττώσει το ποτό στις εξόδους, όπου μπορεί να πιώ ανάλογα των περιστάσεων.

Σίγουρα η διατροφή είναι τελείως άκυρη, αλλά δεν είναι γεμάτη σε λιπαρά και υδατάνθρακες.
35 χρονω για αποσυρση εισαι ρε μαγκα μ
κανε κανα παιδι καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom