Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
χαχαχα οι γυμναστές ασχολούνται μόνο με γκόμενες και βαριά βαριά με κάνα φιλαράκι τους!  ;)
Εγώ έχω σιχαθεί τα γυμναστήρια. Ειδικά αυτά που συχνάζουν μέσα και γκόμενες η αναλογία είναι 70-30 άνδρες και πέφτουν όλοι σαν λυσσασμένοι στις πολύ λιγότερες αναλογικά γκόμενες και χαλάει το κλίμα για προπόνηση!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα οι γυμναστές ασχολούνται μόνο με γκόμενες και βαριά βαριά με κάνα φιλαράκι τους!  ;)
Εγώ έχω σιχαθεί τα γυμναστήρια. Ειδικά αυτά που συχνάζουν μέσα και γκόμενες η αναλογία είναι 70-30 άνδρες και πέφτουν όλοι σαν λυσσασμένοι στις πολύ λιγότερες αναλογικά γκόμενες και χαλάει το κλίμα για προπόνηση!

Εγω δεν ασχολουμαι καν πάω κανω την προπονηση μου και φευγω. Γνωριμια μονο και αν δω κάποια να θέλει και η ιδια και να ειναι ανοιχτη γενικοτερα. Δεν μ αρεσει να δινω δικαιωματα ουτε στο χωρο εργασιας ουτε στο γυμναστηριο παιζει πολυ κουτσομπολιο σε ολους αυτους τους χωρους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγω δεν ασχολουμαι καν πάω κανω την προπονηση μου και φευγω. Γνωριμια μονο και αν δω κάποια να θέλει και η ιδια και να ειναι ανοιχτη γενικοτερα. Δεν μ αρεσει να δινω δικαιωματα ουτε στο χωρο εργασιας ουτε στο γυμναστηριο παιζει πολυ κουτσομπολιο σε ολους αυτους τους χωρους.
καλα ξηγιεσαι τυπε
να τα απαξιωνεις τα βρωμομουνα
το πολυ πολυ να παρεις ματι κανενα τροφαντο κωλαρακι αμα κανει στεππερ

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Πέρα από εφεδρίνη δε νομίζω να δείς σημαντικές βελτιώσεις με οτιδήποτε άλλο. Ραψε το στώμα σου και κόψε τον υδατάνθρακα μήπως και πέσεις σε κέτωση και τα χάσεις στο μπαμ αν καίγεσαι για τόσο σύντομα που λες.

Καλα στα λεει ο χουντικος εδω φιλε..αμα θέλεις να κανεις δουλεια παρε εφεδρινη..κανω χρονια muay thai και γυμναστηριο..για δυο χρονια επαιρνα επαιρνα πρωτεινες ,αμινοξεα ,διουριτικα, λιποδιαλυτες , γλουταμινη για να δω διαφορα..τελικα οταν την επομενη χρονια  τα εκοψα ολα εκανα το καλυτερο στεγνωμα ever..συμπερασμα φυσικες πρωτεινες και υδατανθρακξες για ογκο και μυες απο μαγειρευτο φαγακι..τρεξιμο και περπατημα σε ανηφορα για κοψιμο...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλα στα λεει ο χουντικος εδω φιλε..αμα θέλεις να κανεις δουλεια παρε εφεδρινη..κανω χρονια muay thai και γυμναστηριο..για δυο χρονια επαιρνα επαιρνα πρωτεινες ,αμινοξεα ,διουριτικα, λιποδιαλυτες , γλουταμινη για να δω διαφορα..τελικα οταν την επομενη χρονια  τα εκοψα ολα εκανα το καλυτερο στεγνωμα ever..συμπερασμα φυσικες πρωτεινες και υδατανθρακξες για ογκο και μυες απο μαγειρευτο φαγακι..τρεξιμο και περπατημα σε ανηφορα για κοψιμο...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...

Συναθλητή και εγώ muay thai κάνω.

Όσον αφορά τις πρωτείνες ορού γάλακτος κλπ.. δεν είναι τυχαίο που και οι αγωνιστικοί bodybuilders την κόβουν πριν ποζάρουν στους αγώνες τους.

Εφεδρίνη τη θεωρώ επικίνδυνη. Δεν είναι ανάγκη να παίρνουμε μαλακίες που χαλάνε την υγεία μας. Γίνονται όλα και με φυσικό τρόπο.

Εγώ παλιότερα έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους στεγνώματος.

1) Ελάχιστο υδατάνθρακα
2) Υδατάνθρακα σε κύκλο
3) Διαλλειματική Νηστεία
4) 7 γεύματα τη μέρα με ταπεράκια,πρωτείνες και αρχιδιές.

Προσωπική μου εκτίμηση η διατροφή των ΒΒ είναι για τον πούτσο. Δε μπορώ να γίνω κολλημάδι με ταπεράκια παντού και να πιέζομαι να φάω 7 γεύματα τη μέρα.

Άλλωστε τα πολλά γεύματα την ημέρα ιατρικά δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι είναι καλύτερα είτε για όγκο είτε για στέγνωμα.
Θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει 3 γεύματα τη μέρα αλλά πιο μεγάλα.

Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και θα πέσουν τώρα όλοι να πουν ότι έχουν έναν φίλο στο γυμναστήριο που έχει φίλο τον Μπάμπη τον σουγιά και αυτός λέει αυτό...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Το σημαντικοτερο 2χιλιαρο που εχω ξοδεψει στην ζωη μου είναι η αγορα εξοπλισμού για γυμναστική στο σπίτι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το σημαντικοτερο 2χιλιαρο που εχω ξοδεψει στην ζωη μου είναι η αγορα εξοπλισμού για γυμναστική στο σπίτι.
οταν ειχα ρωτησει τυπε εμαθα οτι για να παρεις ενα καλο διαδρομο ολο κι ολο θες πανω απο χιλιαρικο  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

+1

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
οταν ειχα ρωτησει τυπε εμαθα οτι για να παρεις ενα καλο διαδρομο ολο κι ολο θες πανω απο χιλιαρικο  :-
Διαδρομο δεν πηρα.αν επαιρνα,σιγουρα μεταχειρισμενο.κανω τρεξιμο εξω.εχω παρει ενα μαγνητικο ποδηλατακι για ζεσταματακι οταν εχει καυσωνες ή τιποτα κωλοκρυα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν πειράζει δεν θα πάθεις κατι αμα τρέξεις με λιγο κρυο. Ο διαδρομος ειναι πολυ πιο ξεκουραστος απο το τρέξιμο έξω.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Διαδρομο δεν πηρα.αν επαιρνα,σιγουρα μεταχειρισμενο.κανω τρεξιμο εξω.εχω παρει ενα μαγνητικο ποδηλατακι για ζεσταματακι οταν εχει [size=10pt]καυσωνες ή τιποτα κωλοκρυα.
[/size]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικια μου γνωμη ειναι οτι εφοσον γυμναζομαστε για να φτάσουμε τον οργανισμο μας σε ένα αλλο επιπεδο απο οτι δεν κάνει ενας αγυμναστος άνθρωπος τοτε και το κρυο ακομα ειναι μια ευκαιρια για έκθεση. Ας πουμε ενας που καθεται σπιτι και κανει καθιστικη ζωη ισως δεν έχει την φυσικη κατασταση να αντέξει λιγο περισσοτερο κρυο απο κάποιον που γυμνάζεται , ολα ειναι θέμα συνηθειας. Εγω πάντα ντυνόμουν ενα κλικ πιο ελαφρυα απο οτι το κανονικο για να γινω πιο ανεκτικος στο κρύο.Επομενως για μένα πάντα οι συνθηκες που περιγράφεις δεν ειναι απαγορευτικες. Έχω βγάλει 2 ωρη προπονηση στιβου παλιοτερα Αυγουστο μήνα απο τις 9 το πρωι μέχρι τις 11 με θερμοκρασια 37-38 βαθμούς.Ολα μπορεις να τα κάνεις. Εξαρχης εισαι προετοιμασμενος για ένταση και κουραση στο γυμναστηριο αρα δεν ψάχνεις πάντα την βολεψη σου. Γνωμη μου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ρίχνοντας τσάρκα με το αμάξι σε διάφορα χωριά βρήκα ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου πολύ τέντα λογικά γίνονται ερασιτεχνικά ματσάκια! Λέω να αρχίσω τρέξιμο αφού απέχει μόλις κάνα 20-25 λεπτά από την πόλη μου(με αμάξι εννοείται) και είναι αρκετά ερημικό το μέρος! Ότι πρέπει για ρομαντική προπόνηση τρεξίματος!  :wanker:
Ελπίζω μόνο να μην έρθει να μου την μπει κάνας επιστάτης ή τίποτα τέτοιο.. :rolleyes:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δικια μου γνωμη ειναι οτι εφοσον γυμναζομαστε για να φτάσουμε τον οργανισμο μας σε ένα αλλο επιπεδο απο οτι δεν κάνει ενας αγυμναστος άνθρωπος τοτε και το κρυο ακομα ειναι μια ευκαιρια για έκθεση. Ας πουμε ενας που καθεται σπιτι και κανει καθιστικη ζωη ισως δεν έχει την φυσικη κατασταση να αντέξει λιγο περισσοτερο κρυο απο κάποιον που γυμνάζεται , ολα ειναι θέμα συνηθειας. Εγω πάντα ντυνόμουν ενα κλικ πιο ελαφρυα απο οτι το κανονικο για να γινω πιο ανεκτικος στο κρύο.Επομενως για μένα πάντα οι συνθηκες που περιγράφεις δεν ειναι απαγορευτικες. Έχω βγάλει 2 ωρη προπονηση στιβου παλιοτερα Αυγουστο μήνα απο τις 9 το πρωι μέχρι τις 11 με θερμοκρασια 37-38 βαθμούς.Ολα μπορεις να τα κάνεις. Εξαρχης εισαι προετοιμασμενος για ένταση και κουραση στο γυμναστηριο αρα δεν ψάχνεις πάντα την βολεψη σου. Γνωμη μου.
2Syk1NjNSxKjS.gif

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Αν πάρεις πρωτείνη όγκου που έχει μέσα πρωτείνη και υδατάνθρακα θα δείς μια διαφορά. Στην ουσία αν την πίνεις 2 φορές τη μέρα θα είναι σα να έχεις προσθέσει δύο γεύματα. Δεν την προτείνω όμως. Γιατί αυτές έχουν μέσα ζάχαρη....

Από τη στιγμή που αδυνάτισες σημαίνει πως καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες από αυτές που τρώς. Ε φάε παραπάνω.

Αν το πρωί πχ τρώς δημητριακά με γάλα... Βάλε και μια μπανάνα που έχιε θερμίδες, άνοιξε κανά βάζο μέλι να φας να το ευχαριστηθείς με το κουτάλι.

Το μεσημέρι σου πχ άυξησε λίγο τα λιπαρά σου (καλά λιπαρά), μιας και κάνεις ποδήλατο και είσαι αρκετά αδύνατος άυξησε τον υδατάνθρακά σου. Φάε ζυμαρικά και συνδίαζε τά με πρωτείνη.
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου  :rockon:

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Ξεκινα να τρως περισσοτερες θερμιδες φιλε μου απο αυτες που τρως μέχρι τωρα και μενεις στο ιδιο βάρος. Θα πάρεις και λιπος μαζι με μυικα δεν γινεται μονο μυικά οσο καθαρα και αν τρως ωστοσο οσο το λιγοτερο λιπος παρεις τοσο το καλυτερο. Να τρως καθαρα φαγητα χωρις λιπη και αμα δεν δεις προοδο ετοιμασου για σκληρη γυμναστικη και ετσι θα γεμισεις αναγκαστικα.

Καθαρα φαγητά ειναι το κοτοπουλο , ο τονος ακομα και ο γυρος κοτοπουλο ειναι οκ αμα σου ερθει να φας σουβλάκι , σολωμός , αυγά , ρεβυθια , φακές , ξηροι καρποι , φασολια , φάβα , αρακα , σαρδελα ψητη (Ω3) , αβοκαντο , ψωμι ολικής ή ρυζογκοφρέτες , σπανάκι , ταχινι , μελι , βρωμη κτλπ

εγω αυριο για πρωινο θα φάω με το που ξυπνησω μεσα σε μιση ώρα μια μπανάνα και θα πάρω μαζι μου 1 χουφτα αμύγδαλα , 1 χουφτα καρυδια + σταφιδες , 3-4 χουρμάδες και 2 τοστ αλλα αντι για ψωμι βαζω ρυζογκοφρέτα με τυρακι και γαλοπουλα μεσα.
θενκς φίλε  :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
elite mass gainer της dymatize
η μονη πρωτεινη ογκου που αξιζει
μονο 1% ζαχαρη