Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θα κατσω σημερα να φτιάξω ενα προγραμματακι να δω τι ασκήσεις θα κάνω. Πάγκους σιγουρα θα βάλω για στηθος πάντως. Κανονικο + Επικλινη. Θα το ανεβάσω πιο μετά το προγραμμα

τσαμπα χτυπιεσαι Μπολντη  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 054154.jpg
    054154.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 22

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλα τα λετε, αλλα μου γενναται η απορια. Στο κυκλικο τι αλλαζει τοτε, που σε καθε προπονηση γυμναζεις ολες τις μυικες ομαδες? Εκει δεν υπαρχει προβλημα?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
το κυκλικο ειναι για αρχαριους Η οταν εεις αφησει το γυμναστηριο καιρο.τοτε γυμναζεις ολο το σωμα ελαφρα κ για κανα μηνα.αργοτερα ξεκινας ενα προγραμματακι πχ στηθος-δικεφαλα,πλατη -τρικεφαλα,ωμους-ποδια.αργοτερα μπορεις κ να λιωνεις την καθε ομαδα μονη της με βαριεσ προπονησεις ΜΟΝΟ.ΠΧ ΣΤΗΘΟΣ-ΠΟΔΙΑ-ΠΛΑΤΗ-ΩΜΟΙ-ΧΕΡΙΑ καθε μερα 5 φορες τη βδομαδα.με συχνοτητα 2μεσα-1 οφ.παντως ΟΛΕΣ οι ντουλαπες κ οι γραμμωμενοι που βλεπεις σαν προτυπα παιζουνε φαρμακακι καργα.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Aς μ'ενημερώσει κάποιος για το μποναβαρ... Τι κάνει, τί αποτελέσματα έχει και τι παρενέργειες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το κυκλικο ειναι για αρχαριους Η οταν εεις αφησει το γυμναστηριο καιρο.τοτε γυμναζεις ολο το σωμα ελαφρα κ για κανα μηνα.αργοτερα ξεκινας ενα προγραμματακι πχ στηθος-δικεφαλα,πλατη -τρικεφαλα,ωμους-ποδια.αργοτερα μπορεις κ να λιωνεις την καθε ομαδα μονη της με βαριεσ προπονησεις ΜΟΝΟ.ΠΧ ΣΤΗΘΟΣ-ΠΟΔΙΑ-ΠΛΑΤΗ-ΩΜΟΙ-ΧΕΡΙΑ καθε μερα 5 φορες τη βδομαδα.με συχνοτητα 2μεσα-1 οφ.παντως ΟΛΕΣ οι ντουλαπες κ οι γραμμωμενοι που βλεπεις σαν προτυπα παιζουνε φαρμακακι καργα.

ετσι σωστος,τωρα ο μπολντης τσαμπα χτυπιεται φυσικα  :2funny: αν ειναι σαν σανιδι οσο προπονηση και να κανει ειναι 30% το υπολοιπο 70% ειναι διατροφη κ ξεκουραση(δηλαδη φαρμακο και υπνος τουλαχιστον 8ωρο  :grin: :grin: )

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Οταν λετε φαρμακο? Σιγουρα οχι πρωτεινη, κρεατινη. Αυτα ειναι κομπλε

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Οταν λετε φαρμακο? Σιγουρα οχι πρωτεινη, κρεατινη. Αυτα ειναι κομπλε
φαρμακο απο τα Φαρμακειο Η τη μαυρη ΑΓΟΡΑ.ΦΑΡΜΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΛΠ,Η πρωτεινουλα ειναι ΦΑΓΗΤΟ!!!!ΟΠΩΣ ανεφερε ο απο πανω κυριος.30% γυμναστικη  κ το υπολοιπο διατροφη φαρμακο κ υπνος.κανε τη σωστη γυμναστικη σου κ μετα απο πολλαα χρονια θα δεις αρκετη διαφορα.Α ναι ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΙς ποσσεσ χιλιαδεσ κοστιζει μια ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?ΑΣΤΟ....

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Aς μ'ενημερώσει κάποιος για το μποναβαρ... Τι κάνει, τί αποτελέσματα έχει και τι παρενέργειες?
OΞΑΝΔΡΟΛΟΝΗ..Αν ειναι ΓΝΗΣΙΑ κανει πολυ καλη δουλεια σε 'κοψιμο'.καιει λιπος κ δεν χανεις σε δυναμη ουτε πολυ μυικη μαζα.ισως το πιο safe  αναβολικο,κ το πιο δυσκολο να βρεθει ΓΝΗΣΙΟ.ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ λογω του μικρου ανδρογονικου δεικτη.Κ ΟΣΟΙ εχουν χρημα.συνηθως η δοση ειναι 50 mg για αντρες.αρα θελεις πρπ στο 100αρικο ανα 20 μερες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μακρια απι μας αυτα. Εγω μια πρωτεινουλα χτυπαω μετα την προπονηση μονο. Και καμια φορα εναν κυκλο κρεατινης μονουδρικης που ειναι και η πιο safe.Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι δεν εχω φουλ γραμωμενο σωμα,υπερβολικη δυναμη κλπ. Αλλα πραγματικα στ @@ μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τσαμπα χτυπιεσαι Μπολντη  :2funny: :2funny: :2funny:

hahahahahhahaa καλο αλλα δεν γυμναζομαι για αυτο το λογο. Βασικα οπως θα έχετε καταλαβει τις έχω γραμμενες ουτε καν κερναω για να βγαλω γκομενα

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
O βασικός λόγος που δεν αξίζουν τα στεροειδή είναι διότι όταν βγαίνεις απο τους κύκλους έχεις μια ψυχολογία μπουρδέλο.Δεν μπορείς να γυμναστείς με ορεξη,να γαμήσεις με όρεξη, νιώθεις οτι είσαι χάλια έτοιμος για αυτοκτονία.

Το βλέπω σε φίλους μου που κουμπώνουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κυκλικο προγραμμα εχω ακουσει οτι ειναι γενικα καλο συστηματακι εκγυμνασης οχι μονο για αρχαριους. βασικα η αμερικανικη αθλητικη εταιρεια το εγραφε. Μια άσκηση αντε δυο για καθε μυικη ομαδα 1-3 σετ με 12 επαναληψεις και βάρη τοσα ωστε να μπορεις να βγαζεις με καποια δυσκολια τις 2 τελευταιες επαναληψεις.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το κυκλικο προγραμμα εχω ακουσει οτι ειναι γενικα καλο συστηματακι εκγυμνασης οχι μονο για αρχαριους. βασικα η αμερικανικη αθλητικη εταιρεια το εγραφε. Μια άσκηση αντε δυο για καθε μυικη ομαδα 1-3 σετ με 12 επαναληψεις και βάρη τοσα ωστε να μπορεις να βγαζεις με καποια δυσκολια τις 2 τελευταιες επαναληψεις.

Εξαρτάται τι γουστάρεις (1), τι αποδίδει περισσότερο πάνω σου (2), ποιο σε βολεύει περισσότερο απο άποψη χρόνου (3) και τέλος τι στόχο έχεις (4).

Ανάλογα με τα παραπάνω επιλέγεις: σπλίτ,κυκλικό,5x5, μέχρι και....crossfit.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα εγω κάνω βάρη μέχρι εκει που νιώθω ενα κάψιμο και γινεται λιγο δυσκολη η άσκηση αντε αλλες 2 επαναλήψεις. Τωρα να βγαζεις επαναληψεις με γκριμάτσες και κραυγές σαν να κάνεις σέξ ε δεν λέει. Θα παθεις και καμια ζημιά. Πχ καμια κήλη. Αμα πετάξεις κηλη βγαινεις εκτος προπονήσεων για 4 μήνες και καλα εγω που εχω και ασφαλιση σε νοσοκομειο και παω και με φτιάχνουν αν δεν έχεις και εισαι άνεργος τοτε ποιος θα σε χειρουργησει?

εμενα ο στοχος μου ειναι ηδη πιασμένος δηλαδη έχω μια καλη φυσικη κατάσταση ειμαι γυμνασμένος απλα θα ήθελα να γεμισω ενα κλικ οχι παραπανω το στήθος και τους ώμους - πλάτη. Πιστευω αυτο μεσα σε βαθος χρονου θα το πετυχω απλα δεν θελει βιασυνες.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και θα γίνεις μπολντυ μπίλντερ που'λεγες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλια ειχα αναλάβει να δειξω μερικά πράγματα σε ενα παιδι που ηθελε να δώσει για στρατιωτικές σχολές ουσιαστικά κάναμε το χιλιόμετρο μαζι αν και του ειχα πει πως εγω θα του δειξω 2-3 πραγματα μετα καλυτερα να τον αναλαβει ενας γυμναστης. Ο πιτσιρικάς ηρθε τον Ιουνιο μετα τις πανελληνιες και ηθελε να πιάσει αποδοση μεσα σε 2 μήνες. Αρχισε να βιάζεται απο τον 1ο μήνα και να ζοριζει τον εαυτο του το αποτέλεσμα ηταν μια μέρα να μην μπορει να περπατήσει και να την βγάλει για μια εβδομάδα με παγους και αναλγητικά και ξεκουραση μετα επανηλθε επαιξε λιγο πιο χαλαρα και τον βοηθησε οτι ηταν μικρος και ειχε πνευμονια και τελικα έπιασε τα ορια στις εξετάσεις.

Αυτα δεν γινονται απο την μια μέρα στην αλλη δεν μπορεις να ζορισεις τον οργανισμο ξαφνικά απο καναπεδάτος να γινει κομάντο του αμαζονίου θέλει σταδιακά και μεθοδικα αλλιως θα κάνεις ζημια στην υγεια σου. Και τα αναβολικά αυτα κάνουν προσπαθουν με χημικους τροπους να επεμβουν στην λειτουργια του οργανισμου αν ο οργανισμος ειναι να κάψει θα τα καψει με φυσικο τροπο και σιγα σιγά με αυστηρη διατροφή και ασκηση.

Και πάει στο καλο να πάθεις εναν τραυματισμο και να μεινεις λιγο εξω και να την βγαλεις με παγους και παυσιπονα (εκει που τρεχεις στραβοπάτησες πες καθολου απιθανο) αμα δημιουργησεις κανα προβλημα στην καρδια ή τα νεφρά ομως? σε ζωτικα οργανα δηλαδη τι γινεται? απορω με αυτους που φαρμακωνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom