Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
proviron νομιζω παιρνουνε και σαν προστατευτηκο σε κάποιες θεραπείες είναι αντιοιστρογονο και βοηθαει και την στυση οταν υπαρχει θεμα λογω αναβολικών..

Επειδή τα αναβολικά και τα στεροειδή είναι συνθετικές ορμόνες, μπορεί να μεταβάλλουν την παραγωγή και τη λειτουργία των φυσιολογικών ορμονών του οργανισμού. Τα αναβολικά και τα στεροειδή στο αίμα καταστέλλουν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες, που έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των όρχεων, τη μείωση παραγωγής σπέρματος, καθιστώντας τους κλινικά γυναίκες χωρίς ορμές.

Εκεί μάλλον βοηθάει τις φουσκωτές κουκλίτσες το proviron και τακτοποιεί την έλλειψη των ανδρογόνων, σε έναν ανδρικό οργανισμό πριν το γήρας δεν έχει κανένα μα κανένα αποτέλεσμα.

Επίσης τα αασ, αυξάνουν τα επίπεδα της οιστραδιόλης, μιας γυναικείας ορμόνης που στους άντρες μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση χαρακτηριστικών του γυναικείου στήθους καταστρέφοντας τον γενετήσιο ανδρισμό για πάντα.

Οπότε μακριά αναβολικά και τα στεροειδή αν δεν θέλετε να κλαίει ο πατέρας σας το πεντοχίλιαρο που έδωσε στην μαία όταν έμαθε ότι η γυναίκα του έφερε στην ζωή αγόρι.

ΜΑΚΡΙΑ απο τους ανεγκέφαλους βλάκες που το παίζουν γιατροί και πουλάν θεραπείες για να σας μεταμορφώσουν σε φουσκωτές κοπελιές με το μόνο σκοπό να κερδίσουν μερικά ευρώ!!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Επειδή τα αναβολικά και τα στεροειδή είναι συνθετικές ορμόνες, μπορεί να μεταβάλλουν την παραγωγή και τη λειτουργία των φυσιολογικών ορμονών του οργανισμού. Τα αναβολικά και τα στεροειδή στο αίμα καταστέλλουν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες, που έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των όρχεων, τη μείωση παραγωγής σπέρματος, καθιστώντας τους κλινικά γυναίκες χωρίς ορμές.

Εκεί μάλλον βοηθάει τις φουσκωτές κουκλίτσες το proviron και τακτοποιεί την έλλειψη των ανδρογόνων, σε έναν ανδρικό οργανισμό πριν το γήρας δεν έχει κανένα μα κανένα αποτέλεσμα.

Επίσης τα αασ, αυξάνουν τα επίπεδα της οιστραδιόλης, μιας γυναικείας ορμόνης που στους άντρες μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση χαρακτηριστικών του γυναικείου στήθους καταστρέφοντας τον γενετήσιο ανδρισμό για πάντα.

Οπότε μακριά αναβολικά και τα στεροειδή αν δεν θέλετε να κλαίει ο πατέρας σας το πεντοχίλιαρο που έδωσε στην μαία όταν έμαθε ότι η γυναίκα του έφερε στην ζωή αγόρι.

ΜΑΚΡΙΑ απο τους ανεγκέφαλους βλάκες που το παίζουν γιατροί και πουλάν θεραπείες για να σας μεταμορφώσουν σε φουσκωτές κοπελιές με το μόνο σκοπό να κερδίσουν μερικά ευρώ!!
σκέτο το proviron έχει κάποιο αποτέλεσμα ?βοηθάει κάπου?

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
παιρνω cla,καρνιτινη και iso 100.εχω προβλημα ομως με αυπνια ξαφνικα και ζαλαδα.φταιει το cla??

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
σκέτο το proviron έχει κάποιο αποτέλεσμα ?βοηθάει κάπου?

Όχι φυσικά

Το proviron τακτοποιεί την έλλειψη ανδρογόνων, των οποίων η παραγωγή υποχωρεί σταδιακά με την πάροδο της ηλικίας. Με το proviron θεραπεύονται όλες οι καταστάσεις που οφείλονται σε έλλειψη ενδογενών ανδρογόνων.

Αν δεν είσαι ηλικιωμένος ή κλινικά γυναίκα από τα αασ δεν έχεις κανένα λόγο να το πάρεις

Αν για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι εκ γενετής έχεις πρόβλημα με τα ανδρογόνα σου για κάποιο λόγο να απευθυνθείς σε ένα ενδοκρινολόγο .

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Όχι φυσικά

Το proviron τακτοποιεί την έλλειψη ανδρογόνων, των οποίων η παραγωγή υποχωρεί σταδιακά με την πάροδο της ηλικίας. Με το proviron θεραπεύονται όλες οι καταστάσεις που οφείλονται σε έλλειψη ενδογενών ανδρογόνων.

Αν δεν είσαι ηλικιωμένος ή κλινικά γυναίκα από τα αασ δεν έχεις κανένα λόγο να το πάρεις

Αν για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι εκ γενετής έχεις πρόβλημα με τα ανδρογόνα σου για κάποιο λόγο να απευθυνθείς σε ένα ενδοκρινολόγο .
:thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
παιρνω cla,καρνιτινη και iso 100.εχω προβλημα ομως με αυπνια ξαφνικα και ζαλαδα.φταιει το cla??

Τύπε αερόβια κάνεις? Γιατί αν δεν κάνεις συστηματική αερόβια πολύ ζόρικα να γραμμώσεις.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Προσεξε και τη διατροφη σου μη τα περιμενεις ολα μαγικα απο τα συμπληρωματα.Ακομα το βραδυ ποτε δεν περνουμε λιποδυλητες δυο ωρες τουλαχιστον πριν κοιμηθουμε θα κανουμε γυρες 12 ωρα σαν το λυκανθρωπο....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.460
Πόντοι
266
Όχι φυσικά

εχεις πμ

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ο ορισμός της γκόμενας που θες να της δώσεις το βαλβιδάκι στο χέρι αφού πρώτα την πεθάνεις στα κωλοσκάμπυλα!  :pipa3:

12307514_1028128257237907_2459502798990707658_o.jpg

12243450_1023760144341385_7612912206956978449_n.jpg

12195795_1016296361754430_8539951478483974036_n.jpg

tumblr_lsld6h8oTF1r0gzq0o1_400.gif

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
παιδια καμια συμβουλη για ομορφο σωμα μεχρι το ρεβεγιον που θα παω στο βερτη  :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ειναι κ γκειμερ η μουνα  :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Επισκέπτης
Να γράψω κι εγώ κάτι σχετικό με το θέμα :cheesy:
Όποτε γράφομαι σε γυμναστήριο, πηγαίνω γυμναζομαι 30' και μετά περνάω 1:30 ώρα στα αποδυτήρια σάουνα :P και μετά από λίγο καιρό το σταματάω.
Τελευταία μου αρέσουν πολύ οι φουσκωτοί και οι γυμνασμένοι, μου αρέσει να τους προσκυνώ και να τους υπηρετώ, αλλά περισσότερο από όλα μου αρέσει να παίζω με τα πόδια τους.
Θα ήθελα πολύ, μιας και είμαι αδύνατος, να με χρησιμοποιήσει κάποιος bodybuildeράς σαν βάρος για τις ασκήσεις του.
urinal@hotmail.gr

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Να γράψω κι εγώ κάτι σχετικό με το θέμα :cheesy:
Όποτε γράφομαι σε γυμναστήριο, πηγαίνω γυμναζομαι 30' και μετά περνάω 1:30 ώρα στα αποδυτήρια σάουνα :P και μετά από λίγο καιρό το σταματάω.
Τελευταία μου αρέσουν πολύ οι φουσκωτοί και οι γυμνασμένοι, μου αρέσει να τους προσκυνώ και να τους υπηρετώ, αλλά περισσότερο από όλα μου αρέσει να παίζω με τα πόδια τους.
Θα ήθελα πολύ, μιας και είμαι αδύνατος, να με χρησιμοποιήσει κάποιος bodybuildeράς σαν βάρος για τις ασκήσεις του.
urinal@hotmail.gr

Φιλε, συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλα μήπως είσαι πούστης?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom