ποση ωρα χρειαζεται να περασει απο ενα γευμα,μεχρι να κανεις ασκηση?
χρηστος1011 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Οκτ 2013 Μηνύματα 14.787 Like 2.617 Πόντοι 606 2 Μαρ 2016 #22.603 Crazy Bianconero έγραψε: ποση ωρα χρειαζεται να περασει απο ενα γευμα,μεχρι να κανεις ασκηση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1,30 με 2 ωρες
Crazy Bianconero έγραψε: ποση ωρα χρειαζεται να περασει απο ενα γευμα,μεχρι να κανεις ασκηση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1,30 με 2 ωρες
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.604 χρηστος1010 έγραψε: 1,30 με 2 ωρες Κλικ για ολόκληρη προβολή... θενκς τυπε. σημερα ενω εκανα κοιλιακους στο γυμναστηριο,με επιασε ταση για εμετο. και δεν ξερω γιατι.
χρηστος1010 έγραψε: 1,30 με 2 ωρες Κλικ για ολόκληρη προβολή... θενκς τυπε. σημερα ενω εκανα κοιλιακους στο γυμναστηριο,με επιασε ταση για εμετο. και δεν ξερω γιατι.
Νίπλης Ανώτατος Εγγρ. 4 Απρ 2013 Μηνύματα 71.432 Like 75.543 Πόντοι 12.756 2 Μαρ 2016 #22.605 Crazy Bianconero έγραψε: θενκς τυπε. ρωταω γιατι σημερα ενω εκανα κοιλιακους,με επιασε ταση για εμετο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αν εχεις και καθυστερηση να σου ζησει και να ειναι καλοτυχο
Crazy Bianconero έγραψε: θενκς τυπε. ρωταω γιατι σημερα ενω εκανα κοιλιακους,με επιασε ταση για εμετο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αν εχεις και καθυστερηση να σου ζησει και να ειναι καλοτυχο
Cr9 Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2010 Μηνύματα 6.060 Κριτικές 10 Like 408 Πόντοι 96 2 Μαρ 2016 #22.606 Crazy Bianconero έγραψε: ποση ωρα χρειαζεται να περασει απο ενα γευμα,μεχρι να κανεις ασκηση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ανάλογα το γεύμα και το πώς χωνεύει ο καθένας , περίπου 2-4 ώρες πριν την προπόνηση για ένα στερεό πλήρες γεύμα.
Crazy Bianconero έγραψε: ποση ωρα χρειαζεται να περασει απο ενα γευμα,μεχρι να κανεις ασκηση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ανάλογα το γεύμα και το πώς χωνεύει ο καθένας , περίπου 2-4 ώρες πριν την προπόνηση για ένα στερεό πλήρες γεύμα.
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.607 Cristiano έγραψε: Ανάλογα το γεύμα και το πώς χωνεύει ο καθένας , περίπου 2-4 ώρες πριν την προπόνηση για ένα στερεό πλήρες γεύμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω εφαγα μιαμιση ωρα πριν παω για την προπονηση. και δεν εφαγα κατι βαρυ ρε τυπε. ενα μπωλ δημητριακα εφαγα.
Cristiano έγραψε: Ανάλογα το γεύμα και το πώς χωνεύει ο καθένας , περίπου 2-4 ώρες πριν την προπόνηση για ένα στερεό πλήρες γεύμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω εφαγα μιαμιση ωρα πριν παω για την προπονηση. και δεν εφαγα κατι βαρυ ρε τυπε. ενα μπωλ δημητριακα εφαγα.
iakovos Σπουδαίος Εγγρ. 11 Ιαν 2007 Μηνύματα 23.100 Κριτικές 9 Like 13.700 Πόντοι 2.606 2 Μαρ 2016 #22.608 Crazy Bianconero έγραψε: θενκς τυπε. σημερα ενω εκανα κοιλιακους στο γυμναστηριο,με επιασε ταση για εμετο. και δεν ξερω γιατι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κλανια δεν σου ηρθε να ριξεις τυπε? :S :S :S
Crazy Bianconero έγραψε: θενκς τυπε. σημερα ενω εκανα κοιλιακους στο γυμναστηριο,με επιασε ταση για εμετο. και δεν ξερω γιατι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κλανια δεν σου ηρθε να ριξεις τυπε? :S :S :S
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.609 iakovos έγραψε: Κλανια δεν σοτ ηρθε να ριξεις τυπε? :S :S :S Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Cr9 Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2010 Μηνύματα 6.060 Κριτικές 10 Like 408 Πόντοι 96 2 Μαρ 2016 #22.610 Crazy Bianconero έγραψε: εγω εφαγα μιαμιση ωρα πριν παω για την προπονηση. και δεν εφαγα κατι βαρυ ρε τυπε. ενα μπωλ δημητριακα εφαγα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη.
Crazy Bianconero έγραψε: εγω εφαγα μιαμιση ωρα πριν παω για την προπονηση. και δεν εφαγα κατι βαρυ ρε τυπε. ενα μπωλ δημητριακα εφαγα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη.
K kostasasximos86 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2016 Μηνύματα 4.926 Κριτικές 8 Like 614 Πόντοι 326 2 Μαρ 2016 #22.611 εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις
εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.612 Cristiano έγραψε: Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... παντως σταματησα την προπονηση εκεινη την στιγμη...
Cristiano έγραψε: Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... παντως σταματησα την προπονηση εκεινη την στιγμη...
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.613 kostasasximos86 έγραψε: εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις Κλικ για ολόκληρη προβολή...
kostasasximos86 έγραψε: εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις Κλικ για ολόκληρη προβολή...
master21 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 3 Μαρ 2010 Μηνύματα 35.254 Κριτικές 1 Like 38 Πόντοι 366 2 Μαρ 2016 #22.614 kostasasximos86 έγραψε: εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με πιτα ολικης και χωρις πατατες ετσι;
kostasasximos86 έγραψε: εγω σημερα εφαγα 2 σουβλακια γιγας απο τον κυρ γιωργο με κεμπαπ και μετα απο ενα 2ωρο εκανα και γαμω τις προπονησεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με πιτα ολικης και χωρις πατατες ετσι;
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.615 Cristiano έγραψε: Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειναι τιποτα σοβαρο η διαφραγματοκηλη τυπε?
Cristiano έγραψε: Όντως δεν είναι βαρύ, αν επαναληφτεί ίσως πρέπει να ψάξεις αν υπάρχει διαφραγματοκήλη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ειναι τιποτα σοβαρο η διαφραγματοκηλη τυπε?
Cr9 Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2010 Μηνύματα 6.060 Κριτικές 10 Like 408 Πόντοι 96 2 Μαρ 2016 #22.616 Είδα το σχόλιο στο προφίλ και σου απάντησα. Ελπίζω να το πήρες. ;)
Νίπλης Ανώτατος Εγγρ. 4 Απρ 2013 Μηνύματα 71.432 Like 75.543 Πόντοι 12.756 2 Μαρ 2016 #22.617 Crazy Bianconero έγραψε: ειναι τιποτα σοβαρο η διαφραγματοκηλη τυπε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... οχι μαν, και ο τυπος λιλας με κατι τετοιο ξεκινησε , αλλα ειναι καλα τωρα αν εξαιρεσεις κατι κουτσουρα
Crazy Bianconero έγραψε: ειναι τιποτα σοβαρο η διαφραγματοκηλη τυπε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... οχι μαν, και ο τυπος λιλας με κατι τετοιο ξεκινησε , αλλα ειναι καλα τωρα αν εξαιρεσεις κατι κουτσουρα
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.618 Cristiano έγραψε: Είδα το σχόλιο στο προφίλ και σου απάντησα. Ελπίζω να το πήρες. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... το ειδα τυπε. ευχαριστω για την απαντηση.
Cristiano έγραψε: Είδα το σχόλιο στο προφίλ και σου απάντησα. Ελπίζω να το πήρες. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... το ειδα τυπε. ευχαριστω για την απαντηση.
K kostasasximos86 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2016 Μηνύματα 4.926 Κριτικές 8 Like 614 Πόντοι 326 2 Μαρ 2016 #22.619 master21 έγραψε: Με πιτα ολικης και χωρις πατατες ετσι; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τιγκα στο λαδι με πατατες και σως
master21 έγραψε: Με πιτα ολικης και χωρις πατατες ετσι; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τιγκα στο λαδι με πατατες και σως
Επισκέπτης 2 Μαρ 2016 #22.620 kostasasximos86 έγραψε: τιγκα στο λαδι με πατατες και σως Κλικ για ολόκληρη προβολή... σως για να γλιστραει?
kostasasximos86 έγραψε: τιγκα στο λαδι με πατατες και σως Κλικ για ολόκληρη προβολή... σως για να γλιστραει?