Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
νομίζω τα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω αλλά έχουν μειωθεί οι πτώσεις από 8 σε 4με6
(disclaimer:: δεν γνωρίζω ακριβώς, μπορεί να λέω και μαλακίες αλλά από κάποια πράγματα που αιωρούνταν εκεί που έψαχνα κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Δυστυχώς κάποιον για να μου πει *ακριβώς* τι διάολο γίνεται δεν έχω βρει)
5+2 μου πε ο φιλος οτι πληρωνοσουν.οσα παραπανω εκανες δεν επαιρνες τιποτα. :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
νομίζω τα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω αλλά έχουν μειωθεί οι πτώσεις από 8 σε 4με6
(disclaimer:: δεν γνωρίζω ακριβώς, μπορεί να λέω και μαλακίες αλλά από κάποια πράγματα που αιωρούνταν εκεί που έψαχνα κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Δυστυχώς κάποιον για να μου πει *ακριβώς* τι διάολο γίνεται δεν έχω βρει)

Κοιτα αμα ειναι να πας μονο για τα λεφτά δεν αξιζει. Μην πας καθολου. Εμενα δεν με χαλάει η σκληρη προπονηση και να φτάνεις στα ορια σου αλλα απο το βιντεο που ειδα κάποιες εκπαιδευτικες πρακτικές δεν μου άρεσαν. Εγραψα προηγουμενως ποιες ηταν αυτές. Επισης δεν μου αρέσει ουτε ο λογος που έβγαλε ο αξιωματικος στην αρχη. "Εγω δεν θα στειλω κανεναν στην μανα του τραυματισμενο..." ή "θελω να σας βλεπουνε οι γυναικες και να.... μλκια." εντάξει γελάει ο κοσμος.  :grin:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Κοιτα αμα ειναι να πας μονο για τα λεφτά δεν αξιζει. Μην πας καθολου. Εμενα δεν με χαλάει η σκληρη προπονηση και να φτάνεις στα ορια σου αλλα απο το βιντεο που ειδα κάποιες εκπαιδευτικες πρακτικές δεν μου άρεσαν. Εγραψα προηγουμενως ποιες ηταν αυτές. Επισης δεν μου αρέσει ουτε ο λογος που έβγαλε ο αξιωματικος στην αρχη. "Εγω δεν θα στειλω κανεναν στην μανα του τραυματισμενο..." ή "θελω να σας βλεπουνε οι γυναικες και να.... μλκια." εντάξει γελάει ο κοσμος.  :grin:
παιρνεις και μορια εκτος απο χρηματα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
5+2 μου πε ο φιλος οτι πληρωνοσουν.οσα παραπανω εκανες δεν επαιρνες τιποτα. :-
ωπ, ωραίος.

να σου πω δεν με ενδιαφέρει και τόσο για τα χρήματα, όχι γιατί είμαι κανένας πλούσιος, αλλά είχα προεπιλέξει που θα πάω πριν μάθω ότι παίρνεις και χρήματα.

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Παιδες καλημέρα....Τα φωτα των εμπειρων παρακαλώ...
Ειμαι 36 ετων εκανα 8 χρονια κιck boxing αλλα λόγω υποχρεώσεων εδω και 1,5 χρονο εχω κοψει....
Αποτέλεσμα ειναι να φορτωσω πανω μου 15 ολοκληρα κιλα....Ειμαι 180 113 κιλα....
Θελω να ξαναμπω στην άσκηση γενικότερα αλλά θέλω μαζι με την διατροφη ποθ κανω και την ασκηση να πάρω κατι το οποιο θα με βοηθησει να χάσω
τα κιλα πιο ευκολα...
Δε ξέρω τι έχετε να προτείνετε...
Ευχαριστώ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
Ειμαι 36 ετων εκανα 8 χρονια κιck boxing αλλα λόγω υποχρεώσεων εδω και 1,5 χρονο εχω κοψει....
Θελω να ξαναμπω στην άσκηση γενικότερα αλλά θέλω μαζι με την διατροφη ποθ κανω και την ασκηση να πάρω κατι το οποιο θα με βοηθησει να χάσω
τα κιλα πιο ευκολα...
Ευχαριστώ

Το οτι ετρωγες σαν βοδι ολο τον χρονο και ξαφνικα θες να τα χασεις γρηγορα τα περριτα κιλα  2-3 εβδομαδες πριν μπει το καλοκαιρι να υποθεσουνε οτι ειναι τυχαιο τυπε?  :think:

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Μαλλον δεν εγινα αντιληπτος....
Δε θελω σε 2-3 εβδομαδες....Εχω πιο μακροπρόθεσμο στοχο...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Το οτι ετρωγες σαν βοδι ολο τον χρονο και ξαφνικα θες να τα χασεις γρηγορα τα περριτα κιλα  2-3 εβδομαδες πριν μπει το καλοκαιρι να υποθεσουνε οτι ειναι τυχαιο τυπε?  :think:

Εγώ δεν το θεωρώ κακό κάποιος να θέλει να βελτιώσει το σώμα του πριν το καλοκαίρι.

Ρε μην κάνετε σαν τους κομπλεξικούς μποντιμπιλντεράδες που όποιος κάνει κάτι λιγότερο από αυτούς είναι ιμιτασιόν.

Το παιδί θέλει να χάσει κιλά γιατί θα βγεί με μαγιό στον κόσμο. Κακό είναι? Τον χειμώνα δεν τον ένοιαζε τόσο.

Μην έχετε απαιτήσεις να κάνουν όλοι ότι κάνετε και εσείς.

Εγώ πχ κοπανιέμαι όλο τον χρόνο και το καλοκαίρι που άλλοι φορτσάρουν εγώ σταματάω γιατί δεν αντέχω τη ζέστη. Ότι θέλει κάνει ο κάθε ένας.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
τα κιλα πιο ευκολα...
Ευχαριστώ

Φίλε μου με χαρά να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι. Για μένα δεν υπάρχει αυτό που λες..."να πάρω κάτι". Δε θα πάρεις τίποτα. Όπως μπήκαν τα κιλά έτσι και θα φύγουν. Ματζούνια και χημείες δεν υπάρχουν για αυτά που θες. Εκτός αν πάμε σε πιο επικίνδινα πράγματα.

Αλλα για σένα και για τα κιλά που είσαι δε χρειάζονται. Στο πλεόνασμα που βρίσκεσαι θα τα χάσεις πιο εύκολα από ότι εγώ ή ένας αδύνατος ή κανονικός. Όσο αδυνατίζεις τόσο δυσκολεύονται τα κιλά να χαθούν.

Είπες ότι κάνεις διατροφή. Δε ξέρω τη διατροφή κάνεις αλλά αν θέλεις μπορείς να μου τη στείλεις για να σου πω για διορθώσεις.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να καίς περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις. Έτσι αν έχεις έλειμμα θερμιδών χάνεις κιλά.

Ελάτωσε τον υδατάνθρακά σου γιατί έχει τις περισσότερες θερμίδες, αύξησε πολύ την πράσινη σαλάτα σου για να νιώθεις κορεσμό και να παίρνεις έστω και λίγο υδατάνθρακα από εκεί, και τρώγε αρκετή πρωτείνη.

Να θυμάσαι.. αν έχεις σώμα αχλάδι και κάνεις μόνο αερόβια... το σώμα σου θα γίνει ένα μικρότερο αχλάδι. Μόνο με γυμναστική με αντιστάσεις θα δώσεις και σχήμα.

Στην παρούσα φάση πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις κιλά, οπότε χρειάζεσαι και τα δύο.

Απλά έχε στο μυαλό σου να τρώς ότι χρειάζεσαι. Δηλαδή μετά την προπόνησή σου που υπάρχει το αναβολικό παράθυρο τρώγε υδατάνθρακα αμέσως. Σε μέρες που έχεις αερόβιο βγάλτον τελείως και αύξησε τα λιπαρά σου. Carb Cycling λέγεται. Με λίγα λόγια τρώγε ότι χρειάζεσαι. Άλλαξε τρόπο ζωής. Δεν υπάρχουν δίαιτες 2μηνου και 3βδόμαδου. Αυτά τελειώσανε. Άλλαξε τρόπο ζωής και ράψε το στόμα σου.

Πιο πολλή σημασία έχει το τι τρώς παρά η αερόβια σου. Σκέψου ότι μια κούπα ρύζι έχει πχ 200 θερμίδες. Για να κάψεις 200 θερμίδες πρέπει να τρέξεις  3,5 χιλιόμετρα.  Όπως καταλαβαίνεις δεν παίζει τόσο ρόλο η αερόβια όσο το φαγητό.

Α και προσοχή στο λάδι στη σαλάτα... πολλοί ρίχνουν και αέρα πατέρα. Μια κουταλιά της σούπας.

Καλή επιτυχία στον στόχο σου.

Ότι θες είμαστε εδώ.

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Ρε παιδια σορρυ κιολας....
Εγω ζητησα μια συμβουλη απο καποιον που εχει δοκιμασει κατι γιατι με το τοσα που διαβαζω μπερδευομαι...
Θα προτιμουσα μιοα απαντηση απο καποιον που εχει κατι...
Τωρα αμα θελετε να σχολιασουμε γιατι το κανω αλλο θεμα....
Φιλικα παντα Κωστας

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
αν δεν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη μια χαρα είναι για εξτρα θερμίδες.μπορει να το πίνεις αντί για νερο

Προτειμώ τις έξτρα θερμίδες να τις παίρνω από φαγητό ή κάτι πιο ποιοτικό. Εκτός αν σαρέσει τόσο το γάλα που πάω πάσο. Αλλά όπως το είπες... για αύξηση θερμίδων μόνο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τα κιλα πιο ευκολα...
Ευχαριστώ
Πρεπει να χασεις κοντα στα 35 κιλα.Τιποτα να μην παρεις,πολυ ασκηση,σωστη διατροφη και περπατημα μπολικο.Τωρα που ερχονται και ζεστες μπορεις να κανεις και κολυμβι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε μου με χαρά να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι. Για μένα δεν υπάρχει αυτό που λες..."να πάρω κάτι". Δε θα πάρεις τίποτα. Όπως μπήκαν τα κιλά έτσι και θα φύγουν. Ματζούνια και χημείες δεν υπάρχουν για αυτά που θες. Εκτός αν πάμε σε πιο επικίνδινα πράγματα.

Αλλα για σένα και για τα κιλά που είσαι δε χρειάζονται. Στο πλεόνασμα που βρίσκεσαι θα τα χάσεις πιο εύκολα από ότι εγώ ή ένας αδύνατος ή κανονικός. Όσο αδυνατίζεις τόσο δυσκολεύονται τα κιλά να χαθούν.

Είπες ότι κάνεις διατροφή. Δε ξέρω τη διατροφή κάνεις αλλά αν θέλεις μπορείς να μου τη στείλεις για να σου πω για διορθώσεις.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να καίς περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις. Έτσι αν έχεις έλειμμα θερμιδών χάνεις κιλά.

Ελάτωσε τον υδατάνθρακά σου γιατί έχει τις περισσότερες θερμίδες, αύξησε πολύ την πράσινη σαλάτα σου για να νιώθεις κορεσμό και να παίρνεις έστω και λίγο υδατάνθρακα από εκεί, και τρώγε αρκετή πρωτείνη.

Να θυμάσαι.. αν έχεις σώμα αχλάδι και κάνεις μόνο αερόβια... το σώμα σου θα γίνει ένα μικρότερο αχλάδι. Μόνο με γυμναστική με αντιστάσεις θα δώσεις και σχήμα.

Στην παρούσα φάση πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις κιλά, οπότε χρειάζεσαι και τα δύο.

Απλά έχε στο μυαλό σου να τρώς ότι χρειάζεσαι. Δηλαδή μετά την προπόνησή σου που υπάρχει το αναβολικό παράθυρο τρώγε υδατάνθρακα αμέσως. Σε μέρες που έχεις αερόβιο βγάλτον τελείως. Carb Cycling λέγεται. Με λίγα λόγια τρώγε ότι χρειάζεσαι. Άλλαξε τρόπο ζωής. Δεν υπάρχουν δίαιτες 2μηνου και 3βδόμαδου. Αυτά τελειώσανε. Άλλαξε τρόπο ζωής και ράψε το στόμα σου.

Πιο πολλή σημασία έχει το τι τρώς παρά η αερόβια σου. Σκέψου ότι μια κούπα ρύζι έχει πχ 200 θερμίδες. Για να κάψεις 200 θερμίδες πρέπει να τρέξεις  3,5 χιλιόμετρα.  Όπως καταλαβαίνεις δεν παίζει τόσο ρόλο η αερόβια όσο το φαγητό.

Α και προσοχή στο λάδι στη σαλάτα... πολλοί ρίχνουν και αέρα πατέρα. Μια κουταλιά της σούπας.

Καλή επιτυχία στον στόχο σου.

Ότι θες είμαστε εδώ.
γυμναστης είσαι :think:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16

όχι δεν είναι αυτό το επάγγελμά μου. Δε θα έδινα ποτέ ιατρικές συμβουλές πχ ή σε δύσκολες περιπτώσεις.

Αλλά επειδή αθλούμαι χρόνια, πιστεύω ότι μπορούμε όσοι ασχολούμαστε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο που απλά θέλει να μειώσει το βάρος του.

Δίαιτες υπάρχουν πολλές. Εγώ με πολλές έφτανα στους στόχους μου. Το θέμα είναι το βολεύει τον κάθε έναν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
Λοιπον πρωινο

1 κουλουρι γεμιστο με τυρι στρογγυλο θεσσαλονικης απο τον φουρνο της γειτονιας
2 ποτηρια 1.5% λιπαρα  γαλα
2 φραπεδιες γλυκους με πολυ γαλα.

Μεσημερι
Κατι απο μπιφτεκια ψητα ή μπιφτεκια κοτοπουλο, ή κοτοπουλο πανε ή ρολο κοτοπουλο ή κεφτεδακι φουρνου ή χοιρινο λεμονατο η ψαρονεφρι κτλ κλτ μαζι με ενα πιατο μακαρονια (κοφτο, πεννες, φιογκακια, βιδες) η ρυζι βρασμενο χωρις χωρις σαλτσες κτλ ή πιο σπανια πατατες λεμονατες φουρνου.
Σαλατα (οικογενειακη μεριδα)
Μαρουλι+ ντοματα + μπολικο βαλσαμικο ξυδι + αλατι + ενα κουταλακι λαδι ελαιολαδο

Απογευμα
Σοκολατα ροφημα (το καλοκαιρι παγωτο)

Βραδυ
Φτουτοσαλατα με 2 μπανανες + 2μηλα +γιαουρτι 1.5λιπαρα (το καλοκαιρι καρπουζι, φραουλες κτλ)

Το καλοκαιρι του 2013 ημουνα 105 κιλα (193 υψος) και με την παραπανω διατροφη χωρις καθολου γυμναστικη εφτασα στα 81 κιλα τον Δεκεμβρη του 2015 χωρις ζαλαδες χωρις πεινα χωρις τιποτα.

Τωρα που κανω και κολυμβηση 3 φορες την εβδοαμδα εχω προσθεσει ενα μπολ δημητριακα στο πρωινο.Τα υπολοιπα παραμενουν ιδια.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Λοιπον πρωινο

1 κουλουρι γεμιστο με τυρι στρογγυλο θεσσαλονικης απο τον φουρνο της γειτονιας
1 ποτηρια 1.5% λιπαρα  γαλα
2 φραπεδιες γλυκους με πολυ γαλα.

Μεσημερι
Κατι απο μπιφτεκια ψητα ή μπιφτεκια κοτοπουλο, ή κοτοπουλο πανε ή ρολο κοτοπουλο ή κεφταδακι φουρνου ή χοιρινο λεμονατο η ψαρονεφρι κτλ κλτ μαζι με ενα πιατο μακαρονια (κοφτο, πεννες, φιογκακια, βιδες) η ρυζι βρασμενο χωρις χωρις σαλτσες κτλ
Σαλατα (οικογενειακη μεριδα)
Μαρουλι+ ντοματα + μπολικο βαλσαμικο ξυδι + αλατι + ενα κουταλακι λαδι ελαιολαδο

Απογευμα
Σοκολατα ροφημα (το καλοκαιρι παγωτο)

Βραδυ
Φτουτοσαλατα με 2 μπανανες + 2μηλα +γιαουρτι 1.5λιπαρα (το καλοκαιρι καρπουζι, φραουλες κτλ)

Το καλοκαιρι του 2013 ημουνα 105 κιλα (193 υψος) και με την παραπανω διατροφη χωρις καθολου γυμναστικη εφτασα στα 81 κιλα τον Δεκεμβρη του 2015 χωρις ζαλαδες χωρις πεινα χωρις τιποτα.

Ναι γιατί οι θερμίδες σου είναι λίγες προφανώς με τις θερμίδες συντήρησής σου. ΑΛλά δεν είναι και πολύ λίγες γιαυτό και έκανες 1.5 χρόνο. Δηλαδή παίρνεις τόσες θερμίδες από τα μακαρόνια και από τα φρούτα που θα μπορούσες να βάλεις πχ μια φαγητάρα το απόγευμα όπως κρέας ή ψάρι. Και εσύ έτρωγες φρούτα που έχουν ζάχαρη και μακαρόνια και σε μάγκωνε και αν έτρωγες και άλλο ένα κανονικό γεύμα στην ημέρα θα είχες περίσσευμα θερμιδών.

Βέβαια για μένα δε θα σταθώ εκεί.

Παίζει ρόλο τι διατροφή θέλει να κάνει κάποιος. Εσύ πχ ήθελες να ακολουθείς σαν μηχανάκι αυτή τη διατροφή 1,5 χρόνο. Εγώ δε μπορώ να το κάνω. Εγώ θέλω και την πίτσα μου και το σουβλάκι μου. Γιαυτό και τρώω έχοντας αρκετό έλλειμμα μέσα στην ημέρα, ώστε να μπορώ μια φορά την εβδομάδα να το ρίχνω έξω. Οπότε αν αθρίσεις τις καθημερινές θερμίδες που είναι λίγες και τις θερμίδες που παίρνω τηη ημέρα σαβούρας βγαίνω σε ένα έλλειμμα πχ που θα χάνω είτε 1 με 1,5 κιλό την εβδομάδα είτε να μένω στάσιμος. Ανάλογα τον στόχο μου.

Είναι τι θέλει να κάνει ο κάθε ένας.

και mc donalds μπορώ να τρώω κάθε μέρα και να μένω ίδιος στα κιλά. Και αυτό γίνεται.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
και το βασικότερο είναι το εξής. Με πολλές δίαιτες θα χάσει κάποιος κιλά. Προσωπικά για μένα απλά τα γάλατα και τα φρούτα και τα μακαρόνια που έτρωγες είναι τροφές που αξίζουν μόνο αν σε ευχαριστούν. Αλλιώς τα μακαρόνια ποιοτικά είναι για πέταμα.

Είναι πολύ ελλιπής η διατροφή σου και είναι ελλιπής γιατί την έχεις μπουκώσει με πολύ φρούτο και πολύ υδατάνθρακα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
και το βασικότερο είναι το εξής. Με πολλές δίαιτες θα χάσει κάποιος κιλά. Προσωπικά για μένα απλά τα γάλατα και τα φρούτα και τα μακαρόνια που έτρωγες είναι τροφές που αξίζουν μόνο αν σε ευχαριστούν. Αλλιώς τα μακαρόνια ποιοτικά είναι για πέταμα.

Είναι πολύ ελλιπής η διατροφή σου και είναι ελλιπής γιατί την έχεις μπουκώσει με πολύ φρούτο και πολύ υδατάνθρακα.

Τυπε τρωω μακαρονια (εκτος του οτι εχω αδυναμια γενικα στα ζυμαρικα) γιατι με χορταινουνε και δεν εχω καθολου αναγκη το ψωμι.
Φρουτα και γαλα παντα τα τιμουσα απο μικρος.Παντα το ψυγειο ειναι γεματο λαχανικα και φρουτα εποχης.
Χθες μετα το κολυμβητηριο εφαγα 4 κεσεδακια φραουλες  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom