Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μαστόρια τα φώτα σας λίγο.
Με ταλαιπωρεί χονδροπάθεια επιγονατίδας αρκετά χρόνια και τους τελευταίους μήνες με ενοχλεί αρκετά θα ήθελα να πω ... παρόλο που τώρα τελευταία ο καιρός έχει καλυτερεύσει(η υγρασία κάνει τη δουλειά της μερικές φορές).

Ο γιατρός μου, φυσίατρος στην ειδικότητα, δεν μου είχε προτείνει κάτι ιδιαίτερο πριν 3-4 χρόνια που του είχα κάνει μια επίσκεψη, απλά κάποιες ασκήσεις τις οποίες τις έκανα και στο γυμναστήριο που πήγαινα, τότε που πήγαινα, και κάποιες επιπλέον δραστηριότητες όπως ποδήλατο και κολύμπι που έκανα ούτως ή άλλως αρκετά, ειδικά το πρώτο.
Πλέον επειδή είμαι σε σημείο να είναι μόνιμο το πρόβλημα, ούτε έρχεται αλλά ούτε φεύγει όπως παλιότερα, μόνο μένει πλέον, σκέφτηκα να δοκιμάσω μια επιγονατίδα και ένα συμπλήρωμα (συμπλήρωμα όχι φάρμακο... για φάρμακα διαβάστε παρακάτω) για να πάρω αυτούς τους 2-3 μήνες που ΔΕΝ μπορώ να δω το γιατρό μου επειδή εργάζομαι μακρυά από τον τόπο διαμονής του και μου..... και ο οποίος τότε θα αποφασίσει εάν θα χρειαστούν φάρμακα ;)
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα συμπλήρωμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν υπάρχει και κάποια γνώμη για την επιγονατίδα θα ήμουν ευγνώμων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποσα κιλα εισαι? ποσες φορες την εβδομάδα γυμνάζεσαι? τι γυμναστικη κανεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να πίνεται πολύ γάλα μάγκες.βοηθαει πολύ στη μυικη ανάπτυξη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ποσα κιλα εισαι? ποσες φορες την εβδομάδα γυμνάζεσαι? τι γυμναστικη κανεις
αυτή την περίοδο, είμαι 1 χρόνο σχεδόν εκτός γυμναστηρίου, είμαι στα 70-75 και έχω σταματήσει στο 1.78.
αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι περίπου 15-20 χιλιόμετρα/μέρα ποδήλατο, πριν κανένα 6μηνο που άλλαξα σπίτι άφησα και το σάκο στο πατρικό μου μαζί με τα βάρη, σχοινιά κ.ο.κ. που κουβαλούσα μαζί για λόγους συντήρησης.
Δεν έχει να κάνει με την άσκηση καθαυτή, γιατί γενικώς δεν είμαι άνθρωπος που κάθεται.
Απλά είχε εμφανιστεί χρόνια πριν και απλά αυτές τις μέρες έχει φτάσει σε πολύ ενοχλητικό σημείο.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Να πίνεται πολύ γάλα μάγκες.βοηθαει πολύ στη μυικη ανάπτυξη

γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!!  μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!!  μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!!    μην γραφετε οτι σας ερχεται!!  διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!!  μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!!   μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!!    μην γραφετε οτι σας ερχεται!!  διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@

Ο chris33 γραφει οτι του έρχεται? α σε παρακαλω μη το ξαναπεις αυτο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!!  μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!!   μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!!    μην γραφετε οτι σας ερχεται!!  διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αυτή την περίοδο, είμαι 1 χρόνο σχεδόν εκτός γυμναστηρίου, είμαι στα 70-75 και έχω σταματήσει στο 1.78.
αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι περίπου 15-20 χιλιόμετρα/μέρα ποδήλατο, πριν κανένα 6μηνο που άλλαξα σπίτι άφησα και το σάκο στο πατρικό μου μαζί με τα βάρη, σχοινιά κ.ο.κ. που κουβαλούσα μαζί για λόγους συντήρησης.
Δεν έχει να κάνει με την άσκηση καθαυτή, γιατί γενικώς δεν είμαι άνθρωπος που κάθεται.
Απλά είχε εμφανιστεί χρόνια πριν και απλά αυτές τις μέρες έχει φτάσει σε πολύ ενοχλητικό σημείο.
αν εχει φτασει σε τοσο ενοχλητικο σημειο καλο θα ηταν να επισκεφτεις ενα γιατρο και να κανεις μια μαγνητικη να δεις που εισαι, τα συμπληρωματα δε θα σε βοηθησουν αντε για πολυ λιγο και με το που τα σταματησεις θα ξαναγυρισει ο πονος για μενα επειδη ειμαι παθων χρονια το καλυτερο που θα μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα γιατρο καλο και να κανεις χειρουργιο

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286

'Εχω την εντύπωση πως με το ποδήλατο επιβαρύνεις αρκετά το πρόβλημά σου από την στιγμή που το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα, καλό θα ήταν να πάς σε ένα σοβαρό κατάστημα με ποδήλατα να σου ρυθμίσουν την θέση οδήγησης για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση στα γόνατα .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν εχει φτασει σε τοσο ενοχλητικο σημειο καλο θα ηταν να επισκεφτεις ενα γιατρο και να κανεις μια μαγνητικη να δεις που εισαι, τα συμπληρωματα δε θα σε βοηθησουν αντε για πολυ λιγο και με το που τα σταματησεις θα ξαναγυρισει ο πονος για μενα επειδη ειμαι παθων χρονια το καλυτερο που θα μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα γιατρο καλο και να κανεις χειρουργιο
δεν είναι ότι με πονάει αρκετά απλά σε οποιαδήποτε στάση νοιώθω μία ενόχληση.
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω μέχρι το νοέμβρη να διορθωθεί όσο μπορεί το πρόβλημα γιατί θα κόψω την αναβολή να πάω προς αλεξιπτωτιστές μεριά.

'Εχω την εντύπωση πως με το ποδήλατο επιβαρύνεις αρκετά το πρόβλημά σου από την στιγμή που το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα, καλό θα ήταν να πάς σε ένα σοβαρό κατάστημα με ποδήλατα να σου ρυθμίσουν την θέση οδήγησης για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση στα γόνατα .
το ποδήλατο ευτυχώς είναι ρυθμισμένο ακριβώς για το δικό μου σωματότυπο διότι δεν είναι μόνο η σέλα που έχει ρυθμιστεί αλλά και οι 2 αναρτήσεις με βάση το βάρος μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν είναι ότι με πονάει αρκετά απλά σε οποιαδήποτε στάση νοιώθω μία ενόχληση.
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω μέχρι το νοέμβρη να διορθωθεί όσο μπορεί το πρόβλημα γιατί θα κόψω την αναβολή να πάω προς αλεξιπτωτιστές μεριά.
το ποδήλατο ευτυχώς είναι ρυθμισμένο ακριβώς για το δικό μου σωματότυπο διότι δεν είναι μόνο η σέλα που έχει ρυθμιστεί αλλά και οι 2 αναρτήσεις με βάση το βάρος μου.

Αλεξιπτωτιστες και κομμενη ασκηση επι 1 χρονο δεν συμβαδιζουν. Αν δεν θές να βγεις off μεσα σε μια εβδομάδα εκει (και πολυ λέω) μπορει να κοπεις και στα αθληματα στην αρχη ξεκινα ενα προγραμματακι χαλαρο και οσο περνάει ο καιρος το ανεβάζεις.

Δεν ξερω το προβλημα σου αλλα εγω οταν εμφάνιζα ενοχλησουλες στα ποδια με γυμναστικη έστρωνε η κατασταση δεν καθομουν. Εκτος και αμα πηγαινα να τρεξω και εβλεπα οτι οντως κουτσαινω και δεν πάει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα τους ειχα τρελανει παντως ετσι και πηγαινα εκει θα ελεγα δεν κανω αυτη την ασκηση και ας με εβγαζε στην αναφορα πολυ πολυ θα με εδιωχναν (μεγαλη ζημια δηλαδη)  :2funny:

γιωτομπαλο δεν θα μπορουσαν να με πουν επειδη τρέχω σαν σκυλος οποτε θα ειχε πλακα η δουλεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θες να γυμνάσεις τα ποδια τους για να πατησουν στο εδαφος οταν πέσουν με το αλεξίπτωτο? οκ γυμναστηριο δεν έχει το στρατοπεδο? να κάνεις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ή και βαθεια καθισματα αλλα με σωστη τεχνική. Ετσι αν εχεις γερο τετρακέφαλο θα απορροφησει τον κραδασμο οταν πέσεις και δεν θα έχεις θέμα στο γονατο.

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ο καθε ανθρωπος εχει δυνατοτητες απεριοριστες .
εχω δει με 1 ποδι να κανει τριαθλο ,επισης με απαγορευτικες αρρωστιες να τρεχουν μαραθωνιους & αγωνες .
ατομα να κανουν 1000 χλμ με το ποδηλατο με μεση ταχυτητα 30 + & παρα πολλα αλλα.
διαγνωση απο το νετ δεν μπορουμε & δεν γινεται .
Εχω ταλαιπωρηθει απο γιατρους που εγω τσιγκουνευτηκα  περιπου 6 μηνες με θεμα που ειχα στο γονατο.
Εδω και καιρο κανω ανετα 200-300 χλμ σε bike & 42 χλμ σε μαραθωνιο χωρις ενοχληση .
Θα πας σε καλο γιατρο να σκασεις & να λυσεις το προβλημα σου .
Παω gym & κανω ποδια χωρις φοβο με αρκετα κιλα .

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!!  μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!!   μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!!    μην γραφετε οτι σας ερχεται!!  διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@
:2funny: :2funny:.κίνδυνος θάνατος και το γαλα :kneel:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο καθε ανθρωπος εχει δυνατοτητες απεριοριστες .
εχω δει με 1 ποδι να κανει τριαθλο ,επισης με απαγορευτικες αρρωστιες να τρεχουν μαραθωνιους & αγωνες .
ατομα να κανουν 1000 χλμ με το ποδηλατο με μεση ταχυτητα 30 + & παρα πολλα αλλα.
διαγνωση απο το νετ δεν μπορουμε & δεν γινεται .
Εχω ταλαιπωρηθει απο γιατρους που εγω τσιγκουνευτηκα  περιπου 6 μηνες με θεμα που ειχα στο γονατο.
Εδω και καιρο κανω ανετα 200-300 χλμ σε bike & 42 χλμ σε μαραθωνιο χωρις ενοχληση .
Θα πας σε καλο γιατρο να σκασεις & να λυσεις το προβλημα σου .
Παω gym & κανω ποδια χωρις φοβο με αρκετα κιλα .
οντως οι δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος δεν έχουν ορια.τα ορια τα βάζουμε εμείς.με αυτη τη φιλοσοφία εφτασα σημερα να μπορώ να τρέξω σε ανώμαλο 35χιλιομετρα και σε ταρταν δηλαδη στο γήπεδο 300γυρους χωρίς καμία στάση

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μην γράφετε μαλακίες! Το ανθρώπινο σώμα του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετικά όρια! Όταν πλησιάζεις στα όρια σου αυτό σε ειδοποιεί να σταματήσεις! Αν είσαι βλάκας και συνεχίσεις να το καταπονείς την πούτσισες! Προσοχή με βάρη και με την αερόβια μάγκες! Όλα με μέτρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom