Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γιατί δεν την την έπεσες με πρόσχημα να την δείξεις την άσκηση την καλή την πρόστυχη?
Ήταν καλό μουgνί?
Ηταν μικρή κατω απο 18.
Γιατί δεν την την έπεσες με πρόσχημα να την δείξεις την άσκηση την καλή την πρόστυχη?
Ήταν καλό μουgνί?
Καλός σαμαρειτισμός και καλό κάρμα.Σπέρνεις τώρα για να θερίσεις αργότερα.Ηταν μικρή κατω απο 18.
μπολντυ γι αυτον τον πυρφορο εισαι
http://[URL unfurl="true"]www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/arheio_lipsis_2_2.png?itok=dC0QtDLB[/img[/URL]]
που το παιζει τρεντυ :jerking:
[/quote]
Φιλε αμα δεν έχεις να γράψεις τιποτα σοβαρο μην μπαινεις να τρολάρεις. Ελεος σοβαρεψου λιγο.
Το έζμμμπρωχνες το μανούλι στα δεξιά? Αν ερχόταν στο γυμναστήρι σου και σου ζητούσε να κάνεις μερικές κάμψεις με αυτήν ανάσκελα από κάτω σου αλλά ακάποτα και επιπλέον ΔΕΝ είχε facebook, θα το έκανες?Φιλε αμα δεν έχεις να γράψεις τιποτα σοβαρο μην μπαινεις να τρολάρεις. Ελεος σοβαρεψου λιγο.
Φιλε αμα δεν έχεις να γράψεις τιποτα σοβαρο μην μπαινεις να τρολάρεις. Ελεος σοβαρεψου λιγο.
To holmes ειναι τύπε;Πουλάω συνδρομή σε μεγάλο γυμναστήριο στη Γλυφάδα αν θέλει κάποιος. Βγαίνει 20 ευρώ ο μήνας...
Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να διακόψω και μου έχουν μείνει αρκετοί μήνες.
Όποιος θέλει στέλνει πμ.
Καλησπέρα, εδώ και 4- 5 μήνες ασχολούμαι με την ποδηλασία δρόμου - αποστάσεις 70-80 χλμ για αρχή και ανεβαίνω σιγά σιγά . Ο σωματοτυπός μου είναι αδύνατος από την φύση μου και τωρα με την ποδηλασία έχω στεγνώσει τελείως. Επειδή θέλω να βάλω κάποια κιλά εάν πάρω κάποιο σκεύασμα αύξησης βάρους(υδατάνθρακες - πρωτείνη) θα με βοηθήσει ή είναι πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν? Κάθε βοήθεια δεκτή , ευχαριστώ.
αυτες οι μαλακιες εχουν γευση σα να δαγκωνεις ραφι τυπε2 τοστ αλλα αντι για ψωμι βαζω ρυζογκοφρέτα με τυρακι και γαλοπουλα μεσα.
αυτες οι μαλακιες εχουν γευση σα να δαγκωνεις ραφι τυπε
(μιχαλης μαθιουδακης ®)
Πολύ καλύτερααυτες οι μαλακιες εχουν γευση σα να δαγκωνεις ραφι τυπε
(μιχαλης μαθιουδακης ®)
παρτε ρε ενα πακετο ψωμι για τοστ καραμολεγκος ασπρο σταρενιο και βαλτε μεσα τσιτσι και τυρι με φουλ λιπαρα και μαγιονεζα και ενα φυλλο μαρουλι να φατε να φχαριστηθειτεΠολύ καλύτερα
[img[/URL] height=300]]
Οι γυμναστες ασχολουνται καθολου ή ειναι άφαντοι? γιατι κανονικα πρέπει να υπάρχει κάποιος να δειχνει βλεπω καθημερινα άτομα να κάνουν τις ασκησεις οπως να ναι και πραγματικα δεν εχει νοημα εκτος του οτι μπορει και να τραυματιστεις. Εβλεπα σημερα σε μια ασκηση για τρικέφαλους ανεβαζε μια κοπελα τον τροχαλια και τον κατέβαζε οπως να ναι διοτι τα χέρια δεν ηταν κολλημένα στα πλευρά. Αυτο ειναι το κλειδι για αυτη την άσκηση. Τα χέρια στα πλευρά και το ανεβάζεις ως το σαγονι και μετά κάτω πάλι.Βάζεις επισης κιλά ετσι ωστε οι 2 τελευταιες επαναληψεις του σετ να βγαινουν με μια μικρη δυσκολια ισα να νιώθεις κάψιμο δηλαδη οχι κραυγες κτλπ αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. Και μετα εκανε και κωπηλατική για πλάτη και την εκανε και αυτη λάθος.
Επισης ένας αλλος ηρθε και επεσε κατευθειαν στα βάρη και τις άρσεις θανάτου... what a fuck. Ανέβα λιγο διαδρομο να ανεβασεις λιγο τους παλμους κάνε 10-20 κάμψεις μετά μην πας απευθειας στα βάρη παγωμένος ελεος.Θα μπουκώσεις.
Έχει γούστο να είναι το gym tonic που μαζεύει όλες τις μουνάρες των νοτίων προαστίων!
Συναθλητες,
ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗ, να ριξω γυρω στα 2 κιλα λιπους απο την κοιλιακη χωρα ΣΥΝΒΤΟΜΟΤΑΤΑ
Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, και δεν ειναι απο ττις γνωστες μουφες
Θελω να στεγνωσω ( 2κιλα να φυγουν) ΑΜΕΣΑ
To holmes ειναι τύπε;
Καλησπέρα, εδώ και 4- 5 μήνες ασχολούμαι με την ποδηλασία δρόμου - αποστάσεις 70-80 χλμ για αρχή και ανεβαίνω σιγά σιγά . Ο σωματοτυπός μου είναι αδύνατος από την φύση μου και τωρα με την ποδηλασία έχω στεγνώσει τελείως. Επειδή θέλω να βάλω κάποια κιλά εάν πάρω κάποιο σκεύασμα αύξησης βάρους(υδατάνθρακες - πρωτείνη) θα με βοηθήσει ή είναι πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν? Κάθε βοήθεια δεκτή , ευχαριστώ.