Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μην γράφετε μαλακίες! Το ανθρώπινο σώμα του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετικά όρια! Όταν πλησιάζεις στα όρια σου αυτό σε ειδοποιεί να σταματήσεις! Αν είσαι βλάκας και συνεχίσεις να το καταπονείς την πούτσισες! Προσοχή με βάρη και με την αερόβια μάγκες! Όλα με μέτρο!
get pump or die trying

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην γράφετε μαλακίες! Το ανθρώπινο σώμα του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετικά όρια! Όταν πλησιάζεις στα όρια σου αυτό σε ειδοποιεί να σταματήσεις! Αν είσαι βλάκας και συνεχίσεις να το καταπονείς την πούτσισες! Προσοχή με βάρη και με την αερόβια μάγκες! Όλα με μέτρο!
ειδικοτερα με τον παγκο χρειαζεται πολυ προσοχη γιατι μπορει να βλαψεις σοβαρα τους ωμους σου.γιαυτο το λογο ποτε δεν βαζω πανω απο 200 κιλα.παιζω ελαφρια και πολλες επαναληψεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παντως για να ξέρετε.σα το γαμησι δεν έχει.η καλύτερη γυμναστική :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ειδικοτερα με τον παγκο χρειαζεται πολυ προσοχη γιατι μπορει να βλαψεις σοβαρα τους ωμους σου.γιαυτο το λογο ποτε δεν βαζω πανω απο 200 κιλα.παιζω ελαφρια και πολλες επαναληψεις.

Πρόσεχε μην σκίσεις κάνα καλσόν!  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θες να γυμνάσεις τα ποδια τους για να πατησουν στο εδαφος οταν πέσουν με το αλεξίπτωτο? οκ γυμναστηριο δεν έχει το στρατοπεδο? να κάνεις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ή και βαθεια καθισματα αλλα με σωστη τεχνική. Ετσι αν εχεις γερο τετρακέφαλο θα απορροφησει τον κραδασμο οταν πέσεις και δεν θα έχεις θέμα στο γονατο.
με τα πόδια μου δεν έχω θέμα, οι τετρακέφαλοι έχουν παραμεγαλώσει λόγω ποδηλάτου και οι γαμπε έχουν γαμηθεί με τη γράμμωση.
Το θέμα μου δεν είναι οι μύες, αλλά το όποιο πρόβλημα μπορεί να μου προκαλέσει η χονδροπάθεια γιατί μου έχουν πει κάποιοι ότι με την χονδροπάθεια πήραν χαρτί από το γιατρό και απέφευγαν όλες τις ασκήσεις και τα καψόνια του στρατού. Στο θέμα εξέτασης και επιλογής στις ε.ε. για παράδειγμα μπορεί να σε κόψουν για οτιδήποτε και δεν είναι κάτι που θέλω να το ρισκάρω. Θέλω να προσπαθήσω να κανω κάποια θεραπεία/αποθεραπεία για να ελαττώσω τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που έχει αυτό το πράγμα.

Εχω ταλαιπωρηθει απο γιατρους που εγω τσιγκουνευτηκα  περιπου 6 μηνες με θεμα που ειχα στο γονατο.
Εδω και καιρο κανω ανετα 200-300 χλμ σε bike & 42 χλμ σε μαραθωνιο χωρις ενοχληση .
Θα πας σε καλο γιατρο να σκασεις & να λυσεις το προβλημα σου .
Παω gym & κανω ποδια χωρις φοβο με αρκετα κιλα .
το γιατρό δεν τον τσιγκουνεύομαι αλλά τώρα που δεν έχω πρόσβαση στο γιατρό που με έχει εξετάσει 2-3 φορές είπα μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό, κυρίως σε trivial πράγματα όπως ένα συμπλήρωμα που δεν καταλογίζεται ως φάρμακο και μια επιγονατίδα.
Για του λόγου το αληθές, αύριο κιόλας θα περάσει από το γραφείο συγγενής μου για να τον ενημερώσει για αυτά τα 2-3 πράγματα τα οποία με απασχολούν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με τα πόδια μου δεν έχω θέμα, οι τετρακέφαλοι έχουν παραμεγαλώσει λόγω ποδηλάτου και οι γαμπε έχουν γαμηθεί με τη γράμμωση.
Το θέμα μου δεν είναι οι μύες, αλλά το όποιο πρόβλημα μπορεί να μου προκαλέσει η χονδροπάθεια γιατί μου έχουν πει κάποιοι ότι με την χονδροπάθεια πήραν χαρτί από το γιατρό και απέφευγαν όλες τις ασκήσεις και τα καψόνια του στρατού. Στο θέμα εξέτασης και επιλογής στις ε.ε. για παράδειγμα μπορεί να σε κόψουν για οτιδήποτε και δεν είναι κάτι που θέλω να το ρισκάρω. Θέλω να προσπαθήσω να κανω κάποια θεραπεία/αποθεραπεία για να ελαττώσω τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που έχει αυτό το πράγμα.

το γιατρό δεν τον τσιγκουνεύομαι αλλά τώρα που δεν έχω πρόσβαση στο γιατρό που με έχει εξετάσει 2-3 φορές είπα μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό, κυρίως σε trivial πράγματα όπως ένα συμπλήρωμα που δεν καταλογίζεται ως φάρμακο και μια επιγονατίδα.
Για του λόγου το αληθές, αύριο κιόλας θα περάσει από το γραφείο συγγενής μου για να τον ενημερώσει για αυτά τα 2-3 πράγματα τα οποία με απασχολούν.

Η χονδροπαθεια θέλει σωστη γυμναστική με εναν γυμναστή που ξέρει και επικοινωνια με αθλιατρους. Οχι τα καψωνια του στρατου (παπακια - καγκουρο και άλλα τέτοια) αυτα μπορει να σου κάνουν ακομα μεγαλυτερη ζημιά εκτος του οτι δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις εδω τελειως υγιεις ανθρωποι με τα γονατα τους και παλι βγάζουν θέματα ειναι ασκησεις που σε καταστρεφουν , εγω αμα ημουν στη θέση σου θα έκανα την θητεια μου τη κανονικη και θα λουφάριζα οσο μπορουσα. Ουτε θα δηλωνα κατι πιο πάνω ουτε τιποτα. Σιγα μη περιμενεις στο στρατο να γυμναστεις. Την καλυτερη γυμναστικη την κανεις μονος σου χωρις πιεσεις με σωστες συμβουλές και συνδυαστικα κάνεις και μια πολεμική τέχνη. Στο στρατο δεν σου μαθαινουν πολεμικές τέχνες. Σου λεω για μενα ειναι απαρχαιωμενο το προγραμμα εκπαιδευσης που δειχνει αυτο το βιντεο (οχι στα αλεξιπτωτα γιατι εκει δεν ξέρω να πω) αλλα στις αλλες γυμναστικές.

Κοιλιακοι χωρις ραχιαιους μετα? θα καταστρεψεις την μέση σου.
+ τις απαραδεκτες ασκησεις για τα γονατα στο 20 και 45 του βιντεο. Αλλαζεις ποδι στον αέρα ενω εισαι σε βαθύ κάθισμα οοοοτι χειροτερο.
+ το τρεξιμο χωρις διατάσεις + καμψεις - μονοζυγος χωρις διατάσεις. Χοντρά λάθη.  

Τρεξιμο χωρις διατασεις? δεν θα μπορεις να περπατησεις την άλλη μέρα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω μέχρι το νοέμβρη να διορθωθεί όσο μπορεί το πρόβλημα γιατί θα κόψω την αναβολή να πάω προς αλεξιπτωτιστές μεριά.
Γιατι να πας στα αλεξίπτωτα τύπε;  :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
καλα κανει και θελει αλεξιπτωτα. Να παει στρατο το παιδι, οχι πουστιες και αρχιδιες. Κι εγω μαλακιαθα εκανα που δεν δηλωσα να παωκα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

συγκεκριμένα, τα επτά σημεία που πρέπει να εντάξουμε στο διατροφικό μας πρόγραμμα είναι τα εξής:

1. Αύξηση φρούτων και λαχανικών
2. Μείωση ζωικού λίπους
3. Αντικατάσταση κορεσμένων λιπαρών με πολυακόρεστα
4. Αποφυγή γαλακτοκομικών εξαιρούνται παιδιά κάτω από τα 18
5. Μείωση της κατανάλωσης του βούτυρου
6. Μείωση της κατανάλωσης ζάχαρης
7. Μείωση της κατανάλωσης αλατιού

Μαζί με τις επτά αρχές της διατροφής, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις έξι βασικές θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να βγάλει την ημέρα και να προπονηθεί.

Διαβάστε τι αναλογίες που θα πρέπει να υπάρχουν στο καθημερινό μας διατροφολόγιο:

1. Υδατάνθρακες 60%
2. Λίπη 20%
3. Πρωτεΐνεςμ 20%
4. Βιταμίνες
5. Μεταλλα
6. Νερό

εσυ κωστ...ακη, συνεχιζε να παιζεις το πουλι σου!  ειναι σιγουρο οτι ειναι το μονο που ξερεις να παιζεις καλα! :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γιατι να πας στα αλεξίπτωτα τύπε;  :think:
από το να καθαρίζω καλιόπες και να σφουγγαρίζω διαδρόμους
καλύτερα είναι να κάνω και καμιά πτώση στο ενδιάμεσο.
που αλλου θα βρω την ευκαιρία και το χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Θα γαμάει, αλλά έχω ακούσει ότι θέλει βύσμα για να πας! Μπορεί να είναι και μαλακίες δεν ξέρω!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θα γαμάει, αλλά έχω ακούσει ότι θέλει βύσμα για να πας! Μπορεί να είναι και μαλακίες δεν ξέρω!
βρήκα έναν συνάδελφο στο γραφείο ο οποίος πήγε αλλά τον έκοψαν για ένα μετατοπισμένο σπόνδυλο που δεν ήξερε καν ότι έχει, διότι δεν του είχε βγάλει ποτέ κάποιο πρόβλημα και για να μην τα πολυλογώ μου είπε πως σε παίρνουν, και παίρνουν πολλούς αρχικά, περνάς την εκπαίδευση και μετά περνάς από επιπλέον εξετάσεις σε γιατρούς και εκεί είναι που κόβουν κόσμο γιατί πολλοί έχουν μικροπροβλήματα που δεν τα ξέρουν καν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αμα καιγεσαι τοσο για πτωσεις πηγαινε για μπαντ jumping πως το λενε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εκει πληρωνεις δεν πληρωνεσαι.

Γιατι που πληρωνεσαι? σαν αλεξιπτωτιστης? μονο σαν ΔΕΑ πληρώνεσαι και αυτο δεν συμφερει γιατι σε πάνε και πρεπει να νοικιάσεις δεν μενεις μέσα.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Γιατι που πληρωνεσαι? σαν αλεξιπτωτιστης? μονο σαν ΔΕΑ πληρώνεσαι και αυτο δεν συμφερει γιατι σε πάνε και πρεπει να νοικιάσεις δεν μενεις μέσα.
καθε πτωση που κανεις παιρνεις και λεφτα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ενας φιλος που ηταν το 2007, 1175ε μου πε.τωρα δε γνωριζω ποσο εχει παει.

νομίζω τα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω αλλά έχουν μειωθεί οι πτώσεις από 8 σε 4με6
(disclaimer:: δεν γνωρίζω ακριβώς, μπορεί να λέω και μαλακίες αλλά από κάποια πράγματα που αιωρούνταν εκεί που έψαχνα κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Δυστυχώς κάποιον για να μου πει *ακριβώς* τι διάολο γίνεται δεν έχω βρει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom