Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Φιλε, συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλα μήπως είσαι πούστης?
Τις πιο άρρωστες μαλακίες θα τις διαβάσει κάποιος σε αυτό το γαμημένο φόρουμ!
απο που το εχεις συμπεράνει αυτο ρε φιλε?Φιλε, συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλα μήπως είσαι πούστης?
χαχαχα ναι ρε αντράκια! όχι πούστης δεν είμαι.. δεν κάνω πουστιές δηλαδή αλλά γουστάρω να τρώω πούτσο η αλήθεια είναι
χαχαχα ναι ρε αντράκια! όχι πούστης δεν είμαι.. δεν κάνω πουστιές δηλαδή αλλά γουστάρω να τρώω πούτσο η αλήθεια είναι
εσυ εισαι στη φωτο?χαχαχα ναι ρε αντράκια! όχι πούστης δεν είμαι.. δεν κάνω πουστιές δηλαδή αλλά γουστάρω να τρώω πούτσο η αλήθεια είναι
τυπε δεν ειναι συμπληρωμα διατροφης αυτο
Για την πρωτεΐνη που έχει το σπέρμα το κάνω, μη σκεφτείς τίποτε άλλο
xaxaxaxaxaxΦιλε, συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλα μήπως είσαι πούστης?
Χαλασε το site.
Μην δουνε κανεναν να καταπινει χυσια και να του αρεσουν οι αντρες αμεσως να τον βγαλουν πουστη. :S :S :S
Γνωρίζει κάποιος αν το κολλαγόνο σαν συμπλήρωμα έχει κάποια διαφορά απο τα αμινοξέα;
...καμία σχέση τύπε.. υπάρχουν πολλά αμίνο.. το καθένα κάνει και για άλλη δουλεια στο σώμα.. εσύ αν θες για γυμναστική πάρε BCAA ..άσε τα πόσιμα κολλαγόνα κ τις μαλακίεςΜαλακεια ειπα ε? Εννοώ οτι το κολλαγόνο σαν συμπλήρωμα αμινοξέα δε περιέχει; Γιατι να παίρνουν καποιοι κολλαγόνο και οχι ας πουμε υγρα ποσιμα αμινοξεα;
...καμία σχέση τύπε.. υπάρχουν πολλά αμίνο.. το καθένα κάνει και για άλλη δουλεια στο σώμα.. εσύ αν θες για γυμναστική πάρε BCAA ..άσε τα πόσιμα κολλαγόνα κ τις μαλακίες