enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν λες όμως ποιος τον ξετρύπωσε!Και ομως ο τύπος ειναι αρκετα ψαγμένος κοιτα εδω που χρησιμοποιει ketlebell
Δεν λες όμως ποιος τον ξετρύπωσε!Και ομως ο τύπος ειναι αρκετα ψαγμένος κοιτα εδω που χρησιμοποιει ketlebell
αυτή την περίοδο, είμαι 1 χρόνο σχεδόν εκτός γυμναστηρίου, είμαι στα 70-75 και έχω σταματήσει στο 1.78.Ποσα κιλα εισαι? ποσες φορες την εβδομάδα γυμνάζεσαι? τι γυμναστικη κανεις
Να πίνεται πολύ γάλα μάγκες.βοηθαει πολύ στη μυικη ανάπτυξη
γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!! μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!! μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!! μην γραφετε οτι σας ερχεται!! διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@
Ο chris33 γραφει οτι του έρχεται? α σε παρακαλω μη το ξαναπεις αυτο.
γαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!! μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!! μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!! μην γραφετε οτι σας ερχεται!! διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@
αν εχει φτασει σε τοσο ενοχλητικο σημειο καλο θα ηταν να επισκεφτεις ενα γιατρο και να κανεις μια μαγνητικη να δεις που εισαι, τα συμπληρωματα δε θα σε βοηθησουν αντε για πολυ λιγο και με το που τα σταματησεις θα ξαναγυρισει ο πονος για μενα επειδη ειμαι παθων χρονια το καλυτερο που θα μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα γιατρο καλο και να κανεις χειρουργιοαυτή την περίοδο, είμαι 1 χρόνο σχεδόν εκτός γυμναστηρίου, είμαι στα 70-75 και έχω σταματήσει στο 1.78.
αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι περίπου 15-20 χιλιόμετρα/μέρα ποδήλατο, πριν κανένα 6μηνο που άλλαξα σπίτι άφησα και το σάκο στο πατρικό μου μαζί με τα βάρη, σχοινιά κ.ο.κ. που κουβαλούσα μαζί για λόγους συντήρησης.
Δεν έχει να κάνει με την άσκηση καθαυτή, γιατί γενικώς δεν είμαι άνθρωπος που κάθεται.
Απλά είχε εμφανιστεί χρόνια πριν και απλά αυτές τις μέρες έχει φτάσει σε πολύ ενοχλητικό σημείο.
αυτή την περίοδο, είμαι 1 χρόνο σχεδόν εκτός γυμναστηρίου, είμαι στα 70-75 και έχω σταματήσει στο 1.78.
αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι περίπου 15-20 χιλιόμετρα/μέρα ποδήλατο, πριν κανένα 6μηνο που άλλαξα σπίτι άφησα και το σάκο στο πατρικό μου μαζί με τα βάρη, σχοινιά κ.ο.κ. που κουβαλούσα μαζί για λόγους συντήρησης.
Δεν έχει να κάνει με την άσκηση καθαυτή, γιατί γενικώς δεν είμαι άνθρωπος που κάθεται.
Απλά είχε εμφανιστεί χρόνια πριν και απλά αυτές τις μέρες έχει φτάσει σε πολύ ενοχλητικό σημείο.
δεν είναι ότι με πονάει αρκετά απλά σε οποιαδήποτε στάση νοιώθω μία ενόχληση.αν εχει φτασει σε τοσο ενοχλητικο σημειο καλο θα ηταν να επισκεφτεις ενα γιατρο και να κανεις μια μαγνητικη να δεις που εισαι, τα συμπληρωματα δε θα σε βοηθησουν αντε για πολυ λιγο και με το που τα σταματησεις θα ξαναγυρισει ο πονος για μενα επειδη ειμαι παθων χρονια το καλυτερο που θα μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα γιατρο καλο και να κανεις χειρουργιο
το ποδήλατο ευτυχώς είναι ρυθμισμένο ακριβώς για το δικό μου σωματότυπο διότι δεν είναι μόνο η σέλα που έχει ρυθμιστεί αλλά και οι 2 αναρτήσεις με βάση το βάρος μου.'Εχω την εντύπωση πως με το ποδήλατο επιβαρύνεις αρκετά το πρόβλημά σου από την στιγμή που το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα, καλό θα ήταν να πάς σε ένα σοβαρό κατάστημα με ποδήλατα να σου ρυθμίσουν την θέση οδήγησης για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση στα γόνατα .
δεν είναι ότι με πονάει αρκετά απλά σε οποιαδήποτε στάση νοιώθω μία ενόχληση.
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω μέχρι το νοέμβρη να διορθωθεί όσο μπορεί το πρόβλημα γιατί θα κόψω την αναβολή να πάω προς αλεξιπτωτιστές μεριά.
το ποδήλατο ευτυχώς είναι ρυθμισμένο ακριβώς για το δικό μου σωματότυπο διότι δεν είναι μόνο η σέλα που έχει ρυθμιστεί αλλά και οι 2 αναρτήσεις με βάση το βάρος μου.
.κίνδυνος θάνατος και το γαλαγαλα δεν πρεπει να πινει κανενας!! μπειτε και διαβαστε ποσο κακο κανει!! μονο αν εχετε δικη σας αγελαδα και κατσικες.....μονο τοτε!! μην γραφετε οτι σας ερχεται!! διαβαζουν και μικρα παιδια....θα παρετε πολλους ανιδεους στο λαιμο σας!!@
οντως οι δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος δεν έχουν ορια.τα ορια τα βάζουμε εμείς.με αυτη τη φιλοσοφία εφτασα σημερα να μπορώ να τρέξω σε ανώμαλο 35χιλιομετρα και σε ταρταν δηλαδη στο γήπεδο 300γυρους χωρίς καμία στάσηΟ καθε ανθρωπος εχει δυνατοτητες απεριοριστες .
εχω δει με 1 ποδι να κανει τριαθλο ,επισης με απαγορευτικες αρρωστιες να τρεχουν μαραθωνιους & αγωνες .
ατομα να κανουν 1000 χλμ με το ποδηλατο με μεση ταχυτητα 30 + & παρα πολλα αλλα.
διαγνωση απο το νετ δεν μπορουμε & δεν γινεται .
Εχω ταλαιπωρηθει απο γιατρους που εγω τσιγκουνευτηκα περιπου 6 μηνες με θεμα που ειχα στο γονατο.
Εδω και καιρο κανω ανετα 200-300 χλμ σε bike & 42 χλμ σε μαραθωνιο χωρις ενοχληση .
Θα πας σε καλο γιατρο να σκασεις & να λυσεις το προβλημα σου .
Παω gym & κανω ποδια χωρις φοβο με αρκετα κιλα .