Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1

Οποιος δεν το εχει δει ειναι....ολη η αληθεια απο τον "παραδεισο" των συμπληρωματων ..USA..

Θα αλλαξετε γνωμη για ολα..

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Anavar Versus Winstrol
Anavar and Winstrol are both cutting cycle drugs that are used to lose body fat and cut down on weight. However, Anavar shows better ability to increase strength than Winstrol while Winny is superior to Anavar when it comes to adding lean muscle mass. One of the biggest drawbacks associated with Winstrol is that it can be hard on joints while Anavar is more costly, gram for gram, when compared to Winstrol.
K TO KYΡIOTERO 120 ΓΙΟΥΡΙΑ H ΚΑΡΤΕΛΛΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ....(ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ οχι αυτο που βλεπει μπανανα κ κανει σουζες)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
η τεστο ειναι ο βασιλιας
αλλα παει too much μετα
αυτος θελει γραμμωση και σκληραδα για να χωσει κανα μουνι στην παραλια
φυσικα με τεστο μαζι.κ προστατευτικα κ αποθεραπεια κ εξετασεις κ τυχη  και και και.....

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Αυτος ο μυθος οτι οι μπανανες παχαινουν ακομη υπαρχει?

Το θεμα ειναι τι τρως σε συνολο.

Αν χρειαζεσαι 2000 θερμιδες καθημερινα και εσυ τρως 3000 και μια μπανανα την μερα θα παχυνεις.
Η μπανανα θα φταιει?

Αν χρειαζεσαι 2000 θερμιδες καθημερινα και εσυ τρως 1700 θερμιδες και 3 μπανανες την μερα θα αδυνατίσεις.

Ναι ρε αδερφέ συμφωνούμε. Δεν παχαίνει κανένα φαγητό. Ούτε τα Mc Donalds. Οι ποσότητες παχαίνουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Winstrol? α καλα. Οτι χειροτερο αυτα ειναι κρεατινες ρε.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Winstrol? α καλα. Οτι χειροτερο αυτα ειναι κρεατινες ρε.
κρεατινη το winny???μαλλον δεν εχεις ασχοληθειμε ΑΑS....
Kαμια σχεση....ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΙ Ο ΑΛΛΟς ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρις ΧΡΗΣΗ AAS ΜΕ ΤΠΤ κ φυσικα η προσωπικη μου αποψη ειναι να μην ασχοληθει σε νεαρη ηλικια με το σπορ.εκτος του κινδυνου υγειας κ του κοστους,Α ΔΕΝ το κανεις τροπο ζωης ΔΕ ΛΕΕΙ με τπτ.Αντε κανενα ECA STACK αληθινο κ μονο κ τρεξιμο σαν το βεγγο κ νηστεια..αλλα θα χασει οοοολο το μυικο ιστο του..παρεπιπτωντος η κρεατινη το μονο που κανει ειναι κατακρατηση υγρων κ τα οφελη της ειναι ελαφρα πρηξιματα οιυ εξαφανιζονται μετα την διακοπη της...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κρεατινη το winny???μαλλον δεν εχεις ασχοληθειμε ΑΑS....
Kαμια σχεση....ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΙ Ο ΑΛΛΟς ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρις ΧΡΗΣΗ AAS ΜΕ ΤΠΤ κ φυσικα η προσωπικη μου αποψη ειναι να μην ασχοληθει σε νεαρη ηλικια με το σπορ.εκτος του κινδυνου υγειας κ του κοστους,Α ΔΕΝ το κανεις τροπο ζωης ΔΕ ΛΕΕΙ με τπτ.Αντε κανενα ECA STACK αληθινο κ μονο κ τρεξιμο σαν το βεγγο κ νηστεια..αλλα θα χασει οοοολο το μυικο ιστο του..παρεπιπτωντος η κρεατινη το μονο που κανει ειναι κατακρατηση υγρων κ τα οφελη της ειναι ελαφρα πρηξιματα οιυ εξαφανιζονται μετα την διακοπη της...

Ναι με τέτοιες μλκιες δεν ασχολουμαι .... πάντως τα στεροειδη ειναι οτι χειροτερο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
Mόλις γύρισα απο gym....

Σήμερα το πρόγραμμα είχε πόδια-στήθος-δικέφαλα και φυσικά σκληρούς κοιλιακούς
Αυτήν τη στιγμή απολαμβάνω την πρωτεϊνη μου με γεύση σοκολάτα....
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω θα πάω αυριο σημερα έχει ξεκουραση γιατι απο Δευτερα δεν εχω κατσει καθολου καθε μερα προπονησεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα κατσω σημερα να φτιάξω ενα προγραμματακι να δω τι ασκήσεις θα κάνω. Πάγκους σιγουρα θα βάλω για στηθος πάντως. Κανονικο + Επικλινη. Θα το ανεβάσω πιο μετά το προγραμμα

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ναι με τέτοιες μλκιες δεν ασχολουμαι .... πάντως τα στεροειδη ειναι οτι χειροτερο
φυσικα κ ειναι!ειδικα για τους νεους!!το κυριοτερο ομως ειναι η εξαρτηση που προκαλουν,βλεπεις το ΣΩΜΑ ειναι ο τελευταιος λογος που κολλανε ολοι..ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑς μας λενε.....

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Mόλις γύρισα απο gym....

Σήμερα το πρόγραμμα είχε πόδια-στήθος-δικέφαλα και φυσικά σκληρούς κοιλιακούς
Αυτήν τη στιγμή απολαμβάνω την πρωτεϊνη μου με γεύση σοκολάτα....
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
αυτο το προγραμμα γυμναστης στο εβγαλε ?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
το καταλαβα.ειναι ενας τροπος να μεινεις μονιμα στο γυμναστηριο κ να μην εχεις τα αποτελεσματα που αναμενεις.κ να πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΥΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ.ΝΟΜΟΣ!ρωτα καποιον που ασχολειται σοβαρα με σωματοδομικη.χωρις ειρωνια στα γραφω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
το καταλαβα.ειναι ενας τροπος να μεινεις μονιμα στο γυμναστηριο κ να μην εχεις τα αποτελεσματα που αναμενεις.κ να πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΥΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ.ΝΟΜΟΣ!ρωτα καποιον που ασχολειται σοβαρα με σωματοδομικη.χωρις ειρωνια στα γραφω.
Φίλε μου κάθε άποψη καλόδεχουμενη. Τί προτέινεις εσύ;
Εκεί μου έχουν βγάλει μια μέρα το πρόγραμμα που σου ανέφερα και την άλλη: Τρικέφαλοι-ώμοι-πλάτη
Πρότείνεις να κάνω κάποια αλλαγή;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φίλε μου κάθε άποψη καλόδεχουμενη. Τί προτέινεις εσύ;
Εκεί μου έχουν βγάλει μια μέρα το πρόγραμμα που σου ανέφερα και την άλλη: Τρικέφαλοι-ώμοι-πλάτη
Πρότείνεις να κάνω κάποια αλλαγή;

ζεις μετα απο τετοιο προγραμμα?  :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom