Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ηταν μικρή κατω απο 18.
Καλός σαμαρειτισμός και καλό κάρμα.Σπέρνεις τώρα για να θερίσεις αργότερα.
Κι εγώ είχα πετύχει πριν ένα μήνα μια μικρή χοντροκώλα, 16 ήτανε, που πήγαινε να κάνει κάτι σαν deadlifts και θα έκανε τη μέση της μουνί, της έδειξα πώς να το κάνει, της ξανάδειξα αργότερα στους κοιλιακούς και να'σου το κινεζάκι το καλό μετά από λίγο -που κατάλαβε ότι υπάρχει χρυσωρυχείο γνώσης- ήρθε και ζήτησε κι αυτή τις οδηγίες τις σωστές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.570
Πόντοι
12.756
μπολντυ γι αυτον τον πυρφορο εισαι

http://[URL unfurl="true"]www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/arheio_lipsis_2_2.png?itok=dC0QtDLB[/img[/URL]]

που το παιζει τρεντυ  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντυ γι αυτον τον πυρφορο εισαι

http://[URL unfurl="true"]www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/arheio_lipsis_2_2.png?itok=dC0QtDLB[/img[/URL]]

που το παιζει τρεντυ  :jerking:
[/quote]

Φιλε αμα δεν έχεις να γράψεις τιποτα σοβαρο μην μπαινεις να τρολάρεις. Ελεος σοβαρεψου λιγο.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Φιλε αμα δεν έχεις να γράψεις τιποτα σοβαρο μην μπαινεις να τρολάρεις. Ελεος σοβαρεψου λιγο.
Το έζμμμπρωχνες το μανούλι στα δεξιά? Αν ερχόταν στο γυμναστήρι σου και σου ζητούσε να κάνεις μερικές κάμψεις με αυτήν ανάσκελα από κάτω σου αλλά ακάποτα και επιπλέον ΔΕΝ είχε facebook, θα το έκανες?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πουλάω συνδρομή σε μεγάλο γυμναστήριο στη Γλυφάδα αν θέλει κάποιος. Βγαίνει 20 ευρώ ο μήνας...

Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να διακόψω και μου έχουν μείνει αρκετοί μήνες. 

Όποιος θέλει στέλνει πμ.
To holmes ειναι τύπε;

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Καλησπέρα, εδώ και 4- 5 μήνες ασχολούμαι με την ποδηλασία δρόμου - αποστάσεις 70-80 χλμ για αρχή και ανεβαίνω σιγά σιγά . Ο σωματοτυπός μου είναι αδύνατος από την φύση μου και τωρα με την ποδηλασία έχω στεγνώσει τελείως. Επειδή θέλω να βάλω κάποια κιλά  εάν  πάρω κάποιο σκεύασμα αύξησης βάρους(υδατάνθρακες - πρωτείνη) θα με βοηθήσει ή είναι πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν? Κάθε βοήθεια δεκτή , ευχαριστώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα, εδώ και 4- 5 μήνες ασχολούμαι με την ποδηλασία δρόμου - αποστάσεις 70-80 χλμ για αρχή και ανεβαίνω σιγά σιγά . Ο σωματοτυπός μου είναι αδύνατος από την φύση μου και τωρα με την ποδηλασία έχω στεγνώσει τελείως. Επειδή θέλω να βάλω κάποια κιλά  εάν  πάρω κάποιο σκεύασμα αύξησης βάρους(υδατάνθρακες - πρωτείνη) θα με βοηθήσει ή είναι πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν? Κάθε βοήθεια δεκτή , ευχαριστώ.

Ξεκινα να τρως περισσοτερες θερμιδες φιλε μου απο αυτες που τρως μέχρι τωρα και μενεις στο ιδιο βάρος. Θα πάρεις και λιπος μαζι με μυικα δεν γινεται μονο μυικά οσο καθαρα και αν τρως ωστοσο οσο το λιγοτερο λιπος παρεις τοσο το καλυτερο. Να τρως καθαρα φαγητα χωρις λιπη και αμα δεν δεις προοδο ετοιμασου για σκληρη γυμναστικη και ετσι θα γεμισεις αναγκαστικα.

Καθαρα φαγητά ειναι το κοτοπουλο , ο τονος ακομα και ο γυρος κοτοπουλο ειναι οκ αμα σου ερθει να φας σουβλάκι , σολωμός , αυγά , ρεβυθια , φακές , ξηροι καρποι , φασολια , φάβα , αρακα , σαρδελα ψητη (Ω3) , αβοκαντο , ψωμι ολικής ή ρυζογκοφρέτες , σπανάκι , ταχινι , μελι , βρωμη κτλπ

εγω αυριο για πρωινο θα φάω με το που ξυπνησω μεσα σε μιση ώρα μια μπανάνα και θα πάρω μαζι μου 1 χουφτα αμύγδαλα , 1 χουφτα καρυδια + σταφιδες , 3-4 χουρμάδες και 2 τοστ αλλα αντι για ψωμι βαζω ρυζογκοφρέτα με τυρακι και γαλοπουλα μεσα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
αυτες οι μαλακιες εχουν γευση σα να δαγκωνεις ραφι τυπε

(μιχαλης μαθιουδακης ®)
Πολύ καλύτερα
LN_791169_BP_11.jpg
9524.jpg
[img[/URL] height=300]]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παρτε ρε ενα πακετο ψωμι για τοστ καραμολεγκος ασπρο σταρενιο και βαλτε μεσα τσιτσι και τυρι με φουλ λιπαρα και μαγιονεζα και ενα φυλλο μαρουλι να φατε να φχαριστηθειτε
που πηξαμε στις μαλακιες που τρωνε η καρρυ μπρατσο και η σαμανθα στο σεξ εντ δε σιτυ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φτιάχτε μπομπότα ρε μαλάκες να λιγδώσει το άντερό σας και αφήστε στην άκρη τα κωλοψωμιά με τις ζάχαρες και με τα υπόλοιπα σκατά που πετάνε σε αυτά τα πράματα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Οι γυμναστες ασχολουνται καθολου ή ειναι άφαντοι? γιατι κανονικα πρέπει να υπάρχει κάποιος να δειχνει βλεπω καθημερινα άτομα να κάνουν τις ασκησεις οπως να ναι και πραγματικα δεν εχει νοημα εκτος του οτι μπορει και να τραυματιστεις. Εβλεπα σημερα σε μια ασκηση για τρικέφαλους ανεβαζε μια κοπελα τον τροχαλια και τον κατέβαζε οπως να ναι διοτι τα χέρια δεν ηταν κολλημένα στα πλευρά. Αυτο ειναι το κλειδι για αυτη την άσκηση. Τα χέρια στα πλευρά και το ανεβάζεις ως το σαγονι και μετά κάτω πάλι.Βάζεις επισης κιλά ετσι ωστε οι 2 τελευταιες επαναληψεις του σετ να βγαινουν με μια μικρη δυσκολια ισα να νιώθεις κάψιμο δηλαδη οχι κραυγες κτλπ αυτα ειναι καραγκιοζιλικια. Και μετα εκανε και κωπηλατική για πλάτη και την εκανε και αυτη λάθος.

Επισης ένας αλλος ηρθε και επεσε κατευθειαν στα βάρη και τις άρσεις θανάτου... what a fuck. Ανέβα λιγο διαδρομο να ανεβασεις λιγο τους παλμους κάνε 10-20 κάμψεις μετά μην πας απευθειας στα βάρη παγωμένος ελεος.Θα μπουκώσεις.

Ασχολούνται σε γενικές γραμμές. Επειδή είμαι χρόνια σε γυμναστήρια προσωπικά λίγες φορές τους χρειάστηκα. Αλλά όπως σε όλα τα γυμναστήρια υπάρχουν και οι καλοί και οι κακοί γυμναστές.

Έχω δεί να περνάει ο γυμανστής την ώρα που κάνει τη βόλτα του και να σταματάει και αν διορθώνει κόσμο όταν βλέπει κάτι. Και έχω δεί και γυμναστή που βλέπει ότι ο άλλος το κάνει λάθος και δεν του λέει τίποτα.

Σε γενικές γραμμές είναι καλοί οι γυμναστές.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Συναθλητες,

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗ, να ριξω γυρω στα 2 κιλα λιπους απο την κοιλιακη χωρα ΣΥΝΒΤΟΜΟΤΑΤΑ

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, και δεν ειναι απο ττις γνωστες μουφες

Θελω να στεγνωσω ( 2κιλα να φυγουν) ΑΜΕΣΑ

Πέρα από εφεδρίνη δε νομίζω να δείς σημαντικές βελτιώσεις με οτιδήποτε άλλο. Ραψε το στώμα σου και κόψε τον υδατάνθρακα μήπως και πέσεις σε κέτωση και τα χάσεις στο μπαμ αν καίγεσαι για τόσο σύντομα που λες.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλησπέρα, εδώ και 4- 5 μήνες ασχολούμαι με την ποδηλασία δρόμου - αποστάσεις 70-80 χλμ για αρχή και ανεβαίνω σιγά σιγά . Ο σωματοτυπός μου είναι αδύνατος από την φύση μου και τωρα με την ποδηλασία έχω στεγνώσει τελείως. Επειδή θέλω να βάλω κάποια κιλά  εάν  πάρω κάποιο σκεύασμα αύξησης βάρους(υδατάνθρακες - πρωτείνη) θα με βοηθήσει ή είναι πεταμένα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν? Κάθε βοήθεια δεκτή , ευχαριστώ.

Αν πάρεις πρωτείνη όγκου που έχει μέσα πρωτείνη και υδατάνθρακα θα δείς μια διαφορά. Στην ουσία αν την πίνεις 2 φορές τη μέρα θα είναι σα να έχεις προσθέσει δύο γεύματα. Δεν την προτείνω όμως. Γιατί αυτές έχουν μέσα ζάχαρη....

Από τη στιγμή που αδυνάτισες σημαίνει πως καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες από αυτές που τρώς. Ε φάε παραπάνω.

Αν το πρωί πχ τρώς δημητριακά με γάλα... Βάλε και μια μπανάνα που έχιε θερμίδες, άνοιξε κανά βάζο μέλι να φας να το ευχαριστηθείς με το κουτάλι.

Το μεσημέρι σου πχ άυξησε λίγο τα λιπαρά σου (καλά λιπαρά), μιας και κάνεις ποδήλατο και είσαι αρκετά αδύνατος άυξησε τον υδατάνθρακά σου. Φάε ζυμαρικά και συνδίαζε τά με πρωτείνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom